اداپتور لپ تاپ شما هم داغ میشه؟ ( آخه قدیما کمودور 64 داشتیم که آداپتورش داغ میشد اخرشم سوخت -دوباره سیم پیچی کردیم و براش فن گذاشتیم..!! که بشه تا مرحله اخر بازی رو تمام کنی !! این این طوریا نیست ..نقل قول:
Printable View
اداپتور لپ تاپ شما هم داغ میشه؟ ( آخه قدیما کمودور 64 داشتیم که آداپتورش داغ میشد اخرشم سوخت -دوباره سیم پیچی کردیم و براش فن گذاشتیم..!! که بشه تا مرحله اخر بازی رو تمام کنی !! این این طوریا نیست ..نقل قول:
اسپیکرها ساخت شرکت altec lasting هستند یکی از بهترین سازنده اسپیکرها و سیستم های صوتی که اختصاصی برای لپ تاپ های اچ پی کار میکنهنقل قول:
کیفیت این اسپیکرها بسیار خوب نسبت به سایرین هست ولی آنقدر بلند نیست ... صداش از دل کمتره میشه گفت در حد سری FZ سونی
و در مورد آداپتور :
آداپتور و یا POWER AC تمام لپ تاپ ها داغ میشه بخصوص وقتی روشن هستند و باتری هنوز خالی نشده که فشار هم بهش میاد ... من یک ایسر travelmate داشتم در حد انفجاز داغ میشد اچ پی که خوبه !
اهمیتی نداره داغ شدنش ... اینقدر حساس نباشید
میخاستم از آقای استریم یا رجیستر درباره 2 سی پی یو اگه میشه اطلاعات تخصصی بدید.
cpu p8400-cpu t9400
آیا تفاوت سرعتشون خیلی فرق میکنه و کاملا قابل احساس؟(از همه لحاظ)
توی بازی هم آیا تفاوت بالا هست یا زیاد فرقی نمیکنه
من خودم می دونم t9400 بهتره اما چرا این سوال ازتون پرسیدم؟
چون:
من بین 2 لپ تاپ dv7-1070 و hdx16-1050 گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا dv7-1070 قیمت:1840
cpu-t9400
hard:640gb
مزایا hdx16-1050 قیمت:1640
صفحه نمایش full hd 1920.1080
داشتن ----h & TV tuner
قبافه به مراتب خوشکل تر از dv7
معایب dv7-1070
صفحه نمایش نه چندان جالب و
کانتراست پایین.(چون از نزدیک دیدم میگم)
معایب hdx16-1050
سی پی یو نسبتا پایین
داشتن هارد 320Gb
روی خود دستگاه پرت dial up نداره.حالا شاید اکسترنال داشته باشه
بقیه مشخصات هم عین هستند.خواهشن یه بررسی تخصصی و یه جواب قانع کننده به من بدید.تا با خیال راحت برم جنسم رو بخرم.من منظر جوابتون هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اداپتور لپ تاپ شما هم داغ میشه؟ ( آخه قدیما کمودور 64 داشتیم که آداپتورش داغ میشد اخرشم سوخت -دوباره سیم پیچی کردیم و براش فن گذاشتیم..!! که بشه تا مرحله اخر بازی رو تمام کنی !! این این طوریا نیست ..[/quote]
دوست عزيز
بله داغ ميشه بخصوص اگر ازش لود بگيري ولي مهم نيست
اين موارد مطمئنا در كارخانه جهت تايپ تست ديده شده پس مطمئن باش
آقا یک سوال مهم دارم ببینم کی توی اچ پی استادتره
dv7-1070 کانفیگ موجود در ایران چه برتریهایی بر pavilion 9880 موجود در ایران داره؟
اگه میشه دقیق پاسخ بدین
تمام این سوالات قبلا پاسخ داده شده ... بگردید دوستان قبلا توضیح دادند در مورد این موضوعنقل قول:
ببخشید که سوالمو اینجا مطرح می کنم
سایت ایران اچ پی دیگه این Dv5-1070 رو نداره می خواستم بدونم یعنی دیگه تو بازار نمیشه پیداش کرد؟
نقل قول:
سلام
1. dv5 - 1070 رو الان ایران اچ پی داره واسه فروش ( 1.750.000 )
2. اگر هم نبود dv5 - 1155 یا ( dv5 - 1199 ( special edition بگیر ( 1.700.000 ) .
دوست عزیزنقل قول:
ایران اچ پی یکی از وارد کننده های اچ پی میباشد تویبازار با دیگر گارانتی ها موجود می باشد
دوست عزيز
بله داغ ميشه بخصوص اگر ازش لود بگيري ولي مهم نيست
اين موارد مطمئنا در كارخانه جهت تايپ تست ديده شده پس مطمئن باش[/quote]
و در مورد آداپتور :
آداپتور و یا POWER AC تمام لپ تاپ ها داغ میشه بخصوص وقتی روشن هستند و باتری هنوز خالی نشده که فشار هم بهش میاد ... من یک ایسر travelmate داشتم در حد انفجاز داغ میشد اچ پی که خوبه !
اهمیتی نداره داغ شدنش ... اینقدر حساس نباشید
ممنون من در کل می خوام اینطور نتیجه بگیرم که گرچه dv ها داغ میشن ولی داغ شدن اونها باعث نشده از خریدتون پشیمان باشید یا مثلا مجبور شوید به علت داغ شدن یا مثلا بلند شدن بوی پلاستیک لپ تاپ را خاموش کنید . درسته ؟
آخه من خیلی به این مدلها علاقمند شدم و نیتونم فکر مدلهای دیگه با امکانات کمتر و قیمت های بیشتر رو بکنم ولی میگم نکنه دارم اشتباه می کنم ...
سلام بچه ها
من الان یه Dv5 1020tx خریدم
با همون مشخصات 1070 با همون قیمت
در اولین فرصت که بدستم برسه بهتون میگم چه ....
ممنون من در کل می خوام اینطور نتیجه بگیرم که گرچه dv ها داغ میشن ولی داغ شدن اونها باعث نشده از خریدتون پشیمان باشید یا مثلا مجبور شوید به علت داغ شدن یا مثلا بلند شدن بوی پلاستیک لپ تاپ را خاموش کنید . درسته ؟
آخه من خیلی به این مدلها علاقمند شدم و نیتونم فکر مدلهای دیگه با امکانات کمتر و قیمت های بیشتر رو بکنم ولی میگم نکنه دارم اشتباه می کنم ...[/quote]
دوست عزيز
بله درسته ولي فكر نكنم انقدر داغ بشه كه بوي پلاستيك به مشام برسه
سلام
من میخوام بعد از کلی کش و قوس لپ تاپ hp بگیرم و این مدل ها رو که دیدم نفهمیدم فرقشون چیه!!!
کسی می تونه به من بگه فرق بین dv5 1199 و dv5 1120 و 1155 dv5 و dv5 1070 چیه؟
ممنون میشم اینو جواب بدیننقل قول:
HP 9880 :نقل قول:
LCD 17
CPU CORE 2 DOU 2.5 T 9300 6MB CACHE
GRAPHIC GEFORCE 8600M GS 512 MB
HDD 2* 320GB
RAM 4GB
BAT 8 CELL
VGA : GEFORCE 9600 GT
HARD : 640 GIG
LCD : 17 INCH
BAT = 8 CELL
2. در 1070 شما میتونی رم رو تا 8 گیگ ارتقا بدید که در 9880 نمیتونین .
3. گرافیک 1070 = GEFORCE 9600 GT و گرافیک 9880 = GEFORCE 8600 GS و در نتیجه گرافیک 1070 بسیار قویتر هست .
4. ال سی دی در سری جدید DV5 و DV 4 و DV 7 ها بهتر و با BRIGHT بیشتری شده .
من جدا نمی دونم چند بار باید تذکر داد اینجا تاپیک بررسی تخصصی هست نه تاپیک قیمت و مشاوره !!!
مثل اینکه تاپیک باید حذف بشه از دست یعضی از کاربران !!!
رجیستر عزیز میشه در مورد تفاوت های Dv5 1070 و Dv5 1020tx توضیح بدی چه تفاوت هایی با هم دارند
یکی جواب منو بده
کسی می تونه به من بگه فرق بین 1099 و 1120 و 1155 و 1070 چیه؟
اخه همشون کاملا مثل همه و هیچ تفاوتی بینشون نمی بینم!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!لطفا یکی ما را در یابد!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
مرسی از جوابی که دادید.فکر کنم شما منطور سوالمو نفهمیدید که اینو جواب دادید.من از روزی که این تاپیک باز شد تا الان دارم تمام موضوعاتشو چک می کنم.و اصلا موضوعی نیست که جواب سوال منو داشته باشه.در کل ممنون از جوابت
در مدلهای dv فیش پاور محکم متصل میشه..؟؟....دریک مدل قدیمی اچ پی با کمتریت جابجایی فیش پاور قطع میشد.
esata به چه چیزایی وصل میشه؟
1- همه استانداردهای فیش DV مثل همه و محکم فیش سر جاش متصل میشه
2- e-sata همون پورت sata رو میخوره ... هارد ، درایو اپتیکال ساتا و ...
نقل قول:
رجیستر عزیز میشه در مورد تفاوت های Dv5 1070 و Dv5 1020tx توضیح بدی چه تفاوت هایی با هم دارند
از لحاظ سخت افزاری سری DV5 در یک رده اند ... فقط اسم های مختلف بیانگر کانفیگ ، محل عرضه و ارائه نرم افزارهای متفاوت در آنهاستنقل قول:
یکی جواب منو بده
کسی می تونه به من بگه فرق بین 1099 و 1120 و 1155 و 1070 چیه؟
اخه همشون کاملا مثل همه و هیچ تفاوتی بینشون نمی بینم!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!لطفا یکی ما را در یابد!!!!!!!!!!!!!!
فیش ها انقدر محکم وصل می شن که گاهی اوقات باید تلاش بیشتری بکنی تا درشون بیاری ! جداًنقل قول:
دنیا Registered User
می شه حالا به من بگی کدومو انتخان کنم بهتره؟
سعی کنید از سری جدیدتر بگیرید ... با رجوع به سایت ها و ریووهای سری Dv5 و تاریخ تولیدشان ، مشخصه در کدام مدل ها اصلاحات انجام شده ...
پیشنهاد میکنم از سری Dv11xx استفاده کنید و علتش هم دوستان در صفحات گذشته گفتند
اگه به هاردساتا وصل بشه برق هارد از کجا تامین میشه؟؟..نقل قول:
من مشهد هستم.به نظرتون 1135 با گرانتيه اميتاك از اينجا بگيرم1340000 يا از تهران همپارد 1350000.هز نظر گارانتي مي پرسم.
دوست عزيزنقل قول:
اگر مي خواهي با گارانتي بگيري به نظر من گارانتي همپارد بهتره
ارزشش داره 10000 بيشتر بدي
اونایی که Hp Dv دارند بیشتر در مورد جزییات کار باهاش خوبی هاش بدی هاش سرعتش در اجرای برنامه های مختلف گرم شدنش در کار معمولی مثل ایتترنت فیلم دیدن بنویسید --کسی Dv 4 نداره ؟ راجع بهش بنویسه .
دوست عزيزنقل قول:
hp dv5 1060&1070 سرعت بالايي داره/هنگام كار در نت وفيلم زياد گرم نميشه (نرماله)
جزئيات كار؟؟
انتخاب خوبيه
اونقدر که میگن داغ میشه اینطور نیست!نقل قول:
گرم شدنش هست که به نظر من میتونه طبیعی باشه!
کیفیت کیبورد و چیدمان اون بسیار عالیست و به راحتی میشه گفت که بسیار بهتر از ایسوس و توشیباست! و یا حتی ایسر با این دیزاین جدیدش! (از نظر راحتی به کار بردن کلیدها عرض میکنم چون من هم سونی داشتم و هم توشیبا ولی در کل اچ پی چیدمان بهتری داره)
در حالت عادی گرمای اون در حد عادیست ولی در صورت استفاده از برنامه و یا فایلی که هارد رو زیاد درگیر کنه مقدار گرما بالاتر میره و بیشترین حالت گرما رو میتونی در حالت ریکاور گرفتن و یا برگردوندن ریکاور دیسک متوجه بشی! (زیاد نیست)
کیفیت صدای اسپیکر ها برای من که در هر حالت در حال موزیک گوش دادن هستم بسیار خوب بود و منو کاملاً ارضاء میکنه.
نرم افزارهای جانبی که همراه با دستگاه عرضه شده بسیار خوب هستند و به راحتی برای استفاده مولتی مدیا کاربرد داره و اگر با اچ دی ام آی به پلاسما (یا ال سی دی) دستگاه رو وصل کنی میتونی آخرین حالت رزولوشین رو نیز مد نظر داشته باشی.
در هر صورت برای من دستگاهی کامل هست و استفاده از اون رو توصیه میکنم.
تنها موردی که من هنوز با اون درگیر هستم اینه که فتوشاپ سی اس 3 ام ای و ایلاستراتور سی اس 3 ام ای روی اون بالا نمیاد و احتمالاً باید از ویندوز باشه چون با آپگرید کردن به یولتیمیت این مشکل حل شد! ولی من ویندوز اصلی رو میخوام! (اگر کسی در این مورد کمکی میتونه بکنه من ممنونش میشم)
1-روی سری Dv جایی مشخصات cpu ==hard ==ram --graphic را نوشته که موقع خرید نگاه کنیم یا روی کارتون ؟
2-سی دی ریکاوری داره یا باید در اولین استفاده تهیه کنیم ؟
دوست عزيزنقل قول:
بغل جعبه يك عدد ليبل چسبيده شد كه مشخصات شامل cpu/hard/ram/graphic/...درج شدهاست.
خير cd ريكاوري را مي بايست تهيه كنيد.
خوب دیگه ... معلومه ... از یک آداپتور و فیش امولاتور خارجینقل قول:
اگه به هاردساتا وصل بشه برق هارد از کجا تامین میشه؟؟..
سلام بچه ها
منم لپ تاپم رو گرفتم Dv5 1020tx خیلی باحاله
میگم این خودش یه 10 گیگ رو بعنوان ریکاوری در نظر گرفته باز هم من ازش دی وی دی ریکاوری بگیرم یا لازم نیست؟
خوب اون پارتیشن رو گذاشتند که خودت حتما بگیری !
1020تازه اومده ؟ tx به خاطر ویژگی خاصی اضافه شده ؟ مدلهای که special edition هستند چه ویژگی متمایز کننده ای دارند ؟نقل قول:
( سوال را اصلاح کردم )
با سلام خدمت همه دوستان
با توجه به بررسيهاي كه من انجام دادم dv5 1135 با توجه به مشخصات و قيمت انتخاب مناسبي به نظر ميرسه ولي چند موضوع برام روشن نيست :
1-اين مدل وساير مدلهاي سري 11XX به جز در سايت خاورميانه HP در ساير سايتها وجود ندارند آيا به همين دليل HP از مادربرد و چيپ ست خاصي در آنها استفاده كرده ؟ كسي benchmark يا مقايسه عملكردي از اين مدل در اينترنت ديده ؟ چون من چيزي پيدا نكردم
2- من خودم يك نمونه از dv5 در فروشگاه همپارد ديدم كه از ابتدا touch pad و سمت چپ آن گرماي محسوسي داشت البته فروشنده ميگفت از صبح روشنه (من ساعت 6 بعد از ظهر آنجا بودم) ميخواستم بدانم در بدترين حالت اين گرما چه مشكلي ممكنه پيش بياره ؟ و آيا استفاده از خنك كننده مفيده ؟ اگه ميدونيد لطفا توضيح بديد در ضمن نوع و قيمت خنك كننده خوب هم اگر اطلاع داريد لطفا ذكر كنيد
نقل قول:
این سوال رو بهتر هست در قسمت مشاوره بپرسین , بهتر و سریعتر به جواب میرسین .