سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و رسیدم به اونجایی که توی هوا گاز های سمی هست و بعد از کشتن اون موجودات زشتی که سرفه میکنن سم از بین میره.
می خواستم بدونم کجای بازی هستم و چه قدر دیگه باید بازی کنم.
Printable View
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و رسیدم به اونجایی که توی هوا گاز های سمی هست و بعد از کشتن اون موجودات زشتی که سرفه میکنن سم از بین میره.
می خواستم بدونم کجای بازی هستم و چه قدر دیگه باید بازی کنم.
وقتی که به اندازه کافی حساب بقیه دشمن ها به غیر از هانتر که خودش رو ترمیم میکنه رسیدید میتونین به راهتون ادامه بدین... در نهایت به اتاق بزرگی که در وسط اون محوظه شیشه ایی قرار گرفته میرسین. هانتر رو به داخل محفظه بکشونین و اندامش رو قطع کنید بعد حرکت ترمیم اون رو آهسته کنین و به داخل اتاق مجاور که دکتر مرسر در اون بود برین و بلافاصله کلید فریز رو فشار بدین. (باید هانتر در اون محفظه باشه)نقل قول:
شما تو میانه بازی هستین یعنی قسمت ششم... بازی کلا شامل 12 قسمت هست:نقل قول:
Chapter 1: New Arrivals
Chapter 2: Intensive Care
Chapter 3: Course Correction
Chapter 4: Obliteration Imminent
Chapter 5: Lethal Devotion
Chapter 6: Environmental Hazard
Chapter 7: Into the Void
Chapter 8: Search and Rescue
Chapter 9: Dead on Arrival
Chapter 10: End of Days
Chapter 11: Alternate Solutions
Chapter 12: Dead Space
من اینجا گیر کردم فکنم باید سوار شاتل بشم اما نمی دونم چرا اون صفحه خاموشه عکس اول
مرحله 9 یا 10 هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو اون قسمت باید هانتر باشه درسته ؟ شما باید هانتر رو بکشونید کنار خروجی اتش شاتل و بعد انو اهسته اش کنید ( البته قبل از این کار اعضای بدنشو قطع کنید ) و بعد هم برید کنار اون صفحه و اتش خروجی رو روشن کنید تا هانتر نابود بشه و بعد میتونید شاتل رو روشن کنید.نقل قول:
من اینجا گیر کردم فکنم باید سوار شاتل بشم اما نمی دونم چرا اون صفحه خاموشه عکس اول
مرحله 9 یا 10 هم
بازی با رم 2 چطور اجرا میسه
اگه منظورت رم 2 گیگیه باید بگم که مناسبه و خوب اجرا میشه البته باید دیگر قطعات کامپیوترت هم مناسب بازی باشه.
من تازه نصبش كردم
بازي خوبي هست
از همون اوايل مرحله ميشه فهميد كه خوبه
خوب بالاخره این بازی هم تموم شد
بازی خیلی خوبی بود.
نکته جالبش هم چند راند بودن بازیه که میتونی دوباره بازی رو با همون تجهیزات پایان بازی از اول شروع کنی و اینجوری تمام اسلحه ها رو قوی کنی. ولی حیف با وجود اینهمه بازی موجود حس دوباره بازی کردن وجود نداره!
اين بازي روي سيستم من جواب ميده:
Gf 6200
cpu 3.2 full
ram 1gb
نقل قول:
Dead Space™ requires at least the following:
FOR WINDOWS XP (SP2) or Vista
* 2.8 GHz processor or equivalent
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
* The latest version of DirectX 9.0c
* At least 7.5GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
* INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. MORE INFORMATION IS AVAILABLE AT.کد:WWW.EA.COM
سلام ...
من توی مرحله 7 اونجایی که یه کره ی بزرگ هستش گیر کردم . میدونم باید از کناره های کره برم اون طرفش ولی مشکل من اینه وقتی از کنار کره رد میشم کنترل خودمو از دست میدم و همینطوری به فضای اطراف میرمو و اخرشم میمیرم !
باید چیکار کنم ؟!
ممنون .
از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.نقل قول:
بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.
باید از جو خارج بشی و بعد اون ماسماسک رو روی کره بکاری!نقل قول:
بعد میری برای هر تسمه پروانه ای که داره میچرخه یه صحنه اهسته میزنی و یه چیز توش هست اونو با تیر میشکونی! همین.
با سلام خدمت دوستان
من تو مرحله ی اول این بازی تو این قسمت که تو عکس دیده میشه گیر کردم
باید یک چیزی رو تعمیر کنم ولی نمیدونم چه چیزی باید تعمیر بشه
دو تا بازو هست که بازوی اولی درست کار می کنه ولی بازوی دومی مشکل داره
ممنون میشم کمک کنید
شما اول برو اون بازوي دوم رو بزن بره جلو و بعد بازيو آهسته كن و خودتو برسون به جلوي كامپيتري كهنقل قول:
بالا هستش.(همون وسط منظورمه)بعد دكمه ي كامپيوتر رو بزن و بعد بازوي دوم هم ميچسبه!!!
دوستان چندتا سوال داشتم
اول اینکه این Statis Module رو من چندتا ازش دارم
باید همه اش رو نگه دارم یا اضافی هاش رو بفروشم؟
یعنی به دردی می خوره یا نه ؟
یه راهنمایی هم برای اینجا می خواستم
این قسمت رو نمیشه رد کرد
خیلی سخته
راه فرعی ای وجود نداره ؟
اونا سعي كن يكي نگه داري.بقيرم نفروش.توي قسمت store بزارشون اون قسمت سوم كه inventory پر نشه...نقل قول:
اينجام ر اهي نداري جر اينكه نزاري سنگ ها به همين سفينه يا هر چي كه اسمشه برخورد كنن.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چپتر 9
گوی های زرد رو چی کار کنم ؟؟
چیرو چه کنی ؟!نقل قول:
؟ چه کنیم ؟
نقل قول:فهمیدم منظور چیه...نقل قول:
شما وقتی که دریچه کف رو باز کردین باید اون گوی های رادیواکتیو (6 مورد) رو به کمک Kinesis به خارج پرت کنین تا راه ورود به نقطه بعدی باز بشه.
سلام
بازیش باحاله ؟ خفنه ؟
از doom 3 ترسناکتره ؟ جذابتره ؟
ممنون میشم جواب بدید
بله بازیش خیلی ترسناکه !نقل قول:
یکمی هم اعصاب خورد کن هست .
مثلا داری میری یه دفعه همه برق ها خاموش میشه 4 تا جونور میریزن سرت !
که هرکدومشون رو به هزار بدبختی باید بکشی !
راستی دوستان من با هزار زحمت تونستم Chapter 1 رو تموم کنم :31:
این بازی چند تا Chapter داره ؟
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 11 تا چپتر هست.
در پست اول اطلاعات و مطالب خیلی خوبی قرار گرفته. به اونا مراجعه کنین.نقل قول:
بازی کلا شامل 12 قسمت هست:نقل قول:
Chapter 1: New Arrivals
Chapter 2: Intensive Care
Chapter 3: Course Correction
Chapter 4: Obliteration Imminent
Chapter 5: Lethal Devotion
Chapter 6: Environmental Hazard
Chapter 7: Into the Void
Chapter 8: Search and Rescue
Chapter 9: Dead on Arrival
Chapter 10: End of Days
Chapter 11: Alternate Solutions
Chapter 12: Dead Space
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد ! به خاطر اینکه مرحله ای نیست و هر جا ممکنه سیو بشه !
مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا فقط به این آدرس:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\Documents\Electronic Arts\Dead Space
xxxxx >> نام یوزر
سلام خواهشا یکی بگه من اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ یه نمه توضیح بدین دقیق؟؟
شما این مکانو دو قسمت فرض کن.
یکی این ور گوی(طرفی که شما هستی) و یکی اون ور گوی ...
باید چهار تا چرخ رو با تیر بزنی که دوتاش اینوره (که راحت میشه زدشون) و دوتاش اونور ...
برای اینکه دوتای اون ور گوی رو بتونی بزنی باید گوی رو صحنه آهسته کنی و بپری رو گوی و سریع بری اونورش و اون دوتا چرخ اون ور رو بزنی و بعد خودت میفهمی که چیکار بکنی.
موق باشی
میشه واضح تر بگی ؟؟؟؟
این 4 تا چرخ کجاست خوب؟؟؟
يه چيزي مثل حلقه هاي فيلم ولي در ابعاد بزرگتر!!!به رنگ آبي هم هستن!!!نقل قول:
از در كه وارد شي يكيش دقيقا كنار در هستش...يكيشم روي سقف!!!
براي تركوندنشونم بايد اول بازيو آهسته كني و بعد اون نور داخل اون چيزارو بزني!!!
بعدش ديگه بايد بري اونور گوي!!!2تا ديگه از همينا اونجام هستش اونارم بتركون بعدم
بمب رو بزار روي گوي و بيا اينورو از در خارج شو!!!
4تا رو زدم حالا چه کنم ؟؟؟
بمب رو روی گوی کار بزار و از راهی که رفتی برگرد.
سلام دوستان..من این بازی رو نصب کردم اما وقتی کلیک میکنم تا اجرا بشه پیغام میده که برای اجرا لازمه آنلاین باشی و وقتی آنلاین میشم میبینم یه registration code میخوادو منم هر چی سریال نامبرشو میزنم فایده نداره و هر چی اطلاعات توی سی دی رو هم گشتم فایده نداشت و چیزی پیدا نکردم و آخرشم بازی اجرا نشد و مخم سرویس شد..خواستم ببینم واسه شما هم بعد از نصب registration code میخواست؟اگه آره چه کدی رو باید وارد کرد..تو رو خدا کمک بدین که بد توی خماریم....مرسی
این سریالیه که تو DVD من بود
Serial:
SX5M-B2PR-ACE1-N234-5600
سلام رفقا..راستش من تونستم بازی کنم اما یه جایی گیر افتادم گفتم کمک بخوام..توی همون chapter 1 (همون اوایل بازی) توی اون اطاقی که 2 تا چنگک داره که باید به گیره دیوار روبرو چفت بشن گیر کردم..یکی از چنگکها جفت میشه اما اون یکی چنگک رو میگه باید manual attach کرد و من هر کاری کردم که وقتی میخوره به گیره دیوار روبروش چفت بشه نشد و دوباره ول میشه..اگه بتونین کمک بدین چیکار کنم که به گیره چفت بشه خیلی ممنون میشم...مرسی دوستان
رو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارید.نقل قول:
در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید C رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنید.
بعد کلید سمت راست موس رو ول کنید و کلید Shift رو نگه دارید و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنید.
کاری نداره دوست عزیز اولی رو که زدی وگیره رو گرفت با کمک دو کلید راست موس+c به نوعی کندش کن بعدش برو اون یکی رو بزن تا گیره رو بگیره آخر سر هم برو کلید رو برد اصلی رو بزن خلاص:46:نقل قول:
دوستان من در چپتر هفتم تو این بازی مشکلی دارم
یه آسانسو 4 طبقه هست که باید ماموریت هایی رو در طبقات 1 و 3 و 4 انجام داد تا طبقه ی 2 آزاد بشه و ادامه ی بازی
ولی وقتی در طبقه ی دوم در آسانسور باز میشه بازی Error میده
کسی این مشکل رو داشته ؟
در صورتی که تا همون قسمت بازی بدون هیچ مشکلی روان اجرا میشد
با سپاس
سلام من بازی رو روی vista راحت اجرا کردم(لپ تاب)
میخواستم بدونم روی ویندوز xp sp3 اجرا میشه؟(پی سی)
سلام شما تنظیمات گرافیکی بازی رو بیار پایین . بعد یک بار دیگه تلاش کن . اگه نتیجه داد بعد از انجام اون مرحله ، تنظیمات رو برگردون به قبل .نقل قول:
اگه ارور رو اینجا می زاشتی بهتر می شد فهمید . اگه ارور Don't Send میده فکر کنم باید بازی رو دوباره نصب کنید .
من مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم . ویندوزتون چی هست ؟
فقط یادتون باشه اگه خواستید ویندوز عوض کنید Save های بازی رو یه جا کپی کنید که بعداً دچار مشکل نشید :دی
بله روی Xp هم اجرا میشه :20:نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Operating System: Windows XP / Vista
به نقل از :کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10294/