شاید اشکال از اینه که شما دارین نسخه ی direct x 11 بازی رو تو سیستم های direct x 10 اجرا میکنید که باعث افت فرم میشه
Printable View
شاید اشکال از اینه که شما دارین نسخه ی direct x 11 بازی رو تو سیستم های direct x 10 اجرا میکنید که باعث افت فرم میشه
یعنی این که سیستم من DX 11 رو ساپرت نمیکنه ؟! باید DX 10 نصب کنم ؟! یا اینکه بازی رو عوض کنم ؟!نقل قول:
این DX 10 رو نصب کنم حله ؟!
نه نه باید درایورای توی DVD بازی رو که مال خود بازیه نصب بشه تا درست وشه:31:نقل قول:
نه نه اشکالشون هیچ کدوم از اینا نیس فقط باید درایورای توی DVD که خود اونا توش گذاشتنو نصب کنه درست میشهنقل قول:
مال شما که بینهایت ناقصه:31: یعنی تعطیله :27:از کجا گرفتی شرکتیه؟ واقعا خسته نباشی از انقلاب بگیر اونم بازی های FOR VINDOWS گرفتی؟:46:نقل قول:
آقایون ... تو این بازی آیا جایی نوشته که باید چه کار کرد و ماموریت ها چیه ؟ من که گیج شدم:11:
بازیش چرته . فقط اولش قشنگ بود . ماموریت هاش که فقط خنثی کردن بمب با آزاد کردن گروگان بود .
چرا قسمت f1روبزن میگه باید بگردی:31:نقل قول:
بازیش چرته قبول شما چرا اومدی اینجا پست الکی دادی؟:13:نقل قول:
بچه ها هر کی این سریال نامبر را داره به کمک کنه!
تازه من دیدم که یکی دیگه هم این مشکل را داشت که بهش گفته بودند باید وضعیت ساخت اکانت Steamرا باید آفلاین قرار بدی و دیگه نیاز به سریال نداره که من این موضوع را امتحان کردم و دیدم در وضیعت آفلاین اصلاً نمیشه کاری کرد!!!
تازه من سایت های ایرانی و خارجی را هم گشتم و فقط در سایت های خارجی سریال نامبر بازی موجود بود که کشور ایران قادر به دانلود این فایل ها نبودند و تمامی سرورها خارجی بود!
خواهشمند است هرکی دی وی دی این بازی را داره روش نصب این بازی را یاد بده و یا سریال نامبر این بازی را به من بده!
:31:
یعنی ما نمی تونیم نظرمون رو درباره ی یه بازی تو تاپیکش بگیم .نقل قول:
نکنه مدیر تاپیک شدی و ما خبر نداریم :27:
احتمالا توی فولدر Source بازی یک فایلی دارید به نام steambackup.exe.نقل قول:
شما فقط باید این رو نصب کنید و نیاز به نصب Steam و Setup اصلی ندارید.
من همون اول بازی گیر کردم :13:.جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟
با چنگک بزن به ماشین دکمه رو نگه دار بد نشونه بگیر به تراکتور پشتی بعد سور تراک بشو ماشینو بکش عقب.:31:نقل قول:
سلام دوستان من نسخه ۲ دی وی دی رو دارم تو بازی دیالوگ ها درست اجرا نمیشه همون اول بازیم که از هلیکوپتر میپره بیرون هرکاری میکنم چترش باز نمیشه...! چیکار کنم؟ این نسخه ای که دارم ایراد داره؟؟؟
سلام دوست عزیز :10:نقل قول:
بله میشه گفت نسخه ای که شما دارین ایراد داره حالا اینم راه حلش :
ظاهرا بازیه شما باید دو نصبه باشه. اگه بله بعد از اتمام مرحله اول نصب شما باید به دنبال فایلی به نام "speech-en.bin" در جای که بازی رو اکستراکت کردی باشید
در این مرحله باید نرم افزار Free Arc رو از اینجا دانلود کنید
حالا با این نرم افزار باید فایل speech_en.bin رو باز کنید بعد در محتویات این فایل دو فایلی دیگر با نامهای "~ms.fsb" و "~pa.fsb" رو میبینیدکد:http://freearc.org/download/0.60/FreeArc-0.60-win32.exe
حالا باید "~ms.fsb" رو به "Dialog_Mission Specific_eng.fsb" و "~pa.fsb" رو به "Dialog_PA_eng.fsb" تغییر نام بدید
مرحله دوم نصب رو انجام بدید و فایلهای که تغییر نام دادید رو باید به x:\Program Files\Just Cause 2\sound\fmod کپی کنید. حالا میتونید راحت بازی کنید
یه راه حل ساده دیگه اینه که شما باید این فایل 155 مگابایتی رو دانلود کنید
کد:http://usershare.net/s5ahbdtwlkhb
آقا هیچ راهی نداره رو ایکسپی بشه بازی کرد؟؟
ما الکی بازی رو خریدیم؟؟
نمیدونم چرا همه اول بازی گیر میکنن!!!!!!!نقل قول:
واسه اون درایورای توی دی وی دی بازیه بنصب درست وشه درست شد تشکر یادت نره!!!!!:40:
هــــــــــــــــــــــــ ـچ راهی وجود نداره.:5:نقل قول:
آهان یه راه اساسی هست:
بازیرو بزار تو گلدون و بعد روش خاک بریز و بعد آبش بده و یک ماه صبر کن تا درخت Just Cause2 به ثمر بیاد.:31:
حالا دیدی راه داشت.:31::27:
» » راهنمایی :نقل قول:
نوشته شده توسط Mostafa NBA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون اول بازی گیر کردم .جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟
یه ماشین هست پشت ماشین یارو شبیه تراکتوره چنگک رو بهش وصل کن [ولی F رو ول نکن] بعدش به ماشین طرف هم نشونه بگیر
[همچنان که دستت رو F هست] دوباره f رو فشار بده تا به هم متصل بشند ! بعد سوار تراکتور شو و دنده عقب برو !بعد میبینی که
ماشین طرف هم داری میکشی به همین سادگی ....
منظورش گیر گرافیکی نبود ! ... :31: منظورش گیر تو مرحله بود !نقل قول:
میدونم چرا همه اول بازی گیر میکنن!!!!!!!
واسه اون درایورای توی دی وی دی بازیه بنصب درست وشه درست شد تشکر یادت نره!!!!!
-------
» » مشکل من :
من خودم یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم Save کنم !!! نمیدونم واقعا چیکار کنم Failed میده
»» لطفا یکی پاسخ بده :
خیلی اعصاب خورد کنه چهارمین بار که دارم بازی رو از اول میرم !نقل قول:
» » مشکل من :
من خودم یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم Save کنم !!! نمیدونم واقعا چیکار کنم Failed میده
سلام بر دوستان
من این بازی رو (سه DVD) کامل نصب کردم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میشه که چنتا کلیک میکنی میپره بیرون
بازی رو 7 نصبه.کسی راه حلی داره؟؟؟؟
دوست عزیز هادی جان سلام این بازی روی ویستا وسون خیلی راحت مینصبه!نقل قول:
فقط باید بعد از نصب برای اجرا بری توdvdبازی واین درایورایی که گزاشتن مثل دایرکت ایکس رو نصب کنی تا درست بشه اگه مشکلت حل شد تشکر رانفرامش:27:
نداره عزیز جان فقط setup بازی هست با فایلاشنقل قول:
مگه میشه نداشته باشه بدون اونا اصلا باز یاجرا نمیشه که:13:نقل قول:
بازیت شرکتیه؟
نه از این رایتیاست چون مجوز نداره به خاطر همین رایتیش گیرم اومد.3 تا DVD بدون کرک و هرگونه برنامه اضافی.نقل قول:
امروز Directx برا 7 گرفتم ریختم.رو سیستم physx هم نصبه.
سلام دوست من اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی و بازی رو تو درایو ویندوز نصب کردی باید بازی رو بصورت run as administrator اجرا کنی. باید رو ی ایکن بازی کلیک راست کنی و این گزینه رو انتخاب کنی.نقل قول:
چون مسیر سیو بازی داخل همین فولدر نصب هست، برای دستکاری فایلها تو این درایو فقط با مجوز ادمین امکانپذیر هست.
می شه یکی بگه باید تو این بازی چی کار کرد؟
از کجا معموریت بگیرم؟
رفتم یه آقاهه رو از بالای یه ساختمون نجات دادم بعد رسوندمش تو یه خونه بعد نمی دونم چی کار کنم؟
اون مربعها چیه تو نقشه؟
اون خونه ها چیه؟
وقتی دکمه 4 رو می زنیم یه چیزی می گیره دستش به چه درد می خوره؟
اون رو مال یه هلی کوپتره میزنی میاد ازش اسلحه میخری و ....
روی نقشه باید ماموریت بگیری سه تا هستن یکی به رنگ قرمز و زرد و اون یکی یادم نیست
برو روی نقشه خوب بگردی پیداش میکنی...
آقایون نسخه 1 دی وی دی هم داریم؟
چون برای من 1 دی وی دی بود و هر کاری کردم بعد از نصب اجرا نشد.
بازی فوق العادست
گرافیک بازی واقعا عالی کارش شده
همیچن محیطی با این عظمت که به جرات میتونم بگم عظیمترین محیط رو بین بازی ها داره با این lighting فوق العاده و texture های عالی واقعا تحسین بر انگیزه
تنوع اب و هوایی هم خیلی چشم نواز کار شده بخصوص وقتی با هلی کوپتر یا هواپیما از بالای کوه ها یا دریا پرواز میکنی و view های عالی به همراه نور زیبای خورشید رو میبینی
یا وقتی میخوای به اون جزیره بالای نقشه سمت چپ بری که رعد و برق و بارون کولاک میکنه
وصف ناپذیره بازی :31:
بابا کسی نیست کمک ما کنه ..........نقل قول:
نسخه ی من دو تا dvd هست .......
کرکی چیزی نداره ....
کمک........................:19:
می شه بگین اون مربعها و اون خونه ها چیه؟نقل قول:
ببین دوتا dvdبازی رو میزاری تو یکیش فکر کنم اولی یک فولدری داری به نام درایور که توش دایرکت ایکسو میریزن برو تون اون هرچی هست بنصب درست میشه گرفتی بازی مترو2033هم همینطوریه!!!!!!!!نقل قول:
درست شد تشکر یادت نره خب:40:
اونا پایگاه های دشمنه و با نابود کردنشون امتیاز می گیرید.نقل قول:
سلام،من اخر تونستم مشکلم رو حل کنم
رفتم مغازه گفتم اقا یکی دیگه بهم بده،یکی داد بهم 1 دی وی دی بود
به راحتی نصب شد و دارم بازی میکنم بدون مشکل:10::31:
بازی بسیار عالی و جذاب هست ..... خیلی بهتر و گیراتر از farCry2 هست ... همچی در حد عالی کار شده .
به شدت توصیه میشه حتما بازی کنید .
این بازی ته بازیه به جان خودم از کرایسیسم بهتره از اساسینزم یرتره فارکرای چیه شهرام خان اون بازیو نمیشه باهیچ بازی دیگه ای مقایسه کرد خب اینو میشه با فرونت لاینس فوئل آف وار مقایسه کرد ولی این نوع بازیا بازی ترکربیه همه چی توش داره از جت هلی کوپتر تانک ماشینای دله دراز موتور کامیون هلیکوپتر کوچیک هواپیما تکنفره مسافری قایق و.............................
من بودم نمره9.8به بازی میدادم!!!!!!!!!!!
شما چطور؟
آقا این لینکی که برای رفع باگ صداها و چتر نجات گزاشتین کار نمی کنه دیگه حذف شده از سایتش
لطفا اگر کسی داره یکجا دیگه آپلود کنه
جدا همچین بازی غنی و پری رو من یکی جایی ندیدم
تنوع مراحل و اب و هوا و وسایل و سلاح ها و زیاد بودن location ها
و از همه مهمتر گرافیک استثنایی بازی با avalanche engine 2.0 بازی رو کاملا به شاهکار تبدیل کرده
اگه داستان قوی تری در حد GTA IV داشت مطمنا امتیازات بالای 93 و 94 میگرفت
یه ایرادی داره اینه که یه مقدار تیراندازی خوب کار نشده و انیمشین راه رفتنش ضایس!
اون قسمت منفجر کرن ماهواره روی برج هم خیلی حال داد.:دی
سلام
این بازی چرا اینجوریه؟
امروز گرفتم
حجمش حدود4.8 گیگ شد....
بعد از چند دیقه که همش هنگ می کنه!!!!
مشکل از چیه؟
گرافیکم گذاشتم رو کمترین حالت!!!
خودشم چرا اینقدر سنگینه؟سیستم داغون شد :دی
q6600
9500gt(512
ram=4GB
os=7 x64
سلام من هم این بازی رو گرفتم ولی اجرا نمی شه
و ارور میده.
The application failed to initialize properly (0xc0000022). click OK to teminate application.
مشکلش چیه؟؟؟