درسته اما نه تا هر وقت که دلت خواست تو SLR ها معمولا تا 8 دقیقهنقل قول:
فکر نکنم HS10 داشته باشه ولی تا 30 ثانیه رو میدونم داره
Printable View
درسته اما نه تا هر وقت که دلت خواست تو SLR ها معمولا تا 8 دقیقهنقل قول:
فکر نکنم HS10 داشته باشه ولی تا 30 ثانیه رو میدونم داره
سلامنقل قول:
استاد عزیز 8 ثانیه احتیاجی به bulb نداره. خودتون میگین hs10 تا 30 ثانیه داره و همینطور دوربینای خیلی ساده تر.
تو عکسایی که از حرکت ستاره ها گرفته میشه از 6 تا 12 ساعت کمتر یا بیشتر دیاف باز میمونه ( این کار دکمه bulb هستش:31:) شاید شما برای اینکار روش دیگه ای بلدین:46:.
براي گرفتن چنين عكسهايي اگر سخت افزار مناسب نداشته باشين ميتونيد با يك لپ تاپ و دوربين معمولي متصل به آن تعداد زيادي شات با زمانهاي برابر در محدوده زمان و سرعت شاتر تنظيم شده بگيرين بعد با نرم افزارهاي مخصوص اين كار همه عكسها رو ادغام كنين و يك عكس واحد با سرعت شاتر بسيار كم بدست بيارين !نقل قول:
شما درست میگین اما این توانایی رو برای دوربین گذاشتن که شما زیاد به زحمت نیفتین:46:.نقل قول:
بله ولي متاسفانه اين توانايي روي اكثر دوربينها وجود نداره...( به دليل نياز به سرعت پردازش و حافظه بالا كه قيمت دوربين رو بالا ميبره)نقل قول:
من فقط خواستم بدونم hs10 این توانایی رو داره یا نه. همین. تسلیم:45:.
سلامنقل قول:
اولا استاد خودتی :10:
بعد 8 ثانیه نه 8 دقیقه (پست من رو درست نخوندی جیگر)
یه روش دیگه هست به اسم اسلاید
همون که دوستمون گفت بهترین کاره :46:
سلامنقل قول:
حق با شما بود من اشتباه خوندم 8 دقیقه بود. (اما اینجا خودمون که داریم چونه میزنیم bulb تو یه سری از دوربینها یه جای دیگه به اون شکلی که گفتم با قدرت کارشو همچنان انجام میده :31:).
بعدش منظورم از استاد به معنای واقعی کلمه بود و قصد بی ادبی نداشتم. اگه چیزی هم بلدم از شما دوستان خوب فروم یاد گرفتم:11:.
یا علی
عزیز من شوخی کردم ناراحت که نشدی ؟؟؟ :10:نقل قول:
من اول راهم اما سعی میکنم جلو برم همین هم مهمه ایشالا همه باهم ....:27: :31::21:
راسی چرا عکس آپ نمیکنی
:40:
سلامنقل قول:
اختیار داری سالار.
ایشالا.
والا بچه داری فرصت نمیده این مدت کارم این:22:بوده . ایشالا قسمتتون بشه.
حالا قسمت خودت شده یا کس دیگه ؟:31::11:
آره داداش بچه خودم:46:.
سلام
دوستان یک سوال داشتم هر جا گشتم جوابشو پیدا نکردم : ماکروی لنز 18-55 چند سانتیمتر هست ؟
28 سانتی مترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون
28 خیلی زیاده آیا تا 100 تومن لنز ماکرو گیر میاد.
میخوام یک فلش ناسیونال مدل pe-300 برای دوربین دیجیتالم بخرم.فقط نمیدونم چون قدیمیه رو دوربین دیجیتال جدید جواب میده یا نه؟خوب هست بخرم یا نه؟
اینم عکساشه
آموزش نحوه نگهداشتن صحیح دوربین عکاسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://persiangfx.com/fa/gfx/photography/how-to-hold-a-camera/
ببخشید من جای بهتر پیدا نکرم
:40:
نمیدونم handy cam هم جاش اینجاست یا نه،ولی چون دوربین ساده خونه کفاف فیلم برداری رو نمیده،این چشمم رو گرفت
SONY - HDR-XR150کد:http://rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=1944
میخواستم ببینم،قابلیت عکاسی داره،چطور دوربینیه؟ ارزش 700 تومن داره؟یا بیشتر هزینه کنم؟
پ.ن:برای فیلم ها و گردشای خونوادگی .کلا حرفه ای نمیخوام.خوب هست؟
بعد اینکه با چه پسونده Record میکنه؟ برای برده بریده کردن و جا دادن فیلم توی DVD5 برای جابجایی و ارشیو!چه کنیم؟؟؟
سلام به همه ی دوستان
می خواستم یک مقایسه ی حرفه ای بین canon 500d با nikon d3100 داشته باشید، نمی دونم کدومشون بهترن
اولش کمی می ترسیدم سراغ dslr برم ولی از وقتی فهمیدم این شرکتها بعضی از دوربیناشون و برای آماتورهای جویای نام طراحی کردن امیدوار شدم :46:
بشخصه بگم که خیلی خیلی از nikon d3100 خوشم اومده ولی خوب canon 500d هم تو همون ردست ، یکم قات زدم :31:
این دوربینها رو کسی هر دوتاش رو نداره که مقایسه کنهنقل قول:
شما بهتره تو سایتهای خاجی نگاه کنی که مقایسه هم کردن
ولی در کل فرق زیادی باهم ندارن :8:
نقل قول:
سلام
نیکون D3100 از خیلی از جهات بهتر از همتای کاننی خودش هست ولی اگر به کنن علاقمندید پیشنهاد من 550D هست.
سلام
بهتر هست برتریها و ضعفها رو هم عنوان کنید
البته نمیدونم این دوستمون برای چه کاری میل به اس ال ار پیدا کرده اند و برای چه مصارفی میخواهند مثلا حیات وحش یا طبیعت یا پرتره یا...نقل قول:
ولی تفاوت این دو دوربین خیلی محسوس نیست ولی دی3100 از لحاظ قیمتی وضعیت مناسب تری داره.
فکر میکنم ایشون قصد خرید دوربین با لنز کیت 18-55 داشته باشند که کیفیت اپتیکیه لنز 18-55 نیکون از همتای کننی خودش یک سر و گردن بالاتره!
به این صفحات هم برای بررسی دقیق تر میتونید مراجعه کنید
بازهم سوالی بود دوستانه درخدمتم.
یک سوال دارم دوستان
اگر Cmos ارزان تر و کم قابلیت تر از CCD هست چرا دوربین Canon Ixus 1000 SX که پردازنده ی Cmos دارد 400 هزار تومان و دوربین Canon SX 210 که پردازنده ی CCD دارد 330 هزار تومان است در صورتی که هم زوم اپتیک بالاتری دارد و هم پیکسل های بیشتری
سوال بعدی : کدام یک بهتر است ؟
Canon ixus 1000
پردازنده Cmos
حساسیت 10 مگا پیکسل
زوم اپتیک 10 ایکس
Canon sx 210
پردازنده CCD
حساسیت 14.1 مگا
زوم اپتیک 14 ایک
سنسور(نه پردازنده)نقل قول:
رفتار نوری سنسور CMOS در این اندازه(دوربین های کامپکت) هنوز به خوبی CCD نیست اما شاید در آینده پیشرفت های خوبی بشه
يه سئوال:نقل قول:
مگه به دليل بزرگتر بودن سطح سنسور CMOS به نسبت CCD و در نتيجه کاهش تعداد خطوط مرزي در يک تصوير، اين نوع سنسور باعث کاهش نويز و بلور در تصوير نميشه؟
يهني سنسورهاي CMOS تو کامپکتها، اختلاف اندازخ دارن با SLR ها!!!!
يعني بطور قطع!! نميشه فتوا داد که CMOS کيفيت تصوير بالاتر از CCD داره؟؟:18:... چرا؟
ممنون از اساتيد.
همینطورهنقل قول:
نمیشه فتوای کلی داد
حتی در مورد DSLR ها نمی توان با قطعیت تنها بر اساس نوع سنسور قضاوت کرد
ممنون دوست خوبم اما من جوبم رو نگرفتم
اگر Cmos ارزان تر و کم قابلیت تر از CCD هست چرا دوربین Canon Ixus 1000 SX که پردازنده ی Cmos دارد 400 هزار تومان و دوربین Canon SX 210 که پردازنده ی CCD دارد 330 هزار تومان است در صورتی که هم زوم اپتیک بالاتری دارد و هم پیکسل های بیشتری
سوال بعدی : کدام یک بهتر است ؟
Canon ixus 1000
پردازنده Cmos
حساسیت 10 مگا پیکسل
زوم اپتیک 10 ایکس
Canon sx 210
پردازنده CCD
حساسیت 14.1 مگا
زوم اپتیک 14 ایک
سلام
کی گفته پردازنده های Cmos ارزان تر و کم قابلیت تر هستند؟!
اتفاقا برعکس.روی تکنولوژی Cmos خیلی خوب کار شده و پیشرفت های خیلی خوبی هم داشته.
این دو مدلی که شما میفرمایید را من نمیشناسم ولی حتما توی دو کلاس متفاوت هستند و برای همین این اختلاف قیمت تقریبا کم را دارند.
تایید میشهنقل قول:
من توضیح دادم CMOS در این سایز همنوز پیشرفت لازم رو نکرده و پرفورمنس کمتری نسبت به CCD در این سایز داره اما در اندازه های بزرگتر ماجرا برعکسه و کاملا به نفع CMOS است
نقل قول:
دوست عزيز، :
1-اگر دوربين کامپکت با سنسور CMOS تهيه کردي، ممنون ميشم کيفيت و عملکردشو با چند عکس نمونه برامون بذاري
چون هنوز به سنسورهاي CMOS در نمونه هاي کامپکت، آشنايي و اعتماد ندارم!
هر چند در شبه SLR ها، سنسورهاي CMOS خوب کار ميکنن.
2-اختلاف مگاپيکسل هاي 10 تا 14 نميتونه تنها ملاک انتخابت باشه، بقيه قابليتها از جمله زوم خوب و لرزشگير مناسب ، قابل اتکا ترن.
3-نمونه عکساي موجود هر مدل رو چک کن و دوربيني بخر که از رنگبندي و عکسش، بيشتر حال کني
4- عجله نکن! تحقيق قبل از انتخاب ، مهمتره.
سلام
یک سوال کاملا مبتدی در مورد SLR ها دارم :
آیا لنز های تولیدی هر شرکتی فقط به دوربین های خودش می خوره ؟ اگه این طوره آیا دوربینی هم هست که لنز چند شرکت مختلف رو پشتیبانی کنه ؟
مثلا دوربین های پاناسونیک رو فقط میشه با لنز های پاناسونیک استفاده کید ؟
متشکرم :10:
سلام
تا اونجایی که من میدونم لنز هر شرکت فقط به دوربین های همون شرکت میخوره ولی یک سری شرکت هایی هستند که دوربین تولید نمیکنند یا خیلی ضعیف تولید دارند و توی کار تولید لنز هستند .این شرکت ها لنز هایی تولید میکنند برای دوربین های مختلف مثل تامارن و سیگما و... که مثلا یک لنز تامارون مانت نیکون هست و مدل مشابه مانت کنن.
موفق باشید.
فقط یک نکته را در نظر داشته باشید درسته قیمت این تیپ لنزها مثلا سیگما ، تامرن ،.... بسیار کمتر از مشابه شون با مارک نیکون یا کانن هست ولی عموما کسانی که از این لنزها استفاده کردند به این قضیه اعتراض دارند که این تیپ لنزها بگیر نگیر دارند یعنی یکی می خره خیلی راضی به دیگران پیشنهاد می کنه بعد نفر دیگه که می خره دچار مشکل می شه به نظر من مشکل بر می گرده به کیفیت ساخت و بازرسی هایی که در این کارخانجات قطعا ضعیف تره خلاصه هرچه پول بدی آش می خوری یک نکته دیگه هم هست که عموما مشتری اول و اخریش اگه یک روز تصمیم به فروش این لنزها بگیری به ندرت مشتری برای دست دومش پیدا می شه ولی لنزهای کانن و نیکون را با 20 تا 30 درصد پایینتر به راحتی می تونی بفروشینقل قول:
بله هر برندی یه استانداری داره(کنون و نیکون و. . . )نقل قول:
پاناسونیک تولید کننده لنز نیست
شرکت هایی مانند سیگما(که البته دوربین هم تولید می کنند) برای کنون و نیکون هم لنز تولید می کنند که اصطلاحا مونت کنون یا نیکون خوانده می شود و البته ارزان تر است.البته گاهی لنز های بسیار خوبی در بین ژیدا میشوند مثلا فیس آی سیگما یا بعضی تله های تامرون از کارهای خوب این شرکت ها محسوب می شوند.
نیکور(لنز های نیکون) و لنز های سری ال کنون از جمله لنزها بسیار مرغوب موجود در بازار هستند
خیلی از همگی متشکرم :)
پس دوربین هایی مثل Olympus E-P1 و Panasonic G1 چه لنز هایی بهشون می خوره ؟!
یک سوال مبتدی دارم ccd با cmos چه فرقی داره و آیا در کیفیت فرقی داره؟
در زمان های خیلی دور سنسور ها CMOS بودند و کیفیت پایینی داشتند. بعد CCD با کیفیت و حساسیت بهتری اومد و بعد از اون CMOS های جدید که کیفیت خیلی بهتری داشتند اومدند :)نقل قول:
تا جایی که من می تونم CMOS خروجی دیجیتال دارهولی CCD آنالوگه و با گرم شدن نقطه هایی روی عکس به وجود میاد
ولی فعلا نمیشه گفت کدوم سنسور عکس های بهتری می گیرند و باید خروجی دوروبین رو مقایسه کرد ... ولی میگن در آینده CMOS خیلی بهتر میشه :)
l,tr fhadn :10:
اتفاقا این سوال اصلا مبتدیانه نیست،بله اگه فناری های scmos و bicmos بزارن آینده از آن cmos هست ،اگه به این مبحث علاقه دارین من مقاله ای جامع رو در این مورد در forum خواهم گذاشت....:11:نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232204&page=40
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
کد:www.dalsa.com/corp/markets/ccd_vs_cmos.aspx
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Image_sensor