5996 بدون عیب نیست ولی از سایر دستگاههای هم رده ی خودش سر تر هست.نقل قول:
آخرین قیمتش رو یکی از دوستان به قیمت 120 خریده بود.
اگر تلویزیونت HDMI داره که خیلی بهتر هست و میتونی به پورت HDMI وصلش کنی .
Printable View
5996 بدون عیب نیست ولی از سایر دستگاههای هم رده ی خودش سر تر هست.نقل قول:
آخرین قیمتش رو یکی از دوستان به قیمت 120 خریده بود.
اگر تلویزیونت HDMI داره که خیلی بهتر هست و میتونی به پورت HDMI وصلش کنی .
سلام
من با دی وی دی پلیر فلیپس 5996 می خوام یه سینمای خانگی راه بندازم . به نظر شما بهترین سیستم صوتی که با این مدل مچ باشه چیه ؟:question::question: ترجیحا سیتم صوتی دوتا ورودی داشته باشه که هم مستقیم 1:5 به دی وی دی وصلش کنم هم خروجی LCD رو روش بندازم . البته مارشال مدلهای زیادی زده ولی نمیشناسم
میگم یه نگاه به قیمتهای اینجا بندازین بد نیست
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=893&page=1
اینم برای برند denon
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1032
قیمتهاش خیلی خوبه.نقل قول:
بچه ها من 5996 گرفتم اما يه مشكل هست اينكه srt رو به شكل حرف ناخوانا مي آره چه كنم.
دوست عزیز تمام دستگاهها با srt مشکل دارن.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز با راهنماییتون مشکلم حل شد.
نرم افزاري كه بتونم srt رو به sub تبديل كنم چيست . اگه با فايل آموزشي بذارين ممنون مي شم
شما با این نرم افزار میتونید srt رو تبدیل کنید SubtitleCreator
از معایب دستگاه اینه که وقتی فیلم دایوکس رو میزنی جلو یهو قفل میکنه بعضی وقتها هم خوب کار میکنه برای من اینطوره برای دوستان دیگه رو نمیدونم.
اينكه فرمويد انحام دادم اما عمل نكرد يعني نوشت نيم شناسد.نقل قول:
من بالاخره نفهمیدم که فیلیپس آیا میتونه زیرنویس SRT فارسی رو بخونه یا نه ؟
اگر نه یه دستگاه بهم معرفی کنین که بتونه زیرنویس SRT , IDX/SUB فارسی رو هم از فلش هم با DVD بخونه
اگر چینی هم باشه مهم نیست !
دوستان با سلام فوری خواهشمندم جواب بدهید دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی چه طوریه ایا همه فرمتها رو میخونه مثل wmv و usb میخوره کیفیت ضبطش ودوام دستگاه چه طوریه در ضمن 160 گیگ هار داره سوال دوم نظرتون درمورد دی وی دی رکوردر سونی چیه ایا فقط فرمتهای استاندارد رو میخونه منتظر جوابم 500 تومان قیمتشه تورو خدا زودتر جواب بدهید
من رفتم philps 5996 بگیرم هیچ جا پیدا نکردم فقط یه جا داشت تو جمهوری اونم می داد 130 !! کابلشم جدا باید میگرفتم!!18 میشد 148000!!
به نظر شما اگه به جای این یه سینمای خاتگی LG بگیرم حدودا 300 بهتر نیست؟؟؟مدل:LH777HTS
دوست عزیز - میشه مشخصات کامل این دستگاه رو لطف کنی ؟ اگر سایت سازنده هم باشه ممنون میشم !نقل قول:
این دوست لطفا جواب بده درمورد سانیو
سلام
ممنون میشم اگر من رو برای خرید یک دی وی دی پلیر قابل حمل خوب ( کیفیت + قیمت مناسب )راهنمایی بفرمایید :20:
سلام دوستان
5شنبه گذشته رفتم برای مادرم یک دستگاه 3260 فیلیپس گرفتم با گارانتی متفرقه به قیمت 55 تومان
همه چیز عالی تنها مشکل آن نخوندن زیر نویس فارسی srt به همراه فیلم Avi هستش ....
آیا کسی دستگاهی (چینی - تایوانی - کره ای - مریخی ....) میشناسه که بتونه زیرنویس فارسی srt رو همراه avi بخونه ؟؟؟؟؟
بارها گفتم که از Sub/IDX به جای SRT استفاده کنید .که به راحتی میتوانید SRT رو با نرم افزار های مختلف مثل Subtitle Creator به SUB/IDX تبدیل کنید.نقل قول:
در ضمن هیچ دستگاهی نمیتونه زیر نویس SRT فارسی رو بخونه .
دوستان من در حال روانی شدنم!!!!
یه سیستم LG خریدم هیچ نوع DVD یا CD v رو اجرا نمیکنه !!!اولش کد منطقه ای میخواد اما نمیدونم چی باید بدم!
با عرض سلام خدمت اساتید:
یک دستگاه دی وی دی پلیر که هارد هم داشته با شد برای ضبط برنامه از تلویزیون احتیاج داشتم البته هرچه ارزان تر بهتر .آیا دوستان عزیز میتوانند مرا در این زمینه راهنمائی کنند.پیشاپش سپاسگذارم.
دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟نقل قول:
با نمایندگی تماس بگیر.نقل قول:
نقل قول:
اقا مهدی براوتن پیامو خصوصی زدم فوریه لطفا جواب بدهید منتظرم الان
همه DVD Player ها وقتي ميان براي ايران ،مولتي كد ميشن،من تعجب ميكنم چرا دستگاه شما كد ميخواد؟!!
دوستان سلام من امروز پایونیر 610 گرفتم 130 تومان میخواستم ببینم مشکلی که دارم اولا روی فیلمهای دایوکس که میره به حالت ntsc وپهن نشون میده کجاشو تنظیم تلویزیونم معمولیه وسوال دوم از کجا فریمورهای جدیدشو بگیرم در ضمن کنترلش باتری عادی میخوره وسنگینه توش تلق نلق میکنه منتظر جوابم الان
دوستان منتظر جوابم اتومات میره روی ntsc
دوستان سلام چرا جواب نمیدهید من فقط دایوکس هایی که زیرنویس فارسی بهشون چسبیده وب برنامه avi add بهش چسبوندم میره رو حالت ntsc چه کار کنم مال شما هم همینطوره ودر ضمن چه جوری میشه از مولتی زون در اورد مال اون نیست
اقا فریاد رسی نیست
دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه
اقا خودم از یکی پرسیدم حالا به نظر شما واقعا لنز پایونیر از سونی قوی تر هست این دستگاه کمی دیر دی وی دی رو میده بیرون وهمچنین منوهاش ساده است که فکر کنم با تغییر سافتور درست شه نظر شما چیه دوستان کجایید پس
با سلام خدمت اساتید محترم:
آیا بنظر شما دستگاه دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی با 160 گیگ هارد بقیمت 230 هزار تومان ارزش داره . با تشکر
مشخصات فنی دقیقش رو بذار تا بهت بگم.نقل قول:
ترجیحا لینک از سایت خود شرکت سازنده.
بهترين dvd recorder موجود در بازار كه هارد هم داشته باشه چيه؟ قيمتش مهم نيست.
سلام دوستان و رفقای عزیز
من یه DVD پلیر خونگی میخوام بخرم که قیمتش تا 120.000 تومن باشه
تا الان مدل LG DV-9650PM رو پیدا کردم و به نظرم امکاناتشم خوبه ولی میخوام بدونم دوستان مدلی رو غیر از
این پیشنهاد میدن؟ممنون میشم که دلیلشون رو هم بگن
پیشاپیش از همه بابت پاسخ تشکر می کنم
حتما صفحه ی 2 تا 20 تاپیک رو بخون. در اینباره قبلا صحبت شده .نقل قول:
فیلیپس و پایونیر در حال حاضر از سایر برندها بهتره . با 120 تومن بهترین انتخاب 5996 فیلیپس و 410 پایونیر هست که جزئیاتش در صفحات اول تاپیک ذکر شده.
من هم پایونیر دارم! با نمایندگی تماس گرفتم گفتن امکانش نیست! البته یه سری تبدیل تو بازار هست که این کارو انجام میده! البته روی کیفیت تاثیر بدی میذاره!نقل قول:
دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه
بله قویتره! سرعتش هم یه مقدار پایینتره چون به نظر من دقتش بیشتره!نقل قول:
به نظر شما واقعا لنز پایونیر از سونی قوی تر هست این دستگاه کمی دیر دی وی دی رو میده بیرون وهمچنین منوهاش ساده است که فکر کنم با تغییر سافتور درست شه
پایونیر توی یک سری از مدلاش اصلا روی منو و.... کار نکرده!فکر نکنم تغییر سافتور کار ما باشه! ولی من شخصا عاشق اون Screen هسم که نوشته پایونیر....
والا من تا حالا همچین اسمی نشنیدم!!!این چینیها 10000 تا مارک دارن!نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم:
آیا بنظر شما دستگاه دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی با 160 گیگ هارد بقیمت 230 هزار تومان ارزش داره . با تشکر
پيشنهاد مي كنم LG نگيريد لنزه خوبي ندارد چيزهاي بهتري هم مي تونايد بگيريد مثله SONY يا Pioneer حتي سامسونگ درايورهاي خوبي دارد
نقل قول:
سلام شما چه مدلی از پایونیر داری .چند وقت خریدی فقط ایراد بزرگی که داره سونی جلو وعقب کردن فیلمها درش با صدا هست ودر ضمن من گفتم دی وی دی رو درش دیرتر باز میشه شما میگی دقتش بیشتره ومطمینی لنز پایونییر از سونی قویتره وچقدر قوی تر در ضمن باتری های کنترلشم چرا اینقدر سنگینه تو ش تلق تلق میکنه منتظر جوابم