احتمالا برا تو Bug شده!نقل قول:
چون تا لحظه ی آخر دهنه آدمو سرویس میکرد! ( به تانک و مانکم ربطی نداره :31: Alistair من تانک بود همون اوایل کشتش! اینقدر Stun و خرتو پرت میزنه که گفتم هر 15 ثانیه حدودا میتونی یک دمیج بش بدی! )
Printable View
احتمالا برا تو Bug شده!نقل قول:
چون تا لحظه ی آخر دهنه آدمو سرویس میکرد! ( به تانک و مانکم ربطی نداره :31: Alistair من تانک بود همون اوایل کشتش! اینقدر Stun و خرتو پرت میزنه که گفتم هر 15 ثانیه حدودا میتونی یک دمیج بش بدی! )
بالاخره منم بازیو گرفتم...بسیار زیباست...دوستان توی بازی جایی واسه خرید هم وجود داره؟..مرسی
بله وجود داره حتي با 30 يا 50 سيلور ميتونيد آدم هم كرايه كنيد !نقل قول:
بالاخره منم بازیو گرفتم...بسیار زیباست...دوستان توی بازی جایی واسه خرید هم وجود داره؟..مرسی
با پيشرفت در بازي خودتون متوجه ميشن .
من متاسفانه گیر کردم. نمی دونم کدوم ماموریت ها ، ماموریتهای اصلی بازی هستند و اصلا کلا دیگه نمی دونم باید چکار کنم. انگلیسیم هم که خیلی خوب نیست !!!
منم مثل شما ام.:41::31: یه عالمه ماموریت ریختم روی سرم هیچکدوم رو هم نمیدونستم چطور انجام بدم !!نقل قول:
فقط اینو میدونم واسه فعال کردن یک ماموریت باید J رو بزنیم که همون لیست ماموریت ها هستن، بعد Make چیچی رو بزنیم.:31:
ماموریت هایه اصلی تویه پوشه ی The Blight هستند!
بقیه تقریبا فرعین مگر اینکه از ماموریت هایه اصلی سر رشته داشته باشند ( مثل Urn of the Asheas )
در ضمن حتمی گزینه ی Show All Heaplers رو تویه Option تب اول فعال کنین ( دقیق یادم نیست کجا بود :دی )
این Heapler چی هست ؟نقل قول:
سلام!
من تقریبا بازی را تازه شروع کردم و فکر کنم هنوز اوایل بازی هست شاید یک 15 درصدی رفته باشم روی نورمال بازی میکنم ولی واقعا بازی برای من سخته یا همه روی نورمال این سختی را احساس میکنن؟
حالا چطور میتوان به شخصیت خودمون دوتا شمشیر داد؟
اولا سلام مهران جان چطوری خیلی وقته ندیدمت :دینقل قول:
دوما تبریک میگم! به جهانه تازه ای وارد شدی!
سوما اینکه بله! رویه نرمال خیلی سخته! همه هم همینطورین! بیشتریا رویه Easy میرن! ( من که رویه نرمال رفتم! )
چهرام اینکه هیروت چیه؟
اگه Rougue یا Warrior بودی میتونی صفحه ی Spell هاتو رویه Dual Weapen بزاری!
و بعدش یک Main Hand با یک One - Hand بزاری !
تموم :31:
سلام..
میگم این بازی انلاین هست؟
بعدش چقدر شبیه World of warcraft هست؟
دوستان من پچ 1.0.1b رو نصب کردم واسه بازی .لطف میکنید لینک پچ 1.02 رو با کرکش واسم بذارید...مرسی
نه دوست من. این بازی online نیست اصلا و فقط single player داره.نقل قول:
والا من خودم wow باز نیستم ولی از لحاظ اینکه 1 هیرو هست و میره جلو و جادو میکنه ضربه میزنه همونجوره ولی با این تفاوت که 4 تا یار داری.
توی این پست یکی از بچه ها لینک گذاشته.نقل قول:
در ضمن پچ 1.02a هم منتشر شده. توی این پست:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4478713&postcount=462
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4498196&postcount=491
با سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم ولی وقتی تو بازی میرم بعد از تقریبآ 5 دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه و تو این وضعیت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کامپیوتر رو از برق بکشم لطفآ یکی بگه ایراد ازکجاست؟
ولطفآ یکی بگه توی قسمت configure وقتی سیستم رو scan میکنه چرا در صفحه video گرافیک رو روی low میذاره؟
(کارت گرافیکم هم Nvidia 9400GT هست)(ویندوز 7)
دوستان تاکتیک خاصی برای کشتن این Archdemon وجود داره؟؟؟؟
به خصوص وقتی نصف جونش میره و میره رو یه پلتفرم میشینه که نمیتونی نزدیکش بشی
کارکترم هم Warrior هستش در نتیجه اصلا مهارت های تیرو کمان و .. ندارم
یه سوال دیگه از ارتش هایی که میتونی به عنوان یار استفاده کنی
وقتی یه گروه رو انتخاب می کنی دیگه نمیشه لغوش کرد و گروه دیگه رو برداشت؟؟؟
خوب دوست من گرافیک شما ضعیف هست. شما باید دمای cpu رو چک کنین یا دمای کارت گرافیکتون. اگه بعد از چند دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه به خاطر بالا رفتن دمای 1 قطعه هست. دما ها رو چک کنین.نقل قول:
وقتی میره روی پلتفورم با تیرکمون بزنش.کسانی مثل zevran و liliana خوب تیر میزنن. mage ها هم که از دور میزنن.نقل قول:
نه. دیگه نمیشه ارتش رو حذف کردو تا موقعی که کل ارتش نابود بشه و بعدش میتونین 1 ارتش دیگه بیارین.
دوستان میگم دوربین تو این بازی چجوری هستش؟!
مثل oblivion یا مثل RE4 یا یه چی دیگه؟!
دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش :31:...من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
اگه هم بگیم براش خوب باشه عمرا نمی تونه تو بازی پیشروی کنه !نقل قول:
دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
که تازه براش خوب هم نیس :27:
حتماً بده بازی کنه بچه، یکم چشم و گوشش باز میشه.:31:نقل قول:
شما 1 بازی استراتژیک رو تصور کن که توش فقط 4 تا آدم داری و میتونی کنترلشون کنی. ولی خیلی گسترده تر. از لحاظ ماموریت هم مثل بازیهایی مثل oblivion هست. چون بازی rpg هست.نقل قول:
ببخشید اگه میشه این قسمت سوالم رو هم جواب بدین.
ولطفآ یکی بگه توی قسمت configure وقتی سیستم رو scan میکنه چرا در صفحه video گرافیک رو روی low میذاره؟
میخواستم بدونم که این عادیه که همه چیز بخش video روی کمترین حالت قرار داره؟
(گرافیکم Nvidia 9400GT)(ویندوز 7)
دوستان یه تراینر درست و درمون واسه پچ 1.02 میخوام...میخوام واسه این دخمله یه مقدار خرید کنم..چشمو گرفته :31:
سللام
میشه راهنمای بازی dragon age-origins رو برام بزارین خیلی گیجم کرده نمیتونم بازی رو حتی شروع کنم
رزولوشن منظورته؟نقل قول:
خب کارت گرافیکت ضعیفه
از اینجا میتونی دانلود کنینقل قول:
البته اینجا همه ورژن ها هستکد:http://www.megagames.com/cracks/html/t931080_0.htm
ممنونم اما این تراینر DRAGON.AGE.O.V1.02.PLUS7TRN.BREWERS اصلا واسه من کار نمیکنه !نقل قول:
میشه یه تراینر از یه سازنده دیگه معرفی بفرمایید..مرسی:11:
اینجا چند تا ترینر هست:نقل قول:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dragon_age_origins.shtml
یعنی با ساخت کارکتر, مشکل دارید؟نقل قول:
میشه راهنمای بازی dragon age-origins رو برام بزارین خیلی گیجم کرده نمیتونم بازی رو حتی شروع کنم
اگه با پیشروی در بازی مشکل دارید, فکرکنم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)
کد:http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27855/dragon_age_origins/pc
رو ترینر راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو انتخاب کن(اینو تو توضیحاتش نوشته)نقل قول:
من قبلا امتحان کردم کار کرد
منظورم کنترل بازیه من چون تو این سبک اولین بار بازی میکنم کنترل بازی مشگل دارم منظورم پرش و سینه خیز و غیرهنقل قول:
اگه راهنمائیتون فارسی باشه چه بهتر؛بازم ممنون
کارت گرافیکت ضعیفه.نقل قول:
دوست من این بازی شما اصلا کنترل اینجوری روی کارکتر ندارید که بگین بپره و سینه خیز بره و . . .نقل قول:
وقتی دوربین بازی رو به حالت Third person در میارید فقط میتونید کنترل کنید به کدوم سمت بره. همین.
بازیش مالی هست ؟؟؟ گرافیکش خوبه? در سطح crysis
بازیی که 9.5 میگیره از 10 حتما مالی هست .نقل قول:
دنبال گرافیک در حد کرایسیس نباش. ولی اگه زبان انگلیسیتون خوبه و به سبک بازی RPG علاقه دارید قطعا عاشق بازی میشید.
مثلا در همون ابتدای بازی که میخوای از اون دیوار کوتاه رد بشی باید چیکار کرد؟نقل قول:
والا ابتدای بازی و طرز شروع شدن بازی بستگی به نوع کارکترتون داره. من با Human و Elf بازی کردم و اولش اینجوری نبود که از دیوار بخواد رد بشه. شما چه نوغ کارکتری انتخاب کردین؟نقل قول:
ولی مطمئن باشین 1 راهه دیگه داره و شما 1 راه اشتباه رو دارین میرین که اینجوریه. آخه توی این بازی اصلا پرش و این چیزا وجود نداره!!!
دوستان عزیز توی قسمت تاکتیک چیکار باید انجام بدم؟..یه نمه گیج شدم..ممنونم راهنمایی بفرمایید..
قسمت تاکتیک برای اینه که کارکتر شما وقتی 1 حالت یا اتفاق خاص پیش اومد در مقابلش عکس العملی رو نشون بده.نقل قول:
مثلا شما میتونین کاری کنین که وقتی Health کارکتر شما به زیر 20 درصد رسید یه Health potion بخوره ویا اینکه اگه دشمن رو از دور دید از سلاح دور زن مثل تیر کمون استفاده کنه یا . . .
من الان بازی رو نصب ندارم درست بر اساس اسم نمیتونم توضیح بدم فقط 1 دید کلی :
مثلا برای همین که بخواد وقتی جونش کم شد health potion بوخوره تا اونجایی که یادمه اول باید میرفتید توی قسمت چپ صفحه تاکتیک و روی یکی از Slot ها کلیک میکردین و اونوقت گزینه Self رو انتخاب میکردین بعد هم قسمت Heath بعدش هم <20 رو انتخاب میکردین. بعد توی صفحه سمت راستی روبروی همون Slot کلیک میکنید و اونجا دستوری که هست رو بهش میدید که مثلا Health potion بوخوره یا از جادوی Heal استفاده کنه و . . .
سلام دوستان،
من یه سوال داشتم:
من الان human-Warrior هستم، الان اون ملکه رو نجات دادم و Arl Hower(فکر کنم همین بود) رو هم کشتم،وقتی خواستم برم بیرون،با اون زنه نجنگیدم و یه سری چرت و پرت گفتم و انداختنم تو زندان،حالا هم فرار کردم ازش،
تو صفحات قبل بعضی از دوستان گفته بودن human میتونه با ملکه ازدواج کنه،ولی برای من همچین چیزی وجود نداره و فقط میتونی به ملکه بگی با aliaster ازدواج کنه(اسمشو درست نوشتم؟)
جالبه همه جا هم میگن که aliaster کینگ هستشو میگن پادشاه میشه،
چیکار کنم آیا؟یعنی چون اونجا افتادم زندان اینجوری شد؟
cuning(اینم درست ننوشتم فکر کنم:دی) هم 30 هستش،(گفته بودن به این ربط داره)،
چیکار کنم تا این الیستر با ملکه مزدوج نشه آیا؟: دی
از طرف دارای Dragon Age و PC خواهش می کنم به سایت گیم اسپات برید و به عنوان بهترین بازی امسال رای بدید.
نذارید این PS3 باز ها پوز ما رو بزنن با این Uncharted 2 !
در ضمن،بهترین بازی PC که 100% شده.
این بازی علاوه بر گرافیک فنی بالا،یکی از بهترین طراحی های هنری رو هم داره.
از نظر من که بهترین بازی امسال باید بشه.مطمئنا تا مدت ها همچین بازی رو نخواهیم داشت.البته BioWare گفته که تا 2 سال پیاپی واسه این بازی DLC میده!
یعنی تو الان تویه Landsmeet هستی؟
اگه آره.بعد از اینکه با Loghain جنگیدی.بهت میگه می خوای بکشیش یا نه.اگه نکشیش و Alistair رو هم به عنوان پادشاه انتخاب نکنی.Alistair میره و Loghain یارت میشه.بهد هم که ARCHDEMON!