شما باید خودت رو به اون قسمتی که هواپیماها هستند برسونی
یک قسمتی هست که عین پارکینگ هواپیما میمونه
Printable View
شما باید خودت رو به اون قسمتی که هواپیماها هستند برسونی
یک قسمتی هست که عین پارکینگ هواپیما میمونه
خب چه جوری؟
گوشه یه دیوار فکر کنم طرف اسانسور یه سوراخ بالا دیوار هست بپر بالانقل قول:
تو سیاهی هست چراغ تفنگ رو روشن کن
اون سوراخ که مثلا آتش گرفته؟
اگه منظورت اون هست که ارتفاعش زیاد هست و نمیرسه!امتحان کردم!
اره خودشه باید قدرت پرش رو بزنی و بپرینقل قول:
میگم که نمیرسه!
اگه نتونستی وایسا فردا SAVE GAME بعد این مرحله میزارم براتنقل قول:
چطور نمیرسه؟؟؟؟
شما بپر روی اون دستگاهی که کنار دیواره بعد بپر بالا
حتما رد میشه
منم اول مرحله ي Frozen Paradise گير كردم ! رفتم توي كشتي و همه رو كشتم ولي نميدونم چيكار كنم ؛ طبق گفته ي شما بايد از اينجا بپرم بالا ولي Meha راست ميگه نميشه پريد . فاشيست جون زيرش هم چيز خاصي نيست ، اونايي هم كه هستن دورن و نميشه از روي اونا پريد بالاي اين سوراخ ! ميشه يه توضيح تكميلي بفرماييد ؟!
بابا مگه ما چه طوری رد کردیم ما هم پریدیم و رد شدنقل قول:
شما دکمه قدرت پرش رو بزن میپره
عجله نکن فردا مرحله بعد رو میزارم
همه رو که کشتی برو جلو بع د سمت راست یک بریدگی هست که اونجا از این دستگاه هایی که نوشابه میدن هست(فکر کنم در مورد این که چیه زیاد مطمئن نیستم)
بالای اون یک سوراخه که میتونی بپری داخلش وبری به قسمت مورد نظر
نقل قول:
دوستان همونطوری که fashist عزیز گفت همین راه هستش
پس دیگه خواهشن دیگه در مورد این مسئله سوال نکنید
سلام
من تو نصبش مشکل دارم دو تا dvd رو میریزه رو هارد بعدش میرم ستاپ رو اجرا میکنم demon tools هم توش نداره دو تا dvd زیپه extract میشه میریزه تو هارد بعدش از اونجا باید نصب کنیم
بعد از نصب paul.dll رو میریزم تو bin32 و وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم securom ارور میده و نمیره تو بازی چه خاکی تو سرش کنم اعصابم رو خورد کرده
paul.dll من 847 کیلو بایته تو این سایت های تورنت یه فایل گذاشتن کرک 9.5 مگ این با اون چه فرقی میکنه؟
این بازی تو از چه شرکتی یا دان کردینقل قول:
یعنی فایل هایی که تو دی وی دی هستن زیپ هستن
این بازی یه بار نصب هستش و نیازی به دیمون تولز نداره
باید کرک رو بگیری
وارهد مگه اومده؟گ
من چقدر عقبم از دنیا...
بابا شما تو ججزاير لانگر هانس زندگی میکنی و خبر ندارینقل قول:
پس نصف عمرت بر فنا رفت دیگه هم بر نمیگرده
شما خودت اطلاع غلط ميدي بعدش شاكي هم هستي ؟!نقل قول:
بابا مگه ما چه طوری رد کردیم ما هم پریدیم و رد شد
شما دکمه قدرت پرش رو بزن میپره
عجله نکن فردا مرحله بعد رو میزارم
از فاشيست عزيز هم به خاطر اينكه تو يه جمله ي ساده كار ما رو حل كرد تشكر ميكنم .نقل قول:
اره خودشه باید قدرت پرش رو بزنی و بپرینقل قول:
اون سوراخ که مثلا آتش گرفته؟
اگه منظورت اون هست که ارتفاعش زیاد هست و نمیرسه!امتحان کردم!
به هر حال از همه ممنون و معذرت ... :41:
اقا من بازي را تا اخر رفتم ...آخرش يك كد 8 رقمي بهتون نشون ميده كه با اين كد يك مرحله ساختگي از كرايسيس را بهتون نشون ميده كه حدود 20 دقيقه طول ميكشد....بيشتر حالت طريقه ساختن بازي هست...البته اين كد را بايد در منوي بازي ودر قسمت optinn وارد كنيد
مطمئنی؟؟؟؟
من که رفتم هیچ کدی بهم نداد؟؟؟
درجه سختی که بازی رو تموم کردی چی بود؟؟؟
راست ميگي يا سر كارمون گذاشتي منم بازي كردم چنين چيزي نبود چنين چيزي بعيد هست باشه. جون عزيزت خالي بندي نباشه ها به خاطر اين حرفت شايد برم دوباره بازي كنم رو كدوم درجه سختي بازي كردي؟نقل قول:
من تو مرحله Below The Thunder گير گردم . يعني به يه تونل باريك رسيدم كه بايد ازش رد بشم تا نصفه اش ميرم ولي اخراي تونل گير ميكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
به همون جايي ميرسي كه بالاي سرت چوب و تخته شكسته هست؟ اونجا يه راه داره از همون پايين خيلي ناجوره ديده نميشه وقتي مستقيم مياي ميرسي اونجا بپيچ به سمت چپ زياد نه يه ذره دقت كني يه حفره باريك هست برو توش ادامه بده
عزیزم شما اگه یه کم توجه بر حرفای من میکردی میتونستی مرحله رو رد کنینقل قول:
من فقط با دکمه قدرت پرش تونستم بپرم بالا و حالا اگه تو تو عمر با عزتت دو تا بازی میکردی میدونستی وقتی بخای بپری بالای یه چیزی اول دور ورش رو نگاه میکنی اگه یه سکو یا وسیله کمکی باشه از اون وسیله کمک بگیری
شما ها فقط میخواین زود بازی رو تموم کنید و توجه ای به محیط داخل بازی نمیکنید
بابا عجبانقل قول:
من و دوستانمون و فکر کنم همه این بازی رو تموم کردن ولی هیچکش همچین کدی ندیده ولی شما دیدی
خب این کد رو بگو ببینیم این چیزی که شما دیدی واقعیت داره
سلامنقل قول:
عزیزم شما اگه یه کم توجه بر حرفای من میکردی میتونستی مرحله رو رد کنی
من فقط با دکمه قدرت پرش تونستم بپرم بالا و حالا اگه تو تو عمر با عزتت دو تا بازی میکردی میدونستی وقتی بخای بپری بالای یه چیزی اول دور ورش رو نگاه میکنی اگه یه سکو یا وسیله کمکی باشه از اون وسیله کمک بگیری
شما ها فقط میخواین زود بازی رو تموم کنید و توجه ای به محیط داخل بازی نمیکنید
هيتلر جان اتفاقا من به حرفاي تو عزيز توجه كردم و قاتي كردم ولي حالا ديگه مشكلم حل شده درضمن حق با تويه من حتي تو عمر 16 سالم حتي يه دونه هم بازي نكردم و همه ي بازيهارو فقط تو كردي . اينم به حافظه ي بلند مدتت بسپار كه اگر اينطوري تند حرف نزني كسي نميگه كه تيكه انداختن بلد نيستي :41:
سلام من این بازی رو خریدم کرکش میکنم بعدش میخواد وصل شه اینترنت منم بنا به دلایلی اصلا امکان نداره با اون سیستم به اینترنت وصل شم چی کارکنم .!!
اگه به صفحه های قبی یه نگاه کنی میتونی کرک رو پیدا کنی و نصب کنینقل قول:
نه بابا اون آقا علاقه داره حرف مفت بزنه همه فهميدن داشت خالي مي بست اولين بارش نيست تاپيكها رو با يه دروغ به هم ميريزه آخرين بارشم نخواهد بودنقل قول:
یه سوال دارم شما چطور با این سیستم تونستید بازی کنید؟؟؟نقل قول:
با اين سيبستم ميشه
cpu pentiom 300mhz
ram 64 mb
vja savege 32 mb
hard 60 gig
شما بچه ها رو گیر اوردین؟؟؟:41:
من قسم می خورم شما اسپمر حرفه هستین
حتما با این سیستم شما روی حد اکثر بازی کردین!!!!!
این همه ادم من جمله خودم تا اخر رفتم ولی اون کد رو ندیدم
شما هم بهتره سر بسر بچه ها نزاری
توی این 250 هزار نفر من می تونم به جرات بگم که 20 نفر ادم این سیستم رو ندارن این سیستم برای باز کردن یه مرور گر اینترنتی 20 دقیقه طول میکشه چون این همه سال کار کرده حالا شاید شما تازه از کارتن وا کردین
اینقدر سربسر بچه ها نزار خواهش میکنم:10:
پاورقی: من اگه بجای همکار ها بودم یه اخطار درست حسابی بخاطر مخ کار گیریه بچه ها بهت میدادم
همکار ها پست های مارو پاک میکنن بعد پست شما رو پاک نمی کنن که این سیستم فسیلی رو می نویسین
الان کفاره داره ادم با این کامپیوتر کار کنه تابلو که این پست هاتون اسپم
خواستم یه جا گیرت بندازم که انداختم
فکر یه جاشو نکردی !!!نقل قول:
اون می تونه فقط یه شوخی باشه که واسه نیم ثانیه یا بیشتر بتونی یه لبخندی بزنی ! :46: :20:
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم :20:
فقط توی یکی از پست ها خوندم که برای سوم شخص بازی کردن باید یه همچین کاری رو بکنم:
Start the game with the command-line shortcut of -DEVMODE
این یعنی چه نفهمیدم چون تا حالا از کد تقلب برای هیچ بازی استفاده نکردم اگه میشه راهنمایی کنید...
فکر نکنمنقل قول:
این بازی کلا اول شخصه
اصلا به حالت سوم شخص در نمیاد!!!!!
نقل قول:
نه دوست عزیز این مطلب توی پست 344 همین تاپیک هست چون چندتا از دوستان گفتن که کدش روهم امتحان کردند ودرسته یه نگاهی بنداز فقط موندم این دستوری که گفتم یعنی چه؟؟
يعني شما ميگيد ميتونيم به صورت سومين شخص هم بازي كنيم؟ من كه فكر ميكردم اين كار رو وقتي كه سوار ماشين يا وسيله ي ديگه اي بشيم ميتونيم انجام بديم. حالا اگه ممكنه يه خورده توضيح بديد.
من هم شکم روی همینه...؟؟؟؟!!!!!!
تا حلا همچین چیزی نشنیدم....کسی تونسته تا حالا این کار و بکنه؟؟؟
دوستان توی کریسیس قبلی هم میشد به حالت سوم شخص در اومد.
به شورت کات بازی این دستور رو اظافه کنین:
devmode-
البته قبل از تیره یه فاصله باید باشه و توی بازی فکر کنم کلید f1 یا f2 یا f3 یا f4 هست.دقیق یادم نمونده ولی باید یکی از اینها باشه فشار بدین تا به حالت سوم شخص در بیاد.
ممنوننقل قول:
منظورت از شورتکات چیه؟؟؟
همون ایکنی که بازی رو باهاش اجرا می کنیم؟؟
البته قبل از تیره یه فاصله باید باشه
این رو که قرمز کردم یکم مبهم بود....یهنی چی؟؟؟؟
عزیز شما مفهوم سوم شخص رو اشتباه گرفتی :20:نقل قول:
سوم شخص یعنی دوربین میاد پشت شخصیت (سایکو) و شما تمام بدن رو میتونی ببینی
مگه شما كه سوار ماشين يا هروسيله اي ديگه اي ميشديد تمام بدن اون شخصيت رو نميبينيد؟البته با زدن كليد f1
در ضمن من همين الان تونستم زاويه ديد رو به سومين شخص تبديل كنم.
دوستان حالت سوم شخص براي بازي كاملا معقول هست و قابل تائيد يادم مياد يه بار يه كاربري اومد ادعا كرد يه پچ هست كه ميشه با اون بازي رو به حالت سوم شخص در آورد همه ايشون رو تكذيب كردن و البته من هم باهاش مخالفت كردم كه حالا مي بينم حق با ايشون بوده و مااشتباه كرديم با يه تغيير ساده ميشه بازي رو به حالت سوم شخص برد