بچه ها خواهشا اینقدر اسپم ندین حداقل نذارین این تاپیک مثل اون تریبال وارز اینقدر صفحات بیهوده توش باشه P:
Printable View
بچه ها خواهشا اینقدر اسپم ندین حداقل نذارین این تاپیک مثل اون تریبال وارز اینقدر صفحات بیهوده توش باشه P:
من شهر میخوام بسازم .
صبر کنید بیایید شهر من
روزی چند تا ماموریت میشه انجام داد؟
چرا وقتی من روی word کلیک میکنم هیچی نمیادش؟
مشکلت چیه رفیق؟نقل قول:
به سلامتی من رفتم لول 4 !!!
اسپم چیه علی جون مافوق اسپم :دی
فکر کنم الان شهر 5 تا عضو داره و تکمیله.تازه من هم عضو نیستم.نقل قول:
اخه این بازی چی داره که این همه طرفدار پیدا کرده؟
مشکلم اینه تنظیمات رو میزنم روی دکمه دوئئل میزنم هیچی نمیشه
مگه بیشتر از 5 تا نمیشه؟نقل قول:
خب بابا بفرستین دیگه همه پول می زاریم اون قسمت اعضا رو لول آپ می کنیم تا همه بتونن بیان !!!
من الان 87 تا دارم !!!
کسی به سوالاتم جواب نمیده؟
ALi
اگه نگاه کنی همه پستا مفیده تقریبا
اقا میخواید مقاله اموزشی بسازم؟ هرکی میتونه یه بخشو ردیف کنه من میتونم یدونه راحت درست کنم قسمت های ظاهری توضیحات ساختمونا رو هم یکی قبول کنه شروع کنیم
من تو مرحله لباس دقیقا باید چه کار کنم؟
راستی من اسلحه ندارما ! با مشت میجنگم
مشکل از سرور سازنده بازیه کشش این همه پلیر رو نداره !!!
اگه RPG باز باشی میفهمی چی داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا RPG بازنقل قول:
کسی نظری راجع به مقاله اموزشی نداره؟
باید روی لباس کلیک کنی تا بپوشه.نقل قول:
لباس جدید داری اگه lvl ت میخوره لباس قدیمی رو بردار جدیده رو بزارنقل قول:
کسی به سوالای ادم جواب نمیده ادم از بازی بدش میاد و هیچی نمیفهمه :دینقل قول:
اگه Rpg باز باشی میفهمی چی داره.
من یکم دیروز پست اول رو ویرایش کردم و یه چیزایی نوشتم خواستی کاملشون کن بعد برام پ-خ کن میذارم پستنقل قول:
اول
اشکالی نداره بدست میارینقل قول:
منظورم همه نبودن.:46:نقل قول:
بچه ها هرچه زود تر اموزشو اماده کنین اخه ادم هیچی نمیفهمه
مرسی
ابهت بازی به اسپماشه دیگه حالا که مدیرا نیستن چرا گیر میدی ؟ :دینقل قول:
بابا این سوسول بازیا چیه؟مقاله نمیخواد که.مگه میخواین زبان برنامه نویسی یاد بدید که مقاله مینویسید؟نقل قول:
یه صفحه هست که 4 تا منو با نوشته داره دیگه.یه خورده باهاش ور بری همه چی رو میفهمی.تازه help خود بازی هم خیلی کامله.
ولی من واقعا تعجب میکنم این بازی نیاز به آموزش نداره شاید برای بعضیا که با سبک RPG و wow آشنایی ندارن سخت باشه.
محل من روی نقشه اینجاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینجا کار گروهی چه جوری معنا میده؟
ممکنه اگر با هم باشیم زودتر پیشرفت کنیم ؟(مثل تریبال)
وقتی نامه جدید دریافت میکنم از کجا باید بفهمم ؟
هیچ علامتی نداره که هشدار بده نامه جدید اومده ؟
تا توانی بگیر دست بازی نابلدان - که اجرت باقی خواهد ماند بلداننقل قول:
:دی
این بازی مارو شاعر کردش
برای منکه خیلی خیلی خیلی سخته :دینقل قول:
ببینید مقاله اموزشی همون اول یه کار میکنه طرف بره ثبت نام کنه مقاله اموزشی نباشه طرف میگه اه ولش کن کی حال داره یه بازی جدیدو یاد بگیره
بابا اینقدر اسپم اسپم نکنید دیگه.آخه این پستها کجاش اسپمه؟شما هم به خودتون شک داریدا.این پستها همش سوال و جواب در مورد بازیه.حالا چون بازدید کننده تاپیک زیاده یه خورده داره سریع پیش میره.من که اسپمی تو پستها نمیبینم.نقل قول:
هادی جون چرا ناراحت میشی من نگفتم همه دارن اسپم میدن که بعضی تازه واردا که از اون ور d: اومدن یکم چیز دادن d: که منم یهنقل قول:
بابا اینقدر اسپم اسپم نکنید دیگه.آخه این پستها کجاش اسپمه؟شما هم به خودتون شک داریدا.این پستها همش سوال و جواب در مورد بازیه.حالا چون بازدید کننده تاپیک زیاده یه خورده داره سریع پیش میره.من که اسپمی تو پستها نمیبینم.
چیزی گفتم!!!!!!!!!!O-:
اره والا اینو خیلی راست گقتی منم همون اول اینو با خودم گفتم ولی بعدش گفتم به خاطر گل روی تو یاد میگیرم :دینقل قول:
از دست شما ها مجبور شدم این image رو غیر فعال کنم تا صفحه هر دقیقه سریع تر بیادش بالا
اخرین بارت باشه به من توهین میکنی:31::31::31:نقل قول:
اره والا اسپم چیه ؟ منو دیدی ؟ تا حالا یه اسپم هم ندادمنقل قول:
یه اسپم بدم :دی
این چرا قوانیینش آلمانیه؟
الان ما از کجا بدونیم چی کار باید بکنیم چی کار نباید بکنیم؟
وقتی نامه جدید میگیر عکس کوچیک کنار telegram شروع به چشمک زدن میکنه.نقل قول:
اگه عضو شهر باشی میتونی پولات رو بذاری بانک.میتونی با بازیکنهای شهرهای دیگه دوئل کنی و در آینده امکاناتی میذارن که بین شهرها جنگ صورت میگیره.
شنیدم وقتی مدیرا اسپم بدن خیلی بیشتر سختگیری میکنن !! :دینقل قول:
چیکار کنم مقدار سلامتی و انرژی بالا بره؟
عزیزم من ناراحت نشدم.فقط میگم بچه ها خودشون یه کاری میکنن که بهونه بدن دست مدیرا.نقل قول: