فعلا تو سرور ایرانی امکان آراد کردن تفنگا نیست.
امروز هم که سرور مشکل داره
فعلا تو سرور ایرانی امکان آراد کردن تفنگا نیست.
امروز هم که سرور مشکل داره
احتمالا این بازی setup نشده.معمولا شرکت های ایرانی میان نصب شده بازی رو فشرده میکنن و بعد فقط extract میشه و نصب نمیشه. در نتیجه پچ مسیر بازی رو پیدا نمیکنه.نقل قول:
فکر کنم با دستکاری registery بشه درستش کرد.در غیر این صورت نسخه ای که نصب بشه رو پیدا کنید.
+برای بازی در سرور ایرانی باید پچ 1.5 داشته باشی.شما که 1.4 داری پچ تبدیل 1.4 به 1.5 رو دانلود کن(حجمش بالا نیست)
+بعد از نصب بازی نیازی به کرک نیست.فقط پچ رو نصب کن
نقل قول:
ممنون از جواب اما بازی نصبه (سینگل بازی میکنه اما مولتی....)
لینک تبدیل این پچ رو بدید؟
سلام یه نفر که بازیش مشکلی نداره میتونه این NovintHFX.dll رو برام آپ کنه؟
بازی که اجرا میشه.باید بشه. ولی مشکل اینه که تو رجیستری و ... ثبت نمیشه. به خاطر همین پچ مسیر بازی رو پیدا نمیکنه.اگه نگاه کنی تو لیست بازی های نصب شده هم نیست.نقل قول:
نقل قول:
نه تو کنترل پنل هم هست
(صد رحمت به پچ هایی که کاستوم نصب میشن)
ببین installer بازی چه جوریه؟آخه ممکنه خودشون کاری کرده باشن تو لیست برنامه های نصب شده اضافه بشه.
این شرکتای ایرانی installer اصلی بازی رو نمی زارن.به هر حال از ما گفتن.
از همونایه که next داره مطمعنم استرکتی نیست اگه اون dll رو که بالا نوشتم برام آپ کنی شاید درست بشهنقل قول:
next که همشون دارن:31:
بفرما این فایلی که میخوای:
کد:http://up6.--------.com/upload/90/shahrivar/3-5/13144482751.rar
من تمام کارایی که گفتین کردم
اما وقتی رو اجرای بازی کلیک می کنم
صفحه سیاه می شه بعدش
دوباره تصویر کامپیوترم میاد(بازی اجرا نیمشه)
چی کار باید بکنم ؟
برای منم این مشکل پیش اومد.یه بار دیگه نصبش کردم درست شد
نقل قول:اما من 10 بار نصبش کردم درست نشدهنقل قول:
هر دفعه تا پچ رو نصب می کنم اینطوری می شه
تو تپیک مشکلات نصب بازی بپرس شاید بدونن.
من که مشکلم حل نشد از خیرشم گذشتم:41:
چند وقت پیش انلاین میزدم یکم اینو :دی امروز بعد مدت ها دوباره نصب کردم و تموم کارهای مربوطه رو انجام دادم ... و سرور هم کلی پیدا شد و داخل بعضی سرور ها که میشم ارور سی دی کی میده و مهم تر از همه کلا همین اول بازی کهع لیست اسلحه ها میاد هیچ کاری نمیتونم کنم !! اسلحه انتخاب و تنظیمات مورد نظرو میزنم و done اما باز نمیتونم حرکت کنم و بعد از چند صانیه همون لیست اسلحه ها میاد !! چرا اینجوری شده :18::2: ؟!
بچه ها میشه با نسخه ی Battlefield 2 Reloaded بازی کرد؟به صورت لن؟
حجمش 2 گیگه...
اگه نمیشه بگین تا برم بخرم....
یکی فایل سرور کانفینگ رو اپلود کنه تا من سرور رو راه بندازم.
دوستان کسی سروز با پینگ نسبتا خوب برای ورژن 1.41 سراغ داره ؟! در به در دنبال سرور هستم :41:هرجا میرم یا ارور cd key میده یا پانک باستر بن میکنه :2:
+
سرور برای این ورژن اگه سارغ دارید ای پیشو بزارید اینجا ... مممنون
سرور ایرانی برای ورژن 1.41 موجود نیست ؟! :41:
سرور ایرانی برای ورژن 1.5 ه شما باید پچ 1.5 رو دانلود کنید.
سرور ایرانی مشکل cdkey و punkbuster رو هم نداره
خب خوشبختانه انگار اسکریپت ها روی سرور نصب شده و گردانندگی (ادمین) به صورت خودکار هست. امیدوارم اسکریپت های والت رو حتما و حتما روی سرور نصب شده ببینیم.
و امیدوارم که رنگ ثبت بشه و بتونیم در بخش BFQ جنگ افزارها رو باز کنیم.
درباره ساعت گردهم آمدن در سرور هم نظرتون رو بگین بد نیست.
\
اینم آی پی و درگاه سرور
IP= 94.232.174.35 Port=16567
سلام..
من كه زودتر از 10.30 نميرسم.. كاش باشين اونموقع..
از كي سرور راه ميفته؟ من دو بار پينگ گرفتم تايم اوت بود..
نقل قول:
نه سرور 24 ساعته انگار به راه هست. آقا اومدی حتما بیا یاهو هر زمان اومدی بیا یاهو. این سرور ایرانی 24 ساعته روشنه ولی ایرانی ها کم میان. یاهو آنلاین باش که اگر اینجا خلوت بود بتونیم بریم والت
من امروز این بازی رو میخواستم انلاین بزنم اینکارا رو کردم
نصب بازی (بدون کرک )
نصب پچ 1.41
نصب پچ 1.50
ایجاد اکانت
فقط مشکلم اینه که وارد سرور ایرانی میتونم بشم
اما وارد سرور valut که میشم punkbuster منو ban میکنه !! (punk buster رو موقع نصب گیم نصب کردم )
حالا چطوری باید تو این سرور بازی کنم ؟
کسی نبوود ؟:41:نقل قول:
نقل قول:
ببنید حتما توی پانک باستر باید بازی BF2 رو به فهرست بازی ها بیافزایید و سپس به روز رسانی کنید
در پایان دشواری می تونه از شماره سریال باشه. در این صورت (با نام کاربی من در یاهو تماس بگیرید تا دشواری رو از میان ببریم: pashangparsi6)
پیدا شد.
حذف شود....!!!!
اگه خواستین منم میتونم سرور بزنم هر کی خواست بیاد به یاهو من spc_dll پیغام بده آیپی رو بهش بگم اگرم کسی سرور میزنه بگه ما هم بیایم پینگ هم خیلی پاینه
چند نکته که امیدوارم به صورت کامل مشکلات افراد مختلف را حل نماید
1-در ویندوز 7 باید بازی را با کلیک راست و انتخاب گزینه ی run as administrator اجرا کرد تا بر رو بعضی سرور ها مانند والت یا ترمیناتور به سی دی کی گیر ندهد.
2-اگر نسخه کامل و کرک نشده بازی را میخواهید میتوانید از طریق جستجوی ساده ای در بین فایل های تورنت که با نرم افزار یو تورنت و یا دیگر نرمافزار هایی از این دسته ... قابل دانلود هستند آن را دریافت کنید.مثلا من از سایتکه فیلتر نشده آن را دریافت کردم.کد:www.isohunt.com
3-پس از دریافت نسخه اصلی از روش فوق پچ 1.14 و 1.5 را نصب و بدون هیچ گونه کرکی بازی قابل اجرا خواهد بود
سلام
من پچ 1.5 رو نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم یه لحظه صفحه سیا میشه و بعد خارج میشه
چیکار کنیم ...
سلام به دوستان قدیمی!امیدوارم من رو یادتون باشه رفقا.:دی
من چند وقتیه از تو حراجی استیم bfbc2 رو خریدم.میخواستم ببینم از بین شما بچه های قدیم کسی هست که این رو بزنه و bf2 رو ول کرده باشه؟
با سلام .منم مشکل نرفتن به بازی هنگام بالا بردن ورژن بازی رو دارم مثل PRO2.لطفا راهنمایی کنید.ممنون بچه ها.
دوستان سرورای ایرانی چرا همشون تعطیلن؟بعد از زدن IP ارور میده همش...
سرور ایرانی واسه ورژن 1.5 نیست الان که کار کنه؟
دوستان من این نسخه ی 2 گیگی رو دانلود کردم.
با پچ 1.41 میشه آنلاین زد؟
چندتا سرور معرفی کنین یکم آنلاین بازی کنیم.
با چه نرم افزار هایی میتونم آنلاین بازی کنم؟
ممنون
کسی نبود؟نقل قول:
+
یه سوال دیگه:
bad company 2 رو بدون داشتن سی دی کی اورجینال نمیشه مولتی بازی کرد؟
لطفا جواب بدین
نقل قول:کسی نیس که اینو بازی کنه و بیاد جواب منو بده؟!!نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
داداش برو تو گوگل برنامه ی xfire رو پیدا کن و دانلود کن.نقل قول:
سرور هارو برات پیدا میکنه.:8:
فقط اگه پچ 1.5 رو بزنی توپ تر میشه.:21:البته با 1.41 هم میره اما 80% سرورها 1.5 قبول میکنن.:10:
تو این سرور بازی میکنم خیلی توپه:
213.242.200.139
با این آی پی بیای پیدا میکنی.
فقط نمی دونم 1.41 رو قبول کنه یا نه.
نقل قول:
داداش ببخشیدها اما لطفا هر وقت اطمینان پیدا کردی سایت بده.
من از سایت P30world BF2 رو گرفتم اما کرک شده بود (کرکش جدا نبود)
5000 تومن واسه هیچی دادم رفت.
داداش مال منم مثل مال تو هست اگه می خوای مولتی پلیر بازی کنی برو از سایت میهن دانلود کرک نشدش رو دانلود کن من امروز دانلود کردم.نقل قول:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
داداش باید بری کرک نشدش رو دانلود کنی سایتش رو برات میزارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
بازی کرک نشده رو دانلود کنین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من قبلا از xfire استفاده کردم اما الآن که دوباره نصب کردم و یه اکانت جدید هم ساختم ولی موقع لاگین شدن دیسکانکت میشه(نه از اینترنت.. خود xfire... منو آنلاین نمیکنه)
چیکار کنم؟لطفا کمکم کنید.
خواستم از توی خود بازی و یه سرور روسی هم آی پی ـش رو گرفتم که بازی کنم ولی خطای cd-key میده.
این رو هم لطف کنید.
حالا میرم این سرور شما رو هم تست میکنم ببینم چی به چیه.
+
بصورت سینگل پلیر بازی کردم تو نقشه های آنلاین چه حالی میده.خیلی باحاله.
بچه هایی که آنلاین بازی میکنن منو راهنمایی کنن که خیلی تو کفشم.
ممنون