شما فرم خرابی پر کننقل قول:
شاتل زنگ زد الان گفت مشکل از دیتای مخابرات بودش
گفت اگه مشکلی بود بازم تماس بگیر گفتم به چشم:21:
Printable View
شما فرم خرابی پر کننقل قول:
شاتل زنگ زد الان گفت مشکل از دیتای مخابرات بودش
گفت اگه مشکلی بود بازم تماس بگیر گفتم به چشم:21:
ساعت 02:10 زنگ زدن
گفتن مشکل از شلوغی بیش از حد و ترافیک بالاست معلوم هم نیست کی درست میشه
برای من که عالی بوده...
بیشتر از همیشه دانلود داشتم
اين پست حذف شود
با تشکر
صبر کن هروقت وصل شد اگه بازم مشکل داشت اونوقت زنگ بزن پشتیبانی برات بررسی میکنننقل قول:
ممکنه مشکل از مخابرات منطقتون باشه...
مطمئن باش برات حلش میکنن
امروز دوروز کامل هست که من با سرعت کمتر از دایل آپ با قطعی فراوان وصل می شم به نحوی که قیدش رو زدم و با دایل آپ آمدم توی فرم . وقتعی هم که زنگ می زنی میگند از ترافیک بالای مرکز شماست حالا من باید چیکار کنم ؟ این ها که نمی تونند ظرفیت سازی کنند واسه چی مشترک جدید می گیرند پس حق و حقوق ما چی میشه توی فرم قرارداد واسه هر چیزی حق و به خودشون دادند و شما حق هیچ اعتراضی رو ندارید اخه این چه وضعی .... من تا کی باید این وضع رو تحمل کنم تا کی قرار هست ترافیکشون بالا باشه به نحوی که حتی وضع 512 از دایل اپ 56 هم بدتر باشه این وضع کی برطرف میشه خدا می دونه
بله دیشب هم برای من از ساعت 1 تا 2.30 سرعت بد بود روی 5 الی 8 بود اما بعد از 2.30 از 16 پایین نیومد.بین 16 تا 19 بود.تا ساعت 5:45هم 280mb دان داشتم.نقل قول:
بله خوبه همه به دردی که افتاده بودم افتادن
کی بود میگفت با با سرعت بی نهایت دانلود میکنیم
شاتل اینطوری رو اعصابم راه میرفت اونم 5 روز
سرعت دانلود ارت 1 چقدره؟؟
سرعتش 20.1 کیلوبایت بر ثانیه
دوستان همینطور که میدونید من چون کاربر خانگی بودم بهم 512 ندادن.اما به قول خودشون گفتن که چند روز 128 باش بعد خودمون میکنیم 512
5 شنبه زنگ زدم و درخواست دادم که به 512 تبدیل کنن.اونها هم گفتن از شنبه 512 میشه.دیشب ساعت 1 که توی سایت شاتل login شدم رفتم به قسمت تغییر درخواست تغییر سرویس و دیدم اون بالا نوشته که
سرویسی که هم اکنون از آن بهرمند هستید : Eco512-3
قبلا می نوشت Eco128-3 ما هم خیلی خوش حال که الان میرم با سرعت 60-64 فایل دان میکنم.
اما سرعت از 18 بالاتر نیومد.اول فکر کردم که چون شبانه هست و اوله شبه سرعت پایینه برا همین 4 هم بیدار شدم و یک چکی کردم دیدم نه بازم سرعت همونه.:41:
حتی ساعت 7:15 هم که دیگه کمترین اوج ترافیک هست باز یک فایل دان کردم اونم همون بود.برا همین رفتم توی سایت speedtest.net و با چند تا سرور تست زدم که فهمیدم سرعت من همون 128 هست اما توی سایت نوشته 512 زنگ زدم به پشتیبانی میگه ما برات 512 کردیم.(دلیل خودشونم این هست که میگه توی سایت شاتل برید سرعتتونا چک کنید.آخه نوشته اونا به چه درده من میخوره؟؟؟!!!!)
به نظر شما حالا من چکار کنم؟:13:
اینم نتیجه تست سرعت توی سایت speedtest.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این سرویس من به همون 512 تبدیل بشه من از شاتل فعلا هیچ گلایه ای ندارم.چون واقعا این 128 که چند روز بود هیچ مشکلی نداشته سرهت دانلودش هم 14 تا 18 نوسان داشته.اما بیشتر روی 16.2 ثابت بوده.راحت شبی 300 مگ میشه باهاش دانلود کرد.
نقل قول:
شما تهرانی یا نه اگه آره کدوم مرکز
چون من البته تهران از یه شرکت به اسم شبکه پارسه همین 512ECO رو گرفتم البته بگم که این یه شرکت واسته هست برایه 4 شرکت اصلا نمایندگی نیست واسطه بین ما و صبانت.شاتل.لایزر.عصر ارتباط هر سرعتی هم که بخوای بهت میده بدونه هیچ مدرکی که ازت بخواد از 64 داره تا 1mb که من فعلا ازش 512 اکو رو گرفتم و اصلا بهم نگفتن که اول بهت 128 میدیم و بعد 512 میکنیمش
بچه هایه شاتلی کسی هست که سرویس شاتل داشته باشه و در کنارش V P N هم استفاده کنه شاتل سرویساش با v p n مشکلی نداره؟
اینم سایت شبکه پارسه
کد:www.parsehnetwork.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو تو کانفیگ مودم ببین با چه سرعتی کانکت کرده(مثل عکس بالا) اون نشون خواهد داد که هنوز 128 هستی یا شدی 512
احتمالا توی مخابرات پورت عوض نکردن فکر کنم واسه هر سرعتی یه پورتی بذارن:46:نقل قول:
نقل قول:ممنون دوستان امروز عصر درست شد.زنگ زدم تهران نیم ساعتی صحبت کردم برام درستش کردن.خودشون هم تعجب کرده بودن با اینکه سرویس را تغییر داده بودن اما سرعت روی همون 128 گیر کرده بود.نقل قول:
احتمالا توی مخابرات پورت عوض نکردن فکر کنم واسه هر سرعتی یه پورتی بذارن
کسی میدونه این محدودیت سرعتی که شاتل میزاره چجوریه نرم افزاری یا سخت افزاری؟
نقل قول:
شما اصفهان هستی. درسته ؟
حالا که درست شده لطفا تست برامون بزار :11:
بله دوست عزیز من اصفهان هستم.نقل قول:
اینم تست.ماله 1 دقیقه پبشه.توی ساعاتی هم که خلوت باشه تست میکنم خبر میذم.به نظر خودم که خوب هست.
این هم بعد از ساعت 7 که شبکه خلوته.
فقط یک مشکلی که من دارم 1 تا 2 سرعت یکم میاد پایین حدود 35-40 اما بعد از اون میره بالا 58-64 که اونم فکر کنم برای شلوغی باشه.من که 1 تا 7 حدودا 950 مگ دان داشتم.
خییلیییییییییی خووووووووبه
ولی چرا آپلودش اینقد کمه؟
دوستان عزیز یک سوال چرا شرکت شاتل تو سایتش زده پیش شماره 230 در اصفهان فعال هست ولی میرم پای قرارداد می گن خیر فعال نیست؟؟
یا سایت رو درست کنند یا..
اینم استناد.نقل قول:
http://shatel.ir/component/option,com_adsl/lang,fa_IR/?Itemid=129&cid=8&number=230
سلام دوست عزیز .منم اصفهان هستم می خواستم سرویس eco 512 شاتل بگیرم . می خواستم بدونم با گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه راحت می دن یا خیر ؟ در ضمن لطف می کنی بگی نمایندگی که ازش گرفتی کجای اصفهانه ؟ . ممنون میشم کمکم کنید .نقل قول:
اکثر اوقات اپلود شاتل ضعیفه. کسایی که به اپلود زیاد فکر میکنن به نظر من خیلی روی شاتل حساب باز نکنن.نقل قول:
متوسط من 150-160 هستش وخیلی کم اتفاق میفته که به 200 برسه (ادعای شاتل 256ه):13:
شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
.
سرویس اکو 3-512نقل قول:
خودم هم نمیدونم.اصلا حواسم به سرعت آپ کردن نبود.نقل قول:
هر چند زیاد بهش احتیاج ندارم.
شما ابتدا گواهی را میبری پول 512 هم میدی بعد باهات قرار داد 128 میبندن.بعد روزی که وصل شد زنگ میزنی و در خواست تغییر به 512 میکنی تا فرداش سرویس 512 میشه.نقل قول:
آدرس هم شیخ صدوق شمالی-خیابان شیخ مفید بعد از چهار راه دهش(حدود 200 متر)سمت چپ مجتمع میر-طبقه اول-شاتل.
تلفن هم 6612010
چرا 513-3؟؟؟؟نقل قول:
بری من زده 512-1
البته از دوم ابان فعال میشه
برای اینکه سرویس ایشون 3 ماهه هست و سرویس شما یک ماهه.:46:نقل قول:
سلام !
خیلی وقته می خوام Adsl بگیرم
شاتل رو انتخواب کردم ( جایزه نداره ولی من شاتل رو به خاطر کیفیتش می خرم !)
اول بگید اکو بهتره یا آرت ؟ چرا ؟
خودم فکر کردم یه اکو 512 بگیرم (خوبه ؟ )
اگه یه گواهی تحصیل از دانشگاه به نام یکی دیگه بگیرم بهم می دن؟
شما چی بهم پیشنهاد می کنین؟
ممنون
1- شاتل فقط کیفیت! :46:نقل قول:
2- اکو و آرت به نظر میاد از لحاظ کیفی تفاوت خاصی نداشته باشه.
3- اینکه چی بگیری رو کسی نمیتونه بهت بگه. شما به نیاز خودت نگاه کن (از لحاظ قیمت، حجم و سرعت دلخواهت)
4- یه نامه خاص از دانشگاه میخوان که اگه به اسم دوستت هم باشه و شماره تلفن خودتو بدی ایرادی نداره.
5- پیشنهاد میکنم از همشهریای خودت یه کارت تخفیف بگیری (اصفهان هستی؟ توی همین انجمن هم میتونی پیدا کنی) تا ده هزار تومن تخفیف نصب بگیری.
اینها نظر بنده بود. اگه اشتباه میکنم دوستان دیگه هم لطفا نظر بدن.
موفق باشی
سلامنقل قول:
فرق اکو و آرت توی ترافیک ماهیانه هست و ساعاتی که مجانی هست
اگه پول داری آرت بگیر اگه نه اکو
بله بهت میدن.
مثلا اکو 512 قیمتش هست 18900 اما آرت 512 هست 219800 :5:
اما 512 اکو ماهی 2.5 گیگ میتونی دان کنی اما آرت نامحدوده.
تو تهران اگه بودی با گواهی اشتغال به تحصیل نمیتونی بگیری ولی چون اصفهانی به راهنمایی دوستانتان نیاز دارین که تو اصفهان هستننقل قول:
اگه دانلود نداری یا کم داری میتونی از اکو بگیری وگرنه آرت بگیر
ببخشید بچه ها، حداکثر داونلود شبانه تون چقدربوده؟ متوسط شبانه تون چقدر؟ لطفا نوع سرویس و محلتون رو هم بگید.
ممنونم
نقل قول:
سلام علی
امروز شاتل بودم
پرسیدم اوضاع امثال شما چه جوریه؟
یه چیزایی گفت که من نفهمیدم
مثل اینکه چند روزه اصلا وصل هم نمیکنن چه برسه به افزایش به 512
دارن سیستمشون رو یه تغییراتی میدن که احتمالا تا آخر هفته اوکی بشه
یعنی الان یه تعدادی هستن که چند روزه منتظر وصل شدن هستن.... حدود 1 هفته
نشسته بودن هی از ملت که زنگ میزدن عذر خواهی میکردن :دی
حالا نکنه اصلا وصل شد از تو من این همه دارم روضه میخونم؟! :دی
نقل قول:
من زیاد شبا دان ندارن
هفته ای 2 یا 3 شب
معمولا بین 1.1 تا 1.3 گیگ میشه
اکثرا یکمی بیشتر از 1.2 گیگ میشه
من اکو 512 دارم
اصفهان
سلام دوستانمن می خواستم از شاتل ADSL بگیرم. دوستان شاتلی چه مودمی رو پیشنهاد میکنن? سرعت دانلود سرویس Eco1 چقدره ؟
نظر سنجي به تاپيك اضافه شد
چون سرويس هاي 5 به بالا گران قيمت هستند و معمولا خيلي مورد استفاده كاربران خانگي نيست
بنابراين گزينه Art 5 به بالا را در نظرسنجي نوشتم
سلام،
من از دیروز سرویس Art Home رو برام راه انداختن، ولی دیشب که خیلی پینگش بالا بود، بین2000 تا 3000! تا حالا کسی این وضعیت براش پیش اومده؟
به نظرتون مشکل چیه؟
البته هنوز زنگ نزدم پشتیبانی
سلام کمال جان.نقل قول:
من شنبه عصر رفتم روی 512 سرعت خدارا شکر خوبه60-64 هست.فقط نمیدونم چرا ساعت 1 تا 2.5 هرشب سرعت میاد پایین.(روی 20-25) یا ترافیک خیلی زیاد میشه یا سیاست خود شرکت هست.نمیدونم:13:
اما به حر حال تا صبح راحت 1 گیگ را دان میکنم.:46: