اميرجان مبارك باشه.ايشاله خيرشو ببيني
فقط بگو از كدوم نمايندگي تحويل گرفتي؟؟
پلاك هم درجا بهنون دادن يا چند روز طول كشيد؟؟
Printable View
اميرجان مبارك باشه.ايشاله خيرشو ببيني
فقط بگو از كدوم نمايندگي تحويل گرفتي؟؟
پلاك هم درجا بهنون دادن يا چند روز طول كشيد؟؟
ممنون ! افشین پور تو صادقیه !نقل قول:
پلاکش رو هم هنوز ندادن !
--------------------------
گل پخش کن براش بگیرم خوبه ؟! چون عقبشه خیلی افتضاحه ! با گل پخش کن بهتر نمیشه یکم !؟
دوست عزيز منتظر جواب شما هستمنقل قول:
از ترمزهاش و گيربكس و نرمي سفتي كلاج و دنده هم بگونقل قول:
ممنون
كيلومتر شمارش قابليت خاص ديگه اي به جز شمارش مصافت نداره ؟نقل قول:
سيستم صوتيش در چه حده ؟
دوباره و صد باره مبارك باشه. در كل ماشين رو نگه ميدارين يا نه؟ به نظرتون ارزش نگهداشتن رو داره؟ آقا امير به نظرتون تا حالا چند تاشو تحويل دادن و من كه ثبت نامي ارديبهشت 88 هستم ميتونم تا اسفند تحويل بگيرم يا نه؟
غیر متالیکه !نقل قول:
ترمزش خوبه ! گیربکس و کلاج و دنده هم تقریبا در حد پرایده یه کوچولو نرمتر کار میکنن !نقل قول:
از ترمزهاش و گيربكس و نرمي سفتي كلاج و دنده هم بگو
ممنون
نه قابلیت دیگه نداره ! سیستم صوتیش هم بد نیست ! CD - USB ! کیفیت اسپیکراش هم بد نیست !نقل قول:
[QUOTE=امير موسر;5688718]غیر متالیکه !
ميدونستم دوست عزيز منتظر بودم كه شما بگيد كه اطلاعات من تناقض نداشته باشه اين كل مراحل توليد ماشين شما هست كه تنها نكته موندن بدنه به مدت 8 روز تو سالن رنگ هست و اينكه خروج از شركت تو عكس نيفتاده كه همون روز بارگيري خروج انجام شده
اسم تمامي اپراتور ها رو هم به علت مسلئل خاصي كه شايد به وجود بياد حذف كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=bandary;5688816]دمت گرم اينو از كجا درآوردي؟؟نقل قول:
يعني يه دونه تيبا 1ماه طول ميكشه درست بشه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيل ي لفتش ميدن!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=rgh2;5690397]اينو از برنامه sfc شركتنقل قول:
بله اينقدر طول ميكشه خب بستگي به شرايط داره ديگه
سلام آقاي بندري .به نظرتون تا حالا چند تاشو تحويل دادن و من كه ثبت نامي ارديبهشت 88 هستم ميتونم تا اسفند تحويل بگيرم يا نه؟ آيا صلاح در نگهداشتنشه يا فروختنش؟
سلام
کسی در مورد گازسوز کردن تیبا کسی اطلاعی داره؟
تا جايي كه يادم هست 800 تا از شركت خارج شده و روزي هم 50 تا توليد ميشه نگه داشتن و يا فروختنش بستگي به خودتون داره و اينكه ماشين سليقه ايه من چيزي نميتونم در اين مورد بهتون بگمنقل قول:
در مورد گاز سوز كردن اين ماشين <پيش بيني براي گاز سوز كردن كارخانه اي اين ماشين انجام شده و پشت آمپر و غيره هم آماده هست ولي كي اين كار انجام ميشه نميدونمنقل قول:
[SIZE="5"][SIZE="5"]بندری جان سلام من رامین هستم تو رو خدا منو راهنمایی کن
من از خوزستان شهرستان بهبهان هستم
من 9 بهمن ثبت نام کردم جزء سری اول هستم
با اطلاعاتی که داری فکر می کنی کی ماشین تیبای من رو بدن ؟
امید به جوابت / منتظرم / قربانت رامین
نميدونمنقل قول:
دوستان عزيز به هيچ وجه در مورد زمان تحويل و غيره ازم سوال نپرسيد چون نميدونم اينها همه از معاونت بازراريابي و فروش سايپا اعمال ميشه كه ماشين هر نفر رو كي و كجا تحويل بدن ما فقط توليد كننده هستيم فعلا تا سال آينده كه معاونت بازار يابي و فروش خودمون شكل بگيره
یه سوال ! رو سوئیچش چرا دکمه برا باز بسته کردن درها نداره !؟ ولی تو کاتالوگش زده با توجه به مدل ماشین داره ! اگه ام 2 فولشه باید داشته باشه دیگه ! پس چرا نداره !؟
از 2تا سوئيچ يكيش بايد دكمه قفل مركزي رو داشته باشه..نقل قول:
مگه قفل مركزي نداره؟؟
در ضمن بايد يه چراغ حالت مادون قرمز بالاي آينه وسط داشته باشه
سوئیچ من نداره پس چرا ؟نقل قول:
سلام
از دوستان عزیزی که ماشین تیبا رو تحویل گرفتن لطف کنن به سوالات زیر دقیق پاسخ بدن :
1- مبلغ واریزی هنگام ثبت نام؟.................
2- تاریخ ثبت نام؟.................
3-تاریخ دریافت دعوتنامه؟...............
4-سود و جریمه تاخیر محاسبه شده توسط سایپا؟..................
5-مابه التفاوت واریزی پس از دریافت دعوتنامه جهت دریافت خودرو؟...................
خلاصه کلام:
نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه:
مبلغ ثبت نام+مابه التفاوت+سود12درصد و جریمه تاخیر=کل مبلغ تمام شده خودرو
ممنون
از نمايندگي بپرس شايد بهت ندادننقل قول:
لطفا اگر کسی یادش هست جواب بده بازم ممنوننقل قول:
سلام امير آقا . تو اين دو سه روزي كه تحويل گرفتي ازش راضي هستي يا نه . ببخشيد تنها منبع موثق ما شماييد. نه نمايندگيها اطلاعات دقيقي دارند نه بيرون كسي هست ازش بپرسيم. حرف شما براي ما حجته. اگه شما راضي باشين كافيه ضمنا كيفيت اسپيكرهاش چطوره و چند تا اسپيكر داره؟
سلام امير جان .ببخشيد تو اين دو سه روزي كه تحويل گرفتي در كل راضي هستي يا نه؟ تنها منبع موثق ما شماييد نه نمايندگيها جواب حسابي بهمون ميدن نه كسي بيرون هست ازش بپرسيم. حرف شما واسه ما حجته. اكي بدين ماهم نگه ميداريم.در ضمن كيفيت اسپيكرهاش چطوره و چند تا اسپيكر داره؟
ممنون
سلام
از دوستان عزیزی که ماشین تیبا رو تحویل گرفتن لطف کنن به سوالات زیر دقیق پاسخ بدن :
1- مبلغ واریزی هنگام ثبت نام؟.................
2- تاریخ ثبت نام؟.................
3-تاریخ دریافت دعوتنامه؟...............
4-سود و جریمه تاخیر محاسبه شده توسط سایپا؟..................
5-مابه التفاوت واریزی پس از دریافت دعوتنامه جهت دریافت خودرو؟...................
خلاصه کلام:
نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه:
مبلغ ثبت نام+مابه التفاوت+سود12درصد و جریمه تاخیر=کل مبلغ تمام شده خودرو
ممنون
بچه ها دوستمون راست می گه لطفا در صورت ممکن پاسخ بدیم / مرسی از شما . رامین
سلام
آقای بندری آیا از آپشن های انتخابی تیبا اطلاعی دارین
سایر دوستان هم اگر کسی میدونه لطفا پاسخ بده و بفرمائید که یه تیبای ساده چه امکاناتی داره و چه چیز هائی رو خریدار انمتخاب میکنه
ممنون
با سلامنقل قول:
لزومی نداره سوالتون رو چندین باره پشت سر هم مطرح کنید همین که دوستان به این تاپیک سر بزنند هر اطلاعاتی که داشته باشن در اختیاراتتون قرار میدن.
ممنون.
دوستان کسی نمیدونه فروش نقدی و تحویل فوری تیبا حدودا از کی اغاز میشه؟
با سلام خدمت جناب ناظر انجمننقل قول:
سوال اول من در مورد قیمت بود که یکی از دوستان لطف کرده بود و همون سوال من رو کپی و ارسال کرده بود
سوال دوم من در مورد آپشن های تیبا هست که فکر نمی کنم منظور از آپشن قیمت باشه
با تشکر
بعضی ها اینجا مطلبشون رو بیش از اندازه بزرگ مینویسن.....آقای محترم کسی بخواد جواب بده ؛ میبینه و جواب میده لازم نیست نصف page رو بگیری که دیده بشه مطلبت!!!
راست ميگن شتابش 18 هست؟؟؟!!!اگه اينجور باشه كه فاجعس
آقاي امير موير اگه ممكنه از محاسن و معايبش بيشتر برامون بنويس
نه دوست من شایعه ست شتابش 12تا13ثانیه هستش.....دوچرخه 18ثانیه نیست که این باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
چرا پاسخ من رو نمایش ندادین
آیا فقط عادت دارین دیگران رو متهم و خودتون فرار کنید
این عادلانه نیست
لطفا یا این اعتراضتون رو حذف کنید یا پاسخ من رو نمایش بدین
شتابش رو راستش تایم نگرفتم و تست هم نکردم ! ولی در کل به نظر من ماشین زیاد جالبی نیست ! هنوز هیچی نشده از عقبش صدا جیر جیر میاد ! خیلی خیلی خشکه ماشین ! کلا زیاد محاسن نداره ! الانم 70 تا راه رفته میخوام بفروشمش ! چون فک کنم بعدا دردسر بشه !!نقل قول:
آخه این چیه - نه تهش و نه سرش و ... به هم نمی خوره ....
جلوی ماشین که اینقدر زشته با اون شیشه اش شده مثل اتوبوس اسکانیا ( شیشه ماشین رو می گم )
در کل با طراحیش حال نکردم .
لطفا بدون اغراق و بزرگنمائی و واقعی کارشناسی کنید و نظر بدید البته در مورد نظرات شخصی خب اون یه مسئله دیگه هست و هر کس سلیقه و نظری دارهنقل قول:
به هر حال هر نظری که شما بدید دل اونهائی رو کی میخوان این ماشین رو نگه دارن چرک میکنه
ممنون
مجید بابا
ضمنا نمیدونم چرا:
1- کسی به سوال قبلی من جواب نداده؟
2- یه ارسال هم ویژه ناظر انجمن بود که اونم .... آره دیگه!
صداي جير جير از كمكها هست يا كلا شاسي خوب سوار نشده بدنه لق وزنه؟؟؟نقل قول:
صداي جلو داشبورد چي صدا ميده ؟؟اون خيلي رو مخه!!!صداي موتور تو ماشين نياد؟؟
كولر و بخاريش چچورياس؟؟؟
كولرو حتما يه تست بزن
من ماشین و گذاشتم برا فروش تو سایت bama !
سلام به همه
اینجا که میایم سعی میکنیم خیلی با حال نشون بدیم
ولی
انگار دوستان حتی حال پاسخ دادن به یه سوال رو هم ندارن
بابا چقدر بگم هنوز تو کف محاسبه قیمتم
میخواید قسمتون بدم
این چیزی که میخوای تو چند صفحه قبل امیر موسرنوشته خوب نگاه کننقل قول:
نمایندگی شهدا یه دونه سفیدشو گذاشته بود تو پارکینگ من خودم برای اولین بار سوارش شدم از همه جهات نسبت به پراید بهتره ولی راستش من وقتی برای اولین بار از نزدیک دیدمش توقعم خیلی بیشتر از این بود ولی با توجه به این که دوستانی که گرفته بودن زیاد ازش راضی نبودن منم نظرم برگشتنقل قول:
راستش فکر میکنم ارزش خریدو نداره
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
نمایندگی شهدا یه دونه سفیدشو گذاشته بود تو پارکینگ من خودم برای اولین بار سوارش شدم از همه جهات نسبت به پراید بهتره ولی راستش من وقتی برای اولین بار از نزدیک دیدمش توقعم خیلی بیشتر از این بود ولی با توجه به این که دوستانی که گرفته بودن زیاد ازش راضی نبودن منم نظرم برگشت
راستش فکر میکنم ارزش خریدو نداره