دوستان ! یه چند ساعتی میشه که سرعت رپید شیر من درست شده و با بالاترین سرعت داره دانلود میکنه ! بعید میدونم که تا به کنون برای شما هم درست نشده باشه !
یا اگر نشده شک نکنید تا آخر فردا شب همه چی ردیفه !
Printable View
دوستان ! یه چند ساعتی میشه که سرعت رپید شیر من درست شده و با بالاترین سرعت داره دانلود میکنه ! بعید میدونم که تا به کنون برای شما هم درست نشده باشه !
یا اگر نشده شک نکنید تا آخر فردا شب همه چی ردیفه !
اره واسه منم سرعت راپید درست شده
امیدوارم دوباره کاهش پیدا نکنه
یه زمانی خود داتک برای rapidshare محدودیت تعریف می کرد مثلاً از 8 صبح تا 7 شب.. بعد این بازه زمانی مشکل حل می شد اما جدیدآ این ساعت به 12:30 شب تا 8 صبح تغیر کرده
داش مصطفی شما شب امتحان کردی سرعت دانلودت خوب شده یا روز امتحان کردینقل قول:
اگه روز رو محدود کنند و شب را ازاد کنن که من بدبختم چون شب حتی یه بایت هم دانلود ندارم
حالا ما که روز دانلد داریم و اینام محدود کردن چه خاکی تو سرم بریزم؟
MILK way راست میگه من هم 512 دارم اما سرعت دالودم تاحالا به 60 نرسیده
یه بارم بهشون گفتم گفتن چون ما بین 10 نفر شیر میکنیم سرعت میاد پایین و ممکنه دیگران دانلود کنن تو منطقه مخابراتی شما که سرعت شما میاد پایین
در صورتی که تو منطقه ما فکر نمیکنم از هر 50 خانواده یه نفر هم ای دی اس ال داشته باشه
حالا من چیکار کنم؟زنگ بزنم به پشتیبانی؟
متاسفانه سرعت دانلود تو طول روز از راپید زیر 1 کیلوبایت.....
محدود کردن
1 یا 2 شب تا 6 7 صبح انگار بر میدارن...
من که هنوز هم نمیتونم دانلود کنم. فقط از لینکهای مستقیم میشه دانلود کرد.شما چطور؟
تو این مملکت کدوم شرکت به فکر کیفیت هست ؟نقل قول:
نه ، این قضیه کاملا شانسی هست ، بستگی به منطقه مخابراتی تون داره .نقل قول:
:31:نقل قول:
خیلی خوشحال نشین چون این قضیه مال فقط دیشب نبود ! دقیقا تو این مدت ، شبها اگر اشتباه نکنم از ساعت 12 شب تا 7 صبح محدودیت ها رو برمی داشتن . مگه نمیدونستین ؟ من داشتم برای خودم دانلود میکردم :31:
قضیه Rapidshare و سایت های مشابه به نظر من از این قراره که داتک به طور کامل این سایت ها رو طی این چند روز محدود کرده تا مشکل رفع بشه .
یه بنده خدایی از قسمت پشتیبانی به من گفت که محدودیت کلی Rapidshare در مواقع عادی (بگذریم که تو این مملکت موقعیت عادی تعریف نشده است : دی ) از طرف مخابرات اعمال شده ، و شما هم به این دلیل خیلی این مسئله رو حس نکردید که اکانت دارین .
معاون نگهداري و مديريت شبکه شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: با استفاده ازمسيرهاي جايگزين ترکيه،آذربايجان و فالکون مشکل شبکه اينترنت کشور تاپايان امروز برطرف خواهد شد.
"محمد طاهر شمس" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا،افزود: اين قطع ارتباط که به دليل قطع کابل مسير جاسک - جفيره که شبکه اينترنت ايران را به کشور امارات متحده عربي متصل مي کند ، رخ داد ، 60 درصد ظرفيت شبکه اينترنت کشور از بين رفت ، اما وجود مسيرهاي جايگزين از قطع شبکه اينترنت جلوگيري کرد.
به گفته وي ،شرکت ارتباطات زيرساخت با استفاده از مسيرهاي جايگزين ترکيه، آذربايجان و فالکون طي روز گذشته 30 درصد به شبکه اينترنت اضافه کرد و تاپايان امروز 30 درصد ديگر نيز از مسيرهاي پشتيباني جايگزين خواهد شد.
شمس با بيان اينکه جايگزين کردن مسيرهاي پشتيباني به دليل مسائل تکنيکي زمان بر است،تصريح کرد: درحال حاضر تنها در زمان اوج ترافيک ، شبکه اينترنت کمي کند مي شود که اين مشکل نيز تا پايان امروز برطرف خواهد شد.
وي درخاتمه با بيان اينکه اين خط ارتباطي در قسمت مربوط به امارات متحده عربي قطع شده است،اظهار داشت: تعميرات اين خط که در بستر دريا قرار دارد ، به عهده شرکت ثالث "ايمارين" است که دو طرف اقدامات لازم را جهت آغاز عمليات ترميم اين خط توسط اين شرکت آغاز کرده اند.
آسیاتک که هنوز با رپید مشکل داره
دوستان داتتکی الان رپید سرعتش عادی شده برای شما؟همین الان
رپید برای من بستس ! دانلود نمیکنه !نقل قول:
من هنوز سرعت دانلود از رپیدم در حد بیت هست
بعضی وقتی که خوب میشه میره رو 1 کیلو بایت...
والا مال ما هم فعلا در حد 1 کیلو بایت هست
دوستان چجوریاست سرویس من همه چیزش ردیف شده به غیر از راپیدش اصلا تو سایتشم نمیره ؟!
برای منم فقط با چلغم شکن میره تو سایتش...نقل قول:
دوستانی که میگن با فیل-تر شکن : دی سایت RapidShare باز میشه مراقب باشن ، اگر اکانت دارن از طریق نرم افزارهای فیل-تر شکن دانلود نکنن چون Valid ip به شما نمیده و هر شخص دیگه ای که با اون ip بخواد از RS دانلود کنه از TrafficShare شما کم میشه .
اگر از سایتهایی که فی....لت...ر را رد میکنند هم وارد رپید شویم و با پرمیوم دانلود کنیم بازهم همینطوره که میگین؟نقل قول:
هر نرم افزار یا سایتی که IP شما رو تغییر بده ، برای این کار مناسب نیست ، چون به شما IP اختصاصی نمیده . تنها راهی که وجود داره استفاده از V P N با IP اختصاصی هست که فکر نکنم به صرفه باشه .نقل قول:
به هر حال این مشکل در حال حاضر اونطور که مسئولین گفتن و دوستان هم خبر رو اینجا قرار دادن ، برطرف شده :
بنابراین دیگه نباید نیاز به استفاده از چنین راهکارهایی باشه .کد:http://www.tct.ir/components1.php?rQV==wHQApDd4VGVoNmchV2cfZGfAJDQ6QWS05WZyFGcfZGfAJTO3gDQ6QWStVGdp9lZ8BUM4ATMApDZJ52bpR3Yh9lZ
واسه من که هنوز تو سایت رپید هم نمیره چه برسه به دانلود
به دوستانی که اکانت دارن پیشنهاد میکنم تا زمانیکه مشکل حل بشه فایل های رپید خود را بکشند روی سرور Adrive و از طریق اونجا دانلود کنند...
نقل قول:
سلام . میشه بیشتر توضیح بدی ؟
ممنون :10:
شما برید تو سایت Adrive.com ثبت نام کنید
بعد که وارد شدید یک گزینه داره به نام File Transver که اون رو بزنید، یک صفحه میاد که جای آدرس دهی داره و پایینش نوشته اگه نیاز به یوزرنیم و پسورد هست بزنید که شما میزنید و یوزر و پس اکانت رپیدتان رو میزنید و فایل رو میکشونید رو سرور
برید ثبت نام کنید کار کردن باهاش راحته!
روزبه جان محدودیت نداره این عملکرد adrive?
ثبت نام بصورت رایگان 50 گیگ محدودیت ذخیره سازی داره
که شما میتوانید بعد از دانلود کردن فایل های خود آنها را پاک کنید و فضاتان برگردد.
فقط یک نکته اینکه خیلی ها این کار رو میکنند بنابراین سایتش بد بالا میاد
پیشنهاد میکنم با فایرفاکس برید
امیدوارم داتک مثل بقیه سرویس دهنده ها رپید رو زودتر باز کنه
امیدوارم...
روزبه جان رزومی داره ؟نقل قول:
بعدم بیخود میکنه باز نکنه داتک.مگه دست خودشه؟
تمام زار و زندگی من تو رپید هست
من بیشتر دانلود میکنم تا صفحه باز کنم
والله وقتی با idm میزنیم دانلود جلوش زده دارهنقل قول:
ولی واسه من تاحالا قطع نشده ببینم داره یا نه
من سعی میکنم این چند روزه از تاپیک لینک های یک پارچه مخصوصا کاربران پریمیوم استفاده کنم که یک فیلم رو انتقال بدم بگذارم دانلود کنه
آدرس این تاپیک رو میدید؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260991&page=27
سلام بچه ها بنظورتون دیگر وقتش نیست شروع کنیم به اعتراض برای رفع محدودیت سایت های اپلود؟
این پشتیبانی داتک هر دفعه هم که تماس بگیری ، یه جواب میدن ، من دقیقا از روزی که این مشکل پیش اومد (برای من از صبح پنجشنبه) اگر اشتباه نکنم ، هر روز با پشتیبانی تماس گرفتم !
اول که میگفتن مشکل به خاطر قطع شدن فیبر نوری هست ، دیروز صبح اول وقت تماس گرفتم گفتم در سایت مخابرات که اعلام شده تا پایان روز یکشنبه 24/9 وضعیت اینترنت به حالت عادی برمیگرده ، خودش هم تایید کرد ، گفتم پس چرا هنوز RS مشکل داره ؟ گفت ما هم داریم پیگیری میکنیم که مشکل برطرف بشه !
امروز صبح تماس گرفتم ، گفت احتمالا مشکل از RS هست ممکنه تو Routing شون مشکل پیدا کرده باشن ، ما داریم پیگیری میکنیم ببینیم مشکل از طرف ماست یا از طرف اونا !
کلا فکر میکنن هیچ کدوم از ما از این مسائل سر در نمیاریم .
شما باشید ، چه نتیجه ای میگیرین ؟ یه جای کار ایراد داره نه ؟
بابا این آسیاتکی ها روانی ان
زنگ زدم میگم کی محدودیت رو برمیدارین
میگه ما محدودیت نذاشتیم 70 درصد پهنای باند ترکیده از خود مخابراته
میگم با --- مشکل حل میشه و این یعنی اینکه شما محدودیت گذاشتی
میگه امکان نداره پس چرا ما خودمون با --- نمیتونیم از رپید دانلود کنیم
؟؟؟
اینا بهشون خوش گذشته
فکر نکنم محدودیت ها رو بردارن
بیایید یه کاری بکنیم
آقا بیاین ماه بعد رو تمدید نکنیم !
منم ماه پیش تمدید نکردم 3200 تومن بیشتر دادم شما هم اگه میتونید این کار رو بکنید به نشانه اعتراض !
من که تصمیمم رو گرفتم .
به هیچکسی هم پیشنهاد نمیکنم از این شرکت لعنتی اشتراک بگیره:2:
هیچ کس ماه بعد تمدید نکنه. من هم دیگه تمدید نخواهم کرد. داتک دوست داره مشتریاشو اذیت کنه از این کار هم لذت میبرن.
دوستان همین الان با داتک تماس گرفتم
میگم این محدودیتی که گذاشتین کی ازاد میشه
گفت اولا این محدودیت رو ما نزاشتیم و خود مخابرات گذاشته و دوما مخابرات گفته ظرف چند روز اینده درست میشه و گفت زمان دقیقش مشخص نیست
گفتم اگه مخابرات گذاشته چطور مال بقیه شرکتا درست شده؟
گفت من خودم رفتم توی فروم شرکت های دیگه و دیدم که هنوز ایراد داره
گفتم ااگه تو سایتشون رفتی من با چند تا از مشتری های شرکتا اشنا هستم و به من گفتن که مشکل اونا حل شده
اخرین جوابی که داد گفت والا نمیدونم
حالا قضاوت با خودتون.من نه حمایت میکنم نه شکایت
من تقریبا نمیتونم از شرکتای دیگه اکانت بگیرم چون شرکتای دیگه سرعت 512 انها فوق العاده گران هست.پس مجبوریم بسوزیمو بسازیم تا درست شه
اما اگه دیدم دیگه واقعا نمیخان محدودیت رو بردارن و بهشون مزه داده 100 درصد عوض میکنم
چون نمیشه بدون رپید کاری کرد.من تمام فایلام روی رپیده
الان هیچ قضاوتی نمیکنم و میزارم برای یکی دو هفته بعد.به نظرم شما هم همینکارو بکنید
اومدیمو درست شد
سلام دوستان .
در مورد اراجیفی که معمولا خدمات پشتیبانی اینجور شرکت ها تحویلتون میدن زیاد جدی نگیرین . پشت پرده ی شرکت های ISP و VoIP معمولا یه حکومت دیکتاتوری برای پرسنل پشتیبان قرار داره که بهشون اجبار میکنه با توجه به سطح اطلاعات تخصصی مشتری ها ، اونارو بپیچونن تا مشکل اصلی بر طرف بشه .
مثال های زیادی از توجیهاتی که می کنن به عنوان نمونه :
* سیستم شما ویروس داره !
* مشکل از مخابرات هست ...
* در حال ارتقا سیستم هامون به سیستم های پیشرفته تر برای ارائه ی خدمات بهتر هستیم !!! ( اگه یادتون باشه دفعه ی قبل که داتک با سایت های آپلود مشکل داشت به همه می گفت داریم پهنای باندمون رو ارتقا میدیم )
* احتمالا مسیر مقصد شما ( مثلا ساید رپیدشیر ! ) مشکل داره !
...
بهرحال همیشه یه بهونه ای جور می کنن . البته اون پرسنل بیچاره هم مقصر اصلی نیستن ( اینو می گم چون همه در نگاه اول اونارو مقصر میبینیم ) اونا فقط طوطی وار چیزی رو که بهشون میگن ابلاغ می کنن .
متاسفانه موضوع پهنای باند توی این مملکت از زیر ساخت و ریشه مشکل داره ، هرس کردنه شاخ و برگ های خرابش فقط حفظ ظاهره ...
فکر نمی کنم عوض کردن ISP هم مشکل اصلی رو حل کنه . ( نوش دارو بر زخم سهراب ! )
ولی خب بازم اعتراض کردن میتونه تاثیر گذار باشه . شاید کمی به خودشون بیان ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم تمام چیزایی که شما گفتید قبول دارم
اونام هم بندگان خدا هم مقصر نیستند
مشکل جای دیگس
عوض کردن ISP مشکلی رو حل نمیکنه ، اول اینکه همونطور که sms11 گفت ، سرعت های 256 و 512 بقیه شرکت ها خیلی گران تر از داتک هست .
دوم اینکه معلوم نیست چقدر طول بکشه تا خط تلفن رو آزاد کنن ، و چقدر هم طول میکشه تا شرکت جدید بعد از آزاد شدن خط سرویس شما رو راه بندازه .
من به این نتیجه رسیدم که تو این مملکت بهترین راه همیشه دور زدنه ، برای همین هم فعلا V P N میگیرم تا ببینم بعد چی میشه ، چون به هر حال قبلا هم RS در ساعات اداری نسبت به ساعات غیر اداری محدود بود .
متاسفانه وضع مملکت به شکلی هست که هر شرکتی هر طور که دلش بخواد سرویس میده ، کاریش هم نمیشه کرد .
اختلاف قیمت های مسخره این شرکت ها رو ببینید ، این یک نمونه اش هست ، چون هیچ نظارتی نیست . یک 512 رو 50 تومان ارائه میده ، اون یکی 400 هزار تومان !!!
واسه من الان خوب داره از رپید میگیره
رپيد منم درست شده
با 31 داره ميگيره (256) ، شايد چون روز تعطيل هست محدوديت ورداشتن.
خبر خبر
الان که ساعت 10 صبح هست من دارم با سرعت قبلیم دانلود میکنم
از این بابت که سرعتم برگشته خیلی خوشحالم.
اینم از برکت امام علی هست.
که امروز که همه جا تعطیله سرعت ما برگشته.چون اصولا تو مملکت ما پسر رئیس جمهور هم باشی روزای تعطیل هیچ کاری واست انجام نمیدن
اما از این بابت که سرعتمون هیچ فرقی با قبل نکرده ناراحتم
بازم کارمون راه بیافته.ما به همینشم راضی هستیم.اگه بزارن همینجوری بمونه و انگولکش نکنن
شمام امتحان کنید ببینید درسته؟
اه خدا نکنه.خدا کنه فردا هم هیمنطوری باشه و فرداها هم همینطور باشه.نقل قول:
داداش حالمونو نگیر دیگه بزار یه خورده دانلود کنیم دلخوش باشیم تا بعد
خدا کنه محددیتو دیگه نزارن