یه برنامه ای معرفی کنید که باعث پیشرفت زبانم بشه
Printable View
یه برنامه ای معرفی کنید که باعث پیشرفت زبانم بشه
برو کلاس زبان ... (شاید مقایسه بهتری هم موجود باشه ؛ اما اینطوری فرض کن که یه نفر بپرسه "یه قرصی معرفی کنید که عضلاتم قوی بشه" .. در حالیکه سوال درست اینه "یه ورشی بگید که عضلاتم قوی بشه")نقل قول:
سلام دوستان
من چند وقتيه دارم گرامر انگليسي را مطالعه مي كنم به نظر شما بعداز اتمام گرامر چه منبع يا كتابي را مطالعه كنم البته من مي خوام در حد مسلط به مكالمه ياد بگيرم
دوم اينكه نظر دوستان درباره آموزش از طريق خواب چيه؟ اصلا چنين چيزي حقيقت داره ؟ روش كارش چجوره؟ ارزش هزينه داره؟
يا علي و ممنون
نقل قول:
در روش تدریس های جدید روشی که شما دارید کار می کنید منسوخ شده.یاد گیری گرامر برای انجام ترجمه کتبی خیلی خوبه ولی وقتی هدف محاوره باشه روش های grammer base کارایی نداره چون شما دوباره دارید ترجمه رو تو ذهنتون انجام میدید ترجمه می کنید و بعد فاعل،فعل و... سرجاشون قرار می دید. به نظر من حتما یه آموزشگاه خوبو انتخاب کن و در حدی که شما انتظار مکالمه داریدintermediate کارتون رو راه می ندازه. بنابراین تو رویکردcommunicative با شرکت در یک کلاس خوب و تمرین مناسب می تونید بین 1 تا 5/1 سال به اون چیزی که می خواین برسید.تو این رویکرد هم شما گرامر رو یاد می گیرید ولی هدف محاوره است و گرامر به عنوان مکمل در کنارش قرار می گیره
خوب پس چند تا آموزشگاه خوب معرفی کنید آدرسش رو هم بنویسیدنقل قول:
استاد های توپی داشته باشه :5:
کلاس خشک نباشه
کتابی که درس میدن مال زمان فتحعلی شاه نباشه !
کلاس های بحث آزاد و فیلم و ... هم داشته باشه
از این آموزشگاه های فشرده و انگلیسی در 6 ماه ( ! ) هم نمیخوام :13:
تو این تاپیک دوستان راجع بهش بحث کردند می تونید مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221909
نام گیرنده (شخص یا شرکت)نقل قول:
جای
Recipient’s name چی بنویسیم
آقا بهترین روش برای یادگیری لغت چیه؟؟؟ کسی برنامه یا آموزش به صورت تصویری سراغ داره که لغات رو نشون بده و تلفظ کنه و معنیش هم بگه یا بنویسه .اگه جوری باشه که بشه تو mp4 استفاده کرد که عالی میشه .
نقل قول:
1- استفاده از Flash Card
2- استفاده از كتاب هاي Vocabulary.
سلام :
این مجموعه Family album چند سی دی یا دی وی دی هست و از کجا میتونم تهیه کنم ؟
درسته ولی اگه به صورت فیلم و یا صوتی باشه که خیلی بهتره.کسی لینکی یا سی دی سراغ نداره معرفی کنه...نقل قول:
برای یادگیری زبان هیچ چیزی جای کتاب رو پر نمی کنه.اگه می خوای کلمه یادبگیری بی خیال دیکشنری های نرم افزاری مترجم های همراه و... شو و فقط از یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کننقل قول:
دوستان حتما از من باتجربه تر هستن در مورد آموزشگاه های زبان ... من شنیدم کیش خوبه ... به نظرم اصلش خود آدمه که باید فعالیت کنه و از این کلاسها به عنوان فضای مناسب واسه پیشرفت استفاده کنه (از استاد استفاده کنه - از محیط استفاده کنه - از انگیزه و وقتی که میذاره استفاده کنه )؛ وگرنه شک دارم مثلا کیش و موسسه ملی و فلان موسسه معروف دیگه انقدرها با هم تفاوت سطح داشته باشن ... IMOنقل قول:
فرق abondend car و empty car?!
من این سی دی هارو تهیه کردم . الان دنبال متنش هستم . از کجا پیدا کنم ؟نقل قول:
بوروس جان این مجموعه رامن ندیدم اما اگر26قسمتی یا25 قسمتیه شاید این باشهنقل قول:
اگرLinden Street و the Blind Dateداشت همینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض سلام
خیلی وقته تو این انجمن پست نزدم..
شاید یه سالی میشه و فک کنم مدیراش و کابرای فعالشم عوض شده باشن...
قبلا فک کنم مدیر اینجا اقا رضا بودش.. واقعا کارش درسته درسته
الانم اینجا Archi-girl رو زیاد میبینم انگار مدیر جدیدن... و امیدوارم موفق باشن
به هرحال...
این چند وقته درگیر انجمن خودم بودم و کمتر کارم میزاشت به پی سی ورلد برسم... :( پس کلی از دنـــا عقبم...
2 سال پیش کلاس زبان میرفتیم و Headway تدریس میکردن اونجا . ومنم تا Headway Elementray پیش رفتم و تمومش کردم ولی یه مشکلی برام پیش اومد که دیگه ولش کردم... :(
و به قول یارو از ما که گذشت...
حالا بگذریم...
یکی از دوستان همون اموزشگاه که میرفتم میخوام بره و Headway بخونه و میخواست بدونه چه نوع مدارکی بعد از پایان دوره میدن ؟
مثلا الان این دوستم چند ماه (دوره-) Headway رو بگذرونه تا یه مدرکی بهش بدن و اولین مدرک یا بهتره بگم دیپلم زبان چه موقع بهشش تعلق میگره و بعد از چند وقت ؟
و ایا این مدرک ارزشی هم داره ؟
و بعد این دیپلم چی هستش ؟ و واسه اون چقدر باید بخونه ؟ و ایا اون ارزش بین اللملی هم داره ؟
و درضمن شرمندم که فارسی نوشتم و اینجا باید انگلیسی مینوشتم ولی چه کنیم صوادمون زیاد یاری نمیکنه... :(
پیشاپیش از همه دوستانی که مطلبو میخونن و راهنمایی میکنن ممنون..
یعنی اینجا گسی از مدارک زبان انگلیسی هیچی نمیدوووووووووووونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب !!!
خودشه .ممنون .
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اصولا کلاسهای زبان 12 ترم بیشتر نیست. اگه دوستتون فقط برای مدرک میخونه باید بگم که اعطای دیپلم زبان فقط برای سرگرمیه میتونه مدرکشو بگیره بزاره دم کوزه....... من توصیه میکنم اگه میخواد مکالمش قوی بشه فقط باید تو کلاس صحبت کنه و در level های بالاتر تو کلاسای پنل شرکت کنه
واینکه فقط امتحانات تافل و ایلس ..... دارای اعتباره چون مدرکش بین الملیه.
برای اطلاعات بیشتر میتونی از تاپیکه مربوط به تافل و ایلس ... استفاده کنی:11:
نقل قول:
an abandoned building, car, boat etc has been left by the people who owned or used it:
empty:
not used , not being used by anyone
به نظر نمیاد فرق خاصی با هم داشته باشند؟؟
نقل قول:not being used by anyone SYN vacant :
▪ Is this seat empty?
▪ The building still stands empty after 20 years.
an abandoned building, car, boat etc. has been left completely by the people who owned it and is not used anymore :
▪ an abandoned warehouse
▪ The truck was later found, abandoned.
به نقل از Longman Advanced American Dictionary
سلام
در مورد مدارک آموزشگاه های زبان. فکر می کنم فقط مدرک کانون زبانه که از یک اعتبار نسبی برخورداره. مدرک هر موسسه ای را داشته باشید به درد خاصی نمی خوره
فقط مدارک بین المللی هست که معتبره مثل
Toefl
Ielts
Gre
Gmat
,....
اینطوری چطوره بگیم : abandoned یعنی چیزی که ولش کرده باشن و احتمال استفاده مجدد ازش کمتره ... اما empty می تونه موقتی باشه (یعنی موقتا empty ه) و اون وجه "بلااستفادگی" abandoned رو نداره ...
ضمنا abandoned بصورت ضمنی نشون میده که قبلا مالکیتی روی خودرو برقرار بوده که حالا شاید نباشه (قبلا مال یکی بوده ؛ حالا abandon شده) اما empty نه ...
الکی پیچیده اش کردم ؛ نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من زبان رو خيلي دوست دارم خيلي هم زود ياد مي گيرم در واقع براي من كه از بهمن ميرم دانشگاه و قراره پزشكي بخونم خيلي خيلي هم ضروريه ولي نمي دونم چرا رغبت زيادي براي خوندنش ندارم . خودمم دليلشو نمي دونم! اگه مي شه راهنمايي ام كنيد تا دوباره عاشقش بشمو به طور جدي دنبالش كنم. متشكرم
مسلماً پزشکی که به منابع روز روی وب یا به صورت کتاب و... دسترسی داره با سایر پزشکای حتی عمومی خیلی فرق داره.مثلاً شما به عنوان یه مرجع احتیاج به مطالعه مبانی طب سیسیل دارید.چند تا ترجمه از این کتاب تو بازار هست.ارجمند،غزال،تیمورزاده و چند تا نشر دیگه اون رو ترجمه و چاپ کردند.خوندن این ترجمه ها بد نیست(وقتی چاره ای نباشه) ولی مطالعه متن اصلی می تونه از بعضی موارد مثل اشتباه در ترجمه،گنگ بودن ترجمه و... جلوگیری کنه.با این حساب شما به یادگیری زبان نیاز نسبی دارید و اگر بخواین تخصص بخونید که نیازتون تبدیل به یه الزام می شه.فکر می کنم دوباره به یادگیری زبان علاقه مند شدی نه؟:20:نقل قول:
نقل قول:You mean "Khodroye bi saaheb" and "khodroye movaghatan khali"?
سلام به همه دوستان
من 2 سال پیش کانون زبان میرفتم ولی به دلایلی ولش کردم و اینکه الان هم وقتشو ندارم که دوباره برم کانون
می خوام زبانم خوب بشه
می خواستم بدونم بهترین راهی که شما پیشنهاد می کنید چیه که بتونم توی خونه زبان رو یاد بگیرم
بهترین کتابی که پیشنهاد می کنید چیه
بهترین سی دی یا دی وی دی که پیشنهاد میکنید چیه
و یا از این جعبه های اموزش زبان هست
کدومش بهتره
در کل راهنمایی کنید
پیشاپیش از همه ی دوستان مال تشکر را دارم
آقایون و خانمها سلام
یه سوال داشتم اگه پاسخ بدین کلی ممنون میشم
از بین سه موسسه زبان : موسسه علوم و فنون کیش - موسسه کیش ایر - موسسه زبان کیش . کدوم موسسه زبانی است که میگن خوبه . عالی و .... آدرسشم بذارید دیگه کلی غوغا کردید
اگه قرار بود علاقه مند شدن به زبان ، با یه فرمول و یه توصیه میسر باشه که الان همه علامه زبان بودن ... نکته زبان یاد گرفتن همینه ... باید زحمت بکشی ، و راه میانبر و خوش منظره وجود نداره ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مي دوني چيه اگه بخواي گرامرت قوي بشه بايد كارهاي خاصي بكني اگه مي خواي listening يا دامنه لغاتت قوي بشه بايد مثلا فيلم با زبان اصلي نگاه كني. كدومو مي خواي؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
من 2 سال پیش کانون زبان میرفتم ولی به دلایلی ولش کردم و اینکه الان هم وقتشو ندارم که دوباره برم کانون
می خوام زبانم خوب بشه
می خواستم بدونم بهترین راهی که شما پیشنهاد می کنید چیه که بتونم توی خونه زبان رو یاد بگیرم
بهترین کتابی که پیشنهاد می کنید چیه
بهترین سی دی یا دی وی دی که پیشنهاد میکنید چیه
و یا از این جعبه های اموزش زبان هست
کدومش بهتره
در کل راهنمایی کنید
پیشاپیش از همه ی دوستان مال تشکر را دارم
نقل قول:
موسسه زبان کیش همونه که معروفه و در واقع زیر مجموعه موسسه علوم و فنون کیش هستش.کیش ایر هم یه موسسه جداگونه است ولی به اون اندازه غول نیست.البته همشون لهجه بریتیش رو کار می کنه .کیش تو تهران 23 تا شعبه داره.برای انتخاب نزدیک ترین به سایتش مراجعه کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تا لول 10 خوندم ولی ولش کردمنقل قول:
الان لغاتی که بلد بودم یادم رفته کلا اینو بگم که می خوام زبان رو یاد بگیرم ولی وقته اینکه برم کانون رو ندارم
از همه می خوام راهنمایی کنند
میشه یک سایت معرفی کنید که آموزش سرهم نوشتن داشته باشه ؟
نقل قول:
سلام حالا چه گیری داری به کانون؟همچین آش دهن سوزی هم نیست.به نظر من یادگیری زبان تو خونه رو بی خیال شو.فقط یه کلاس معتبر.اگه واقعاً ساکن شیراز هستی بعضی از شعبه های نوید سطح بالایی دارند.
نقل قول:
ولي به نظر من آش دهن سوزيه.
من خودم چند ترم رو در شعبه جم (شعبه مركزي كانون) خوندم.
اكثر استاد هاي اونجا چندين سال توي آمريكا زندگي كرده بودن.
بچه هايي كه ميومدن و آزمون تعيين سطح ميدادن و مثلاً براي سطح Intermediate قبول ميشدن؛ خيلي هاشون از بچه هاي كيش بودن.
كلاً به نظر من كانون يه چيز ديگست.
ضمن اينكه نمره قبولي هر ترم 75 است. و خيلي از هم كلاسي هام با نمره حتي 74 رد ميشدن!!!
منظورم از کانون همون کلاس زبان هستنقل قول:
حالا اگر کلاس معتبری می شناسی در شیراز معرفی کن
فکر می کنم نوید شیراز معروف ترین تو شیرازه.البته من به لحاظ شغلی چند تا دیگه رو هم توشیراز می شناسم مثل بهار،گویا و... ولی نوید هم شعبه هاش بیشتره و هم تیم بهتری داره.مجتمع فنی شیراز هم یکی از شعبه های نویده.نقل قول:
من قصد ضایع کردن موسسه ای رو ندارم ولی اینها که شما گفتید همچین چیزای عجیبی نیست که بتونه سطح یه آموزشگاه رو بالا ببره تو خیلی از آموزشگاههای معتبر حتی کوچیک این چیزایی که شما می گین وجود داره.به اعتقاد من استادی که تو آمریکا زندگی کرده هم همچین نکته مثبتی نیست.قرار نیست هر کی انگلیسی رو خوب صحبت می کنه بتونه خوب تدریس کنه.با این همه به انتخاب شما احترام می ذارم ولی برای آش دهن سوز نبودن کانون دلایل خودم رو دارم که اینجا اصلاً جای بحث درباره اونا نیست.کفتم که قصد ضایع کردن کسی رو ندارم.نقل قول:
نبود ؟نقل قول:
آموزش سرهم نویسی چی؟:20:نقل قول:
اگرآموزش املا باشه من چندتا e-book دیدم اما این سرهم نویسی رانمی دونم توش باشه یانه ؟