سلامنقل قول:
مبارکه
ایشالا برای یه عمر کار کنه
خوشحال میشم یه ریویو از q5 بزاری
Printable View
سلامنقل قول:
مبارکه
ایشالا برای یه عمر کار کنه
خوشحال میشم یه ریویو از q5 بزاری
سلام، از راهنمایی و کمک شما برای انتخاب این دستگاه واقعا ممنونم:46:نقل قول:
چشم به زودی...
خيلي ممنون از لطف شما :11:نقل قول:
A2 با گارانتي امرتات وجود نداره؟ بدون گارانتي هم پيدا نميشه؟
سلام..نقل قول:
مبارک باشه.
هر وقت فرصت داشتین توضیحاتی در موردش بدین.
خواهش میکنمنقل قول:
A2 خیلی وقته discontinu شده و دیگه تولید نمیشه
سلام، مرسی.نقل قول:
سلام..
مبارک باشه.
هر وقت فرصت داشتین توضیحاتی در موردش بدین.
... کیفیت مونیتورش خیلی عالیه، مخصوصا زمانی که فایل هایی با فرمت avi یا xvid رو پخش میکنه.
اسپیکرهای استریوش کیفیت و وضوح خوبی دارن اما خیلی صدای بلندی رو تولید نمی کنن، اما به نظر شخص من خوبن.
از نظر طراحی و ظاهر و اینترفیس گرافیکی و ارگونومی عالیه، بدنش از فلزه، موقعی که تو دستم میگیرمش یکم احساس سنگینی میکنم و بعد از حدود 30 دقیقه کار کردن باهاش بدنش گرمتر میشه اما خیلی آزار دهنده نیست.
کیفیت هدفون هاش خیلی خوبه اما برای خوره های موسیقی توصیه میشه که گوشی یا earphone بهتری خریداری بشه، اما برای من که موزیک خیلی گوش می دم مناسبه و نیازی برای خرید یه هدفون جداگانه احساس نمیکنم.
سرعت جابجایی بین منوها و همینطور پایداری دستگاه موقع کار با فایل های مختلف خوبه، اما متاسفانه هنوز فرصت نکردم نرم افزار و بازی مختلف سازگار با windows ce رو روش نصب کنم.
ایرادی کوچیکی که به نظر من به این دستگاه میشه گرفت اینه که بهتر بود از نسخه جدیدتر windows ce یعنی 6.0 یا بالاتر بجای نسخه قدیمی تر 5.0 استفاده میشد!
در مورد خیلی از فایل های با فرمت MP4 و WMV متاسفانه با مشکل مواجه میشم و دستگاه اونارو باز نمیکنه و حتی بعضی هاشو از روی خود دستگاه delete هم نمیکنه! نمیدونم چرا!
با توجه به اینکه اشاره شده که دستگاه فایلهای PDF رو باز میکنه اما متاسفانه این موضوع صحت نداره و باید روش یه نرم افزار جداگانه مثل acrobat reader و... نصب بشه. من که نتونستم هیچ کدوم از فایلهای PDF ای که روش ریختم رو باز کنم!
پارانوید جان فکر کنم این لینک به دردت بخوره توش application مخصوص Q5 هست
[HTML]http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=supp ort&category=23&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange= headnum&bmenu=support&desc=asc&no=334&bmenu=suppor t[/HTML]
خیلی ممنون، زحمت کشیدی:11:نقل قول:
در مورد فایل های PDF و همینطور یه سری نرم افزار پیدا کردم که با نصبش میشه فایل های Word و Excel و Powerpoint و PDF و همینطور Real Media رو باز کرد.
یه محدودیت کوچیک دیگه هم در مورد بلوتوث دستگاه وجود داره و اونم اینه که فقط کاربردش اینه که به یه هدفون بلوتوث وصل بشه، یعنی یه کاربرد صرف streaming media و نمیشه مثلا به گوشی های موبایل متصلش کرد و بینشون فایل رد و بدل کرد، یا اینکه از طریق بلوتوث موبایل به اینترنت وصل بشه.
قيمت u5 ارزون نشده ؟
هنوز 4 : 99 تومن و 8 : 109 تومن هست ؟؟
بله هنوز هم همین قیمتهنقل قول:
به این زودی ها قیمت افت نمیکنه مثلا تا قبل امسال قیمت از خیلی وقت پیشا ثابت بود تا اول امسال که ارزون شد
حذف شد........
jetaudio فقط یک نرم افزار مالتی مدیا نیست بلکه یک برنامه نرم افزار یکپارچه مالتی مدیاست که مجموعه ماموریت های فشرده را قادر به انجام می باشد. این نرم افزار فقط برای اجرای انواع فرمت های مختلف صوتی و تصویری نیست، بلکه می تواند قابلیت هایی مثل رایت کردن سی دی، تبدیل فرمت های صوتی به یکدیگر را نیز انجام دهد. jetaudio نرم افزار جامع چند رسانه ای است که علاوه بر پخش موزیک و فایل های ویدیویی قابلیت رایت cd، ضبط کردن، تبدیل فایل های مختلف به یکدیگر را دارا می باشد. همچنین امکان ایجاد یک رادیو اینترنتی با کمک نرم افزار جانبی jetcast که به وسیله نرم افزار jetaudio ارایه می شود وجود خواهد داشت. ضبط فایل های صوتی آنالوگ، امکان افزودن پلاگهای مختلف visualization، قابلیت sound2vision، افکت های صوتی گوناگون مانندwide، reverb، x-bass، خروجی صدای چندکاناله و... از دیگر توانایی های این نسخه جدید است.
قابلیت های کلیدی نرم افزار cowon jetaudio 7.5 :plus vx
- پخش موزیک و فایل های ویدیویی
- رایت cd صوتی از فایل های صوتی
- ضبط حرفه ای انواع صوت از هر منبع ورودی و یا درحال پخش در کارت صوت
- ویرایش کامل و همراه با جزییات فایل ها
- پشتیبانی صداهای خروجی چند کاناله
- مجهز بودن به skin های مختلف و زیبا
- تبدیل فرمت های صوتی به یکدیگر و همچنین تبدیل فرمت audio cd به فرمتهای رایج
- افکت های صوتی گوناگون و زیبا
- دادن کنترل کامل نرم افزار به کاربر همانند یک ضبط صوت دیجیتالی کامل
- مجهز به equalizer و تایمر و alarm
- ساخت و ذخیره آلبوم های مورد علاقه شما
- امکان ایجاد رادیو اینترنتی
- پشتیبانی صداهای خروجی چند کاناله
- مجهز بودن به skin های مختلف و زیبا
- قابلیت نصب پلاگین های مختلف
- اضافه شدن پوسته های زیبا برای سلیقه های متفاوت
- قابلیت بخش انواع فرمت های wav، mp3، mp3pro, ogg، wma، mpg، avi، wmv، midi، rm، and video، and audio cd
تغییرات جدید صورت گرفته در نسخه :7
- بازخوانی مجدد آهنگ ab
- امکان استفاده از گزینه های bookmark
- تاریخچه (لیست فایل های جدید)
- پشتیبانی از سیستم کنترل از راه دور مانند دستگاه های کنترل mce و streamzap
- سیستم جدید مدیریت فایل های صوتی تصویری album manager + explorer + device manager
نقل قول:
آیا این سیستم ها توی ایران وجود دارن؟منظورم اینه که میشه در موردشون اطلاعاتی گرفت؟
کدوم مارکش خوبه؟کجا میفروشن و غیره.
ممنونم.
برای خودمم جالب بود ولی چیزی از این سیستم ها نمیدونمنقل قول:
سلام دوستان خوب هستید؟
ببخشید میخواستم بدونم قیمت s9 چند هست در حال حاضر 16 گیگ؟
اونور که 32 گیگش هم ریلیز شد ! 1 می!
راستی دوستان شما از cowon مدیا پلیر استفاده میکنین ؟
مدیا مانکی چطوره میشه اطلاعاتی درباره ی اونرو بهم بدید؟؟؟؟؟؟
شما چیرو پیشنهاد میکنید من cowon media player رو از سایت خودش دانلود کردم به نظر بد نبود! البته زییاد باهاش کار نکردم!
...................................
1 سوال هم درباره ی خوده اس 9 داشتم واسه نصب تم یا mainmenu.swf وقتی کپی کردیم تو فولدر فلش بعد از روشن شدن خودش اوتوماتیک ست میشه یا به لیست منو ها در پایین صفحه اضافه میشه یا باید بریم تو فولدر فلش و روی فایل منو کلیک کنیم تا اجرا بشه؟؟؟
چون من مثلا اگه 3 تا منوی مختلف بریزم 3 تا زیر منو به پایین صفحه واسه انتخاب کردن اضافه میشه ؟ یا باید با کلیک کردن بر روی نام هر کدوم تو فایل فلش انتخاب کنیم اونرو؟
هم منو و هم تم به این صورت هست؟
بعد اسکین هایی که برای رادیو و موزیک پلیر هستند بعد از کپی کردن فکر کنم اوتوماتیک ست میشن دیگه؟یا باید کار خاصی کرد یا کلیک کرد رو فایلشون؟؟؟ این رو اس 9 دارها خواهشا برام توضیح بدن ممنونتون میشم
2:برنامه های و بازی هایی که میریزیم هم تو unlities میره دیگه؟
از دوستان ممنن میشم کمک کنید چون من تمام مسایل رو فهمیدم جز این
پیشاپیش سپاس از کمکتون
یه سری سوال دیگه داشتم!!!
1:باطری چند mah هست؟
2:فایل های txt زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟
3:بعد اینکه در فوادر سیستم چه چیزهایی وجود داره؟
4:ایا سنسور برای تنظیم نور صفحه داره؟
ممنون میشم کمکم کنید سپاس
من فقط در مورد COWON Media Player یا همون JetAudio بهتون بگم که با هیچ برنامه ای قابل مقایسه نیست. البته تو پست های قبلی دوستان مزیت هاش رو گفتن. ولی به نظر من از همه نظر کامل کامله و هیچ برنامه ای از نظر امکانات و تنظیمات در حدش نیست.نقل قول:
مهمترین ویژگی هاش:
-تنظیمات صدای بسیار پیشرفته و تاثیرگذار و کامل که باعث شده از نظر کیفیت, شفافیت, و Bass از همه ی برنامه ها بالاتر باشه.
-پشتیبانی از همه ی فایل های صوتی و تصویری و پخش فایل های تصویری که مشکل دارند و کامل نیستند (مدیا پلیر هرگز قادر به همچین کاری نیست).
-محیط بسیار کاربرپسند و راحت
-وجود امکانات جانبی مثل تایمر (برای قطع یا پخش آهنگ و یا خاموش کردن کامپیوتر), Alarm, تغییر Pitch, و...
-دسترسی به تمام تنظیم های صدا و Volume های سیستم و میکروفون
-امکان تبدیل فرمت های صوتی و تصویری
-سبک بودن برنامه و لود سریع فایل ها
-امکان تنظیم دکمه های کیبورد و ماوس برای کاربردهای مختلف
-امکان نمایش ترک های در حال پخش در حالت های مختلف برای وقتی که صفحه minimize یا در tray باشه.
-پشتیبانی کیفیت های بالای خروجی کارت صدا (بسیار فراتر از windows media player)
-و ...
بخوام همه ش رو بگم تا فردا صبح طول میکشه. ولی مهم ترین ویژگیش تنظیمات صداشه و اکولایزر 16 بانده و BBE.
سلامنقل قول:
درمورد JetAudio دوستم توضیح داد و منم همیشه از این استفاده میکنم
درمورد قیمت هم 16 گیگ 298 تومن
بله خبر دارم 32 هم اومد البته مثل اینکه فعلا برای امریکا هست
درمورد باقی سوال ها هم من تا حالا با S9 کار نکردم و این موارد جزئی رو نمیدونم البته یه لینک میدم که میتونه کمکت کنه.
[HTML]http://iaudiophile.net/forums/[/HTML]
1 چیزی پیدا نکردمنقل قول:
2 از انکود UTF-8 که حمایت میکنه پس فارسی رو هم باید بخونه
3 نمیدونم
4 نه نداره
سلام
ببخشید درمورد سوال دوم azpz من اشتباه کردم یکی از دوستام که S9 داشت بهم گفت که با وجود اینکه UTF-8 داره ولی نمیتونه فارسی رو نشون بده
سلام یه سوالی داشتم !
کیو 5 که هیچ!
فرق او2 با دی 2 چی هست؟
بعد سیستم عامل هم دارن چی؟
شنیدم لینوکس کسی میتونه توضیحی کامل بهم بده ؟
ممنون
سلامنقل قول:
نه D2 و نه O2 هیچ کدوم سیستم عامل ندارن
فرق بین این دو تا هم یکی از نظر مانیتور هست که O2 بزرگه فرق بعدی اینکه O2 خیلی از فرمت ها رو بر خلاف D2 میتونه پخش کنه و هم اینکه مثل D2 در اکثر موارد نیاز به تبدیل نیست
میزان عمر باطری D2 خیلی بیشتر از O2 هست
O2 اکولایزر 10 بانده داره
O2 اسپیکر داره ولی D2 نداره
در زمینه عکس میتونه فرمت RAW رو هم نشون بده که نشان از پردازنده قدرتمنده
O2 در ظرفیت 32 هم موجوده
و خیلی موارد دیگه که الان یادم نمیاد
ولی در کل من O2 رو به D2 ترجیح میدم
O2 واقعا عالیه
O2 رو نمیشه با D2 مقایسه کرد که...نقل قول:
هیچ ربطی به هم ندارن.
O2 کار اصلیش پخش فایل های تصویریه. D2 در کنار موزیک تصویری هم پخش میکنه.
ثانیا من خودم اگه پول O2 هم داشته باشم نمیخرم چون D2 هم به زور تو جبیم جا میشه چه برسه به O2. و ضمنا چون LCD یزرگتری داره و در نتیجه باتریش کمتر می مونه برای MP3 خیلی مناسب نیست.
سلامنقل قول:
درسته
D2 میشه با ارفاق گقت که چیزی بین pmp ها و mp3player هاست ولی O2 یه pmp کامله
البته ممکنه اولیت اول ایشون دیدن فیلم باشه که خوب یه مانیتور بزرگ نیاز داره
از برندهای مطرح earphone چی تو بازار ایران سراغ دارید که بهتر از earphone موجود روی D2 یا S9 باشه؟
سلام ossman جان بله بعد از مدتی واقعا فهمیدم من یه پی ام پی نیاز دارم تا ام پی تیری پلیر چون خودمم ایپاد تاچ 2 جی دارم در نتیجه خرید اس 9 رو بی ربط دونستم فقط یه چند تا سوال درباره ی او2 داشتم!
ایا برنامه ای براش هست؟
اگه هست با چه پسوندی هست و اصلا در چه پایه ای هست؟(فلش یا .......)
چون من یه SDK بارش دیدم برا همین مطمنم که برنامه داره!!!
قیمت دارید ازش؟
ممنون
راستی دوستان یکی میشه تفاوت DIVX &XVID رو بهم بگه و بگه از نظر کیفیت چه فرقی باهم میکنن؟؟؟
ممنون
من خودم هیچ تفاوتی چه از نظر کیفیت و چه از نظر حجم توشون ندیدم.نقل قول:
سلامنقل قول:
از برند های معروف میشه به کریتیو و سونی و سنهایزر اشاره کرد که اینها مدل های زیادی رو دارن که از ارفون های کاوون بهتره مثلا EP-630 کریتیو که هم قیمت معقولی داره هم کیفیت خوب البته فکر کنم بین این سه کمپانی سنهایزر بهتره باشه که البته پول بیشتری رو هم باید بابتش بدی سونی هم مدل های خیلی خوبی داره
من مدل هارو به اسم نمیشناسم اگه میخوای بهت اسم مدل بدم باید دوستان دیگه کمک کنن
سلام azpz جاننقل قول:
بله براش برنامه که هست یه چند تایی دیدم تازه خودم که میتونی بسازی
پسوندش خیلی جالب بود .o2 فلش بودنشو نمیدونم
قیمت
8 گیگ 295 تومن
16 گیگ 332 تومن
32 گیگ 368 تومن
واسم خیلی جالبه که شما سنهایزر رو با سونی و کریتیو مقایسه میکنین. سنهایزر معروفترین و بهترین کمپانی ساخت هدفون دنیاست در همه ی رده ها. یه مقدار کم لطفیه که در سطح سونی و مخصوصا کریتیو بیارینش پایین.نقل قول:
برندهایی که تو ساخت Earphone و Earbud کارشون خوبه چند تایی هستند. ولی SHURE از همه شناخته شده تره.
prowler88 جان منم میدونم که سنهایزر خیلی بهتره و اعتبار زیادی رو هم داره منظور من از فکر کنم این بود که بین مارک هایی که من میشناسم سنهایزر خوبه و بیشتر توجه هم به قیمت بود که خودم 630 رو به خاطر قیمتش پیشنهاد دادم وگرنه سنهایزر کجا و اینا کجا!نقل قول:
درمورد SHURE هم مگه تو بازار ایران به راحتی پیدا میشه؟
ممنون از پیشنهاداتون.
من خودم به Sony MDR-EX85LP فکر می کنم. تو این رده قیمت (زیر 50) مدل بهتری هست؟
یه سوال:
+D2 شارژر نداره. firmwareش روی D2 نصب می شه. بدنه ش گویا ضعیف تره. چندان خوشگل تر هم به نظر نمی آد. گرون تر هم هست! به نظر شما هم D2 انتخاب بهتریه؟!!
سلام ossman جان و سایر دوستان بله من تونستم SDK برا او2 رو دانلود کنم ولی به این راحتی هم نمیشه ساخت یعنی فکر کنم باید به زبان برنامه نویسی اشنا بود!!!! ؟؟؟
چندتا چیزو رو نتونستم گیر بیارم!!! کسی میتونه بگه سی پی یو اش چی هست؟؟؟؟ و اینکه چه arm هست؟
همچنین باطریش چند mah هست؟؟؟ ممنون دوستان
راستی رنگ هاش فرقی هم تو قیمتش داره؟
مشکی و سفید؟
صورتی که هیچی!!!!
سلام
من چند تا سوال در مورد o2 داشتم
1. اسپیکر این مدیا پلیر تا چه حدیه؟
2. من کم بینا هستم . منو هاش و گزینه هاش درشته؟
من میتونم باهاش کارکنم
کیفیت و بلندی صداش به گوشی 5700 نوکیا میرسه یا بیشتره
ببخشید صداشو با گوشی مقایسه کردم
اخه من تا حالا از اینا دستم نگرفتم و هیچ اشنایی باهاشون ندارم
ممنون میشم جواب سوالامو بدین
نظرتون در مورد jxd 990 چیه؟
منتظرم
مرسی
اسپیکر 1000mv هست در هدفونم 32mv +32mv
اره خیلی بزرگ هست هم ال سی دی هم ایکن ها و منو ها.......
کجا هدفون یا اسپیکر؟؟؟؟؟ در هدفون حتما تازه با تعویض earphones بهترم میشه!
اینا چیزی نیستن!!! PMP هستن!
یکیم جواب سوال های منو بده ممنون
راستی از کابل line in برا ریکورد در او2 میتونم استفاده کنم؟
ممنون
مرسی از جوابتوننقل قول:
کیفیت و بلندی صداش تو اسپیکر از 5700 بهتره؟
رادیو هم داره؟
رادیوش با کیفیت و قویه؟
مرسی
نه شارژر نداره به عنوان آپشن هستنقل قول:
بله با یه روش میشه روی D2 هم نصب کرد
در مورد بدنه چیزی نمیدونم
من که از رنگ سیاهش خوش اومد
با توجه به قیمت و اینکه میشه گفت فقط تو ظاهر تغییر کرده D2 بهتره
سلام azpz جاننقل قول:
درمورد نحوه برنامه نویسی چیزی نمیدونم ولی توی اینترنت آموزشش هست
درمورد باطری و سی پی یو منم چیزی نتونستم گیر بیارم
حالا مگه میخوای باهاش آپولو هوا کنی :دی
همین که از چیپست داوینچی استفاده میکنه خودش خوبه دیگه و هم اینکه میتونی به راحتی عکس های با فرمت RAW رو نشون بده خوش دلیل بر داشتن پروسسور قوی هست
نه تفاوت رنگ تاثیری تو قیمت نداره
صورتی که هنوز تولید نشده
بله میشه با لاین این از دستگاه های دیگه ضبط صدا کرد و یا با یه میکروفن حرفه ای ضبط کردنقل قول:
تا حالا امتحان نکردم 5700 رونقل قول:
بله رادیو داره
بازم بله هم کیفیت بالا داره و هم قوی هستش