سلام خدمت دوستان
چجوري ميشه تم هاييي رو كه روي مموري كارت نصب كرديم و تو aplication manager اصلآ نيستند و گزينه ي uninstal ندارند رو پاك كرد
راستي گوشي n73 است
سلام خدمت دوستان
چجوري ميشه تم هاييي رو كه روي مموري كارت نصب كرديم و تو aplication manager اصلآ نيستند و گزينه ي uninstal ندارند رو پاك كرد
راستي گوشي n73 است
سلام دوســت عزيز تو اين پســت توضيح داده شــده :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:
سلام خسته نباشید
گوشی من nokia 5630 برای نصب برنامه های سیمبین اون ها رو که sign میکنم بعد که میخوام رو گوشی نصب کنم پیغام unable to install میده نمیدونم چیکار باید کرد خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون
سلام خسته نباشید
گوشی من 5630 nokia بعد از ساین کردن برنامه های سیمبین وقتی میخوام روی گوشیم نصب کنم پیغام unable to install میده نمیدونم چه کار کنم خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون
سلام کسی جوابمو نداد من گوشیمو مستر ریستم کردم ولی بازم وقتی میخوام برنامم رو نصب کنم وسط نصب پیغام unable to install میده خواهش میکنم کمکم کنید
ممنون
درود
من از گوشی Nokia 5320 Xpress Music استفاده می کنم، و MSDict Viewer 4.10 را برای دیکشنری Collins و MSDict Viewer 7.02 را برای دیکشنری Cambridge استفاده میکنم. اما برای استفاده دیکشنری Oxford Advance نیاز به MSDict 5 دارد که من دو نسخه متفاوت دانلود کردم و وقتی برای نصب در گوشی می زنم پیغام Update Error را می دهد، مشکل از کجاست؟ و چگونه بر طرف می شود؟
با سپاس فراوان
بدرود:8:
سلام
برنامه PDF reader گوشی من از کار افتاده. اصلا باز نمیشه. میخواستم بدونم چه طور درست میشه؟ در ضمن مستر ریست هم کردم ولی درست نشد!
ممنون میشم راهنماییم کنید. گوشیم 6120
سلام دوســـت عزیز باید ورپن جدید نصب کنـــید با مستر ریســت درست نمیشــه :5:نقل قول:
ورپن بالا تو همین قســمت دوستان فکر کنم معرفی کردن :20:
موفق باشید!:40:
nokia c5-00 چه جوري ميشه هك كرد
با hellooX2 نشد
سلام دوست عزیز اینـــا رو هم تســـت کن :46:نقل قول:
من وقتي برنامه ها رو ميخوام نصب كنم ميگه مجوز نداره . مشكلش چيه؟
e72
دوست عزیز چه اروری میده ؟ ارور رو با انگلیسی بنویسید بهتر میشه راهنمایی کــرد ؟نقل قول:
همه برنامه ها اینجوریه یا برنامه هایی که Unsinged هستـــن !!!
درمورد certificate بود . بعدش گفته بود كه با ارئه دهنده نرم افزار تماس بگبربن .نقل قول:
من دوتا برنامه كه بهش زدم اين جوري بود .
الان گوشي اينجا نيست ، نميتونم بگم انگليسيشو .
چرا وقتی میخوام با استفاده از برنامه wlan از وایرلس مودمم استفاده کنم no gate way raply میده؟
سلام دوست عزیز باید گوشی هــک یا برنامه سایــن بشه !!!نقل قول:
همون اطلاعاتی که بهت دادم تو قسمت درخواســت certificate نیاز به فایل های Cer & Key داریــد برای نصب برنامه :40:
[/QUOTE]کد:http://rapidshare.com/files/138957092/Psiloc.irRemote.v1.03.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.rar.html
قسمت کد ارور میده:41:
من برنامه را به صورت ساین میخوام:13:Drjukka fake message
نقل قول:سلام دوست عزیز شما برای ساین کردن احتیاج به Cer & Key دارید ...نقل قول:
قسمت کد ارور میده:41:
برای درخواست این فایل ها IMEI گوشیتون رو بدید تا این دوتا برنامه رو براتون ساین کنـــم :20:
تو رو خدا اگه adobe reader پیدا کردین به منم معرفی کنید. خیلی لازممه! :41:نقل قول:
دوست عزیز برنامه تایپک زیر هم PDF رو اجرا میکنه :46:نقل قول:
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این برنامه رو نصب کردم ولی بعد از نصب وقتی میخوام برنامه رو اجرا کنم باز نمیشه. ارور میده میگه : Feature not supportedنقل قول:
گوشیم 6120 -- شده.:19:
من برنامه ها رو تست میکنم میزارم برای من که عالی کار کــرد :46:نقل قول:
شما تو همین قسمت سیمبین سری 60 ورژن 3 برنامه PDF هستش :20:
من که گشتم پیدا نکردم. اگه شما پیدا کردین لطف کنید بهم معرفی کنید.نقل قول:
به هر حال ممنون دوست عزیز :40::10:
دوســـت عزیز اینو تســت کنید ببینید جواب میده براتون :46:نقل قول:
مرسی ولی اینم ارور داد. نصب نمیشه میگه File corrupted :41:نقل قول:
دوســـت من آخرین کمک من به شما میتونه این باشه !!!نقل قول:
اینو دانلود کنید همراه با کرک هستش هر دو رو ساین کنید و تو گوشی نصبشون کنید :46:
اول برنامه بعد کــرک . . .
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www14.zippyshare.com/v/91048934/file.html
برنامه trak را نصب نمی شه روی n82 چیکار کنم کمکم کنید؟
دوســـت من توضیح بدید من این برنامه رو نصب نکردم !نقل قول:
جاوا هستش یا سیمبین ؟ چه اروری میــده ؟
سلام ....
می خواستم ببینم اگه می شه برنامه mobile fax رو برای گوشی n86 قرار بدین ....
ممنونم .
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه .تو گوشی n86 با نرم افزارهای q-browser و x-plorer و y-browser و خود file-manager گوشی نمیتونم فایلptifarsi.rsc را توی پوشه c:\resource کپی کنم .ولی تو جاهای دیگه میشه .ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام
من E71 دارم مشكلم اينه كه هيچ نرم افزاري با فرمت sis و sisx نصب نميشه حتي Xplore كه واجبه !!!
جالبه من همين نرم افزارا رو قبلا روي 6120 كلاسيك نصب كردم ...همين نرم افزارا رو كه با با خون دل دانلود كرده بودمو ريختم توي سي دي براي روز مبادا تا امروز كه E71 خريدم ولي نصب نميشن
راستش ميخواستم گوشيمو هك كنم و الي آخـــــــر
تو رو خدا كمك كنين باور كنين اگه وقت داشتم يه بلايي خودم سرش در مي آوردم حالا دست به دامن شما شدم
چي كار كنم كه نرم افزار مثلا Xplore نصب بشه؟
خودتون ي اكسپلور ميزارين؟
ممنون
سلام دوســـت عزیز شما گوشیتون رو هــک نکردید باید گوشیتون رو هـک یا برنامه ها رو ساین کنــی :46:نقل قول:
برای ساین کردن برنامه ها هم نیاز به دو فایل Cer & Key هستش که شما نداریـــد !!!
قسمت انجمن هــک موبایل برید اونجا تایپک درخواست Cer & Key هست بخونید :46:
بعد از دریافـــت به تایپک هــک گوشی با HelloOX2 برید و گوشیتون رو هـک کنید :20:
ممنون از شما ... ببينيم چي ميشهنقل قول:
ضمنا من هر فايلي راجع هك كردن با نرم افزاراي مختلفو دترم مثل هك با binpda يا Rom Patcher و ...
انواع نرم افزازاي ارتقا دهنده و كاربردي ... اتفاقا همين 2 فايل cer & key رو هم دارم.
مشكل من اينه كه اين نرم افزازايي كه براي هك گوشي هستن بالاخره بايد اول تو گوشي نصب بشن تا گوشي هك بشه كه نصب نـــمـــــيــــشـــــــــ ـن !!!
فقط بعضيهاشونو شايد بشه با تغيير تاريخ و زمان نصب كردن كه اونا هم انگشت شمارن !
اصلا كلا بيشتر نرم افزازهاي با فرمت sis & sisx نصب نميشن !!!
كمك كنين
خب دوســـت عزیز بایــد برنــامه برای نصب (سایــن) بشــه :20:نقل قول:
ساین کــردیـــن برنامه ها رو ؟
سلام .لطفا یه تاپیکی رو معرفی کنید که مشکل فلش با جف رو بتونن پاسخ بدن.ممنونم
فقط جایی که جوابمونو بدن.تو همین سایت تو تاپیک (استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشی نوکیا) سوالمو چند روز هست که جواب نمیدن
من خودم با فلش آپدیت کردم ولی مشکل شما رو نداشتم واسه همین نتونستم جواب بدم !نقل قول:
دوستان هم شاید مثل مــن همچین مشکلی براش پیش نیومده باشــه !!!
درود !
امیدورام خوب و خوش و سلامت باشین !
من ان79 دارم ! جدیدا سرعتش فوق العاده پایین اومده و به محضی که نرم افزار SMARTCOMGPS رو باز میکنم ، یه ارور بدین شرح
میده :
:Application closed
SmartcomGPS
User 23
و یا وقتی تو قسمت مسیجینگ میرم ( تو قسمت ریپورت ) میگه :
messenging
System error (-6)
میدونم واسه چیه !
اگه میشه ، لطفا فوری کمکم کنید ! چون میخوام برم مسافرت و شدیدا به جی پی اس نیاز دارم !
سلام من گوشیم رو فرمت کردم حالا اصلا توی اس ام اس ها نمی ره فایل دریافت نمیکنه ممکنه یه نرم افزار بذارید تا گوشیم درست بشه
گوشی n82
فرمت با:#7370#*
سلام من گوشی نوکیا E52دارم تا حالا از برنامه Paragon Handy Guard v1.01.440 برای قفل گذاری روی برنامه ها وفایل ها وفولدرها استفاده می کردم ولی حالا وقتی دوباره می خوام نصب کنم ارور File corrupted می ده برنامه رابدون ساین وبا ساین نصب کردم درست نشد حتی گوشی را با کد 7370 فرمت کردم درست نشد من به این برنامه احتیاج دارم لطف کنید کمک کنید ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید ممنون.
سلام دوست عزیز یه ریســت تنظیمات کنید ببنید چی میشـــه !نقل قول:
فقط تو اس ام اس ها نمیـــره مشکل دیگه ای نداره ؟
دلیل بروز این خطا کامل نبودن فایل از سورس اصلی خود در هنگام نصب است .نقل قول:
این امر با عدم دریافت کامل و انتقال فایل ارتباط مستقیم دارد .
چه آنکه این امر در حین آپلود و یا دانلود اتفاق بیفتد .
بنابراین : هر گاه دچار این ارور شدید مطمئن باشید که فایل دریافتی شما کامل نیست و به طور ناقص آنرا دانلود کرده اید و یا آنکه فایل به طور ناقص آپلود شده است و شما فایل ناقصی را دانلود نموده اید . با دانلود کامل فایل دیگر دچار این خطا نخواهید شد .