امروز تریلر این بازی رو تو تلوزیونای مترو دیدم
Printable View
امروز تریلر این بازی رو تو تلوزیونای مترو دیدم
برای من تازه امروز پست کردن.تازه نوشته از مرکز پست تهران خارج شده. :(
این هم از پیش خرید در ایران
تهران - منطقه 17 پستي تهران - اداره توزيع منطقه 17 پستي(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
حمایتت می کنیم سازنده فقط شما هم هوای مارو داشته باش!!!!زود تر بفرست بابا همه بازی کردند.........
منم خریدم نسخه دی وی دی رو سه هزار تومن ! پکش خارج از جعبه خوشکله ولی از جعبه درش می آری قابش اینا خیلی ضایعس !
دوستان یکمی از خود بازی صحبت کنید ببینیم چطوری هست
ممنون
بابا این چه وضعیه؟
بره من تازه زده آماده برای ارسال!
باید خجالت بکشن، این همه تبلیغ و تاخیر آخرشم هیچی!
بازی به طور رسمی منتشر شده یا نه ؟
در مرحله اول باید بگم ورداشتن پوستر و دفترچه رو یکی کردن و فعلا من در گیر جمع کردن دفترچش شدم یکی نیست بگه می مردین خوشکل یه دفترچه می زدین !
حجم کلی بازی روی دی وی دی 1.6 گیگا بایت ، دارای ست آپ فارسی و فاقد اتوران ( یعنی یهو می ره تو ست آپ ) در واقع ست آپ اون دو تا فایل موجود که 7z هستن رو از حالت فشرده خارج می کنه . تصویر ست آپ رو در زیر می بینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب تموم شه می آم بقیه آمارشو می دم ...
چه جالب . کسایی که بازی کردن بگین خوبه یا نه می خوام سفارش بدما.
واقعا انتظار نداشتم بازی اینقدر نرم و رون باشه ، اولین چیزی که از مشکلات بازی یکم به چشم من اومد سایه پردازی بازی کمی تا قسمتی ایراد داره صدا پردازی بازی هم می تونم بگم تو همین یه ذره که باز یکردم خوب بود من خیلی رو صدا پردازی حساسیت دارم ، اکتیو کردنشم شماره سریال می دین بعد بهتون یه کد می ده دکمه می زنید یه کد دیگه از نت دانلود می کنه بهتون می ده و بازی اکتیو می شه .
صفحه اکتیو
تنظیمات گرافیکی
خوب حالا ما اینو بازی کنیم یا گاد آف وار PSP که جدید اومده :) مخصوصا گذاشتن جفتشو با هم ریلیز کردن ملت سردر گم بشنا ! سوالی در مورد بازی داشتین بگین من جواب می دم فعلا برم بازم بازی کنم
راستی یه چیز جالب معنی امکانات اضافی تو این بازی آرت ورک خودمونه !
پس چرا برا من هنو نرسیده:2:
یعنی همه ی اینایی که بازی به دستشون رسیده ایمیل زدن:18:
اینجا نیشابور:5:
متاسفانه کات سینس های بازی کیفیتشون خیلی پایینه ، همچنین بازی رو فکر کنم با دسته خیلی راحت تر از کیبورد بشه بازی کرد ...
بازی امروز رسید دستم ! فردا نصب میکنم ، حتما میام نظرم رو میگم !
==============
کی این پوسترا رو این شکلی تا کرده ؟ :13: نصفش مچاله شده !
سلام
ببنید من دقیقا می دونستم که بازی بعد از همه دست ما میرسه. لعنت.
راستی چرا تاپیک منتقل نمیشه. بره تو تاپیک بازی های غول. حسابشو بکن این بازی وسط فال اوت و فیبل.
مثلا من بازی رو کپی بزنم روی یه سیستم دیگه میشه بازی کرد؟
این بازی برای کنسول xbox نیومده یا نمیاد؟
حتی شوخیشم بده :46:نقل قول:
نقد درست و حسابي براي اين بازي اومده؟
امروز بازی را گرفتم .
از همه مهمتر بسته بندی زیبای بازی بود که جای تقدیر داره . ولی ای کاش پوستر را از راهنمای بازی جدا میکردند .
بازی شاید با عناوین روز دنیا اصلا قابل مقایسه نباشه ولی در وهله اول باید یادمون باشه داریم در مورد یک بازی ایرانی صحبت میکنیم . در قیاس بازی های ایرانی به نظرم این بازی فوق العاده است .
پس خواهشمندم دوستان در نظر دادن کمی انصاف داشته باشند و این بازی را با مثلا گادآف وار 3 مقایسه نکنند .
لابد واسه اونایی هم که اومده زده آماده به ارسال!نقل قول:
برای من بار ها اتفاق افناده که بازی میاد در خونه هنوز آماده به ارساله! این از مشکلات ایران مارکت سنتره
اونا حتما همرو فرستادن. بقیه ش دیگه با پسته
خوب من قسمت اول بازی رو تموم کردم رسیدم به جنگله ، اول از همه بگم اگه دسته ایکس باکس دارید با اون بازی کنید خیلی کنترل راحت تره ، متاسفانه این بازی هم مانند همه بازی های ایرانی که من امروز دیدم یه باگ غیر قابل بخشش داد و اون تو مراحل اولیه بازی بود که شخصیت یه جا گیر کرد ( اونجا که بالای دیوار تیر انداز هست شما باید اون دستگیره رو بکشید بین دستگیره و دیوار گیر کرد )! مشکل دوم بازی به نظر من کمبود این بیزبیلک های سیوه که معمولا قبل از غول ها قرار داره و وقتی قول رو بکشید با هزار بدبختی باید تا رسیدن به قول بعدی قید سیو کردن رو بزنید ! و یه مشکل غیر قابل بخشش دیگه یه حرکت داره تریپ گاد آف وار سه ای که باید دکمه های جهت دار رو بزنید متاسفانه گاهی جهت پایین نمایش داده نمی شه !!! یه جای دیگه که بازی سوتی داره شما از یه دیوار باید بیایید پایین گاهی تصویر یه جوری می شه انگار دیوار افقی این به جهنم وارد قسمت هایی از دیوار که رنگش روشن تره نباید بشید وگرنه جونتون کم می شه یه ربع بیست دقیقه ای اونجاش علاف بودم ! جالب ترین قسمت بازی اینجاست که ظاهرا خود شخصیت گرشاسپ اصلا حرف نمی زنه و تا اینجا که من بازی کردم داستان همش از زبان یه راوی بوده .
به نظرم اگه سازندگان بازی اینقدر سعی نمی کردن بازی رو یه گاد آف وار ملی طرح کنن و تقلید کمتری از اون بازی توش قرار می دادن بازی خیلی قابل قبول تر می شد برامون ، حرکات نرم شخصیت ولی واقعا عالی کار شده دشمنان یه نمور خنگ می زنن ، خونی که از شخصیت ها می پاشه هم خوب طراحی نشده ، همه اینا به کنار این دموش اعصاب منو خورد کرده اینقدر کیفیتش پایینه ...
فقط میخام بدونم میشه یا نه؟ :31:نقل قول:
اون کد فعال سازی روی چند تا سیستم جواب میده یا همون طور که فکر میکنم فقط روی یک سیستم کار میکنه.؟
من فکر کنم بازی فقط روی یک سیستم جواب میده . البته مطمئن نیستمنقل قول:
دیروز بازی را روی سیستمم نصب کردم ولی وقتی روی لپ تاپ ریختم هر کاری کردم میگفت کدی که از اینترنت میگیریم اشتباه است .
نه فقط روی یه سیستم با سخت افزار خاص جواب میده. مثل همه بازی ها نرم افزار ها و ویندوزهای اصل که فقط روی یه سیستم میتونی نصب کنی. جالبه که اگر شما سخت افزاری از سیستمتونو عوض کنید دیگه نمیتونید بازی رو نصب یا اجرا کنید.نقل قول:
گرشاسپ همین الان با پیک موتوری به دستم رسید
هنوز نصب نکردم
این قضیه کد فعال سازی چیه؟ الان که جاوید داره بازی می کنه که!
سلام دوستان
بازی دیروز صبح دستم رسید
فقط یه سوال من بازی رو نصب کردم حاا به هر دلیل ویندوزم رو عوض کنم بازم می تونم بازی رو نصب کنم یا نه دوباره باید سریال بگیرم ؟
کد فعال سازی توی بسته بندی سی دی نوشته؟نقل قول:
پس بازی فقط روی اولین سیستمی که روش نصب میشه قابل اجراست.!
بیان همه کد هامون رو بزاریم ببینیم به هم دیگه میخوره؟:31:
با پیغام خصوصی البتهنقل قول:
کد فعال سازی توی بسته بندی سی دی نوشته؟
پس بازی فقط روی اولین سیستمی که روش نصب میشه قابل اجراست.!
بیان همه کد هامون رو بزاریم ببینیم به هم دیگه میخوره؟
درود به دوستان
این بازی بعضی جاهاش خیلی سنگینه و واقعا بد اجرا میشه
برای همه اینجوریه یا فقط برای من؟
برای من crysis رو very high اینجوری نمیشد! عجیبه!
آقا ما يه اشتباهي كرديم كد فعالسازي رو اشتباه زديم حالا هر كاري ميكنم عوض نميكنه ، چيكاركنم؟
سلام بازی امروز به دستم رسید و دارم نصبش می کنم
یه مشکل بزرگ داره ، اونم اینه که XBOX رو باهاش نفرستادن :31:
كسي نميدونه چيكار بايد بكنم؟نقل قول:
چرانقل قول:
يه زنگ بزن به پشتيبانيش بپرس
کمک
من سریال روی کارت رو تو قسمت Serial Number وارد کردم
حالا تو قسمت Installation code و Activation Code code چی باید وارد کنم ؟؟
........................................
فهمیدم
آقا بازی ارزش خریدن داره؟؟ یکی نقدی بررسی چیزی از بازی بذاره بیشتر در موردش بدونیم. ولی جای افتخار هست که یک بازی درست حسابی از سازنده های ایرانی ساخته شده کاش gamespot هم بهش نمره میداد
جالبه که بازی هنوز دست من نرسیده. خونمونم کرجه و راهی نیست. از طرفی میگم برم خودم بگیرم ولی میترسم فردا بیارن دمه در. گیری کردیما بدجوریم تو خماریش موندیم.
بازی برای من هم 1 ساعت پیش رسید
با بسته بندیش که اساسی حال کردم
ولی این پوستری که پشتش installation guide گذاشتن اون سمتش زیاد کیفیت نداره که خوب در اصل پوستر هم نیست
ولی اون یکی پوسترش خوب بود
کارت شماره سریال من اون پوشش روش برداشته شده بود که جای بسی تعجب داشت :31:
اما سریال کار کرد و نصب هم انجام شد و یکم هم بازی کردم
جالب اینجا بود که کلی چیز اضافه هم گذاشته بودن برای نصب مثل physx و ms dx و flash activx و ...
در مورد گرافیک بازی من یک تصویری از اون trailer هایی که تا الان نشون داده بودن تو ذهنم بود
که تو خود بازی هم هست و پخش میشه
اما خود بازی خیلی فاصله داره با اون cutscence ها و گرافیک خیلی ضعیف تره
سایه گذاری و شفافیت texture ها رو اعصابه به خصوص وقتی دوربین به object ها زیاد از حد نزدیک میشه مثل همون اولش که کنار اتیش نشسته بود
ولی از دور مثل صحنه مبارزه ها قابل تحمله
gameplay بازی بد نیست ولی باز هم موقع مبارزه با boss میره رو اعصاب یکم
دسته بازی هم که قابلیت vibration off نگذاشتن براش از همون ابتدا تا بیای بیرون از بازی یک ضرب شوک میده :31:
آقا این بازی از منطقه پستی شهر ما هم خارج شده ولی هنوز به دست ما نرسیده...................
دوستان اگه خواستند قسمت یا کل داستان رو بگن بی زحمت بزارن توی اسپویلر ............ممنون
سلامنقل قول:
اگه نظر من را بخواید آره ارزش خرید داره بازی خیلی خوبیه . گرشاسپ از اولین بازی های ایرانی هست شاید گرافیکش عالی نباشه ولی گرافیکش خوبه برای اولین بازی ایرانی . در کل من خوشم اومد .
ما هم نصبیدیم :دی
در کل میشه گفت خوبه فقط چون یه وخورده حرکاتش واسمون تازگی نداره همچین دلچسب نیست.تقریب میشه گفت خدای جنگ ایرانی هست:دی ولی با یه سری تغییرات عمده
محتوای مخفی: هوش
ولی بازم دستشون درد نکنه همینم که درست کردم خودش کلی هست. که بعدها به امید خدا بهترم میشه :40:
به امید روزی که بازی های ایرانی حرف اول رو بزنن :7: