براي شمانقل قول:
نوشته شده توسط prance3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
براي شمانقل قول:
نوشته شده توسط prance3
امين جون ميخوامت!!!!!
من اون 8 توپ رو از تو سایتش دانلود کردم و جایگزین کردم اسم و شکل توپ ها اومد ولی وقتی می خواد بازی شروع بشه خودش بسته می شه و هیچ توپی جواب نمیده لطفاً راهنمایی کنین!
منم اين مشكل رو داشتم فهميدم كه از كارت گرافيكم هست!!!!!!!!!!
راستي آقا من يه سوال دارم من مي خوام بدونم اين پچي كه من دانلود كردم با اون پچ جام جهاني كه شما تو ص قبل گذاشتيد فرقي نداره يا بايد حتما اونو دانلود كنم من اينا رو دانلود كردم كه 10 پارت هست هر كدوم 23 مگ
به اينجا بريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بريد پايين صفحه مي بينيد كه نوشته Part 1/10 تا Part 10/10 من اينو دانلود كردم فرقي نداره؟ :happy:
پچ جدید و کامل برای جام جهانی ورژن 2 با حجم 692 مگابایت از سوکراکسس دانلود کردم خیلی عالیه از دستش ندید
ببخشید آقا امین اگه امکان داره یکم از کلمه های تخصصی استفاده نکنید back up يهني چه و اگر امكان دارد در مورد كدها نيز توضيحي بدهيدنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zafaranchi
منظور از Back up اينه كه شما از فايلهاتون يه كپي بگيريد و اووونها در يك جاي ديگه نگه داريد تا اگه به شكلي برخورديد و نتونستيد وارد بازي بشيد مجبور نشيد بازي رو دوباره از اول نصب كنيد ... بلكه فايلهاي مورد نظر (فايلهاي اصلي كه كپي ازشون تهيه كرديد) رو به محل نصب منتقل كنيد
آقا امين ggs بزار
GGS را از كجا ميتوانم دانلود كنم؟ يك سئوال ديگه اين كد ها كه مي گي تو كدوم يك از فايل هاي داخل dat است 0_text و يا e_text يا چيز ديگه ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
سلام
من پک چهره بازیکنان بارسا رو داونلود کردم همشونم رو خود بازیکنا ایمپورت کردم ولی چهرشون تغیر نکرده ولی وقتی میرم به edit=> edit player=> (f.x) eto'o=> appearance=>head=>face----->preset
چهره هایی که ایمپورت کردم اونجاست ولی وقتی ok میکنم بلافاصله بر میگرده رو همون چهره های قبلی خودشون.
لطفا منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که درست بشه .
با تشکر فراوان
سلام.
ببخشید این سوال را مطرح می کنم ولی چاره ای ندارم.
من در شهری سکونت دارم که بسیار بسیار سرعت اینترنت پایین است.(سلمانشهر یا متل قو)
من عاشق بازی pes5 هستم ولی این بازی مشکلات زیادی چون کمبود توپ - اسم بازیکنان یا تیم ها و یا چهره ی اونها یا پیراهن اون ها مشکلات اساسی داره.
این پچ ها رو هم که می گذارید جز حسرت برام چیز دیگه نمی مونه چون نمی تونم دانلود کنم.
آیا برا شما دوستان امکان داره که تمامی پچ های موجود که مختص این بازی هستن رو تو سی دی یا دی وی دی کپی کنید و برای من که آدرس منزل را بدهم بفرستید.
تمامی هزینه اش را می پردازم.
با تشکر
نام:فریدون
salam
این لینک 8 تا توپ رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کنید.
لینک ص 1 کار نمیکنه...
خیلی ممنون میشم.
سلام
من یه Pes برای پلی2 خریدم که روش نوشته تمام فارسی و با گزارش عادل فردوسی پور .
ولی این بازی سر شار از ایراده . مثلآ اسم بازی کن ها اصلآ گزارش نمیشه یا اگر میشه خیلی خیلی کمه و یه دفعه فردوسی پور وسط بازی پیروزی و استقلال اسم بازیکن هلند رو میگه : ون در سار ، فن نیشتر روی و ...
گزارشش خیلی ضعیفه و حتی وسط گزارش فروسی پور یه دفعه گزارشگر خود بازی به زبون لاتین میاد و حرف میزنه .
حالا به من بگین آیا راه حلی برای حل این مشکل وجود داره ؟ یا اینکه ورژن دیگه ای هست که این ایراد ها توش نباشه ؟؟
arash2006 احتمالا توی WE9 FARSI این مشکلات دیگه نیست!!
chamane delal pi harf nadarad faghat man nemidonam chejoori import konam
lotfan mano dar movrede importe kafsh rahnamie konid
inam 12 ta kafshe khoshgel ba dkz 9 import konid ravesh dar safheye 1 gofte shode tavasote amin
linke ax [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man faghat estadium haye ro baladam import konam ke fileshon unknow bashe khahesh mikonam raveshe import stadium haye ke unknow nistan ro be man begid
آقایو ن دست شما درد نکنه ولی بهتر نیست فارسی بنویسید؟
سلام من میخوام برنامه ای بهم بدی که من باهاش یه تیم بسازم بعد ایمپورتش کنم من منتظر پاسختان هستم
اين تاپيك از وقتي كه به اين محل انتقال داده شده
به يك تاپيك مرده تبديل شد كه دگه كسي درش به كسي كمك نميكنه
اقاي لينكين پارك كجاست ديگه پچ نميزاره
یکی به ما منوی فارسی را درستش را بده خیلی فوری
منوی فارسی من خودم ساختم ولی لینکش در دسترس نیست ..... تو صفحه اول سایت Persian-pes.com برو صفحه دومش هست ...
آقا من نمیدونم چرا هرچی میخوام از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنم پسوورد میخواد برای دانلود
مثل اون پک توپها یا اسادیوم یا چهره لطقا" سریعا" جواب بدید ممنون
استادیوم فیورنتینا رو بالاخره ساختم و فرستادم تو بازی .... آماده برا دانلود ... البته نسخه بتا هست :
عکس پیش نما :
چمن : ( که در نسخه نهایی خواهد بود )
لینک دانلود :
نظر فراموش نشه ...
نکته : این استادیوم مخصوص استادیوم سرور هست و برای استفاده از اون باید کیت سرور ورژن 5.2.3 رو دانلود کرده باشید و بعد اونو بریزید تو پوشه GDB/Stadium
موفق باشید ......
سلام
دستت درد نكنه خيلي باحاله
خوب همون طوری که گفتم من مشغول ساختن استادیومه المپیک هستم .
و میخوام شما رو هم در جریان ساختش قرار بدم تا از نظراتتون استفاده کنم .
توضیحات : این استادیوم قدمت زیادی داره ولی در سال 2005-06 برای افتتاحیه مسابقات المپیک زمستانی تورین بازسازی شد . با همکاری دو شرکت بزرگ عمرانی ایتالیا . این استادیوم 27 هزار نفر گنجایش داره ولی گنجایش کمش به علت اینه که همه استادیوم صندلی دار هست .
پس از بازسازی یووه و همچنین تورینو دو تیم بزرگ تورین تصمیم گرفتند دل آلپی کبیر رو ترک کنند و این استادیوم رو استادیوم خانه خود برگزینند . سقف استثنایی این استادیوم هم در سال جاری ساخته شده که یکی از شاهکار های عمرانی به حساب میاد چون هر سقف تنها با یک طناب فلزی به کمک چند اهرم به زمین متصل شده و آویزان هست !
عکس واقعی :
عکس Rhino 3d :
[hr]
منتظر نظراتتون هستم ... امشب اولین بازی یووه در این استادیوم خواهد بود .[/B]
مرسي جالبه
سلام عزیزان
از همه بابت این تاپیک ممنون
من تازه این تاپیکو دیدم
دو تا مشکل دارم
در مورد توپهایی که امین عزیز تو صفحه اول گذاشت
من توپها رو دانلود کردم و طبق همونی که امین گفت عمل کردم
توپها تو بازی اومده
اما اینجوری
عکس در پایین
چیکارکنم درست بشه
مشکل دومم با تبلیغات کنار زمین
من هر کاری میکنم نمیتونم عوضش کنم
میشه دقیقا بگید باید چیکار کنم
ممنون
منتظرم
سلام مجدد
دوباره واسه توپها تلاش کردم درست نشد
اما تبلیغات رو تونستم عوض کنم
ولی توی فایل unknow_09080 هر کاری کردم نتونستم تبلیغات ایرانی و جام جهانی رو ایمپورت کنم
ارور میده
خواهشا یکی کمک کنه
مرسی
نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
آرمین جان شما به دوتا فایل نیاز داری
1. فایل بین یا همون جلد توپ که که بیاد رو توپ و بشه توپ جام جهانی
2. یه فایل دیگه که فایل ساختاری تو هست و چون توپ جام جهانی چهل تیکه نبود و از چهارتیکه ساخته شده بود فایل ساختاریش هم خوب فرق میکنه البته برای همه ی توپ ها اینجوری هست
شما احتمالا" واسه ایمپورت توپ از جی جی اس استفاده میکنی و جلد توپ رو به جای یه توپ دیگه ایمپورت میکنی که جلد توپ با ساخختارش هماهنگی نداره و در نتیجه اینجوری میشه
خوب شما برای ایمپورت توپ این کارا رو بکن
وقتی که توپ رو دانلود کردید همونطور که گفتم دو تا فایل هست
اون فایل ها رو تو جی جی اس دو تاش رو کپی کن تا ببینی کدوم جلد توپ و کدوم ساختارشه
بعد فایل o_text رو با dkz stidio باز کن بعد روی اولین فایل که unknow_00000 هست راست کلیک کن و import رو
بزن و بجاش اون فایل ساختار رو بزار
بعد بیا رو فایل پایینش یعنی unknow_00001 راست کلیلک کن و ایمپورت رو بزن و جلد توپ رو ایمپورت کن
بعد از منوی بالای dlz studio فایل رو بزن بیا توی save az اونو با هر اسمی که میخوای سیو کن بعدش برو توی اونجایی که بازی رو ریختی برو توی فایل dat فایل o_text رو پاک کن و اسم اون فایلی که اونجا سیوش کردی رو به
o_text تغییرش بده
بعد برو تو بازی و اون توپ سفید سفیده رو انتخاب کن برو تو بازی و از توپ جام جهانی لذت ببر
راستی این o_text که نوشتم اولش صفر هست ها فکر نکنی O هست باید به text_صفر تغییرش بدی :happy: :biggrin:
سلام شما اگه بهم بگید که چه جوری میشه که بانر ها وعکس های یک استادیوم مثلا آزادی
رو که نوشته استقلال 6 پیروزی 0 رو عوض کرد خيلي ممنون ميشم من منتظر جواب هستم
سلام
براي اي كار بايد با ggs o tex t
رو باز کنی بعد بری شماره 10422 اونجا مال استادیوم آزادیه خوت هر کاری میخوای بکنی بکن
الته شاید ماله شما به جای یه استادیوم دیگه باشه ولی اگه 10422 نبود ماله تمام استادیوم ها رو باید بگردی تا استادیوم آزادی رو پیدا کنی فکر کنم استادیوم ها از 10200 شروع بشه
سلام خیلی ممنون که جواب دادی ولی فقط یه مشکل هست من استادیوم آزادی رو پیدا کردمنقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
ولی برای ویرایش که میزنم برنامه ی نقاشی ارور میده و نمیاد اگه هستسد جواب بدید
بايد هر عكسي كه ميخواي اديت كني رو روش كليك راست كني export رو بزنی و بعد بری تو پینت یا همون نقاشی ادیتش کنی اگه مشکلت حل نشد با فوتوشاپ کا ر کنی بهتره
در ضمن کاملترین سایت ادیت بازی pro evolution soccer 5
آيا راهي هست كه بشه بازي ويننيگ الون 9 رو آنلاين بازي كرد؟ من خسته شدم از بس با كامپيوتر بازي كردم
با سلام و تشكرنقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
من این روش درست کردن قیافه از رو ی عکس انجام دادم ولی یه مشکل دارم که من از فتوشاپ 7 استفاده میکنم و ماتچ کلر نداره اگه میشه یه راه دیگه بگید
سلام با چه برنامه اي ميشه استاديوم ساخت ......................... آرام
سلام من ورزشگاه آزادي رو با دو برنامه(ggs,dkz)
Import كردم ولي توي بازي تغييري نكرد!!!!ولي توپها و چهرها مشكلي نداشتند!
چه طوري ميشه فايل هاي wave را به adx تبديل كرد