مرسی ممنون
یه بار رو آرم xbox هنگید یه بار هم یه صفحه ساه بود من آپدیت صفحه اول رو که برای اواتاره دانلود کردم . + از کجا بفهمم بن شدم یا نه ( ممکنه بهم انداخته باشن ؟؟؟)
مرسی ممنون
یه بار رو آرم xbox هنگید یه بار هم یه صفحه ساه بود من آپدیت صفحه اول رو که برای اواتاره دانلود کردم . + از کجا بفهمم بن شدم یا نه ( ممکنه بهم انداخته باشن ؟؟؟)
دوست عزیز اگه هنگ ها گاه گاهی باشه مشکلی نیست.نقل قول:
مرسی ممنون
تو بازی سنتر یه تاپیک هست که توضیح داده چه طوری متوجه بشید بن شدید یا نه.
ممنون از راهنمایی تون من دیروز xbox رو خریدم و فکر نکنم روز اول باید هنگ کنه ، هنگ ها هم گاه گاه نیست آواتارم سیاهه و وقتی می خوام کاستو مایز اواتار( Customize :31:) رو بزنم میکه باید آپ دیت کنی و وقتی آپ دیت میکنم ( لینک اول صفحه که برای سیاهی آواتاره ) و ریست می شه دیگه بالا نمیاد و وقتی که خودم ریستش میکنم و بالا میاد اواتارم هنوز سیاهه و همون اررور قبل رو میده !!!!نقل قول:
بازی فرار از زندان رو هم اررور میده و می گه باید آپ کنی و هر چی اپ میکنم بلز همون اررور رو میده !!!!
شانس رو می بینی ؟؟؟
سلام
من هارد ندارم و با توجه به آپدیت جدید می خوام از فلش به جای هارد استفاده کنم .
آیا میتونم بازی رو روی فلش بریزم ؟ چطور؟
نقل قول:
سلام
من هارد ندارم و با توجه به آپدیت جدید می خوام از فلش به جای هارد استفاده کنم .
آیا میتونم بازی رو روی فلش بریزم ؟ چطور؟
دوست عزیز شما هارد نداری مموری که دارید؟ یا اگه مموری ندارید xbox360 تتون بردش جاسپر هست دیگه؟ پس بازم حافظه دارید.
شما باید xbox360 تتونو اپدیت کنید و بعدش دیگه میتونید تو فلش بازی بریزید
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
دوستان من ایکس باکس elite دارم می خوام آپدیتش کنم
آپدیت کردن save game های فبلی رو از بین میبره یا کاری بهشون نداره؟
نه رفیق. هیچ کاری نداره با خیال راحت اپدیت کنیدنقل قول:
دوستان من ایکس باکس elite دارم می خوام آپدیتش کنم
آپدیت کردن save game های فبلی رو از بین میبره یا کاری بهشون نداره؟
دقت کن که با آپدیت 85 مگی رو بریزی تو دستگاه...نقل قول:
سلام دوستان .
من امروز كنسول رو دست برادرم فرستادم ببره پيش فتحي گفتم فريم ور LT 1.1 رو بريزه روش ... درسته ديگه؟؟؟
اگه فريم ور جديد اومده بگيد...:31:
این چیزه خاصی نمیخواد ؟ همین که کنسول LT باشه کافیه ؟نقل قول:
salam migam chetor baziro bezaram roo flash bad az roo dvd bekhoone manam hard nadaram bordamam jaspere
این کاری به LT نداره این اپدیت داشبورد هست.نقل قول:
این چیزه خاصی نمیخواد ؟ همین که کنسول LT باشه کافیه ؟
سلام.نقل قول:
salam migam chetor baziro bezaram roo flash bad az roo dvd bekhoone manam hard nadaram bordamam jaspere
دوست عزیز باید داشبورد رو اپدیت کنید.
ممنون
این لینکی که دادید رو حتما باید رایت کنم ؟ جور دیگه ای نمیشه اینو نصب کرد ؟ رایت معمولی کنم یا باید تو فولدره خاصی باشه ؟
صفحات اول رو نخوندین .. :نقل قول:
نقل قول:
فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
نقل قول:
نه، روی cd هم میتونید بریزید آپدیت رو.
با کول دیسک، فلش دیسک، mp3 player و ... هم میشه (فقط توجه کنید که به غیر از فلدر آپدیت، هیچ فایل دیگه ای نباید روی دیسک یا فلش دیسک باشه).
موفق باشید
نقل قول:
آپدیت رو کپی کن توی root مموری ( توی فلدر نباشه )
حالا فلش رو بزن به usb دستگاه، دستگاه رو روشن کن -- اگه نشناخت، دستگاه رو یه بار خاموش روشن کن. صفحه ی آپدیت میاد.
راحته
موفق باشی
آخرین آپدیت همینه دیگه درسته؟
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
با نصب داشبورد جديد گيم ساكرها(G ها) مي پره.....؟؟؟؟
اگه ميشه لطف كنيد و يه منبع موثق برايدانلود بزاريد
با تشكر.:20:
سلام. نه دوست عزیز کاری به اونا ندارهنقل قول:
با نصب داشبورد جديد گيم ساكرها(G ها) مي پره.....؟؟؟؟
اگه ميشه لطف كنيد و يه منبع موثق برايدانلود بزاريد
با تشكر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
سلام
1. براي اجراي بازي هاي xbox 1 روي 360 احتياج به آپديت خاصي هست؟
آخه من در يه سايتي ديده بودم كه يك آپديت مخصوص براي اجراي بازي ها وجود داره! آيا اين صحت داره؟
2. ميشه بازي هاي xbox 1 را روي 360 نصب كرد؟
1 - نهنقل قول:
2 - اینم نه
بازی های xbox یک لیست محدود داره که backward compatible هستن و همه بازی ها رو 360 اجرا نمیشن
و بازی هاش هم باید حتما رو dvd 9 رایت بشه برای اجرا
اپدیت جدیدی نیومده هنوز؟>؟
همین اپدیت جدید هست دیگه.نقل قول:
از کجا بفهمیم کنسولمون این اپدیتو داره یا نه؟؟؟نقل قول:
در محیط داشبورد به مسیر زیر برید در خط اخر ورژن داشبورد را میتونین ببینید :نقل قول:
system setting > info
برای من زدهD:2.0.9199.0 K:2.0.9199.0....احتیاجی به اپدیت داره؟؟//
نهنقل قول:
اخریش هست
update های dashboard معمولا هر چند ماه یک بار میاد که اونم یا یک تحول داره یا یک add-on مهم و خبرش هم مثل بمب صدا میکنه تو نت :31:
سلام فرق آپدیت با آواتار و بدون آواتار چیه؟ ممنون
سلامنقل قول:
سلام فرق آپدیت با آواتار و بدون آواتار چیه؟ ممنون
هیچی تفاوتش تو همون اواتار هست:46:
سلام دوستان یک مشکل عجیب قریب
من اومدم داشبوردم رو با cd teken 6 آپدیت کنم چند بار پیغام آپدیت داد بعد داشبورد هنگ کرد یعنی وقتی کنسول رو روشن می کنی داشبورد رو نشون می ده ولی هیچ حرکتی نمی کنه و هیچ cdرو نمی خونه آپدیت جدید رو تو فلش ریختم ولی اصلا پیغام آپدیت نمی یاد که آپدیت کنم خلاصه هر کاری بگید کردم نشد که نشد بردم پشت شهرداری امونجا هم نتونستند کاری بکنند حالا موندم چی کار کنم کسی راهی می دونه یا تا حالا همچین چیزی دیده ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.
بله من دیده بودم و درست نشد.(البته اون میرفت تو داشبرد بعد از 1 دقیقه هنگ میکرد) به نظرم شما صبر کنید تا اپدیت بعدی به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
من اومدم داشبوردم رو با cd teken 6 آپدیت کنم چند بار پیغام آپدیت داد بعد داشبورد هنگ کرد یعنی وقتی کنسول رو روشن می کنی داشبورد رو نشون می ده ولی هیچ حرکتی نمی کنه و هیچ cdرو نمی خونه آپدیت جدید رو تو فلش ریختم ولی اصلا پیغام آپدیت نمی یاد که آپدیت کنم خلاصه هر کاری بگید کردم نشد که نشد بردم پشت شهرداری امونجا هم نتونستند کاری بکنند حالا موندم چی کار کنم کسی راهی می دونه یا تا حالا همچین چیزی دیده ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.
راستی برای اپدیت همین 80 مگی رو زدید دیگه؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این طوریش رو دیگه ندیده بودم البته قطعا از دیسکت هست مثلا من دیسک ALAN WAKE رو دارم کلا مرخصه برای بار اول که میزاری تو دستگاه هنک میکنه بعد که یک بار درایو رو بازو بسته مکنی درست میشه..
بله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم
همون دیگه باید صبر کنید تا اپدیت بعدی شاید درست بشهنقل قول:
بله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم
آپدیت بعدی کی می یاد؟
فعلاً که خبری نست؛ شما مطمئن باش وقتی منتشر شد اینجا هم گذاشته میشه!نقل قول:
جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2010-06-April
خلاصه جزئیات آپدیت 2.0.8498.0 تا 2.0.9199.0
2.0.8498.0
می توانید با دوستان خود بدون در نظر گرفتن موقعیت به راحتی فیلم تماشا کنید ( همه چیز به آسانی ممکن است )
اعضایی Gold Live می توانند در یک سینمایی مجازی که آواتورهای آنها در حال تماشایی یک فیلم هستند حضور پیدا کنند
در حال جنبو جوش باشند و یا حتی مشغول خوردن popcorn با یکدیگر
می توانید از فیلم ها و سبک های مورد علاقه خودتان لیستی تشکیل دهید و هر عنوانی را می توانید به این لیست اضافه کنید
( به راحتی و بدون نیاز به کامپیوتر )
می توانید آواتورهای خودتان را با آخرین مدل های لباس و برند های مختلف تزئین کنید، این نکته نیز وجود دارد که تنها این ظرفیت محدود شده
و فقط در حالت پیش نمایش قابل دسترس خواهد بود.
می توانید آیتم های پریمیوم را دانلود کنید که شامل برند های مهم، برچسب های مورد علاقه شما و همچنین بازی های مهم کنسول X360 هستند که میتوانید بکار گیرید.
کتاب خانه انلاین بازی ها بیشتر قابل دسترس خواهد بود و قابلیت جستجو و دانلود تمامی بازی های X360 نیز بوسیله point و کارت های اعتباری فراهم شده است.
( می توانید رهنمایی بازی ها را از سایت Xbox.com نیز دانلود کنید )
بخش User Ratings به کاربران کمک می کند تا نظرات سایر اعضای Live را درباره یک بازی بداند و نیز بتوانند خود به بازی ها رای بدهند
می توانید با یک کلیک ساده همه دوستان خود را به یک کنفرانس دعوت کنید و نیازی به کلیک های متوالی نیست
کیفیت video نیز به بالاترین کیفیت resolution برروی TV بوسیله کابل HDMI رسیده است
شما می توانید متمعاً باشید که کیفیت صدا و تصویر در بالاترین حد ممکن خود قرار دارد و با انتخاب فورمت های صدا و تصویر مورد نیاز TV خود آن را دریافت کنید.
مراحل recovery کردن Account ها سریعتر و قابل اطمينان تر شده است
یکی دیگر از ویژگی های اپدیت 2.0.8498.0 در کاهش حجم بازی های کپی شده در هارد کنسول است به نحوی که شاهد فشرده سازی بیش از 1GB ای بازی ها هستید
برای مثال:
BlazBlue 4.3 GB to 3.0 GB
Fable II 6.8 to 6.6 GB
Fallout 3 5.9 to 5.5 GB
Gears of War 6.5 to 6.3 GB
Gears of War 2 6.7 to 6.3 GB
Left 4 Dead 5.0 to 3.7 GB
Lost Odyssey Disc 3 6.3 to 5.8 GB
Mass Effect 6.8 to 6.8 GB
Mirror's Edge 5.7 to 5.5 GB
Red Faction Guerrilla 6.5 to 6.4 GB
Sonic's Ultimate Genesis Collection 3.4 GB 698 MB
Street Fighter IV 5.7 to 4.6 GB
Half Life 2 Orange Box 4.7 to 3.9 GB
2.0.8955.0 , 2.0.8507.0
قابلیت استفاده از Zune Marketplace ,Facebook, Twitter و همچنین Last.fm که در آپدیت 2.0.8507.0 آماده سازی آن صورت گرفت، در سیستم LIVE فعال شدند.
قابلیت استفاده از Datel Max Memory در آپدیت 2.0.8955.0 غیر فعال شده است و همچنین کنسول هایی که در BanWave 2009 از LIVE اخراج (BAN) شدند قابلیت نصب بازی در هارد ، سیستم media center و همچنین پروفایل و Save های کنسول BAN شده corrupt شدند. (غیر فعال)
در نهایت فعال سازی سیستم جدید Wireless Networking Adapter در شبکه ی Xbox 360
2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB
آپدیت آفلاین با کمک CD و یا USB Flash
دانلود آپدیت ها
[PHP]http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip[/PHP]نقل قول:
دوستان برای نسب تم های پولی و مپو DLC ها حتما باید کنسول -- کامل شده باشه ؟
کنسول باید JTagged شده باشه... یعنی بن شده است و میشه باهاش DLC و بازیهای دانلودی رو اجرا کرد..نقل قول:
فقط کنسول هایی که دشبرد آپدیت نشدند JTag میشند ( ورژن آپدیت 7xxx به پایین تر )
موفق باشید
دوستان چند تا سئوال داشتم ...
1. من می خوام فرم ویرم رو عوض (LT) کنم زنگ زدم نکس جن گفت فقط برای یک سری ایکس باکس های خاص می شه ... اگه می شه برام توضیح بدین چه جوری می شه فهمید که مال من هم تعویض میشه یا نه .
2. دوستان کسی آپدیت جدیده رو گرفته ؟؟؟ چه جوریاس ؟؟؟ مشکل ایجاد نکرده ما هم بگیریم .
1 - برای همه درایو ها این Ixtreme اومده و مشکلی نداره Benq و Lite-ONنقل قول:
2 - نه اینم مشکلی نداره
دوستان لطفا یه لینک مستقیم از آخرین آپدیت بزارید.
ممنون