دقیقا کجا گیر می کنه؟نقل قول:
صفحه آبی رو نشون می ده؟یا اصلا بوت نمی شه؟
Printable View
دقیقا کجا گیر می کنه؟نقل قول:
صفحه آبی رو نشون می ده؟یا اصلا بوت نمی شه؟
تو صفحه ابی درایو رو انتخاب و فرمت رو میزنم شروع به نصب میکنه و بعد ریست میشه و میاد تو محیط ویندوز که نصب رو ادامه بده ولی تو ارم ویندوز گیر می کنهنقل قول:
تو چند تا فروم خارجی نگاه کردم همین مشکل رو داشتن و گفته بودن fdisk کردن هارد درست می شهنقل قول:
شما هاردتو قبلا با چی پارتیشن بندی کردی؟
با سلام
من یه ویندوز xp دارم اما با توجه به مشکلات کاری میخوام یه ویندوز xp دیگه و یه ویندوز 7 نصب کنم شاید برای بعضی ها خنده دار باشه اما ویندوز xp دوم خیلی احتیاج دارم میشه اینکار رو کرد
لطفا کمک کنید
میشه عزیزم
اما اینجوری کلی فضا از هاردت گرفته میشه!
اگه مجبوری نصب کن و مشکلی پیش نمیاد با توجه به اینکه سیستم سخت افزاریتم خوبه...
ولی باز پیشنهاد نمیکنم...
موفق باشی
سلام بر شمانقل قول:
میتونید از ماشین مجازی"Virtual Workstation" استفاده کنید.
از مجازی ساز ها استفاده کنید اگر دگاونی نشد که میخواستید
اگه واسه هر ویندوز یه درایو جداگانه بسازید مشکلی نداره ....
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
پس اول یه xp روی داریو D نصب کنم بعدا 7 رو ی یه داریو دیگه درسته ؟ میخواستم از ماشین مجازی برای XP دوم استفاده کنم اما چون یه نرم افزار ایرانی تقریبا گرانقیمت نصب کنم اونم با کاسپر مشکل داره و هم یه قفل سخت افزاری داره که فکر نکنم روی ماشین مجازی درست کار کنه
سلام xp و 7 بهتره روی یک درایو نباشن. اما وقتی شما 7 رو نصب می کنید ویندوز xp شما میپره. اما نگران نباشید. برنامه ای هست با حجم بسیار کم که داخل ویندوز 7 اجراش می کنید و ویندوز xp رو داخلش add می کنید. با یک بار ریست کردن، همه ویندوزها قابل رویت هستند. اگه خواستین لینک برنامه رو براتون میذارم.
نقل قول:
اما وقتی شما 7 رو نصب می کنید ویندوز xp شما میپره
فکر میکنم برعکس گفتید ...
وقتی شما سون رو دارید و بعد xp نصب کنید بوت سون میپره!!!
تو نصب ویندوزها تاریخ انتشار اونها رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد.
من از گفته خودم اطمینان کامل دارم یکی از دلایلش اینه که من ویندوز xp داشتم و تا 7 ریختم بوت xp پرید. مجبور شدم برنامه ی easybcd رو داخل ویندوز 7 اجرا کنم و ویندوز xp رو داخلش add کنم. بعد از یه بار ریست شدن سیستم بوت xp من برگشت.نقل قول:
خیلی جالبه گفته ما مثل همدیگست. چون ویندوزی که برای بار اول نصب میشه بوتش میپره. در هر صورت من با برنامه ی easybcd مشکلم کامل حل شد.
ایم لینک دانلودشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان من ویندوز 7 روی درایو C نصب بود. الان روی D ویندوز ایکس پی نصب کردم. ریستارت میکنم فقط XP میاد بالا. نمیذاره انتخاب کنم 7 رو. البته خودم میدونستم اول باید XP نصب باشه بعدش 7. ولی یادم رفته بود. حالا چیکار کنم که همینجوری بشه باهاشون کار کرد؟ با نرم افزاری میشه کاری کرد که به سیستم تعریف موقع بوت اجازه انتخاب سیستم عامل رو بده؟ چون حوصله ندارم از اول هر 2 تارو عوض کنم. ممنون
مرسی. ولی هرکاری میکنم نمیشه. هرجوری ADD میکنم نمیشه. هرکاری میکنم نمیشه. چیکار کنم؟ 7 توی C نصبه. ایکس پی توی D. چیکار کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با دی وی دی ویندوز سون سیستم رو بوت کنید,بعد از انتخاب زبان صفحه ای باز میشه که میپرسه Install شه یا Repair ؟
پایین گزینه Repair رو انتخاب کنید و تو صفحه ای که براتون باز میشه گزینه اول
Startup Repair رو انتخاب کنید و مراحل رو ادامه بدید.
اگر با روشی که همکارمون گفتن رفع مشکل نشد ابتدا برنامه NET Framework از لینک اول دانلود نصب کنید در مرحله بعد برنامه لینک دون نصب کنید جفت اینارو داخل xp نصب کنید بعدشم طبق شکلی که قراردادم عمل کنید از اخرم سیستم ریستارت کنید:20:نقل قول:
برنامه بالا خیلی کامله از روش تست کنید ببینید دریت میشه
با توجه به اینکه فرمت استفاده از درایوهای این دو سیستم عامل کاملا با هم متفاوته نمی شه روی سیستم این دوتا رو نصب کردنقل قول:
باید با نرم افزارهایی مثل VMware این کا رو انجام داد
سلام .
من شدیدا به ویندوز xp احتیاج دارم.در حال حاضر سیستم عامل موجود در سیستمم 7 هست.منتها وقتی سی دی رو میذارم و بوت میکنم این ارور رو میده و عملیات نصب متوقف میشه.خواهش میکنم کمکم کنید.خیلی ضروریه.چجوری باید این مشکل برطرف بشه
برای رفع مشکل خودتون ازویندوز پست پایین استفاده کنید:20:نقل قول:
دوست عزیز وقتی رو لینک زیر میرم یه صفحه باز میکنه که فقط چندتا لینک دانلوده.متوجه نمیشمنقل قول:
سلام
چه جوری میشه اطلاعات رو برا ویندوز های چندتایی شیر کرد؟
با wm ware سون و xp رو نصب کردم ولی جواب نمیده....
سلام:20:
روی یک لپ تاپ یه ویندوز7 اصلی (original) نصبه، برای کار با یک نرم افزار باید ویندوز xp داشته باشیم.
بهترین راه حل چیه؟
راحت ترین راه حل چیه؟
هر راه حل چه مشکلاتی می تونه داشته باشه؟:13:
با تشکر
یا علی ع
سلام دوستان در ویندوز سرور 2008 در هنگام بوت با ارور winload.exe روبرو شدم که با StartupReapir سی دی ویندوز هم درست نشد..چه کار میتونم بکنم؟
ازطریق بوت dvd بالا بیاین بعدشم تو صفحه اول گزینه next بزنید تو صفحه بعدم گزینه Repair your computer انتخاب کنیدبعد همینطوری next بزنید تا به صفحه System Recovery Options برسین اونجاگزینه Command Prompt انتخاب کنید بعدش تو خط فرمان اول گزینه bootrec /Scanos تایپ اینتر کنید تو خط فرمان بعد دستور bcdedit /export C:\BCDBXP01 وارد اینتر کنید تو خط فرمان بعدم ren c:\boot\bcd bcd2.old وارد اینتر کنید تو خط فرمان بعدم bootrec /Scanos وارد اینترکنید تو خط فرمان بعدم این دستور bootrec /RebuildBcd وارد اینتر کنید بعدم حرف Y تو کادری که نمایش میده بزنید اینتر کنید آخرسرم بیاین بیرون روی دکمه restart کنید :20:نقل قول:
سلام .
روی درایو C ویندوز XP و روی درایو D ویندوز 7 داریم.
دو تا کار میخوام انجام بدم:
1. ویندوز XP رو طوری حذف کنم که آسیبی به ویندوز 7 نرسه.
2. حجم درایو C رو به درایو ویندوز 7 (D) اختصاص بدم.
ویندوز 7 اجرا کنید بعدش منوی run اجرا داخلش دستور diskmgmt.msc رو تایپ اینتر کنید تو کادری که باز میشه روی درایو c خودتون که xp باشه کلیک راست گزینه format انتخاب کنید بعد از این مرحله باز داخل منوی run دستور msconfig بزنید بعد اینتر کنید این گزینه رو بعدش به سربرگ boot برین ویندوز xp رو منوی بوتش از این قسمت delete کنید تایید اکی کنید از آخرم سیستم ریستارت بزارین بشه اما برای سئوال دوم شما اگر تو درایوی که ویندوز نصبه تغییر ایجاد کنید بوت ویندوز به مورد میخوره بالا نمیاد:20:
سلام
ویندوز فعلی من xp sp3 هست
اگه موقع نصب ویندوز 7 درایوی که روش ویندوز xp نصب هست را فرمت کنم و روی همان درایو ویندوز 7 نصب کنم مشکلی پیش نمی آید؟
نه ازاون بابت مشکلی پیش نمیاد اما اگر بطور مثال ویندوز xp داخل یک درایو باشه بعد سون داخل یک درایو دیگه نصب کنید بعدازنصب شما شاهد یک بوت منو هستین:20:نقل قول:
سلام مشتری دارم که می خوا د4تا ویندوز نصب کنه چطورباید هرچهارتا را نصب کنم باتشکر
سلام به همه دوستان ...
من یه مشکل اضطرازی دارم اگه دوستان لطف کنند جواب بدن یه دنیا ممنون میشم :
من تو کامپیوتر شرکت محل کارم دو تا ویندوز ایکس پی و 98 دارم...دیروز که سیستم رو روشن کردم گزینه ی انتخاب سیستم عامل نمایش داده نشد و سیستم مستقیما وارد ایکس پی شد و اصلا خبری از 98 نیست..میخواستم ببینم مشکل از کجاست و چجوری حل میشه ..ممنون
این روشها رو تست کنید ببنید جواب میده یا که نه :20:
روش اول
دیسکت نجات بوت ویندوز 98 اگر که درست کردین روی فلاپی داخل فلاپی درایو قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدش داخل خط فرمان این دستور پایین
کد:fdisk /mbr
تایپ اینتر کنید بعدشم کلیدهای ctrl+alt+delete همزمان فشار بدین تا سیستم ریست بشه بعد که بالا اومد ببینید منوی بوت شما درست شده اگر بازم نشد
روش دوم
ازطریق همین روش قبل بالا بیاین اینسری داخل خط فرمان این گزینه پایین تایپ اینترکنید
کد:sys
بعد داخل خط فرمان دوم این دستور
کد:sys c:
تایپ اینتر کنید بجای c اسم اون درایو که ویندوز 98 داخلش هست بدین که معمولا همون c .
سلام من قبلا دو تا ویندوز داشتم:یه ایکس پی و یه سون ایکس پی تو درایو سی و سون تو درایو دی نصب بود بعد از یه مدت ایکس پی خراب شد منم درایو سی رو فرمت کردم و یکی دیگه نصب کردم. حالا دیگه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم نمیاد که میخواین تو ایکس پی برین یا سون. در ضمن هنوزم توی درایو دی پوشه ی ویندوز هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
نرم افزار Easy BCD رو نصب کنید, تو قسمت add/remove entries قسمت Add an entry
تو منوی type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید
و تغییرات رو ذخیره کنید.
سلام به همگی فکر کنم بعد نباشه یک توضیحی دربارهی نحوهی کار کردن bootloader يا همون صفحه ه سياه اول بدم.
كليه ه اطلاعات مربوط به بوت شدن سيستم تو يك درايوي كه نه اسم داره نه drive letter ذخيره ميشه كه البته ميشه ديدشون .
اين همون درايوي ه كه موقعه نصب ويندوز به طور خودكار بعد ازساختن اولين پارتیشن به وجود مياد كه سايزشم ١٠٠ mb هست
پس ميشه هر مقدار كه ميخواين سيستم عامل هاي مختلف نصب كنيد روي پارتیشنهاي مختلف و ادرسه اونه به bootloaderetoon بدين كه به نظر من يكي از بهترين اين loadera كه كنترل بوت رو به عهده داره
grub bootloadere .
سوالي بود در خدمتم
سلام من رو كامپيوترم ويندوز xp دارم . روي درايو D ويندوز 8 رو نصب كردم بعد از بالا امدن صفحه بوت ديگه خبري از ويندوز xp نبود و فقط 8 رو ميشه ديد.از دوستان عزيز ميخواستم بپرسم چطور ميشه همزمان هم ايكس پي داشت هم ويندوز 8.
ممنون
سلام. نرم افزار EasyBCD را در ويندوز هشت نصب کنيد ، دوستمون هم گفتند:نقل قول:
نقل قول:
Grub تو لینوکس ها استفاده میشه.نقل قول:
الان من یه همچین مشکلی دارم.
همزمان سه تا سیستم عامل دارم. یه نسخۀ دستکاری شده از Mac OSX که در واقع iATKOS L2 (Mac OX 10.7.2 Lion) هست و لینوکس مینت و ویندوز 7. قبل از نصب مک همه چیز خوب ود ولی بعد از اینکه مک رو نصب کردم دیگه لینوکس مینت بالا نمیاد.
چند بار هم از Easy BCD استفاده کردم که مشکل رو حل نکرد. فکر کنم باید از خود Grub استفاده کنم ولی کارباهاش رو بلد نیستم. در واقع وقتی تو منوی بوت ویندوز لینوکس مینت رو نتخاب میکنم ارور میده و گراب رسکیو میاد که کار باهاش رو بلد نیستم.
ترتیب بوت لودر ها هم اینطوریه که اول داروین (مک) هست بعد بوت منوی ویندوز که نمیشه از لینوکس بوت کرد.
بوت درایو لینوکس یه درایو هست به نام Boot.
اگه راهنمایی به ذهنتون میرسه استفاده میکنم.
ممنون.
میخوام سه ویندوز xp 7 و 8 را با هم داشته باشم .
xp اول بعدش 7 بعدش 8 آیا بوت 7 از بین نمیره ؟ روش بزنم ؟ ممنون
موقع بالا امدن هر سه به ترتیب بوت میشن ؟
با grub میتونی win7 o xpam بوت کنی grub ه ورژن جدید میشناسه همرونقل قول:
grub تا اونجا که من میدونم از طریق خط فرمان linux تنظیم میشه (sudo)
بهترین کار به نظر من اینه که یک CD core linux مانند ubuntu , fedora, opensuse ,zorin و .... و بزاری و از روش بوت کنی(open suse ) بزاری بهتره . موقع نصب تنظیمات حرفه ای boot رو برات میاره اونجا میتونی order بدی .فکر میکنم راحت ترین راه باشه