آره والله.....ما بدبختيم...اونور ملت دارند با 16 حال ميكنن منتظر 32 هستند...ما هنوز تو 16 مونديم...:19:نقل قول:
16 خيلي وقته اونور هست...:41:
Printable View
آره والله.....ما بدبختيم...اونور ملت دارند با 16 حال ميكنن منتظر 32 هستند...ما هنوز تو 16 مونديم...:19:نقل قول:
16 خيلي وقته اونور هست...:41:
سلام.منظورتون همون factory settings هست؟؟؟؟چند بارم این کارو کردم.فرقی نکرده باز اینجوری میشه.یه کلیب رو بعضی اوقات عالی نشون میده/بعضی اوقات با حالت گیر کردن و بعضی اوقات همون که open میزنی گوشی خاموش روشن میشه.برای نصب تم هم اینجوریه.یه بار نصب میشه و یه بار هنگ میکنه.ریست با factory setting فرق داره؟؟؟؟؟؟اگه داره بگید چجوری ریست کنم؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز گوشی من صفحه سفید نمیشه/کلا خاموش روشن میشه.با رم 4 گیگ چون inbox رو انتقال داده بودم به مموری وقتی new messege و یه به یه اس ام اس reply میزدی حدود 7-8 ثانیه زمان میبرد که new messege باز بشه.اما یونس خان گفت inbox رو به حافظه گوشی انتقال بده که این مشکل درست شد.ولی با رم 2 گیگ این مشکا وجود نداشت.دوستان تو رو خدا یکی زود بگه مشکل گوشیم چیه؟؟؟؟میخوام برم پسش بدم.نقل قول:
من ورژن گوشیم 12.046 و هک کردمش... معمولا هکرها یه قدم جلوترن :دی و اما در مورد اینکه میگی اول هک کنید و بعد آپدیت ... اینجوری که نمیشه. بیشتر روشهای هک کردن حتی با خاموش روشن کردن گوشی باید تکرار بشن چه برسه کلا گوشی رو آپدیت کنی.نقل قول:
با کد #7370#* ریست کردم.اولین کلیپی که خواستم اجرا کنم گوشی خاموش روشن شد.احتمال میدید مشکل از رم باشه؟؟؟؟؟لازم به ذکره که با رم 4 گیگ هم همان آشو همان کاسه.با رم 4 گیگ هم همینجوریهنگ میکرد پس به نظر من اشکال از رم نمیتونه باشه.من منتظر اظهار نظر شما اساتید هستم:40:نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدین دوست عزیز؟فولدر هیدن منظورت از تو پی سیه؟نقل قول:
یه کلیپ تصویری بریز تو حافظه ی خود گوشی هیچ مموری هم تو گوشیت نذار بعد پخشش کن ببین باز همین مشکلو داره؟اگه داشت بهت توصیه میکنم در اولین فرصت گوشیو پسش بدهنقل قول:
بله.
توی رمتون توی کامپیوتر یه فولدر بسازید و هیدنش کنید.
می تونید از همون پوشه های هیدن درون مموری مثل pb هم استفاده کنید.
این جوری هر چی تو این فولدر هیدن باشه، تو گالری نمیاد.
ولی خودتون از طریق یه فایل منیجر مثل x-plore قادرید بهشون دسترسی داشته باشید.
والا توی ipmart که گفتن نمیشه ، توی گوشی های جدید بعد از آپدیت اطلاعات فعلی گوشی از بین نمیره و همچنان installserver توی اون پوشه باقی میمونه!نقل قول:
لینک:راستی گوشی رو گرفتم چند ساعت پیش :40:کد:http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=257648
دارم باهاش ور میرم بعدش آپدیت کنم:31:
از بین بچه های اینجا اونهایی که n78 شون و هک کردن لطفا بگن هک با کدوم روش راهت تره.در ضمن به نظرتون اول آپدیت کنم بعد هک؟
توی امضای من می تونی آسون ترین روش هک را ببینی.
مطمئنم عیب از رمت هست.........نقل قول:
به نظر من اشکال از رم نمیتونه باشه.من منتظر اظهار نظر شما اساتید هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.رمت رو عوض کن یه مارک دیگه بگیر سن دیسک........
2.گوشیتو وصل کامپیوتر کن باهاش یه کلیپ رو اجرا کن (از روی مموری گوشیت...)بعد هم گوشیتو ریستارت کن ببین چی میشه...
اگه کسی چینی این گوشی رو بخره بعدا براش مشکلی پیش نمیاد؟عمرش کم نیست؟(بخاطر چین بودنش)
نه داداش چينيش هم زير نظر خود نوكياست...:46:نقل قول:
دوست عزیز من هک کردم. یعنی دروغ میگم :دی ؟ انگیج هم روش نصب کردم.نقل قول:
اگه گوشیمو هک کنم بعد پشیمون بشم و بخوام دوباره مثل اولش بشه راهی هست؟چطوری؟
آره...چون واسه هك يه برنامه نصب ميكني و 2 تا فايل رو انتقال ميدي...ميتوني همينو برعكس كني...:46:نقل قول:
اگه سک من باشه خودش گزینه ای داره که باش اون رو(حالت هک) غیر فعال میکین....
شما هک که بکنید، هر موقع لازم داشته باشی فقط اون را فعال می کنی و در بقیه موارد حالت هک غیر فعاله و گوشی مثل مثل حالت بدون هک کار می کنه.
پس اصلا جای نگرانی وجود نداره.
دوستان سلام من میخواستم شنبه برم n78بخرم اکثر پستها را هم خوندم از این گوشیم خوشم اومده وقت خریدن چه چیزهایی را چک کنم ؟ قضیه این بارکد چیه؟؟؟؟؟
از بین لوازم جانبیش که چیزی کم و زیاد نمیکنن ولی فقط یه چیزو بهت بگم که این گوشی ساخت چینه پس اگه فروشنده بهت گفت فنلاندش هم هست ولی با قیمت بالا تر بدون چرت میگه و فقط لیبلشو عوض کردننقل قول:
فقط ببین imei مطابقت کنه..........
لوازم جانبیشم باید کامل باشه.....
میدونی چیا هست؟؟؟؟
مقایسه این گوشی با 5700:
1- کیفیت صدای بلندگوهاش از 5700 کمتره
2-کیفیت صدای توی هدفونش از 5700 خیلی بهتره (فوق العادس)
بقیه چیزاش از 5700 بالاتره
---
یک نکته:
دوستان تم افکت رو فعال کردین؟
خیلی باحال میشه ، عین ویندوز ویستا شده!
آره تم افکت فوق العاده س. مخصوصا اینکه تو هر تمی یه مدل افکت داره.
اتفاقا منم همین امروز تازه متوجه شدم
چی هست و کجای تنظیمات؟نقل قول:
دوستان تم افکت رو فعال کردین؟
خیلی باحال میشه ، عین ویندوز ویستا شده!
تو ورژن جدید فقط این گزینه وجود داره؟
ببخشيد کسی ميتونه به سؤال من جواب بده:
وقتی کسی به من زنگ ميزنه صداش خيلی ضعيف مياد در صورتی که صدای من اونور خيلی خوب ميرسه :(
صداش رو هم تا آخر زياد کردم ولی بازم زياد فرقی نکرده
دوست عزیز وقتی وارد قسمت تغییر تم میشید رو تم انتخابیتون اپشن رو بزنید و تم افکت رو on کنید.نقل قول:
دوست عزیز اون محافظ روی صفحه گوشی رو برداشتید؟اخه اون جلو بلندگو رو گرفته.نقل قول:
ممنون ولی کدوم يکی رو : جلويی يا پشتی؟ يا هر 2نقل قول:
ببین دوست من واسه ال سی دیت اخیرا بر چسب خریدی ؟؟؟؟
اگه خریدی برچسبه حفره ی خروج صدا رو گرفته باید با تیغ ...فقط تیغ بازش کنی....
برچسب فاب خودش بود که جدا کردمشنقل قول:
خ.ب حالا واسش برچسب جدید خریدی ؟؟؟؟
برچسب جدید هم بخری باز هم بلند میشه
نهنقل قول:
بخرم؟
بخرم بايد با تيق جلو بلند گو رو جدا کنم؟
منظورتنو نفهميدم؟!نقل قول:
سلام
اقا این گوشی برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگابایت روش نصب میشه ؟؟
اخه چرا مثلا گوشی مثل 6500 slide با اینکه پنجمین و جدیدترین ویرایش سری 40 هست ولی هنوز برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگابایت روش نصب نمیشه !!! در صورتی که سونی اریکسون اصلا اینطوری نیست
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوستان یه راهی برای تایپ مستقیم فارسی توی این گوشی پیدا کنید.(به جز آپدیت)نرم افزار crystal farsi هم کرکش درست روی سیمبین 9.3 کار نمیکنه.شماها برای فارسی تایپ کردن(حروف پ-چ-ژ-گ)توی گوشیتون چه میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله نصب ميشه....نقل قول:
روي تمام سري 40 هاي جديد بايد نصب شه من الان دارم از شما ميشنوم كه نصب نميشه...:18:
سلام دوستان عزیز
من چند روزیه دنبال گوشی می گردم که بتونه جوابگوی خواسته های من باشه
دوستان n78 رو پیشنهاد دادن و با اطلاعاتی که بهم دادن خیلی خوشم اومد ازش.. اما الان که پست های تو این کلوپ رو خوندم به شک افتادم... از دوسان عزیز که این گوشی رو دارن می خوام کمکم کنن. ممنون
1- autolock period که صفحه کلید رو بعد از زمان تعیین شده، قفل میکنه و برای باز کردنش حتما باید رمز بزنی، رو این گوشی داره؟
2- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ چون من 3250 داشتم... میتونه جایگزین بشه براش؟
3- میگن این گوشی تولید چینه!!! این خیلی نگرانم کرده و حتی کم کم دارم منصرف میشم از خریدنش. جریان چیه؟
4- سرعت خود گوشی چطوره؟ و اینکه اگه sms هامو روی مموری کارت ذخیره کنم، (خیلی برام مهمه) سرعت باز کردن و یا reply کردن sms ها پایین می یاد؟
5- در آخر هم یه توضیح کلی راجع به مزایا و ایراداش لطف کنین، خیلی ممنون میشم
1.اره داره....
2.کیفیت خیلی خوبه وبلندی بد نیست در حد3250 نیست...در مورد جایگزینی از اون 10000برابر بهتره به دلت میشینه...
3.اره ولی حاظرم قسم بخورم هیچ فرقی با فلاندییای قبلی نداره....
4.عالیه....نه فکر نکنم پایین بیاد اگرم بیاد نا محسوسه...
5.به خدا حال ندارم در کل بگم عالیه پسر اف پی 3....سیمبین 9.3....دوربین 3.2.....اف ام ترنسمیتر فوق العاده و....