ممنون یه سوال دیگه ای هم داشتمنقل قول:
روی صفه گوشی با سمت چپ عکس یه نامه هست که هی چشمک می زنه :31: درحالی که هیچ پیام جدیدی ندارم:5:چی کار کنم؟:20:
Printable View
ممنون یه سوال دیگه ای هم داشتمنقل قول:
روی صفه گوشی با سمت چپ عکس یه نامه هست که هی چشمک می زنه :31: درحالی که هیچ پیام جدیدی ندارم:5:چی کار کنم؟:20:
سلام دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم کسایی که ان گوشی رو دارن لطفا در مورد کیفیت و بلندی صداش چه برای موسیقی و چه زنگ خوردن وهمینطور در مورد دوربینش که کیفیت عکس و فیلمش چطوره یه توضیح بدن.در ضمن معایبش رو هم اگه بگین ممنون میشم
شما احتمالاً sms هاتون روی حافظه گوشیتون میشینه ... برای همین فکر کنم تعداد sms هاتونم بالاس برای همین ارور کم بودن حافظه میده .... چند تا از sms هاتونو پاک کنید ببینید چی میشه ...نقل قول:
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد
[quote=Saman-tci;3665994]شما احتمالاً sms هاتون روی حافظه گوشیتون میشینه ... برای همین فکر کنم تعداد sms هاتونم بالاس برای همین ارور کم بودن حافظه میده .... چند تا از sms هاتونو پاک کنید ببینید چی میشه ...[/quoteگوشی رو تازه گرفتم اس ام اس هم زیاد ندارم:31:
ممنون خودش دیروز درست شد.:31:
سلام به دوستان وتبریک برای سال نو
من نوکیا ان 79 دارم و هنوز نتوستم اونو هک کنم خوشحال میشم راه نمایی کنید. متشکرم.
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به سایننقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
sleep mode را چگونه میشه خاموش کرد ؟؟
راسته که بدنش زود خط می افته (مخصوصا در باطریش) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (می گن جنسش کلا خوب نیست هم ان 79 هم ان 85
من که الان 3 ماهه گرفتم هنوز خط نیفتاده.نقل قول:
راسته که بدنش زود خط می افته (مخصوصا در باطریش) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (می گن جنسش کلا خوب نیست هم ان 79 هم ان 85
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم
فقط نمیدونم چرا وقتی گوشی میخواد بره به اسکرین سور صفحه نمایش خاموش میشه . یعنی هیچ چیز رو نشون نمیده !!!
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوأل در رابطه با این گوشی داشتم ، ممنون میشم اگه جواب بدید ، برام مهمه
1. شنیدم که صفحه کلیدش کیفیت خوبی نداره ، آیا بعد از یه مدت ( ارسال زیاد sms ) رنگ صفحه کلید میره ؟
2. کیفیت و دوام و ماندگاری رنگ ، قاب پشتی چقدره ؟
3. شتاب سنج داخلی گرافیک فقط تو بازی تأثیر داره یا اینکه واسه جاهای دیگه هم مهمه ؟
4. بعضی ها میگن که gps این گوشی کنده ، اگه این حرف درسته ، تا چه مقداری کنده ؟ ( اگه با بعضی از گوشی های سری n مقایسه کنید ممنونمیشم ، متل n82 ، n85 ، n95 )
با تشکر .
1-کیفیتش تاحالا که خوبهنقل قول:
2-خوبه ولی امکان خط افتادن روش هست
3-نمی دونم
3-عالیه سرعتشم خوبه
:20:
دوباره سلاماز اون جایی که هیچ اسمارت فونی پیدا نمیشه که همه چیزش در سطحی یکسان و عالی باشه ، بنابراین از دوستانی
که این گوشی رو دارن و یا در رابطه باهاش اطلاعات زیادی دارن ، تقاضا دارم که اگه براشون مقدوره یه مقدار در رابطه با
کمبود ها و کاستی های این گوشی توضیح بدن .
با تشکر
گوشی کاملیه هر چی که بخوای داره :5:نقل قول:
این گوشی ساخت کدوم کشوره؟فنلاند یا جای دیگه ایه؟درسته اینجا کلوپ 79 هستش ولی این گوشی از 95 یا 96 یا 85 بهتره؟
بچه ها من تازه رفتم
یکی از بچه ها که گوشیو دید گفت رنگ کلید 4 جهته اش که جنسش با بقیه دکمه ها فرق داره زود میره !! درسته ؟
آیا میشه قاب روشو عوض کرد ؟ چون قاب پشت که خودش 3 تا داره ؟ هزینه ؟
من الآن چند روزه که این گوشی رو خریدم
از همه ی بچه های فروم به خاطر بررسی هاشون ممنونم
گوشی خوبیه و همه ی امکانات رو داره
فقط انگار عکسایی که می گیره چندان مطلوب نیستن
ضمنا باید به کلید چهار جهته غیر عادیش عادت کنید:5:
دوست عزیز مطمئن باش که کلید چهار جهته این گوشی جوری نیست که رنگش به این راحتی ها برهنقل قول:
کسی از شما نرم افزارهای پاتیون رو روی این گوشی نصب کرده ؟؟؟؟ چرا من هر کاری میکنم نمیشه ؟
بچه ها لطفا جواب بدین.آخه یه فروشنده گفت اصل اینها چینی هستن و فنلاندی ندارن. و بدلی هاشم مجار هستن.نقل قول:
بله درست گفته .همشون چيني هست و برچسب فنلاند ميخورن براي فروش بهتر! و جالبتر اينجاست كه با توجه به همين دليل، خود فروشنده ها هم علني ديگه ميگن كه ليبل شده است و گوشي در اصل چيني هست. حالا من نميفهمم پس ديگه ليبل بازي چه دليلي داره!!!
در مورد قسمت دوم سوالتون ، مسلما بهتر از اونهاي ديگه نيست ولي خب نميشه هم گفت بدتره! مشكلش شايد lcd كوچكتر نسبت به اونها باشه. و البته جنس بدنش هم مثل n85 , 96 خيلي مثل نوكيا هاي قديمي محكم و جوندار نيست!
همشون ساخت چين هست ولي كيفيت ساخت بالايي داره همين چينيهانقل قول:
درود بر دوستان گرامی
یکی از دوستام n79 گرفته ، حالا می خوام بدونم که آیا کابل تلویزیون هم با گوشی عرضه می شه ؟ آخه مال اون نداره .
پیروز باشید
کابل تلوزیون با گوشی عرضه نمیشهنقل قول:
می خواستم بدونم فلش n79 خوبه اگه میشه عکسی که تو تاریکی باهاش گرفته شده رو بذارین:31:
من با گارانتی نوکیا مرکزی گرفتم و کابل خروجی تی وی داخلش بودنقل قول:
سلام من نمیتونم با نرم افزار آپدیت نوکیا گوشی رو آپدیت کنم
این پیغام میاد : ورژن آپدیتر شما قدیمیه . از نسخه جدید استفاده کنید.
اگه کسی میدونه از چه pc suite و nokia software update باید استفاده کنم به من بگه ؟
راستی فریمور جدید N79 ورژنش چنده؟
ممنون.
دوست من جدیدترین ورژن Pc Suite رو میتونید از اینجا دانلود کنید :
برنامه Nokia Software Updater رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید :کد:http://europe.nokia.com/A41509420
کد:http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update/download
اخرین نسخه اینا رو از خود سایت نوکیا بگیر!نقل قول:
اگه نتونستی با اینا کار کنی سعی کن برای اپدیت از جف یا فونیکس استفاده کنی!!!
ممنون از شما ولی که گفتمنقل قول:
تا حالا چند دفعه گوشی های مختلف رو آپدیت کردم
ولی با این همه تو N79 با استفاده از آخرین PC Suite باز هم این پیغام میاد:
ورژن آپدیتر شما قدیمیه.
از نسخه جدید استفاده کنید
در صورتیه که من از آخرین ور ژن ها استفاده میکنم
به هر حال کسی میتونه جواب بده.
ممونون ولی توی آپدیت از آخرین ورژن ها استفاده میکنم.نقل قول:
ولی باز میگه ورژن آپدیتر شما قدیمیه.
شاید فریمور جدید برای این گوشی نیومده؟
PC Suite 7 - 32 MB
Nokia Software Update - 23 MB
هر دو رو دارم ولی...............
شاید هم از نسخه جدید PC Suite به نام Ovi Suite باید استفاده کنم؟
من یک مشکل با گوشیم دارم اونم اینه که lcd گوشیم بعد از 4 ثانیه خاموش میشه وحتی من light time-out و power saving mode هم تا 50 ثانیه بالا بردم ولی هنو روی همون 5 ثانیه خاموش میشه.خودم فکر میکردم ماله سنسور نورشه ولی تو شبم همین جوریه :41: کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اگه که رو 50 ثانیه باشه و گوشی نره رو حالت مورد نظر!!باید به نظر من اول یک بار factory seting بکن اگه درست نشد بک اپ بگیر و فرمت کن.نقل قول:
پس چرا شما از جف یا فونیکس استفاده نمی کنید؟؟نقل قول:
تو خوده dvd موجود تو گوشی هم Ovi Suite هست!!!
سلام
دوستان گرامی ، شتاب سنج داخلی گرافیکی چیه و چه کارایی داره ؟ .... آخه n79 این قابلیت را ندارد .
در هر صورت اگر در موقع آپدیت ورژن شما هم پایین باشه برنامه درخواست دانلود ورژن بالاتر رو باید بده. شما به احتمال زیاد برای ویندوزتون مشکلی به وجود اومده. من که یادمه آخرین بار برنامه رو که باز کردم گفت ورژن برنامه قدیمیه آیا تمایل به ارتقا دارید؟ و من جواب مثبت دادم و خودش دانلود کرد یادمه کلی دنبال فایل دانلود شده گشتم تو دایرکتوری های ویندوز تا پیداش کردم. در ضمن کار شما با Ovi هم راه نمیفته. من زیاد علاقه ای به باکس و اینا ندارم و برای همین پیشنهاد نکردم اما شما اگر خیلی کارت گیره حتما این کار رو انجام بده.نقل قول:
سلام به همگی :
کسی میدونه آخرین ورژن نرم افزاری n79 چنده؟
در صورت وجود میتونید آدرسی که فایل ها رو به صورت تکه تکه داشته باشه ، بگید تا دانلود کنم؟
ممنون از همتون.........
من یه مشکل بزرگی دارم
صفحه نمایشم زود خاموش میشه وقتی دست بهش نزنم و مخصوصا توی نرم افزارها که میرم 3 ثانیه ای خاموش میشه !!!!! با اینکه هر دوتا time out هاشو رو 40 ثانیه گذاشتم
مشکل از کجاست ؟
نقل قول:
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم
چکار کردی ؟ درست شد ؟
این مشکل تاریخی رو همه n79 دارها دارن و کاری نمیشه کرد خودتونو خسته نکنید نمیشه کاریش کردنقل قول: