بیا ببین اینا خوبن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به به به
خدا عمرت بده جوون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالین
مرسی
اون سایزه headeret رو بده از صبح تا به حال رو مخمونه
یه header ای چیزی بزنم برات
مسنکه بک گراند هم داره اونم بده
زود وسایل و منقل رو جمع کن فرار کنیم الان نیما میاد شل و پلمون میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***************************************-
راستی این قد هول بودم یادم رفت بگم
به نظرتون اگه تو این قالبه فروشگاه با دو تا frame مثله قرآن کار کنم بده؟
سمته راست لینک ها و فهرست و این خرت و پرتا
سمته چپ اطلاعات
دهه! یه روز نیما دیراومده ببین دارین چکار میکنین! گالری عکس راه انداختین! :31:
فکر ما دایال آپیا باشین، گناه داریم به خدا!
خوب حالا اومدم پست بدم زودتر این صفحه بره زری دیگه عکسا نیان
ولی یه سوال! هیچکی هست که با بانک تجارت اخیراً پرداخت آنلاین داشته باشه؟ بابای ما رو در آورده ولی هنوز شهریمو قبول نمیکنه! 10 تومن زیادی ریختم به حساب نکنه یه وقت کارمزدش زیاد باشه بازم محل نمیده! ای خدا! باز بی انتخاب واحد ترمم شروع شد !!!!
بله! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه معنی داره؟ چرا فکره ما دایالی ها رو نمیکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دهه! (هه هه هه ی شیطانی!)نقل قول:
ولی اگه مجبور میشید به پست دادن اینطوری کاره خوبیه ها:31:
*
آخیش دلم خنک شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه شدی مثله من که نمیتونم انتخاب واحد کنم
والا برای ما سیبا بود منم ماله برادرم رو کش رفتم خالی کردمش!
ها اگه طراح این سایته رو پیدا کنم میدونم چجوری از خجالتش در بیام :27: یک تشکری ازش بکنم...... :اون اسمایلیه هست یه چماق تو دستش داره:
الانم دارم دوباره زور میزنم شاید قبول کنه ولی این پروجرس بارش هی میره میره میره میره .... هیپنوتیزمم کرد ولی تموم نمیشه
یکی نیست بگه بابات خوب اگه اشتباهه بگو پول نمیریزم اگرم درسته بگو نمیتونم تا من خیالم راحت شه!
---------
داشت یادم رفت بگم! این پسته هم در جهت همون پست قبلی بود :27:
درخواستی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا! خوب یاسر شاید سرور شلوغه برای همین تو شیش و پنج به سر میبره!
هه هه هه! بابا Ajax به همین کشکی بود خبر نداشتیم؟
چند تا نمونه گرفتم ایشالله فروشگاه رو به جای iframe با ajax کار میکنم همی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا پدره این dynamic drive و javascriptkit رو بیامرزه
خدایی تو این حدودا 6-7 سالی که باهاشون آشنا شدم هیچ وقت لنگم نزاشتن
فعلا برم این عکس هایی که پدرامی داده رو بچپونم تو قالب کارهای گرافیکیش رو بکنم
بعدشم رسیدم یه نگاه به این cms فروشگاه که بیلی تازه گزاشته بندازم ببینم چه طوریاس
آخ من چه کنم که صفجم بیست پسته هه !
امروز در به در دنبال نمره بودم ! نرسیدم بیام ببندم به موقع ! ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاتون خالی 4 واحدی 4 نمره گرفتم ! فردا برم یه نمره دیگه هم بگیرم 20 بشم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ینی میشه استاد فیزیک هم یه نمره بده پاس بشم ! ؟ :دی
به به همکاران انجمن دارن اسپم میدن :دی
نیما مگه کامپیوتر نیمخونی؟! کامپیوتر که 4 واحدی نداره!!@!!
یادش بخیر فیزیک رو 4 بار برداشتم تا پاس کنم
تو کلاس 2 نفر هم داشتیم که 6 بار برداشته بودن(نامرد استاده پولکی بود)
به کسایی که 2*2 تارو نمیدونستن میداد 17-18(چون پول داده بودن) ولی به کسایی که درست مینوشتم میداد 9.
آخرین بار تو کلاس همون اول ترم تهدیدش کردم(جلوی وردی های جدید) که پتتو جلوی مدیر میرزم رو آب که کارساز هم شد (^_^)
----------------------------------
حالا چون پست از اسپم در بیاد:
کی میدونی چه جوری میشه پایگاه داده ای که تو یه مرکزی هست را موقعی که سیستم به اینترنت وصل میبشه رو اضافه کرد به پایگاه داده روی اینترنت
مثل همین سیستمی که میرید نمراتتون رو مبینید
چون تو دانشگاه ما یکی تو سیستم دانشگاه وارد میکرد و این نمرات هم تو سیستم اونجا بود و هم تو سایت خود دانشگاه
فکر نمیکنم یه بار دیگه هم تو اینترنت میرفتن نمرات را وارد کنن.
ای بترکی!
میگم دانشگاتون هتله میگی نه
ما داریم برای نیم نمره جون میدیم ایشون میرن 4 تا 4 تا میگیرن تازه درسه 4 واحدی!!!
دارم p30vel رو تخلیه اطلاعاتی میکنم
با سرعته 2 کیلو!!!
مبانی برنامه نویسی نداشتی ؟نقل قول:
نیما مگه کامپیوتر نیمخونی؟! کامپیوتر که 4 واحدی نداره!!@!!
فیزیک و ریاضی رو نه شدم مردم ده نشدم !!
پایگاه داده هم معمولا همیشه همونه ! ندیدی مگه هر دانشگاه چندتا آی پی ولید داره به اسم خودش رو همونه
پس بذار بگم داشتانش رو عزیزم !نقل قول:
میگم دانشگاتون هتله میگی نه
ما داریم برای نیم نمره جون میدیم ایشون میرن 4 تا 4 تا میگیرن تازه درسه 4 واحدی!!!
تو برگه امتحانی رو که فقط دو نفر غیر از من پاس شدن رو شدم 15 از 15 !!
استاد اومده بود سخت بگیره حرصش گرفت !! بهونه تراشید 5 نمره حل تمرین و پروژه رو نداد با اینکه a+ گرفته بودم باید 5 تا رو کامل میداد
امروز با توپ پر رفتم نزدیک بود سرش داد بکشم ! 4 نمره از 5 نمرمو داد شدم 19 که در اصل باید 20 میشدم ! فردا میرم بقیش رو بگیرم آتیشم تموم شد امروز سرشم شلوغ بود نمیشد بیشتر مخ زنی کرد ! :31:
هنوزم هتله ؟
از گروه کامپیوتر این ترم فقط یه نفر هیچ واحدی رو نیفتاده ( که یه 0 واحدی افتاد خودش ) اونم مشروط شد همش با 10 11 پاس کرد !
فکر کن من با کلی دردسر معدلم شده 14.85 تازه احتمال شاگرد اول شدنم هست :31:
بیست بشم 15 رو میگیرم :دی
سلام.
میگم نیما نظرت راجع به رشته it چیه؟
عالیه
من که دوس دارم !
----------
بچه ها یه سایت شخصی میخوام بسازم یه خوننده آهنگاش رو بذاره و اینا گفته تو مایه های irdiplomacy.com باشه !!!!!!!
از چه سیستمی استفاده کنم ؟ ضمنا ajax هم داشته باشه !!! !
php میخوام !
فارسی نمیخام !
ئه؟نقل قول:
عالیه
من که دوس دارم !
من قورمه سبزی هم دوس دارم!
منظورم اینه که چطوریاست؟
دراومدنش (دولتی) سخته؟
تا چند میگیره؟
بازار کار!
ادامه تحصیل!
نه ما مبانی برنامه نویسی نداشتیمنقل قول:
مبانی برنامه نویسی نداشتی ؟
فیزیک و ریاضی رو نه شدم مردم ده نشدم !!
نکنه 2 واحدش یا 1 واحدش عملیه اونم قاطی این کردی؟!
کدوم فیزیک رو 9 شدی؟
من فیزیک مغناطیس رو 2 بار 9 گرفتم یه بار هم 7.5 دفعه آخر 14.5 شدم
فیزیک عمومی یا همون پیش رو شدم 13(اینیکی رو یه ضرب پاس کردم (^_^))
یا تو منظور منو متوجه نشدی یا من منظور تو رو !!نقل قول:
پایگاه داده هم معمولا همیشه همونه ! ندیدی مگه هر دانشگاه چندتا آی پی ولید داره به اسم خودش رو همونه
نکنه کاردانی بودی !؟ :دینقل قول:
نه مبانی کامپیوتر و الگوریتم اسم درسشه ! از اول ++c درس میدادن !
4 واحد تئوری داره
فیزیک 1 شدم 9
ترم یکم ! :دی
خب ببین دانشگاه همون سرور رو آنلاین میکنه فک کنم خودش آی پی ولید داره هاست نمیخاد ! آی پیش رو لوکیت کنین مشخصه
پسر پاشو بیا برو خونتون شلوغ نکن! هه هه هه چه حالی میده به همکار انجمن تیکه بندازی
در مورده اون سایته wordpress برای این پروژها ها ی سایت شخصی و band و bigraphy و .... خوب جواب میده
خودش plugin برای ajax هم داره
زود تند سریع نظرتون رو بگید باید برم سراغه طراحیش!
پول نداریم!!!
هر چی کم و کاستی و ویرایش و ... هم لازم میدونید بگید که وقتی برم سراغه برنامه نویسی درده سر میشه
میخندی! مگه کاردانیا شاخ و دم دارن. عیب نداره ما هم خدایی داریم.:دینقل قول:
نکنه کاردانی بودی !؟ :biggrin:
اینحاست که شاعر علیه و رحمه میگه:نقل قول:
نه مبانی کامپیوتر و الگوریتم اسم درسشه ! از اول ++c درس میدادن !
خوشا به حالت ای روستایی------ چه سبز و خرم چه بی ریایی :دی
-------------
بچه ها کی اینجا خبر از php6 داره؟
در چه حالیه؟!کی قراره بیاد؟!
الان خونه خالست یا اندی گاتمنز یا دریک!(^_^)
mysql در چه حالیه؟
الکی نیست که پستای شما همینطوری روزی سیصد چهارصدتا اضافه میشه!!! نگو یه جاهایی مثل اینجا سیاهچال پسته!
خیلی جالب بود خوشم اومدنقل قول:
الکي نيست که پستاي شما همينطوري روزي سيصد چهارصدتا اضافه ميشه!!! نگو يه جاهايي مثل اينجا سياهچال پسته!
تازه این ها به کنار زودی هم درجه همکار انجمن رو می گیرن و هی ادعا می کنن که علن و ولن و ...
همین داریوش خان رو می بینی و یا اون پسره اسمش چی بود !! اه یادم رفت هی می خوان آدم رو رنگ کنن هی دارن از روی شوخی به هم تیکه می اندازن اگه یکی که تازه کاره ( مثل شما Maryam-Z ) بیاد و اینجور تایپیک ها رو ببینه به کل از ریشه خشک می شه ولی نمی دونه که جو این جا مثل جو گره زمین است تا اون طرف جو باشی از این طرف خبر نداری و وقتی که به این طرف اومدی تازه می فهمی که چی هست
در ضمن فکر نکنم دوستانی که در این گونه سایت ها فعالیت می کنند برای تعداد پست ها دارن روز و شب به این جا سر می زنند مگه می خوان برای اونهایی که تعداد پستشون زیاده حلوا بدن !!
تو مهندسی ها عجیبه 4 واحدی ها منم نشنیدم مطمئنی؟نقل قول:
نیما یا بچه ها ی دیگه
یه مقدار بیشتر در مورده این سرورهای دانشگاه اطلاعات میدید؟
شاید من ماله دانشگاهه خودمون رو یه مقدارش رو دستم گرفتم ولی چون asp کار نکردم کلا گفتم نکنه توش بمونم
اینا حتی نمیدونن dir="rtl" یعنی چیه؟ خورنیه یا پوشیدنی؟:31:
نظری نبود پس!؟نقل قول:
راستی بچه ها من میخوام طبق این صفحه هه درست کنم ajax رو:
همه چی حله فقط این گفته از css و js به صورته inline نباید استفاده کنیم چون لود نمیشهکد:http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/ajaxcontent.htm
من یه اسکریپتی تو قسمته body داشته باشم چه کنم؟
هه هه هه! کاردانی ای؟!×!#@%#$^$%:27::21: (:10:)نقل قول:
ولی خدایی این کاردانی ها برد رو میکنن
یه خورده بیشتر طول میکشه ولی هم دو تا مدرک میگیرن که با همون اولی هم بازار کارشون بهتره هم درساشون به مراتب از کارشناسی پیوسته راحت تر و پخش تره:46:
بابا ولمون کن همینمون مونده با این سرعته اسقاطی بریم wamp آینا رو دوباره دانلود کنیم به خاطرشون
نقل قول:والا منکه هر چی 2-3 بار از هر طرف خوندم سر در نیاوردم این پست منفی هست یا مثبتنقل قول:
ولی در کل بعد از عمری حل مشکلات این و اون بدونه هیچ چشم داشتی حقه خودم و دیگر دوستان قدیمی میدونم که یه تاپیک داشته باشیم که در کناره بحث در مورده طراحی و برنامه نویسی به موضوعاته خودمونی هم برسیم
از طرفی این پست ها هم اگه 10.000 تا هم بشه نه خبری میشه نه پورسانتی میشه برامون
منظور از رنگ کردن و ... هم متوجه نشدم
البته علاقه ای هم ندارم این جور بحث ها ادامه پیدا کنه
اگر شما هم در طراحی وب دستی دارید و شرایط اینجا هم قبول دارید و ناراحت نیستید ازش خوش اومدید به این جمع کوچیک
سلام.
اینقدر از Aptana تعریف شنیدم، که 130.909 مگ رو داریم با زغالی دانلود می کنیم! 130 مگ که سهله اگر 500 و خرده ای هم بود، بازم غمم نیست :31:
راستی، به لطف این پهنای باند اضافی که همین چند هفته پیش اضافه شد. داریم با این سرعت خشنگ حال می کنیم :دیکد:http://img.majidonline.com/show/176264/untitled.PNG
دکی چی هست حالا ؟! :دینقل قول:
منم برم دانلود چشم بسته !
اه چه سرعتی ! کجاش ذقاله ! !! :d
ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بی مرام!!!
بابا من دارم با این سرعته 2-03 کیلو جون میدم بعد با 6 و اندی داری دانلود میکنی؟
هــــــــــی! بترکی تهرون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیگه بعضی ها مرفحه بی دردن این سرعت ها رو ذغالی میشمارند!نقل قول:
مثله ما زیره خطه فقر ها نیستن که برای 20 مگ دیشب از سایت 2 تا 6 صبح دانلود کنن که!!!
آره چی هست حالا؟ اگه خوردنی باشه که باید بزرگ باشه همچین
کی میگه بازار کارش خوبه!!! روزنامه هارو نگاه کن همشون کارشناسی میخوان ولی بعد از 2 ماه دنبال کار دویدن بالاخره یه کار قلپی از آسمون برامون جور شد(که اونم معلوم نیست تا 2 ماه دیگه پرتمون میکنن بیرون یا نه)نقل قول:
هه هه هه! کاردانی ای؟!×!#@%#$^$% ()
ولی خدایی این کاردانی ها برد رو میکنن
یه خورده بیشتر طول میکشه ولی هم دو تا مدرک میگیرن که با همون اولی هم بازار کارشون بهتره هم درساشون به مراتب از کارشناسی پیوسته راحت تر و پخش تره
بابا ولمون کن همینمون مونده با این سرعته اسقاطی بریم wamp آینا رو دوباره دانلود کنیم به خاطرشون
ولی اگه خدا بخواد تا بعد عید کارش قطعی میشه.
من دارم له له میزنم تا این php6 بیاد برم دانلودش کنم (آخه زیاد ازش تعریف شنیدم)
درحال کلنجار ویروس win32/sality هستم نامرد همه فایلهای exe رو زده معیوب کزده الان antivirus زد FF رو پاک کرد دارم با IE سیر میکنم (پیرم در اودمده)
من که ازت ممنونم و باید ازت یه تشکر هم کرد که ریش گرو گزاشتی تا این تاپیک زده بشهنقل قول:
والا منکه هر چی 2-3 بار از هر طرف خوندم سر در نیاوردم این پست منفی هست یا مثبت
ولی در کل بعد از عمری حل مشکلات این و اون بدونه هیچ چشم داشتی حقه خودم و دیگر دوستان قدیمی میدونم که یه تاپیک داشته باشیم که در کناره بحث در مورده طراحی و برنامه نویسی به موضوعاته خودمونی هم برسیم
از طرفی این پست ها هم اگه 10.000 تا هم بشه نه خبری میشه نه پورسانتی میشه برامون
خداییش طراحی داینامیک احتیاج به یه تاپیک اینجوری داره
این Aptana چقد اسمش آشناست. یه جا دیدم یا شنیدم نمیدونم کجا بود!!!!!!!نقل قول:
اینقدر از Aptana تعریف شنیدم، که 130.909 مگ رو داریم با زغالی دانلود می کنیم! 130 مگ که سهله اگر 500 و خرده ای هم بود، بازم غمم نیست
نمیدونم من خنگ شدم یا نیما نمیخواد خوب توضیح بدهنقل قول:
یه مقدار بیشتر در مورده این سرورهای دانشگاه اطلاعات میدید؟
شاید من ماله دانشگاهه خودمون رو یه مقدارش رو دستم گرفتم ولی چون asp کار نکردم کلا گفتم نکنه توش بمونم
اینا حتی نمیدونن dir="rtl" یعنی چیه؟ خورنیه یا پوشیدنی؟
یعنی چی IP ولید دارن!؟ این چه ربطی به این داره که وقتی به هاستشون یا سرورشون وصل شدن اطلاعات پایگاه داده ییهو بریزه تو دیتابیس سایت؟!!!
ندانم والا باید خودش رو گیر بیاریم بیاد توضیح بده
یعنی peer 2 peer وصل میشه؟
میگم بچه ها شنیدم خرید و فروش کوپن خوب توش پوله
چی ریختی تو فروشگام کوپن خرید و فروش کنم"؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون چی میگن؟
کد:http://mymarket.ir/hamkar/
سلام داریوش جوننقل قول:
خوبی بردادر می خواستم دیگه اینجا پست ندم ولی نشد :دی
میگم این یه سیستم که شما توش عضو می شی و محصولات اون سایت رو در سایت خودت می فروشی یه در صدی گیره تو می یاد ، این روش تقریباً از کسب در آمد کلیکی بهتره الان بیشتر دوستان من از این سیستم استفاده می ککن. البته کنارشم می تونتی از سیستم های کلیکی هم استفاده کنی.
چیز خاصی نیست، یه IDE برای PHP , JavaScript , Java و ... که بر پایه ی Eclipse هست. می گن امکانات خیلی جلبی داره!نقل قول:
اصلن خود Eclipse محشره.
فعلا دانلود نکن، من اول امتحان کنم ببینم، چجوریاس، اونوقت ok رو بهت می دم.
سایتش هم:
6 کیلو هم شد سرعت؟!؟!:31:کد:http://www.aptana.com/
نه اونطورا هم که دیگه ما بی مرام نیستیم، حرمت نون و نمکی که اینجا با هم خوردیم رو نگه می داریم:31:نقل قول:
حیف نمی شه و الا نصف سرعتم رو واستون share می کردم. 1 کیلو واسه تو، 1 کیلو نیما، 1 کیلو داوود و 1 کیلو هم یاسر! ( اونوقت چی واسه خودم باقی می موند؟ )
----------
هه هه.:8:
من نمی دونم شما چجوری طاقت می یارین، 5 الی 6 ماه پیش، واسه دو، سه روز سرعتم ناجور خراب بود عین الان شما از 3 بالاتر نمی رفت، اینقدر کفری شده بودم که می خواستم برم بالا پشت بوم کامپیوتر رو از همون بالا پرت کنم پایین:27: آخرش فهمیدم اشکال از مودمش بود :31:
می گم تو هم دانلودش کن آق داوود بدردت می خوره:20:نقل قول:
اهم :34: ! چرا همه حرف می زنید نمی زارید من بزنم !
بچه ها کم سن ترین برنامه نویسی که دیدید کی بوده ؟ :34:
سلام ، چند موضوع مربوط جدید :
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DA%AF%D8%B1%DB%8C
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%D8%A7
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C
من یکی رو اینجا تو آمل 2 - 3 بار دیدم 4 یا 5 ابتدایی بودش دقیق یادم نیست vb کار بود :31: الان ازش خبری ندارم :31: هرکی بود فکر کنم ا لان خیلی موفقه :31:نقل قول:
بچه ها کم سن ترین برنامه نویسی که دیدید کی بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امیر خودمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها کم سن ترین برنامه نویسی که دیدید کی بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان؟نقل قول:
اتفاقا میخواستم یخت رو از اون بالا بگیرم بیارم پایین ..... باهات دست بدم:31:
تو خسته نشدی اینقد از این و اون تشکر کردی؟ دامین چی شد؟
حالا اینا پول بده هستن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من طاقتم کجام بود
همش هی اینطوریم --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب زیاد سر و صدا کنیم میندازنمون بیرون تو این برف و سرما پارک ملت هم الان یخبندون کارتون جواب نمیده!:27:
هان؟نقل قول:
برادر اینا نا مربوط بودن یا مربوط بودن؟
بنده یادمه از وقتی که به دنیا اومدم هی برنامه مینوشتمنقل قول:
برنامه روزانه
برنامه هفتگی
برنامه درسی
و دیگر برنامه های مفید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر کویه؟ (اختصار جدید برای کی کجا)نقل قول:
راستی اومدن این نوید رو بدم که طراحی قالب و کد نویسی کلیش هم تموم شد و با موفقیت ajax نیز چپانده شد در محتوا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا موندم اصلا چی باید بفروشم که این همه طراحی کردیم برای خودمون!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احیانا کسی نمیدونه این stalker clear sky چی ریختی کار مکینه؟
هر چی کرکش اینا رو هم کپی کردم بازم فحش (استعاره از پیغام خطا) میده dvd میخواد
سلام داریوش جوننقل قول:
:18: اختیار داری ، هر جور راحتی :43::39:
فاز می ده خدایش ، آدم تشکر کنه پست نده :21::16:
آخه واسم تعداد پست مهم نیست ، من می یام یه کم وقتم بگزره اگه تونستم هم کمکی کنم. :10:
در مورد این سیستم هم باید بگم آره ، پول خوب می ده. :11: دوستان امتحان کردن.
:16:نقل قول:
Bill Gates خودمونو می گم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب حالا من بگم که از 10 سالگی php می نوشتم ! :34:
سلامنقل قول:
خوب الان پس استاد دانشگاهی چیزی باید شده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم از 10 سالگی شروع کردم به برنامه نویسی ویژال بیسک الان هیچی نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جز یه آدم پروژه قبول کن خوشبخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چرا سایتم 600 مگ شده آخه
جونم در اومد!
خبر:
نیما اغفالم کرد هاست خریدم