همین الان گل دوم رو خوردیم !!!!! خداحافظ جام جهانی !!!
همین الان گل دوم رو خوردیم !!!!! خداحافظ جام جهانی !!!
میگم از حکومت آخوندی و حضور جناب نحسی چون دختر احمدی نژاد چه انتظاری دارید؟ آخوندا الان عروسی دارند آخه عشقشون عربستان ما رو برد
جالبه الاغ خان وقتی تو کشتی هم اومد ورزشگاه ایران باخت .. گرچه ربطه نداره تا زمانی که آخوندا باشند وضع همینه
من الان خیلی عصبانیم .. بن شدنم برام اصلا اهمیتی نداره
اینم مثل کشتی شد!! چه جالب!!
جداً این علی دایی مربیه؟
تو ایران به عربا باختیم .اخه چقدر بدبخت شدیم.اینم عیدی دایی و محمود.
خــــــاک تـــــو ســــــــره عــــــلی دایـــــــی & خــــــاک تـــــو ســــــــره کـــــفاشــــــیان
ورزشگاه خالی شد
انگار واقعا احمدی نژاد نحسه!:31:
ولی خدائیش حالم به هم خورد!از اینکه بازیکنامون خودشون مینداختن زمین! بعد ما میگیم عربا نامرد!!
خیلی بازیکن بهتر برای بازی داریم ولی کو مربی؟ !
باختیم....
تموم شد رفت
واقعا باعث تاسفه
تمامش تقصیر این آقایون و انتخاباشون هست
این آقا حتی برنامه نداره
بچه ها خداییش حالا بیشوخی بریم جام جهانی مثلا با وجود الاغی چون دایی و باند مافیایی تیم ملی و این تاکتیک زیبا(حتی بخدا یه پاسم بلد نیستند بدند) جز اینکه حرس بخوریم چه فایده ای داره
باخت تيم ملي فوتبال ايران از عربستان !
اين جام جهاني و بازياي ايرانم حکايتي شده ها !! هميشه بايد با اما و اگرا و نذر و دعا منتظر راهيابي به جام جهاني باشيم تا اونجام تو بازي اول حذف بشيم!!
خداحــــافظ جام جهانی
ایران خوب بازی کرد اما عربستان بهتر از ما بود
همش به خاطر خودخواهی مسؤلین ...
بازیکنهای شایسته نبودند
این تیم از دروازه تا نیمکت مشکل داره
چند نفر مثل حسینی و عقیلی و دایی رو باید با تیپ پا بندازن بیرون
هم بهتر كه باختيم
الان تو ايران تنها كسي كه خوشحاله علي كريمي هست
به نظر من خسرو حیدری خیلی بهتر از مهدوی کیا میتونست بازی کنه!هاشمیان هم که هیچی....!
واقعآ برای دایی متاسفم که بدون برنامه تیم رو به میدان می بره،اصلآ معلوم نبود تیم ما تهاجمی بود یا تدافعی!
احمدی نژاد + دایی + کفاشیان + تاج = بدبختی تیم ملی
دیدن خوشحالی این عربا در ایران چه حالی داد
بر باد رفته!فیلمی از علی دایی
عجب تحقیری واقعا خجالت آور بود
این احمدی نژاد چقدر نحسه برا مسابقات کشتی رفت فینالو باختیم
اینجا هم اومد باز باختیم
دایی حیا کن . تیم ملی رها کن : ایول خوب جوی بود اونم جلو احمدی نژاد :21::27:
این اشجاری بعد از گل توپو نمیداد کرکره خنده بودااااا 10 نفر ریخته بودن سرش!!:31:
:40::40:امیدوارم این باخت و انشالا باخت های بعدی مقدمه ای بشه برای سقوط مافیای دایی و همدستانش...راستی چقدر پاقدم دکتر نحسه:40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی علی دایی بیاد بشه مربی همینه دیگه بازی 1 هیچ برده وقی ببازی نشون میده مربی مربی نیست
من نمیدونم این آخر بازی که مثلا ما باید با تمام قوا حمله میکردیم هیچکس تو خط حمله نبود هی از دفاع سانتر میکردن رو خط حمله اون هاشمیان بد بخت یه سر میزد بعد میفتاد دست عربستان !! نکنه دایی هنوز فکر میکنه داره بازی میکنه
خوابت رو برم :46:نقل قول:
داداش واقع بین باش .. برنامه تو ایران معنا داره ؟ عزیز من تاکتیک رو باید از بچگی تو خون یه فوتبالیست تزریق کنی .. بازیکنای ما تاکتیک رو اصلا متوجه نمیشند .. تقصیری ندارند چون از بچگی یاد نگرفتند .. تازشم حساب کن مربیمون کسی باشه که در طول بازیهای تیم ملی تنها چیزی که یاد گرفته بود این بود که بازیکنا دستور میداد توپ رو سانت کنند رو سرش هد بزنند .. به نظرت چنین کسی از تاکتیک چیزی میفهمه؟نقل قول:
به شدت با سخنان Gilopa جان موافقم درود بر تو دوست عزیزم Gilopa جان
سلام
با اینکه از عربها بدم میاد حقمون باخت بود
ما با یک گل فکر کردیم رفتیم جام جهانی ...ولی عربها بهمون یاد دادن که نه بابا از این خبرها نیست
ای کاش فقط تو فوتبال از بقیه دنیا عقب بودیم
(این پست را سیاسی نکنید)
وقتی بازیکن ها غیرت نداشته باشن و بجای تمرین بیشتر مواظب ساق پاهاشون باشن و مدل مو بگذارند همین میشه
خوب تحقیر شدیم
هم احمدی نژاد را دیدم گفتم باختیم
اون روزی هم که امد فینال جام جهانی کشتی رو هم ببینه دیدین چه جوری نحسیش باعث باخت ایران شدنقل قول:
ناسلامتی ایران اول جلو افتاد...نقل قول:
حالا الان باید ببینیم این دایی دیگه چه بهانه ای میاره
الان میگه خداخواست ما نبریم
کاش لا اقل از یه سری آدم باخته بودیم نه از این عرب دونی
من به درگاه خداوند دعا میکنم که یه وقت پانشه بیاد بازیهای استقلال رو ببینهنقل قول:
ولی اگه بیاد چی:37::37::37::37::37::37:
حق ايران باخت بود .دو بازي تداركاتي دو گل از نقطه پنالتي . همون بهتر كه به جام جهاني نريم.
باختن از این عرب ها مخصوصا این عربستانی ها اونم تو ایران واقعا شرم آوره
آقا بزار بگم این مرتیکه چی میگهنقل قول:
به نظررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررر من بچه های ما خوب بازی کردند .. اگر دقت کنید ما موقعیتهامون خیلی بیشتر بود .. 2 تا گل خوردیم که حقمون نبود .. .. به امید خدا برای بازیهای آینده برنامه ریزی میکنیم .. هنوزم شانس داریم .. ما خیلی خوب بازی کردیم .. اونا از 2 تا موقعیتشون خوب استفاده کردند (یک کیلو آب دهن به میکروفون میچسبه)