پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
Printable View
پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
یه سوال دیگه!اسکرول لمسی ان96 رو از کجا فعال کنم؟؟؟مگه اسکرولش لمسی نیست؟؟؟؟
یه سوال دیگه.چرا منو ویو v shape و horseshoe هیچ فرقی با هم نمیکنند؟؟هر دوشون horseshoe هستن!!!v shape رو که انتخاب میکنم باز همون horseshoe میشه!من 5700 داشتم و میدون v shape ایکونها به شکل v میچرخند!!!یکی هلپ بده!چه تاپیک مرده ی سوت و کوری!!!!یاد 5700 و تاپیکش بخیر!!
مبارک باشه.نقل قول:
خیر .لمسی نیست.نقل قول:
برای من منوی v هم مشکلی نداره.نقل قول:
فعلا آپدیت کن مشکلاتش حل میشه.
ممنون!!مبارک صاحبش باشه!مال یکی از دوستامه!هنوز ان 82 سالمه !!!!ولی سوالم در مورد لیبل رو جواب ندادید!
نقل قول:دوستمون که پروداکت کد رو گذاشت !نقل قول:
منم گوشیم لیبل خورده و پروداکت کدش رو نمیدونم.
اقا این ----h چیییییییییییییییییییییییی ییییییییی شششششششششششششششششششششدددد دددددددددددددددددددد
باهاشون تماس بگیر بپرس کی روی نوکیا فعالش میکنن !نقل قول:
فک نمیکنم این قابلیت مختص به گوشی خاصی باشه این سرویس قطع نیست چون میبینی که irib رو پیدا میکنه ولی وقتی که میخواد کانال هارو سرچ نه خط سرچش یه 2 میلیمتر میره بعد ایراد میگیره تا اونجایی که من میدونم که شرکت خارجی مسوول پخش ----h بوده که ظاهرا صداو سیما باهاشون تو کنتاکن یا اینکه خارجیه داره مسخره بازی در میاره
اقایون کدی که imei رو تو گوشی نشون میداد چیه!!لعنتی همه چیز یادم رفته!!!بعدش سوال دیگه اینه که پروداکت کد گوشی رو چطوری تغییر بدیم؟؟خواهاش جواب بدید امرژنسیه!ممنون!!
ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:
#06#*نقل قول:
من نمیدونم چجوری پروداکت کد عوض میکنن.
بگردی توی فروم پیدا میکنی حتما.
باتریش در حالت عادی نمیخوره.نقل قول:
یک نفر توی همین تاپیک جاش داده بود.ولی یک سری تغییرات فیزیکی توی گوشی و باتری داده بود.
دوستان این گوشی من بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بیفته ، یعنی ضربه بخوزه یا نرم افزاری روش نصب کنم چند روزه این مشکل رو پیدا کرده که به طور متوسط روزی یکی دوبار ( گاهی بیشتر گاهی کمتر ) ریست میشه ، و تمام Call Log و SMS هایی که خونده شده باشن میپره . خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که باید چیکار کنم
ورژن فریمور گوشیتون چنده ؟نقل قول:
(با کد #0000#* میتونید بفهمید)
اقایون وسط اپدیت فریم ویر ناگهان ارور داد اتصال قطع شده!!الان هم گوشی بالا نمیاد و صفحه ی سفید ریکاوری مود میاد!به غیر از فلش راه دیگه ای برای بالا اوردنش هست؟؟؟؟؟؟
اگر میبردی یک جا که wifi داشت (یا با GPRS) آپدیتش میکردی این مشکلات به وجود نمیومد.چون همش حجمش 3.5 مگابایت میشد.نقل قول:
ریست سه دکمه و پاور هم تست کن(دکمه های * و عدد 3 و سبز رو نگه دار و همزمان که اینا رو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه دار)
دوستان اپدیت جدید برای n96 نیومده مشکلاتش به کل رفع شده دیگه اپدیت نمیده من که متاسفانه زیاد سعادت نداشتم با ورزن قبلیش کار کنم به خاطر همین منتظر اپدیت جدیدم که لااقل کیفیت دوربینش بهتر بشه
نه عزیز!اینترنت پر سرعت بود!اون 30 ثانیه ی اخر نصب فریم ویر یعنی بعد از دانلود ناگهان ارور داد که کابل به گوشی وصل نیست!!ای لعنت!الان سرویس سنتره نوکیا دادمش!گفتن دوباره میارنش بالا!:5:نقل قول:
کجا wifi داره که شما میری اونجا . میشه یه جورایی از adsl که به کامپیوتر وصل میشه از خود کامپیوتر حد اقل تو خونه wifi فرستاد و ازش تو گوشی استفاده کرد چون از طریق کابل که نمیشه با بلوتوس هم که اصلا نمیشه
نقل قول:
ورزنش 12.043 هست
عجیبه .
راستش نمیدونم چرا گوشیتون ریست میشه و log هاش پاک میشه.
فرمت و ریست کردن گوشی هم پیشنهاد نمیکنم.چون ممکنه فیلم ترنسفورمرزتون بپره.
یک کاری بکنید فعلا.
nokia pc suite رو که حتما روی کامپیوترتون دارید.
باهاش یک backup از فایلهای phone memory ،دفترچه تلفن ، مسیج ها و Settings بگیرید.
بعد یک تغییرات کوچیکی توی ظاهر گوشیتون بدید .مثلا تم و حالت استندبای و دکمه های حالت استندبای رو تغییر بدید
بعد اون بکاپی که گرفته بودید اجرا کنید و سعی کنید فقط Settings رو برگردونید.
اگر اون تنظیماتی که تغییر داده بودید به حالت اول برگشت میتونید امیدوار باشید بکاپتون سالمه.
(اینو از این جهت میگم که به خاطر بعضی برنامه ها وقتی بکاپ میگیرید اون بکاپ مشکل پیدا میکنه و Restore نمیشه.)
من توی اتاقم یک اینترنت وایرلس رو میگیرم که پسورد هم نمیخواد.:31::31::31:نقل قول:
سرعتشم بالاست و 24 ساعته هم وصله !
کلا N96 وقتی به اینترنت وصل باشه دنیای دیگه ای داره.
مثلا در اوقات بیکاری نقشه های ماهواره ای Nokia maps رو باهاش دانلود میکنم یا به رادیوهای اینترنتی گوش میدم.
خیلی اوقات همین فروم و خیلی سایتهای دیگه رو با گوشیم و توی رختخواب سر میزنم !!!!:31::31:
برای اینکه اینترنت ADSL رو توی گوشیتون داشته باشید احتیاج به یک مودم وایرلس دارین که امواج اینترنت رو توی خونتون پخش کنه.
بابا خوش به حالت دهنمونو اب انداختی که بگو خونتون کجاس یه شب بیام شام در خدمت باشیم و از wifi مجانی استفاده منیم
میای اینجا پهنای باندو کم میکنی !نقل قول:
اومدم خونتون نشونت میدم با اینترنت چه کارهایی میشه کرد !!!!:31::31::31:
خوبه دیگه اینم از نوعی تعارفات عصر جدید بود ماکه حرفی نداریم داداش بیا قدمت روی چشم مهمان حبیب خداست
شوخی کردم حاجی.نقل قول:
من توی نمایشگاه بین المللی و همچنین مصلای تهران تونستم از اینترنت وایرلس استفاده کنم.رایگانه.
شنیدم توی فرودگاهها و مجتمع کامپیوتر پایتخت هم اینترنت وای فای رایگان هست.
سلام جمیا خسته نباشید:11:
میشه لطفا یکی آخرین قیمت ان 96 بگه
plz با گارانتی و بدون گارانتی و با ذکر تاریخ و مرجع خبر:27:
PLZ دوربینش چتوره؟
مثلا نسبت به n95
n96 مرده رو زنده کردم!!!اصلا روشن نمیشد!!سر همون جریان نصب فریم ویر و قطع شدنش در وسط کار!بردمش نوکیا برا سرویس !هیچ کاری نکردن!!یعنی نتونستن!!زیر ال سی دی اش از تو سرویس سنتر نوکیا اب رفته بود!خلاصه گوشی به لقاالله رفته بود که نجاتش دادم!با نرم افزار فونیکس!!!!همش ارور میداد اصلا معلوم نشد چطور گوشی بالا اومد و روشن شد !!درود به روان پاک شرکت نوکیا!
از نظر دوربین توی رده خودش بهترین نیست .نقل قول:
اگر دوربین گوشی خیلی برات مهمه توصیه میکنم بری سراغ N82 یا i8510.
به سلامتی.:31:نقل قول:
گفتی زیر LCD آب رفته بود ؟
چه بلایی سر گوشی بدبخت آوردی ؟:31:
سلام
اقا این تلوزیون رو چه جوری باید بگیریم من وقتی میرم توش ارورو میده باید چی کار کرد ؟
برای همه همینجوریه.نقل قول:
فعلا کاریش کردن که توی نوکیا قابل دریافت نباشه.
این گوشی هم اصلی و قلابی داره؟قلابیش اومده تو بازار ایران یا نه؟
نه اقا!!تو سرویس سنتر نوکیا مثل اینکه رطوبت زیاد بوده رطوبت رفته بود زیرش!!!همین!!باز و بستش کردن درست شد!!:31::31::31:نقل قول:
دوست عزيز قابليت تلويزيون n96 تو ايران فعلآ كار نمي كنهنقل قول:
اقا الان قیمتش چنده ؟؟؟
قیمت بازار رو نمیدونم.نقل قول:
فکر کنم باید زیر 600 تومن اومده باشه.(حدود 580 تا 600)
با گارانتیش تا 600 و خورده ای هم می رسه که خریدش اصلا توصیه نمیشه...
من با Wifi قسمتهایی از نقشه ماهواره ای تهران (توی نوکیا مپس) رو دانلود کردم.
خیلی نقشه های دقیق و کاملیه.توی شهر هم امتحانش کردم فوق العاده دقیق کار میکنه و حتی لاینی که با ماشین حرکت میکردم رو به درستی نشون میداد.
فقط بدیش اینه امکانات Nokia Maps کمه.مثلا مسیر حرکت و اعداد و سرعت و اعداد و ارقام دیگه رو نشون نمیده.
اگر میشد کل نقشه ایران رو به صورت یکجا با کامپیوتر دانلود کرد که محشر بود !!!
اینم چند تا اسکرین شات از نقشه :
البته من توش نیستم !!!
مراحل مختلف زوم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برج میلاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلهای فجر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه اینکه دلتون بسوزه.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی نیست!
راستی چه جور دانلود کردی
اینا مربوط به همون Nokia maps 1 هست یا 2