:13:نقل قول:
مگه دو آیکونه هستش؟
یا اینکه تو ستینگ رو می گی؟(من به اینجاهش توجه نکردم)
کارت گرافیکم 11 رو هم ساپورت نمی کنه خیلی راحت هم دارم بازی می کنم.
Printable View
:13:نقل قول:
مگه دو آیکونه هستش؟
یا اینکه تو ستینگ رو می گی؟(من به اینجاهش توجه نکردم)
کارت گرافیکم 11 رو هم ساپورت نمی کنه خیلی راحت هم دارم بازی می کنم.
این بازی بازی اصلا DX 10 نداره و فقط 9 و 11 رو داره و اون دوستمون که گفت داره با dx10 بازی میکنه یا اشتباه کرده یا شوخینقل قول:
اما واقعا بهنترین ریسینگ ی بود که بازی کردم
هیچکدوم:31:نقل قول:
غاتی کردم :20:
خیلی ممنون که گفتی:11:
سلام
من بازی رو تا مرحله 42 رفتم و دیگه حال نمیکنم بازی کنم
میشه بگید چند تا مرحله ؟
اگه زیاد بود برا رو کم کنی دوستام هم که شده میرم
اینم یه عکس از محیط بازی
البته سرور خوب پیدا نکردم گذاشتمش
X.gif 197kb
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=921173
از nfs:shift خيلي بهتره و كنترل hadling آن شبيه بازيه Grid است.:8:نقل قول:
برای دسترسی به موزیک بازی می تونید به پوشه ی audio\music موجود در پوشه ی بازی سر بزنید.
پسوند فایل ها ogg ست که می تونید بوسیله ی بسته ی codec زیر، codec های پخش ogg رو هم نصب کنید.
نقل قول:
کد:http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
سلام دوست مننقل قول:
دستت خیلی خیلی درد نکنه
راستی شما میتونید این موزیک ها رو با jet audio هم باز کنید.
اینو برای کسایی که نمیخوان نرم افزار رو دانلود کنن گفتم
ممنون
سلام دوستان :40:
من تو بازی مشکل سیو دارم و اول بازی نمیزاره من پروفایل آفلاین بسازم ومستقیم منو به سمت لایو میبره من یه چند تا کرک امتحان کردم ولی تاثیری نداشت میخواستم بدونم مشکل از کجاست ؟ آیا کسی کرک سالم این بازی رو داره ؟ اینم عکس از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز این بازی را گرفتم
خیلی از گرید سخت تره !!!
نمیتونم خوب برم . ولی هنوز خوب میرم : دی
نه بابا خودش راحته من امروز داشتم تو سخت ترین حالت ممکن بازی میکردم بابا مردم از بس restart کردم از بس که سخت میشه ادم باید به همون 6th هم راضی بشه ویا هم که من دست فرمون چرتی دارم و یا این که tanner faust خیلی تخیلی میرونه
ولی بازیه قشنگیه
میشه گفت از گرید بهتره...
بهترین بازیه ماشین سواری من همین اینه
بالا خره نگفتید کلا چند مرحله داره؟
من مرحله 44 هستم
به نظر من بهترین مسابقات ، مسابقات railblazer "املاشو مطمئن نیستم درست باشه" هست.
دوستان من با این games for windows مشکل دارم!!! هر کاری میکنم میخواد اکانت لایو رو آنلاین بسازه!یادمه تو gta iv قسمت offline profile هم بود ولی تو این نیست.نمیتونم سیو کنم چکار کنم؟
همون صفحه اسکرول رو که میاری پایین یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازینقل قول:
یکی از دوستای من همه مراحل بازی رو رفته بود و اول شده بود درصدش هم رو 99 مونده بود خودش می گفت دیگه بازی رو تموم کرده
اقا من خودم تا 37 رفتم بعد دیدم هیچ چیز جدیدی نیست رفتم سیوشو دان کردم هیچ جیز جدید نبود همشو خودمم باز کرده بودم طرف تا لول 73 رفته
با سلام .
من هنگامی که میخوام بازی dirt 2 رو بازی کنم تو ابتدای بازی برای sign in شدن
وارد games live میشه و ازمن ایدی و پسورد به همراه شماره سریال بازی رو میخواد
داخل محتویات سی دی کرک رو به صورت کامل کپی کردم .
لطفا راهنمايي بفرماييد .
با تشکر
همون صفحه ،اسکرول رو که میاری پایین، یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازینقل قول:
من هم 2-3 روزی دارم اینو بازی میکنم
فقط مشکلی که دارم منوهاشه !!! وقتی وارد این کابین کوفتی میشه خیلی کنده ! تو بازی هیچ مشکلی ندارم فقط این منوهاش اذیت میکنه
راه حلی وجود نداره براش ( البته اون پکیج ATI رو که مثلا برای بهبود گذاشته بود دانلود کردم و یه مقدار بهتر شد ولی هنوزم کنه ! )
کسی اگه راهی داره بگه ممنون میشم
اگه با درایو های 9.11 مشکلت حل نشده گیر از جای دیگه است
من مشکلم با این درایورها کاملا حل شد
سلام
دوستانی که بازی رو تموم کردن روی لول چند تموم کردن ؟. من تا 70 رفتم و دیگه هیچ ریسی نمونده اما نشونی از تموم شدن بازی نبود.
داداش منم این مشکلو داشتم اما درایور 9.12 رو دانلود کردم درست شد.تازه تو خود بازیم فریم بیشتری میگیری
سلام دوستان
من وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم یه پنجره باز میشه و پیغام میده عکس گرفتم:
در ضمن من win7 دارم و نمیتون بازی رو سیو کنم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
منتظر جوابم!
از دیروز یه پست زدم یکی جواب نداده!
یعنی کسی نیست؟
نقل قول:
شما که میگی در بازی نمیتونی سیو کنی پس بازی اجرا میشه
اون پیغام رو چه موقع میده همیشه یا گاهی وقتها گیر میده درضمن
در مورد اجرای بازی روی آیکون اجرای بازی کلیک راست کرده و گزینه
run as administrator رو انتخاب کنید در ضمن برای سیو بازی
باید کلید Home رو در اول اجرای بازی بزنید تا از طریق برنامه windows Xlive
بتونید پروفایل رو به صورت آفلاین بسازید در آخر یک تاییدیه دریافت میکنید
گه میگه Autosave بازی فعال بشه که شما YES رو انتخاب تا در بازی
به صورت خودکار بازی سیو بشه. :10:
این درایور 9.12 رو باید از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
کاش ماشینهای بازی کمی بیشتر بودن. خبری از گرید 2 نیست؟؟؟
براي سيو اين كار رو انجام بدهنقل قول:
نوشته شده توسط khalabane javan
بچه ها یافتمممممممممممم. مشکل رو حل کردم.
1-create profile رو بزنید.
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید
کسی دوس نداره جواب من رو بده؟نقل قول:
از سایت amd.comنقل قول:
آقا یک سوال! من توی سون این بازی رو اجرا کردم...
یک سری جلوه تصویری بهش اضافه شد!!! مثل گرد و غبار و ذرات معلق هوا و حرکت مواج آب روی شیشه!!!
اگه اینها جلوه های dx11 هست! من که کارت گرافیکم dx10 بیشتر ساپورت نمیکنه!
یا اگه نیست! !!!! پس جلوه های Dx11 چیه توی این بازی؟! که من با 5850 هم امتحان کردم فرقی نکرد!!!
یا اصلاً چرا توی ویندوز سون و ویستا فرق میکنه؟! پس حتماً dx11 هستش اون جلوه ها دیگه!!!!
چمیدونم!!!
نظرتون رو بگین لطفاً
والا چی بگم قانونا که نباید فرقی بکنه!!نقل قول:
حتی کارتهایی هم که dx11 رو ساپورت میکنند اگه بخوای با یک نظر نگاه کنی و با دقت نگاه نکنی متوجه نمیشی:20:
ولی برای اینکه تفاوتشون رو ببینی به این پست مراجعه کن:(البته زیاده نمونش)
البته من خودم به این عکس و فیلمهایی ها که بعضیاش اصلا معلوم نیست کجا وچطور گرفته شده اعتقادی ندارم...خودم شخصا توی چند بازی dx10 و dx9.c رو تست کردم حتی به اندازه 1% هم فرق کیفیت نداشتند!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4459346&postcount=226
dx11 هم که ندارم نظرمو بگم:31:
راستش من هم با DX 11 بازی کردم و هم با DX 9 ولی کوچکترین تغییری احساس نکردم به جز اینکه انگار رنگها کمی درخشان تر بود تو DX 11 که اونم اگه دقت نکنید متوجه نمیشید.نقل قول:
سلام
بچه بیایین آنلاین بازی کنیدم خیلی حال میده
سلام من سیستمم هیچ مشکلی نداره و بازی خیلی رونه!
فقط چجوری سیو میشه؟!!!!!!!!
نمتونم سیو کنم!
کمک
شما باید یه اکنت Live افلاین ایجاد کنید اگر صفحات قبل رو مرور کنید توضیح داده شده.
فقط دقت کنید که به هنگام ایجاد این اکانت حتما قبل از خروج سیو کنید.
والا من توی ویستا بازی کردم و توی سون این فرقهایی که گفتم متوجه شدم ؛ اونهایی که این دو ویندوز رو دارن امتحان کنن و نتیجه رو بگننقل قول:
ممنون.
خب ربطی به ویندوز نداره که....ایشون از لحاظ DX فرق رو میگن.نقل قول:
هم روی Vista و هم روی seven شما در DX 10 بازی کردی...و کارت گرافیک شما هم از DX11 پشتیبانی نمیکنه.
واینم که هر دو ویندوز یکی هستن فرقی نفکوله...:31:
خب من هم DX11 ندارم که تفاوت رو بدونیم....نقل قول:
راستش من هم با DX 11 بازی کردم و هم با DX 9 ولی کوچکترین تغییری احساس نکردم به جز اینکه انگار رنگها کمی درخشان تر بود تو DX 11 که اونم اگه دقت نکنید متوجه نمیشید.
به خاطر ماهیت و سرعت بالای بازی، تفاوت های DirectX ها به چشم نمیاد. DirectX 11 در Dirt2 بیشتر برای طراحی بهتر محیط اطراف استفاده شده و وسط رانندگی کسی توجهی به اجزای محیط مثل سنگ و درخت نمی کنه.باید بازی هایی در سبک های دیگه مثل FPS و TPS و RTS بر اساس 11DirectX ساخته بشه تا تفاوت های عمده مشخص بشه.نقل قول:
راستش من هم با DX 11 بازی کردم و هم با DX 9 ولی کوچکترین تغییری احساس نکردم به جز اینکه انگار رنگها کمی درخشان تر بود تو DX 11 که اونم اگه دقت نکنید متوجه نمیشید.