در این جا من اسم شمارا بعنوان چلنجر سوم نام می برم:31:نقل قول:
Printable View
در این جا من اسم شمارا بعنوان چلنجر سوم نام می برم:31:نقل قول:
بعید نیست:31:.اگه اینجوریه این اشنایدر این وسط چیکارست:31:نقل قول:
نقل قول:
آره.قابل توجه بعضی ها...
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
As a result, it seems fair to conclude that the Samsung Pixon produces the least pleasant photos of the bunch.
اشنایدر لنزشه..اصل کار سنسور و پروسسورش هست که من شک دارم... نوع رنگهاش و نوع نویزش رو خیلی شبیه به c905 اه ... فقط یه عیبی داره اینه که ال جی شارپنس عکس رو زیاد میبره بالا نتیجش اینه که رو قسمت هایی که لبه داره مثله دیوار و اینها نویزهای زیگزاگی درست میشه..نقل قول:
بعید نیست.اگه اینجوریه این اشنایدر این وسط چیکارست
فون آره نا داده 9.5 به دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا من یه عکس عالی از پیکسون ندیدم( عکسهای smape ش تا حدی خوب بود ) بیشتر عکساش بلور شده ..هم تو موبایل ریویو هم تو جی اس ام آرنا .. i8510 خیلی عکساش از پیکسون بهتره ( در مقایسه با اون فقط تاریک میندازه)نقل قول:
آره.قابل توجه بعضی ها...
این جمله ماله gsmarenast (خوشم میاد حرفش حقه ) درسته معنیش . یا اینجا گفته :نقل قول:
As a result, it seems fair to conclude that the Samsung Pixon produces the least pleasant photos of the bunch.
دوستان شما این جمله رو چطور معنی میکنین؟؟؟
بنظر من که نوشته :
بنظر بی طرفانه میاد که نتیجه بگیریم که عکسهای pixon در این گروه نسبت به بقیه کمتر خوشایند بوده
پیکسون از همه ی 8 مگاپیکسلی ها عقبتره از نظر کیفیت دوربین ..نقل قول:
The image quality of Samsung M8800 Pixon is good but it falls behind the other 8 megapixel cameraphones. There are some high noise levels and somewhat low level of detail
حالا چطور فون آرنا بهش داده 9.5 ...... پس phonearena رو هم به دوستاران سامسونگ اضافه کنید ... این وسط ریویو های gsmarena و smape از همه درست تره ...
اصلا همه سايت هاي تحليل گوشي به كنار
مگه خودمون كوريم بابا!!
تابلو كه كدوم بهتر عكس ميگيره كه
اول سي 905 بعدشم اين ال جيه :31:
جدا تابلوه ديگه
فون آرنا که از همون زمان معرفیه G800 تابیل بود که رنبال سامسونگه. چیز تازه ای نیستنقل قول:
پس phonearena رو هم به دوستاران سامسونگ اضافه کنید
یه عیبی هم که پیکسون داره اینه که زیادی کلفته. بقیه گوشیایی که فول تاچ هستن اینقدر ضخامت ندارن.
جای فلشش خندم میندازه
ولی خودمونیما الان قیمت جهانی i8510 نزدیک 600 دلار هست و c905 با قیمت حدودا 700 دلار میاد میاد خداییش اصلا خرید c905 به صرفه نیست و قیمتش خیلی بالاست
100% تایید میشه خود شما چند عکس رو کنار هم بزار بعد مقایسه کن:10:نقل قول:
نه بابا c905 که 700دلار نیست. خیلی کمتر از ایناست. حالا قیمتشو براتون در میارم.W8نقل قول:
ولی خودمونیما الان قیمت جهانی i8510 نزدیک 600 دلار هست و c905 با قیمت حدودا 700 دلار میاد میاد خداییش اصلا خرید c905 به صرفه نیست و قیمتش خیلی بالاست
خوب اين طبيعي هست.هميشه گوشي هاي سوني اريكسون در اول ورودشون به بازار قيمت كاذبي دارن.نقل قول:
همه گوشي سامسونگ هم 1 ماه هست توي بازار هست واسه همينه كه كمي افت قيمت داشته.
من هم به حرف اشون شک دارم.نقل قول:
مگه میشه یگ گوشی بدون سیستم عامل از سیستم عاملدار گرونتر باشه اون هم در یک سطح:41:
آخه حمید گفت قیمتش نزدیک 700 تومنه و تو ریویوی الدار هم حدود قیمتش گفته 400 الی 450 یورو
به دل نگیر خمید احتمالا دکمه 5 رو با 7 اشتباه زده:31:نقل قول:
الدار هم گفته که قیمتش بین 400 تا 450 یورو هست و بازم قیمتش بالای 600 تومن میشه
البته جدیدا روی حرف های الدار نمیشه زیاد حساب کرد
صفحه نمایش با اون کیفیت و با اون دوربین غول و اخرین و بهترین جاوا و gps و wifi و کیفیت کلی خیلی بالا اگه قیمتش 600 تومن هم باشه زیاد جای تعجب نداره
این قضیه توی lap top های سونی هم دیده میشه که با وجود امکانات یکسان قیمتشون خیلی بالاتره بالاخره هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیست
به هر حال به خاطر رقابت هم كه شده چاره اي جز اين نداره كه قيمت رو كم كنه.آقاي سوني اريكسون رو ميگم.
نخیر خیلی هم زیادهنقل قول:
چه خبره مگه؟البته واسه اوایلش اره.اما اگه میخواد مشتری جذب کنه باید بیاد روی 500 سریع
بعدشم لب تاپ دنیاش کجا.دنیای موبایل کجا
ثانیا اونحا اسم مارک هست:سونی
اینجا هست سونی اریکسون
فكر كنم زمانش رسيده باشه كه اسم تا
فكر كنم زمانش رسيده باشه كه اسم تاپيك عوض بشه.چون ديگه وارد بازار شده.
قيمت هم 575 دلار ناقابل:
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-c905-phone
به نظر من براي شروع خيلي خوبهنقل قول:
قيمت هم 575 دلار ناقابل:
به حسين هم گفتم اسم تاپيكو عوض كرد ;)نقل قول:
فكر كنم زمانش رسيده باشه كه اسم تاپيك عوض بشه.چون ديگه وارد بازار شده.
ریویو ی فون آرنا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[LIST][*]Design 7.5
[*]Display 8.5
- Keyboard 6
- Build Quality 9
- Look 7
[*]Camera 9.5
- Quality 10
- Resolution 8
- Size 7
[*]Sound Quality 7.5
- Resolution 10
- Quality 8.5
- Features, Comfort 10
[*]Battery 10
- Incoming 6.5
- Outgoing 8
[*]Connectivity 9.5
- Talk time 10
- Stand-by time 10
[*]Multimedia 7
- Local 10
- Internet 9
- Data 9
[*]Organizer 8
- Interface Comfort, Options 8
- Quality 8
- Supported formats 6
- Connectors (3.5/A2DP) 6
- PIM 8
- Phonebook 8
- Messaging 8
GOOD 8
این ایرادی که بهش گرفته من قبول ندارم :
از ویدیوش هم ایراد گرفته ..نقل قول:
but we have a problem with the colors. As in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] it looks like there’s a grey filter, which makes them less saturated and with lower contrast.
نتیجه آخر:نقل قول:
It has the best flash of all 8-megapixel phones and because of that it’s the only model able to make quality pictures indoors. The software is kind of old-school but is not bad at all. It looks good, offers many extras and is user-friendly. Music-wise, we would’ve liked to see a 3.5 mm jack to add up to the nice musical abilities of the device. Although it doesn’t have a touchscreen and is not a smartphone, C905 is equipped with a very good browser, which is more user-friendly than Pixon’s and Renoir’s and is head to head with the one of the Symbian S60 based INNOV8.
نقل قول:
Let’s sum up in a few words: if you are looking for the best 8-megapixel cameraphone and taking pictures with a flash is important for you, C905 has no competition at the moment. However, if you want a well-balanced all-in-one device, bare in mind C905’s poor video capabilities.
این لینک ریویو :
اینم لینک صفحه نمونه عکسها :کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-C905-Review-review-r_2049.html
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-C905-Review-review-r_2049-p_5.html
قیمتش واقعا خوبه.
امید وار شدیم
پس تا يك ماه ديگه ايشالا وارد ايران ميشه؟
ریویوی جدید c905
ولی کیفیت دوربینش عالیه این عکس نگاه کنید
از سیب عکس گرفته مثل هلو.دی...
خوب
سايت مخصوص C905 :
کد:http://www.sonyericsson.com/bigpictures/Flash/Default.aspx?cc=gb&lc=en
انقدر عکساش بزرگه که 2 روز با این اینترنت نفتی ما طول یکشه باز بشه.
آفرین سونی اریکسون !
gsmarena چقدر از عکسش تعریف کرده :
کپ کردن از کیفیت !نقل قول:
Photos are so impressive we're tempted to suspect a complete revision of image processing. A minor fix just couldn't have brought such a boost in quality.
عکسها درارای رنگهای سرزنده و متعادل هستند و شارنس عکس ها بسیار متعادل هست .. نویز ها در مقیاس خوشایندی کنترل شده اند برای یه کمرا فون.. حاشیه بنفش ( بر اثر پایین بودن کیفیت لنز رخ میدهد..دور اجسام بنفش میشه) به طور کلی برطرف شده ( جنس لنز c905 عالیست) ... c905 به طرز حیرت انگیزی جزئیات عکس رو تولید میکنه (نگه میداره)نقل قول:
Sony Ericsson C905 seems to have undergone a complete rehash of the image processing algorithm. The photos have vibrant and balanced colors and very mild sharpening. Noise is kept to really comfortable values for a camera phone. Chromatic aberrations even in high-contrast or underexposed areas are well under control. The purple fringing has almost completely gone. C905 produces astonishingly fine detail
تیم سونی اریکسون باید تلاش زیادی برای تنظیم کردن الگوریتم پست پروسسینگ عکسها انجام داده باشند[ مترجم نکاتی رو خودش اضافه کرده ..ترجمه آزاد :27:)نقل قول:
The Sony Ericsson team must have put great effort to addressing those issues
تو حرف آخر هم کلی از دوربین c905 تعریف کرده و تو سر فیلم برداری زده ! واقعا کار رو خراب کرده با این حال :
!WELL DONE SonyEricsson ! آفرین سونی اریکسون ! اینبار سربلند شدیم .
کیفیت دوربین همونطور که حمید گفت amazing بوده
ولی مثل اینکه اسپیکر گوشی نتونسته مثل دوربینش بترکونه و این هم چارت مقایسه اسپیکر c905 با بقیه گوشیها:
با این حال صدای این گوشی برای کسانی که نمیخوان دیسکو راه بندازن کافیه
wow پسر عجب عكسايي!!
فول سايز دانلود كردم نويز مويز تعطيله !!
بسي حال كرديم
داره دوباره جريان 2 و 3 مگاپيكسلي اتفاق ميوفته كه سوني تركونده !!
شما به اعدادم نگاه کنی تو موزیک و به خصوص رینگ تون به هم نزدیکن و خوب چند دسی بل اختلاف اونقدا مهم نیست اونم واسه یه کمرا فون( البته به نظر من که کلا بلندی صدای اسپیکر اهمیت نداره و فکر میکنم تو سطح جهان خریدارا خیلی به این مورد اهمیت نمیدن )... خود آیفون که به نوعی موزیک فون هم محسوب میشه هم هر چند تو برخی رویو ها از اسپیکرش انتقاد شده و صدای بلندیم نداره ولی خریدارا اهمیتی به این مورد نمیدن ! یا همین سری W سونی که خیلیاش صدای اسپیکر بلندی ندارن...!نقل قول:
کیفیت دوربین همونطور که حمید گفت amazing بوده
ولی مثل اینکه اسپیکر گوشی نتونسته مثل دوربینش بترکونه و این هم چارت مقایسه اسپیکر c905 با بقیه گوشیها:
میگن صداش بهتر از کا 850 هست (کاربراش میگن) نمیدونم چرا اینجا اینجوریه !
شد 530$.
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-c905-phone
یرای شروع مناسبه.نقل قول:
دیشب C702 رو تو دست گرفتم عجب گوشی بود.با K800 مقایسه دوربین کردیم خیلی جالب بود.
ولی عجب زیر آب عکس می گیره کف کردبم:31:
يعني چي؟ضد آبه؟نقل قول:
آره ...نقل قول:
يعني چي؟ضد آبه؟
ولي اينقدي نيس كه بشه زير آب باهاش عكس گرفت!!
يعني من نمي دونستم!!
دمش گرم تكنولوژي چقدر پيشرفت كرده:18:نقل قول:
اره بابا بعدش خاستیم توی روغن هم امتحان کنیم که یارو قاط زد:31:نقل قول:
عکسای c702 نسبت به k800 چجوری بود؟نقل قول:
میگن عکسای c702 کمرنگ و بی روحه !!!! درسته؟؟؟
نه جانه حاجی همون مشکی خودمونه فلاش خورده یه ذره روشن شده :دی بهراد این رنگه جدیده ؟ اگه آره چرا من خبر ندارم ؟ :دینقل قول:
باز خوبه خود گوشي را ديدي بابا ول كن اون خانومه را.
كور رنگي نگرفتي چون محو چيز ديگه اي شدي نميتوني فرق مشكي و سرمه اي را تشخيص بدي
این عکسه درباره این مطلب هست :
high quality prints at any size= چاپ با کیفیت بالا در هر سایز (با c905 )
نقل قول:
Sony Ericsson has announcesd an advertising media first as it teams up with Bauer Media’s lads' mag, FHM, to create the first magazine campaign entirely shot on a mobile phone camera, in order to promote the new Sony Ericsson C905 Cyber-shot handset. The five-figure deal sees the phone camera creative advertorials run in the December 2008 issue of FHM, which went on sale yesterday, to target the Christmas shopping season.
The Sony Ericsson C905’s unique selling point is its ability to reproduce high quality prints at any size, further blurring the line between dedicated digital cameras and cameraphones. Bauer Media developed the creative idea to put the product to the test for the advertorial and set up a photography shoot using professional lighting, models, hair, make-up and an expert fashion photographer - the twist being that the shot was taken on a Sony Ericsson C905 Cyber-shot mobile phone.
“This is an amazing opportunity for us show off the capabilities of our new phone,” says
Sony Ericsson UK & Ireland Marketing Director, David Hilton. “The audience and timing of this campaign is perfect for generating a buzz within the gadget-mad young men of Britain, just as their Christmas wish lists are being created.”
اینم عکسه خانومه که با c905 گرفتن:کد:http://www.mobilemarketingmagazine.co.uk/2008/10/sony-ericsson-c.html
کد:http://murphblog.typepad.com/photos/uncategorized/2008/10/31/fhm_sony_ericsson.jpg