همینطوره یعنی افتضاحه افتضاح :41:نقل قول:
Printable View
همینطوره یعنی افتضاحه افتضاح :41:نقل قول:
سلام. دوستانی که از gprs رو کامپیوتراشون استفاده میکنن جدیدا با یاهو مسنجر مشکل ندارید؟؟ مال من که دیگه لوگین نمیشه
هر دم از این باغ بری میرسد...نقل قول:
دیگه دارن شورشو درمیارن یدفه ای بگن کانکت نشو دیگه!
یاهو مسنجر که چه عرز کنم یاهو میل و جیمیل و هات میل و... خیلی ها از دسترس با اینترنت ایرانسل خارجه...نقل قول:
نزدیک به یک هفته شده که این مشکل پیش اومده و منم یک هفته هست که ایمیلمو نمیتونم چک کنم...
خیلی از سایتها رو نمیشه باز کرد و تعدادی قابل دسترس هستند از جمله همین پی سی ورلد خودمون
دیگه از این بیشتر بدبختی...
بابا چی میگید شما ها
من دارم با shmessenger 24 ساعته تو یاهوش چت میکنم
ولی صفحه باز نکردم
اپرا مینی دیگه کار نمیکنه ... فیس بوک پر...
مسنجر هم دیگه تو نمیره. یاهو رو هم بالا نمیاره سرعت هم افتضاح شده . از ساعت 2 شب به بعد خوب میشه
وضعیت بقیه چطوریه؟
درود.
1 هفته ای می شه مرورگر Opera کار نمی کنه پیام " Contents Blocked by Operator" می ده.
جالب اینه که هر دفعه که میام ببینم درست شده یا نه 100 تومن از شارژم کم می شه :2:
ظاهرا google هم بستن!!!
آقا پس یه دستی هم سر ما بکش، قربوف دستت!نقل قول:
نقل قول:
بابا چی میگید شما ها
من دارم با shmessenger 24 ساعته تو یاهوش چت میکنم
با shmessenger یا Nimbuzz با خود گوشی میتونید وصل شیدنقل قول:
آقا پس یه دستی هم سر ما بکش، قربوف دستت!
ولی با لپتاپ که share کنید نه سایت یاهو باز میشه نه مسنجر یاهو
نقل قول:دقیقا:31:نقل قول:
البته من تست نکردم تازگی ها که با پی سی وصل شم
ولی با خوده گوشی وصل میشه بدونه مشکل
shmessenger استفاده میکنم من
عجیبه
واسه من الان راحت مسنجر بالا اومد
بقیه میتونن وصل شن؟
ای ول مشکل حل شد... میل سرورها دوباره باز شدن :20:
سلامنقل قول:
خیر اینجا درست نشده هنوز همانطوره
لعنتیا از دوباره سرورهارو مسدود کردن :angry:
میخوام بسته ی 2.5 گیگی یک ماهه ی ایرانسل رو بگیرم و کاربردم با اون چت صوتی با گوگل هستش . آیا سرعتش انقدر هست که به راحتی بتونم چت صوتی بکنم؟
بعضی ساعتها سرعتش خیلی خوب است ولی بعضی ساعتها هم سرعتش کلا خیلی پایین می آید ، در کلنقل قول:
سرویس چندان پایداری نیست !
:13:
سلام این بسته ویژه gprs چرا فعال نمیشه؟یه بسته یک ماهه سفارش دادم گفته منتظر sms تاییدش باشم چن ساعته ولی هنو تایید نکرده
منم همین مشکلو دارم... گفتن سیستم داره ارتقا پیدا میکنه ولی همش کلکه...نقل قول:
من ساعت 11 بسته روزانه رو زدم ، نیم ساعت بعدش فعال شدنقل قول:
جون توی جشنواره جدید هم بسته ها تغییری نکرده ، مشکلی در فعال شدن بسته ها وجود نداره
منم دیشب درخواست دادم... ده تومن از شارژم کم شد ولی هنوز اس ام اس فعال سازی نیومده برامنقل قول:
خب کد #1*3*7*3*140* رو بزن ببین اعتبار اینترنت داری؟نقل قول:
مال من مشکلش این بود که سیمکارتم مسدود شده بود و من فکر میکردم به خاطر این بسته هاست حالا هم مشکلی ندارم باهاش پیام تایید اومد و دارم کار میکنم.
چون 5 روز دیگه بسته 2.5 گیگ من مهلتش تنوم میشد امروز یه شارژ 20 تومنی خریدم تا هم بسته رو تمدید کنم و هم برای اس ام اس و ... اما چشمتون روز بد نبینه سه ساعت بعد شارژم رو کنترل کردم دیدم زده 4900 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این ایرانشل دیگه گندشو درآوردهنقل قول:
تازه تلفنی این موضوع رو به دوستی میگفتم که گفت من هم این مشکل رو دیروز داشتم 5 تومن شارژ کردم سه ساعت بعد شده 550 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!
دزدی تو روز روشن ....:18:
من والا پریروز برای دوستان 5000 تومنی خریدم از پارسیان مشکلی نبود زد
همین دیگه، مشکلم همینه... اعتبار اینترنتی حتی یه کیلوبایت هم اضافه نشده... پشتیبانی هم که جواب نمیده یا دق مرگ میکنه آدمو تا جواب بده... الان نزدیک 48 ساعت شده...نقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
کردم دیدم زده 4900 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yani enghad dozdi
mage mishe???????????
khob pey giry konid
دوستان اگه با گوشي به اينترنت ميرين ،به تنظيمات اينترنت برويد و پر.وكسي ايرانسل را غيرفعال بنماييد
شارژ خوري به احتمال زياد بخاطر اين پر.وكسي ميباشد
سيستم قاطي كرده
الان شارژم شده 3800 !!!!!!!!!!!! نکته جالبش اینه که پایان طرح 2.5 گیگ رو برای من زده 26 فروردین و از دیروز وقتی که میرم نت دیگه از اون مبلغ کم نمیشه بلکه از شارژ معمولی کم میشهنقل قول:
خداوند ما را از شر دزدان روز روشن نجات دهد :41:
دوست عزیز دلیلش رو بالا عرض کردمنقل قول:
ایران ول که میگن همینه
دوباره زنگ ردم پستیبانی پیگیری کنم... بعد از اینکه کلی پشت خط نگرم داشتن گفتم تا دیروز که سیستم داشت ارتقا پیدا میکرد الان 48 ساعت شده چرا فعال نمیشه... شماره خط و نام و نام فامیل رو ازم پرسید بعد جواب میده که بگین مالک خط زنگ بزنه تا راهنماییش کنیم گفتم مالک خط خودم هستم. جواب میده بگید مالک خط تماس بگیره میگم جناب خوم مالک خط هستم دوباره گفت مالک خط باید تماس بگیره... دیگه اعصابم بهم ریخت قطع کردم... دزدی همینه دیگه، حاشا هم میکشن... فقط بلدن آدمو بازی بدن...
راهی به فکرتون نمیرسه؟ شکایتی چیزی میشه کرد؟ فایده داره؟
زنگ زدن به پشتیبانی وقت نلف کردنه به من که گفتن "موقتا شبکه با مشکل روبرو میباشد!!"نقل قول:
نقل قول:
در اینکه ایرانشل قاطی کرده که شکی نیس دوست عزیز
ولی من سیممو با یه گوشی دیگه که اصلا ------ مروکسی هم حالیش نمیشه هم کانکت شدم دیدم کیلوبایتی 140 ریال از شارژم کم میکنه !!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم والا!نقل قول:
یه تغییراتی داره روی سیستم محاسبه ایران ول صورت می گیره
این وسط بعید میدونم ارزشی برای کاربران قائل باشه
mail.yahoo.com و همینطور یاهو مسنجر درست شد.
خوش خبر باشیدنقل قول:
ولی بعضا باز هم مشکل داره :41:
دوستان عزیز در حال حاضر ایرانسل با یاهو مسنجر و یاهو میل هیچ مشکلی ندارد.
مشکل کاملا برطرف شده است!
با سلام خدمت دوستان
راستش یکی از آشنایان از تعرفه روزانه gprs ایرانسل استفاده که میکنه یه چند ساعت زودتر از موعد مقرر تعرفش تموم میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
تعرفه چی تموم میشه؟نقل قول:
خب اگه از حجمش کامل استفاده کنه ، تعرفش تموم میشه دیگه
ساعت 24 تمومهنقل قول:
یعنی اگه شما ساعت 23 هم فعالش کنی 24 تموم میشه پس بهتره 1 نصفه شب فعال کنی:11: