بله نام تیم من هم javidanclubs هستش.نقل قول:
خوشحال میشم دوستانه باهاتون بازی کنم.
فکر نکنم بشه....نقل قول:
این نظر تمام افراد خوش فکر مثل شماست...نقل قول:
Printable View
بله نام تیم من هم javidanclubs هستش.نقل قول:
خوشحال میشم دوستانه باهاتون بازی کنم.
فکر نکنم بشه....نقل قول:
این نظر تمام افراد خوش فکر مثل شماست...نقل قول:
من تازه دیروزسفارش دادم که برام بیارن
امیدوارم که راضی کننده باشه برام
پست اول رو خوندم که جالب بود
برای آپدیت شدن نقل و انتقالات بایدهمون پچای پست اول+کرک رو گرفت نه؟
نقل قول:
شما پچ 2 + کرک رازور را دانلود و نصب کنید....
هم مشکل اخراج شدن حل میشه هم نقل و انتقالات و هم عکس جدید بازیکنان وارد میشه....
مثل اینکه پچ 4 هم اومده من توی چندین سایت دیدم ولی چه بد که این کرک فقط رو پچ 2 کار می کنه. خدا کنه کرک این پچ هم بیاد. اگر کسی کرک شو پیدا کرد خبر بده.
کرک ها تفاوت آنچنانی با هم ندارن مثلا کرک 4 و 3 و 5 pes 2009 با هم هیچ فرقی نمی کنن.
نه خیر دوست من فرق می کنه توی pes هم اگه کرک مطابق با ورژن نباشه توی مود های سیو شدنی بعد چند بازی سیو خراب میشه و دیگه قابل استفاده نیستنقل قول:
خب شما باید کرک ها را به ترتیب نصب کنی اونجا.
در هر صورت من هم پچ 3 و هم پچ 4 رو دانلود کردم و ریختم . کرک رو هم ریختم فکر نکنم مشکلی باشه . اگر مشکل داشت خبر می دم.
مشکل اخراج شدن؟نقل قول:
یعنی همون که نتیجه ضعیف بگیری و برکنارت کنن یا قضیه کلا یه چیز دیگه هستش؟
راستی امکان مربی گری تیم های ملی وجود داره یا نه؟
توی منیجری که سگا داده بود تیم ملی هم میتونستی انتخاب بکنی برای مربی گری که کلا تجربه جالبی بود.
البته من یه ابتکار هم زدم و برای برطرف کردن اشکالاتی که پچ 3 و 4 داره روش پچ 2 رو دوباره ریختم و جالب اینه که تغییراتش موند ولی اشکالاتش رفت. پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید. پیش من که کار کرد.
با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي FIFA Manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر
این مشکل از بازی هست شما باید آپدیت پچ 2 و کرک رازور رو که اول همین تاپیک هست دانلود کنی و بریزی. در غیر این صورت هر کاری بکنی آخر فصل اخراجت می کنن. این به خاطر بازی های کپی شده است که ّّّّfifa می خواد جلوشو بگیره.نقل قول:
ببين دوست خوب امسال فيفا با گذاشتن يك برنامه نويسي خاص خواسته بود جلو استفاده از نسخه هاي كپي رو بگيره توي فيفا 09 هم همينطور كه كرك براش ارائه شد و اين مشكل حل شد ولي براي فيفا منيجر تا مدت طولاني كرك عرضه نشد و اگه تاپيك رو مطالعه كني مي بيني كلي از كاربرا از اين مسئله دچار مشكل شده بودند ولي خوشبختانه بعد مدتي كرك مخصوص رو رازور ارائه كرد كه جوي اين مسئله رو گرفت فقط لازم به ذكر هست كه اين كرك روي ورن مخصوص به خودش عمل مي كنه ea بعد اين كه متوجه شد كرك اومده يه آپديت پچ داد دا كساني كه دانلود مي كنن باز هم دچار مشكل بشن البته من جستجو نكردم ببينم كرك جديد اومده يا خير به هر حال مطالعه پست اول تاپيك مي توني بسياري از سوال هاي شما رو پاسخ بده لينك هاي دانلود پچ ها و كرك و ... قرار داده شده. موفق باشينقل قول:
نقل قول:سلام برديا جان خوبي عزيز...نقل قول:
جريان بركناري بي دليل رو كه عرض كردم در جواب دوستمون و همينطور راه حلش. كلا جريان فيفا منيجر امسال به گونه اي پيش رفت كه همه رفتن سراغ مربيگري هاي ديگه. اين هم ابتكار عمل هاي ea هست كه به ضرر خودش تموم شد حتي خيليا مي گن فوتبال منيجر خيلي سر از فيفا هست
مرسی بابت توضیحات
من خوبم تو چطوری؟
راستی چطوری میشه عکس برای سرمربی یا منزل و این حرفا:دی از کامپیوتر گذاشتش توی بازی؟
من فعلا مربی گری اوساسونا رو برداشتم با تیم ملی سوئد
مسائل مربوط به مالی رو قبول نکردم و فقط امور فوتبالی رو برداشتم.یه کم تجربه کسب کنم تا ببینم چی میشه.:دی
ولی نامردا هیچی بودجه واسه ترانسفر بهم ندادن چون فقط تا میانه جدول رو بهشون قول دادم
راستی این send on course که مال مربیا هستش مربوط به فرستادنشون به کلاسای آموزشی میشه؟
ببخشيد اين پچ و كركي كه مشكل اخراج رو حل ميكنه كلا چند مگ ميشن.چون اينترنت نفتيه ميخوام ببينم مي ارزه بازي رو بخرم.
اره بردیا جان سطح مربی ها را ارتقا میده
سلام دوست عزيز من كرك رو دانلود كردم حالا بايد چه كار كنم برام توضيح بدين با عكس
بودن كساني كه به عشق بازي كلي خرج افتادن رفتن اورجينال گيرش آوردن حالا اگه شما خيلي عشق فيفا منجر هستين بديد بيرون براتون دانلود كنننقل قول:
سلام دوست عزيز من كرك رو دانلود كردم حالا بايد چه كار كنم برام توضيح بدين با عكس
كار خاصي نميخواد بكني. فقط كرك رو تو محل نصب بازي كپي كن.همين!:20:نقل قول:
البته اين كرك با پچ دوم كار ميكنه.اگه adsl داري دانلودش كن.
ببخشيد اين بازي گزارشگر نداره.اينجوري كه حوصله آدم سر ميره.
سوال ديگه اين كه در قسمت staff چي كار بايد كني كه علامت تعجب بره.
كرك پچ دوم كجاست برام بذار دانلود كنم لطفا"
پچ:http://fifasoccer.ru/files/?download=10373نقل قول:
فکر کنم باید کل کادر مربی گریتو با آدمای مجرب پر بکنینقل قول:
خود من اینکارو نکردم البته چون خرج اضافیه
من فعلا اوساسونا رو برداشتم که توی 2تا بازی اول 4امتیاز گرفتم.
درآمدا و هزینه های مربوط به misc به چه چیزایی ربط پیدا میکنه؟
یه سوال داشتم!!
نمیشه این بازی رو با بیش از 4 نفر برگزار کرد؟توی فیفا منیجر 07 میشد این کار رو کرد اما توی 08 امنیت رو خیلی بالا بردن...حالا میخوام بدونم واسه 09 میشه؟(برای برگزاری لیگ های فانتزی میخوام)
سلام به همه
اوایل که این بازی اومده بود تهیه کردم ولی هم تو قسمت 3d ودیگر قسمت ها ی این بازی مشکل زیاد داشت مثلا بیش از 1 فصل بازی کنی و اخراج می شدی می خوام ببینم مشکلات بازی حل شده و میشه مثل Fifa Manager 08 راحت بازی کرد یا هنوز مشکل داره
کرکی که توی پست اول هستش مشکلات مربوط به اخراج رو حل کرده
قسمت 3d هم برای من مشکلی نداشته؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممک من فیفا منیجر میخوم کرکا همش خرابه
اگه شما آپدیت دوم بازی رو انجام دادی،فقط کرکی رو که توی پست اول هستش دانلود بکنید.
دوستان خسته نباشید
برای کسب درامد به غیر از حقوقی که از باشگاه میگیری و اسپانسر چه راهی وجود داره ؟
البته میدونم میشه سپرده گذاری کنی ولی من نمیخوام این کارو بکنم . یه قسمت هم هستش که سهام یا یه چیزی توی این مایه ها میخری اون هم وقتی خریدم کلی ضرر کردم اخه سهام افت کرد و در ضمن وقتی میخری مثلا نوشه buy 450 و sell 415 یعنی در جا توی هر سهم 35 تا ضرر .
لطفا یه راهنمایی کنید
برای خرید بازیکنان ازاد (free) یعنی فقط حقوق هر چی توی قسمت سرچ سعی میکنم و گزینه free agent رو میزنم ولی هیچ بازیکنی رو نمیاره چرا ؟؟؟؟؟
نمی دونم شاید یاد داشته باشید
نحوه ی وارد کردن عکس به بازی برای اواتور مربیگری :
شما باید یه عکس از خودتون رو به وسیله ی فتوشاپ به اندازه 160*160 در اورید و با فرمت BMP ذخیره کنید . حجم فایل درست شده 75 کیلو بایت میشه . فایل خود را به نام مثلا ( Manager01_00 ) تغییر دهید و باید در مسیر زیر جایگزین کنید .
FIFA MANAGER 09\user\portrait : درایو نصب بازی
سپس از داخل بازی با توجه به شماره عکس , عکس خود را عوض کنید .
به تصویری که من از خودم قرار دادم توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید
یه سوال دیگه
من بعضی بازیکن ها رو نمیخوام هرچی به تیم های دیگه پیشنهاد میدمشون قبول نمی کنن .
میتونم اخراجشون کنم ولی میخهوام بفروشمشون؟
خب بعضی بازیکنا مشتری ندارن
من تا حالا کسی رو اخراج نکردم ولی اونایی رو که نمیخوام میبرم تیم دوم
درباره سهام هم خب باید صبر بکنی و شرایط رو نگاه بکنی،قیمتا مسلما تغییر میکنن چه مثبت و چه منفی
منم 2تا سوال داشتم گوگل جان
نمیشه وسط بازی که حالا عکس رو قبلا تعیین کردی،عکس جدید رو جایگزین بکنی؟
گر بخوای عکس همسرت رو بزاری،با چه اسمی باید کپی بکنی؟
من توی همونجا با FemaleEurope04_3 ذخیره کردم ولی به نمایش درنیومد
آقا یه تیم ساختم که فصل سوم میانگین 915 امتیاز داره .
منچستر یونایتد ( عشق من )
مهاجم : رونالدو - مسی - برباتوف - روبن - گیگز
هافبک : رونی - دیگو - ابی میکل - اندرسون - اسکولز
دفاع : لام - ویدیچ - فردیناند - اورا - اوشی
دروازه بان : پیتر چک - فوستر
فقط 90 میلیون واسه مسی دادم دیگه بقی رو خودتون حسای کنید و
الآن بودجه نقل و انتقالاتم منفی 5 میلیونه وگرنه یه مدافع دیگه میاوردم .
سلا م به بروبچ , پیش خودم گفتم دفعه بعدی که میرم انجمن دیگه پک ایرانی کامل شده باشه ولی چند جا گیر کرده کار , یک ماه هر کاری میکنم حل نمیشه هر چند عوضش یک سری چیزای جدید اضافه کردم مثل وب سایت ایرانی و لوگو لیگ ایران در کنار صفحه ولی دو تا مشکل هست که دیگه می خواهم بیخیالش بشم اول اینکه عکس استادیوم تیم های ایرانی را نمیاره نمیدونم چرا , فقط ابومسلم را میاره (ورزشگاه ثامن) البته عکس شهر ها را میاره ولی استادیومها را نه و مشکل دوم و اصل کاری بودجه تیم هاست متاسفانه بودجه تیمها درست نیست البته بقیه تیم ها بودجه هاشون با هم تفاوتی نداره ولی استقلال و پرسپولیس بودجه را با 65 تا 75 میلیون میبندن که خیلی خیی بالاست علتشم لول بازیکناشون , لول بازیکنارو هم نمیشه تغییر داد چون لیگ ژاپن و کره امارات و بقیه کشورها هم تقریبا در همین حدودند در واقع اگر لول بازیکنارو کم کنم بودجه تا حدودی درست میشه ولی اگر این کار را بکنم اون وقت در مقابل تبم های آسیایی کم میاریم با توجه به جام باشگاه های آسیا که باید باهاشون بازی کنیم.حالا شما چی میگید با همین بودجه پک ببندم یا ... ؟!(ببخشید اگر یکم نا مفهمو م بود)
سنو من عزيز من كه مشتقم پك بسيار زيبات را روي منيجر خودم نصب كنم...
پس منتظرم...
مرسی از بابت لطفت , به نظر شما چیکار کنم ؟ لول کم کنم یا با همین 65 تا 75 ببندم پک بازی.
شما هر جور صلاح میدونی و فکر میکنی درسته عمل بکن
ولی اگه میگی که با کم کردن لولا جلوی آسیاییا کم میاریم،خب نکن.:دی
شما عکس رو جای گزین کن همون فایلی که گفتم (البته میشه جای بقیه هم گذاشت) و بعد برو توی بازی قسمت career بعد my career بعد زیر عکس نوشته select porarit اونو بزن ببین جای کدوم عکس اومده اگه جای 0 بزاری اونجا هم همون 0 میشهنقل قول:
برای سوال دومی هم باید بری عکس رو از توی پوشه پیدا کنی و جایگزین اون کنی چون من هر چی گشتم اون ثابت و نمیشه بعد از شروع عوض کرد .. با فتو شاپ باید بازشون کنی . من الان تست کردم شد ولی باید جای چند تا عکس جای گزین کنی چون هر عکس و شخصیت برای famel چندین نوع داره برای سنین مختلف که تقریبا شبیه هم هستن . برای بچه ها هم میشه بزاری.
امید وارم منظورم رو بگیری .
اینو یادم رفت فایل باید با فرمت TGAسیو بشه و حجمش 100 کیلو بایت و 32 بیت , من همین الان تست کردم عکس اومد.