سلام من سپنتا 512 دارم صورت 53-52 بد یا خوب؟
اولین بار 512 دارم یا63 باید باشه؟
Printable View
سلام من سپنتا 512 دارم صورت 53-52 بد یا خوب؟
اولین بار 512 دارم یا63 باید باشه؟
ببینید من هم الان 128 دارم سرعتم اومده پائین از 16 اومده رو 13 .
شما هر سرعتی رو که داری تقسیم بر 8 کن - سرعت دانلود رو بگیر.
نکته : محدود هستی یا نامحدود . ؟؟
کمک در خرید اینترنت adsl
سلام
از کسانی که در مرکز مخابراتی پیام نور از شرکت سپنتا اینترنت گرفته اند تقاضای کمک دارم ؟؟
1 - سرعت دانلود در سرویس ساعتی 128/128 معمولاً چقدر است؟؟؟
2 - وضعیت بارگذاری سایت ها چطوره ؟؟ آیا سایت ها سریع باز میشوند یا خیر؟؟؟
3 – آیا پشتیبانی خوبی دارد؟؟؟
4 – وضعیت قطعی اینترنت درحد معقول هست؟؟؟
*** من اولین بارم هست که میخوام اینترنت adsl بگیرم ، به همین دلیل میخوام مطمئن بشم که چه شرکتی خوب هست و خدمات پشتیبانی خوبی دارد و بعد اقدام به خرید بکنم با توجه به اینکه پیش شماره ما 4445 هست و مربوط به مرکز پیام نور میباشد ؛ از دوستانی که در این منطقه از اینترنت adsl استفاده میکنند تقاضای راهنمایی دارم.
*** با توجه به اینکه من معمولاً روزی 3 ساعت از اینترنت دایل آپ استفاده میکنم و بیشتر این 3 ساعت را صرف وبگردی ، چک کردن ایمیل، دانلود عکس، فایل های آموزشی مفید(pdf) و در نهایت دانلود فایل های با حجم حداکثر 15 مگا بایت میکنم ؛ آیا سرویس ساعتی شرکت سپنتا برای من مناسب است؟؟ (با توجه به اینکه اگر از اینترنت adsl استفاده کنم این 3 ساعت به روزی 2 ساعت کاهش پیدا میکنه)
*** اگر در این مرکز مخابراتی شرکت بهتری را سراغ دارید من را راهنمایی کنید.
منتظر راهنمایی شما هستم
باتشکر
سلام
چطور باید فهمید که تو یک منطقه مخابراتی پورت خالی دارن یا نه؟
باید زنگ زد پرسید
بعد این جریان بالای 128 که دوستان میگن ماه اول 128 میگیری بعد از ماه بعد هر سرعتی خواستی شارژ
میکنی چطوریه:31:
یعنی بصورت آنلاین وبعدش اشتراکت بصورت خودکار عوض میشه
من 256 نامحدود میخوام فقط بین سپنتا و آسیاتک گیر کردم
سلام دوست عزیز . من در مورد منطقه شما نظری نمی دهم.نقل قول:
در مورد هزینه ها و ... باید بگویم که اگر شما روزی 2 ساعت از اینترنت استفاه می کنید در کل ماه می شود 60 ساعت که شما در ماه باید 18 هزارتومان پرداخت کنید .
خوب حالا می گیم اگر سرعت بارگزاری برای شما مهم است از 256 شرکت که هر گیگ 4 تومن است استفاده کنید . در ماه می تونید 2 گیگ استفاده کنید.
اگر حجم مهم است از همون 128 استفاده کنید .
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:04 AM ----------
ببخشید جواب شما یادم رفت . من خودم آسیاتک بودم شرکت بدی نیست اما خوب نمی دونم چی می شد که 4 روز قطع می شد و فرت و فرت کابل برگردون بود . تلفن هم قطع نمی شد:19: حالا چی می خوام بگم ( آسیاتک سر پشتیبانی و پاسخگویی و کار اداری من رو اذیت کرد ، سرعت که 1هفته اول خوب بود بعدش ...... شد )نقل قول:
من الان 3ماهه سپنتا هستم . 1بار شب چهارشنبه سوری قطعی داشتم . یعنی از 8 ماههی که آسیاتک بودم 1 ماهسرویسم قطع بودم . همین . :11:
آیا سرویس های حجمی (512 گیگی6000 تومان+10000ثابت) یا ساعتی سپنتا تخفیف سطح کاربری شاملش میشه؟
یا حق
خیر تو این موارد هیچ تخفیفی شامل حال شما نمیشهنقل قول:
فقط اعتبار منفی اون سطح هستش که یک جورایی و در مواقع بی پولی ادم رو نجات میده :10:
اره اگر سالیانه سرویس بالای 128 بگیری و خون هم بدی تخفیف شامل حالت میشه. کارت اهدای عضو هم داشته باشی همچنین می تونی تخفیف بگیری. ولی فکر نکنم ارزش داشته باشه 128 بگیری چون خود مخابرات هم داره 128 نامحدود رو 10000 تومان میده.نقل قول:
مرسی از پاسخ سریع شما ولی چه بد که تخفیفی نداره برای حجمی یا ساعتی)نقل قول:
یه سوال دیگه سپنتا با مودم tplink 8901gوایرلس که انشاا... مشکلی که نداره؟
یا حق
آقا من که گقتم تخفیف شامل حالت میشه وقتی داری آنلاین پرداخت میکنی ولی اگر بخوای از اعتبارت پرداخت کنی تخفیف نمیگیری.نقل قول:
آقا شما از هر طرفی ، از هر سرویسی و از هر .... بگیری تخفیف داری . روز تولدت رایگان داری و 100000000000 تا تخفیف و جایزه دیگر . خیالت راحت .
راستی سپنتا اصا این مسخره بازی مودم و ... رو نداره . شما بگو با مودم دایل آپ هم سازگاره :D نه ولی بی شوخی همه مودم ها رو ساپورت میکنه .
بیخود دلت رو صابون نزن معرفش خودمم.نقل قول:
چرا اسپم میدی !!! تو تا الان دیدی من به کسی گفته باشم بیا سپنتا بگیر منم معرفت ؟!؟!؟:13:تا الام دیدی من واسه کسی کار کنم و به فکر جیبه خودم باشم ؟نقل قول:
واقعا از این برخوردت ناراحت شدم . :41:
یعنی سرویس 512 حجمی که 10000 تومان ثابت و گیگی 6000 تومان برای کاربر پلاتین میشه 13600 شما مطمئنی که تخفیفات برای نامحدود ها نیست ؟نقل قول:
دوست عزیز شما هم صابون نزن چون من خودم کاربر پلاتین سپنتا هستم ولی تا الان با دایل آپ سر می کردم وتصمیم دارم سرویس حجمی 512 را بگیرم چون کار زیادی ندارم ولی دیگه دایل آپ راضیم نمیکنه البته سال 84 یا 85 128 نامحدودش را داشتم اون موقع که ثباتش خوب بود خدماتش هم خوب بودنقل قول:
یا حق
شوخی کردم چرا به دل میگیری؟ اسپم کدومه می خوام معرف بشم.نقل قول:
خوب شما پلاتین باشید ایمیلت رو PM بده من از سال 83 عضوم معرفت میشم.نقل قول:
در مورد تخفیف شما هر خریدی که آنلاین و با کارت بانکی انجام بدی تخفیف کاربری شامل حالت میشه.
سلام دوست عزیز . ببینید شما الان هرخریدی که بکنی هم بهت هزینه اضافه می کنه که مینویسه خرید بدون پول !!نقل قول:
درضمن سپنتا مثل بقیه شرکت ها نیست تعطیل کنه بره الان هم زنگ بزنی جوابت رو می دهند .
سلام
از دوستان کسی آدرس دفتر فروش سپنتا رو داره؟
من رفتم تو سایتشون اما چندتا آدرس داره نمیدونم کدوم برای خرید سرویس adsl هست
ممنون
میخوای پاشی بر دفتر فروش سفارش بدی ؟؟نقل قول:
برو تو سایت سپنتا اکانت بساز . سپس سفارش رو بده ! مشخصات رو ارسال کن . بعد زنگت میزنن تائیدیه ! تمام
اگر هم خواستی زنگ بزن . :11:
دفتر مرکزی فروشنقل قول:
دفتر مرکزی فروش: تهران، میدان هفتم تیر، خیابان مفتح شمالی، خیابان ملایری پور، پلاک 107، واحد 2و3 - تلفن: 88311531
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاندارد . نه بیشتر و نه کمتر
در بهترین شرایط ماهی 20 تومن میدی با همه تخفیفات ولی مخابرات 10 تومن.نقل قول:
درسته ! اما قطعی ها و ... رو هم مد نظر بگیر . من خودم مخابرات دیدم تو ساختمان مون سرعت دانلود 8 هست.نقل قول:
عاطف - قربونش برم قطعی ها هم که تو شاخشه .... ارزش داره سپنتا:10:
..........
سلام دوستان کسی DNS سپنتا داره ؟ پینگ شدیدا رفته بالا
سلام . بله دوست عزیز من دیروز برای اولین بار زنگ به شرکت زدم برای پشتیبانی :31:نقل قول:
بهشون گفتم پینگ خیلی بالا است و سرعت دانلود من رفته رو 4 . گفت شمارت رو بده ! من هم دادم . گفت مودم رو خاموش کن من پورت رو برات ریست می کنم . 5دقیقه دیگه وصل شو .
وص شدم . پینگم اومد رو 217 و سرعت دانلودمم اومد رو 17 . شما هم این کار رو بکن . ضرر نداره .
بالاخره تصمیم گرفتم از سپنتاسرویس بگیرم حدود یک هفته است (9 روز)که مدارک را فاکس کردم ولی هنوز خبری نیست معمولا چقدر یا چند روز طول می کشد؟خود سپنتا گفته یک هفته تا 10روز ولی تا الان خبری نشده یکبار زنگ زدم گفتن نامه مخابرات نیومده برادرم از شاتل گرفت ولی یک ماه طول کشید تا وصل شد با هزار بار تماس انشا ا... سپنتا که(برای ADSL) اینجور نیست؟
راستی مودم هم وایرلس tplink8901 'گرفتم با قیمت 44تومان امیدوارم مودمم هم با سپنتا به مشکل نخورد و مچ باشه
یا حق
دوست عزیز شرکت که می دونید به اصلاح هیچ کاره است . این مخابرات است که ADSL خودش رو نیم ساعته وصل می کنه اما برای بقیه تا پرونده تشکیل بشه و 1000 درد و مرز دیگه ..... طول میکشهنقل قول:
اما خوب شما مودمت رو وصل کن ببین چراغ لینکت میاد یا نه ! چون این ها اینقدر عقب مونده هستند که می خوان به شرکت نامه بدن فکس یا ایمیل نمی کنن . دست نویس با پیک می فرتند:27:
همین . برای من 4 روز وصل کرد . 9 اسفند تحویل دادم 13 استفند استفاده کردم . :31:
مودمم که 100000000000000000000000000000% ساپورت میکنه !:11:
سلام
من مودم wag120n دارم و ارتباط ساعتی سپنتا 128.
dns رو 4.2.2.4 گزاشتم و پینگ هم خوبه روی 170 تا 250 می چرخه.
ولی مشکل اینجاست که پینگ 4.2.2.4 بعد از یه مدت قطع میشه. آیپی عوض نمی شه ولی ارتباط قطع میشه. زمانش هم اصلا مشخص نیست. یوقت بعد از 10 دقیقه یوقت بعد از 2 دقیقه.
تو ریز کارکردم پر 2 دقیقه 4 دقیقه 1 دقیقه شده! گاهی هم اصلا قطع نمی شه!
یه بار برا اپدیت ویندوز یه 5 ساعتی دانلود کرد بدون قطعی.
به نظر شما مشکل از کجاست.
به پشتیبانی زنگ زدم می گن سیستم مشکل داره. سیستمو عوض کردم بازم نشد.
راهنمایی کنید ممنون می شم.
این dns خود سپنتا رو هم اگر کسی می دونه بگه بیزحمت. ممنون
dns:نقل قول:
192.168.11.4
سرويس ساعتي بهتره يا حجمي
من ميخواستم از سپنتا سرويس بگيرم ولي نميدونم كدوم بگيرم كه به صرفه باشه
واسه ی منم اینطوری شده هر چی زنگ می زنم نمیفهمن میگن مودمت خرابه:41:من که هفته ی دیگه از شر این شرکت خلاص میشم:46:نقل قول:
دوستان عزیز گفتم مشکل شما از کجاست . فقط زنگ بزنید شرکت بگید پورت من رو ریست کنید . 15 دقیقه وقت میبره - پورت رو ریست می کنن و درست میشه - رای من هم همینگونه بود زنگ زدم و مراحل بالا رو گفتم و پورت رو ریست کرد و دارم استفاده می کنم .
100 بار پورتمو ریست کردن تازه مودمم هم گفتن ریست سخت افزاری کن ولی همونی بود که بود تازه بدتر شده
ممنوننقل قول:
با این نرم افزاری که تو بخش بهترین dns گزاشته بودند چک کردم یه dns داد گزاشتم. ولی تغییر محسوسی نداشت. پینگ همونه سرعت هم همون. قطعی هم طبق معمول موجود! :41:
این dns هم که شما گفتید سومین پیشنهاد اون نرم افزار بود! :31:
بشته به استفاده شما داره. سرویس ساعتی برا کسایی خوبه که زیاد استفاده ندارند و البته محدودیت حجمی هم نمی خواند داشته باشند. و حجمی برای کسایی که فقط وب گردی دارند.نقل قول:
من الان حدود 3 ماهه دارم ساعتی رو. نه 1800 دقیه پر شده هیچوقت نه حجمش رفته بالای 3 مگ. البت من وب گردی دارم گاهی هم دانلود.
شما باید ببینی استفادتون چیه؟
منم هر بار زنگ می زنم بی نتیجست. بیشتر از 80 درصد پاسخگوییشون می گن نمی دونیم مشکل چیه. یا می گن مودمه یا سیستم عامل عوض کن ویروسی شدی :18:نقل قول:
راستی مودم شما چیه؟
مشکل با ریست پورت هم حل نشد.نقل قول:
من یه بار زنگ زدم حدود 1 ساعت با یکی از این پاسخگویی ها کلنجار رفتم. بچه با حال بود و بلد بود ( عجیب بود برام یه بار یکی از پاسخگویی ها بلده!) پورت و مودمو ریست کردیم نشد. مودم ریست فکتوری کردم نشد!
آخرش باز هم معلوم نشد چیه! در ضمن من وقتی استاده نمی کنم از خط مودم رو خاموش می کنم و فکر کنم این باعث ریست شدن پورت هم بشه. ولی باز ه مشکل وجود داره.
اگر از پورت یا سخت افزاری باشه باید همیشه باشه. ولی همیشه نیست. یه بار ساعت می مونه. یه بار دو دقه بعد قطع می شه!
بد بختی هیچجا دیگه ساعتی هم ندارند کوچ کنیم یه جا دیگه!
والا نمی دونم !! خوب بدبخت هم حق داره . من هم تا الان به این مشکل عجیب بر نخورده بودم .
نمی دونم راهنمایی الکی هم نمی کنم که فحشم بدی !! شرمنده . من نم تونم راهنمایی بکنم .
سلامنقل قول:
من هم برای یکی از فامیل هامون همین مودم رو خریدم (wag 120n) و همین مشکل دیسی شما رو داشتم
البته اینترنت مخابرات بود بعد از یه عالمه تحقیق و بردن مودم به گارانتی فهمیدم این ایراد از مودم بوده
مودم رو گارانت برام عوض کرد و مدل wag 54g2 رو گرفتم
حالا دیگه اصلا قطعی نداره
اینم تاپیکی که در اون این بحث شد:
حالا اگر مودمت برای برند لینک سیس هست ،در ابتدا برای تست سلامتش لینک زیر رو بزن و بعدش user و pass مودم رو بزنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418049
در این لینک باید جلوی میزان اختلاف نویز خط و فرکانس اینترنتتون (snr margin) عدد زده باشه در غیر این صورت مودمتون ایراد دارهکد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
و اگر مودمت لینک سیس نیست ،حتما هم با یه مودم دیگه تست بگیرید ببینید آیا بازم قطعی داره
من فکر کنم این سری از مودم های لینک سیس( wag 120n) خوب از آب در نیومده
ی سوال داشتم
من امشب دورم تموم میشه اول می خوام ببینم شاتل پورت خالی داره یا نه اگه داشته باشه برم اونجا اگه نداشته باشه که بمونم اگه چند روز دیرتر پول بریزم مشکلی پیش نمیاد؟
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
ممنون مودم درست شدش اشکال از کجا بود خدا میدونه:31:نقل قول:
دیروز در تاریخ 16 امرداد به مدت 10 دقیقه قطعی داشتم . به گونه ای که Data داشتم اما کانکت نمی شدم .
به پشتیبانی زنگ زدم گفتن کل منطقه مخابراتی تهران قطع شده .
شما هم این مشکل رو داشتید !؟ چون من آشنامون تو سعادت آباد هم قطع شده .
دیروز تو مرکز "امامت" هم اینترنت ها قطع بودش...نقل قول: