اوه چه سوتی دادم دوستان شرمنده!!!!
30 لیگ و 40 تیم ملی و 500 باشگاه
Printable View
اوه چه سوتی دادم دوستان شرمنده!!!!
30 لیگ و 40 تیم ملی و 500 باشگاه
نقل قول:
دمت گرم اقا اين خيلي با حال بود من ديدم :18:به اين شكل در اومدم krauser جان خيلي حال كردم
مسعود جان سلام من ي سوال داشتمنقل قول:
ميخواستم ببينم شما تو فيفا هم رو كيبورد و هم رو دسته چه جوري پنالتي ميزني من تو يورو باكيبورد بلدم اما توفيفا نه
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
مسعود جان White Hart Lane تو 08 هم بوده درضمن بازی در اروپا در روز اکتبر ریلیز میشه به نظر شما تا بیاد تو ایران چه قدر طول میکشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GET READY FOR A PROFESSIONAL FOOTBALL GAME
تو ایران هم یکی دو روز بعدش 100 درصد میاد!!!نقل قول:
مسعود جان White Hart Lane تو 08 هم بوده درضمن بازی در اروپا در روز اکتبر ریلیز میشه به نظر شما تا بیاد تو ایران چه قدر طول میکشه؟
GET READY FOR A PROFESSIONAL FOOTBALL GAME
حالا اینجا ربط به 08 نداره ولی:نقل قول:
مسعود جان سلام من ي سوال داشتم
ميخواستم ببينم شما تو فيفا هم رو كيبورد و هم رو دسته چه جوري پنالتي ميزني من تو يورو باكيبورد بلدم اما توفيفا نه
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
Thanks
با دکمه Z میتونی چیپ بزنی و با Q فنی...
البته من pes باز هستم اما شنیدم امسال فیفا کولاک کرده و برای همین منتظرم بیاد ببینم چی هست.
امروز تو یکی از وبلاگهای pes خبری پیرامون فیفا خوندم که حالم گرفته شد متن خبرش این بود:
نقل قول:
و در آخر هم دلیل اینکه چرا همانند pes این بازی برای پی سی عرضه نمیشود را از زبان آقای paul hossack میشنویم:این بازی بعلت حجم بسیار بالای گرافیک و موشن وهمچنین هوش مصنوعی بسیار بالا در پی سی قابل اجرا نیست بطور مثال اگه شما یه سی پی یو ۳ هسته ای و گرافیگ Geforce8800 ultra با ۵۱۲ مگابایت حافظه داشته باشید باز هم قادر به اجرای فیفا نکست نخواهید بود!
این حقیقت داره؟
من فکر نمیکنم فیفا حاضر بشه بازار پی سی را از دست بده.
شايعه اي بيش نيست عزيزم:16: كلي براي اين بازي رو p30 تبليغ شده و حتي در E3 2008 و Games Convention 2008 هم براي p30 معرفي شده:27:نقل قول:
اين خبرو دقيقا از كجا آوردي؟:blink:
این حرفو من تائید میکنم!!!نقل قول:
و در آخر هم دلیل اینکه چرا همانند pes این بازی برای پی سی عرضه نمیشود را از زبان آقای paul hossack میشنویم:این بازی بعلت حجم بسیار بالای گرافیک و موشن وهمچنین هوش مصنوعی بسیار بالا در پی سی قابل اجرا نیست بطور مثال اگه شما یه سی پی یو ۳ هسته ای و گرافیگ Geforce8800 ultra با ۵۱۲ مگابایت حافظه داشته باشید باز هم قادر به اجرای فیفا نکست نخواهید بود!
تو مصاحبه سازنده نسخه PC خوندم!!
فکر کنم تو این باشه:
کد:http://www.fifa4fans.de/pre_network/fifa09/interviews.php
توی دمویی که برای pc در 12 سپتامبر عرضه میشه این تیمها حضور دارند
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
این هم خبر به زبان انگلیسی
EA Sports have officially announced that the FIFA 09 Demo will allow you to play a full match with each half being two minutes.
Demo for FIFA 09 will be available to download from September 12th and will feature the following:
6 teams to choose from:
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
Adidas Live Season info and tips & hints screens
PC controls video/Intro video
اولین تریلر رسمی از فیفا 09 برای pcکد:http://v8.cache.googlevideo.com/get_video?video_id=E4aey_orwV8&origin=dal-v67.dal.youtube.com&signature=09DC5CA05A9C08122D047523052781D9792C90CD.B309ECC9D5BAE8DE01683D31A93D702D3C2E82D9&ip=89.165.19.109&ipbits=8&expire=1220338961&key=yt1&sver=2
اصولا از نظر فنی اصلا همچین حرفی که طرف زده اصلا امکان نداره !!!! خوده پردازنده 8800 یه نسل از RSX و پردازنده گرافیک XBOX جلوتره !!!!نقل قول:
بعدش هم چرا فقط پردازنده های nvidia رو نام می برن همین پردازنده Xbox که ماله ATI هست می دونید ماله چند سال پیشه ! ATI از اون موقع تاحلا 2 3 نسل رفته جولوتر ! خودش همین الان گرافیکهایی داره که واقعا قدرتهای بالایی دارن !!! تازه DX شون هم از انویدیا جلوتره !
مگر چرا : اینقدر برنامه نویسی خوده نسخه نکست مسخرس که نشه رو PC بیاد ولی بازم امکان نداره !!! همیشه وقتی یه سازنده بازی .. بازی رو طراحی می کنه حالا حتی اگه برای ننتیندو DS هم باشه ولی بازم انجین قابلیت اجرا و تست رو رویه PC داره !!! و هیچ وقت نمیان تا یه جایی بسازن بعد بزنن رو DVD چیزی بزارن تو کنسول ببینن چی شد ! (اینی که این آخر گفتم این تست بعد از تست های اولیه انجام میشه) - همیشه تستهای اولیه رویه PC هست در واقع !
در نتیجه : نمی خوان رو PC بزنن !!! (نسخه نکست رو)
خالق از مخلوق که کم نمی یاره !!! میاره ؟؟؟
PC > Any console
:5:
ممنون ولي همين تريلر با قابليت دانلود از لينك مستقيم و با كيفيت تو تاپيك قرار گرفته بود از تو خود ايندكس دانلود فيفا هم با لينك مستقيم قابل دريافتهنقل قول:
اينم لينك دانلودش با كيفت HQ و فرمت MOV از سورس خود فيفا (حجم 56 مگ)
کد:http://largedownloads.ea.com/pub/movies/FIFA09/FIFA09multSIZZLEpV10_640x360_56MB.mov
هیچکدام از دوستان یک جواب قاطع نداد! هرکی یک چیزی گفت!
اخر بازی برای پی سی میاد یانه؟
شما همش ميخواي حرف خودتو بزني ها:13: مشخصه كه براي pc مياد:26:نقل قول:
این فیلمی که من گذاشتم بزای pc است ولی این فیلمی که شما میگید برای next gen است که خودم قبلا دانلود کرده بودمنقل قول:
دوست عزيز تريلر عبارت است از ويديو كليپ منحصر به فردي كه توسط يك كمپاني براي تبليغ محصولش ارائه داده ميشه ويديويي كه من گذاشتم تريلر رسمي و تنها تريلري هست كه از سوي كمپاني الكترونيك ارتز منتشر شده ساير ويديو ها هيچ ارتباطي با كمپاني سازنده نداره و توسط ديگران ضبط و پخش ميشه بنابراين ياد بگيرين كه هرجا يك ويديو خاص ديدين نگيد تريلر هست تريلر يك ويديو كليپ ثابت و مشخص هست كه معمولا يك يا 2 تا بيشتر نميشه تعدادش براي هر محصول
اينكه شما ميگيد اين براي نكست بود اويكي براي Pc بازم دليلي بر تريلر بودن نميشه يك ويديو ساده هست كه از گيم پلي بازي اونم از روي مانيتور فيلمبرداري شده. اميدوارم فرق تريلر رو با ويديو و كليپ و ... رو تونسته باشم بهتون انتقال بدم
با سلام خدمت دوستان گل :
اقا عجب تاپیکی هستش این تاپیک فیفا.
برم سر اصل موضوع اینطور که من در تریلر نسخه پی سی دیدم واقعآ هنوز اون ایرادات که تو فیفا بود رو داره با خودش یدک میکشه مثلا مثل مونگلا بودن بازیکنها .
و اینکه اصلا بازی یه طوریه نمیدونم چطوری بگم یعنی اصلا اندازه بازیکنها و اندازه زمین وکلا سایز و اندازه ها خییلی بد کار شده امیدوارم تونسته باشم چیزی که میخوام بگم.
مثلا اندازه کله ها اصلا با تنه و فیزیک بدنی اونها تناسب نداره و کل بازیکنها اصلا با زمین تناسب نداره و توپ که قربونش برم.
ولی ولی تو نسخه نکستش همه اینها رعایت شده که هیچی اصلا فوق تصور ساخته شده لامصب کلا نسخه نکستش رو میشه بهترین بازی هم ازش یاد کرد.
در ضمن چیزی که برام خیلی جالب بوده اینه که برخورد ها تو هر دو نسخه نکست و کورنت خوب کار شده و این یکی از نقاط مثبت بازی نام برد.
و اینکه دیگه به نظر من گرافیک 8800 که گفته شده کذب محض هستش و همینجا من فتوا میدهم که با 7300 هم شما میتوانید بازی را راحت بازی کنید.
و چیزی که برام عجیب بود تو این نسخه و شاید شما بتوانید کمکم کنید این هستش که تو نسخه جدید فیفا یعنی 09 (نسخه نکست) بازیکنها یه جورایی کشیده هستن و دراز به نظر میرسن و اون طبیعی بودن فیفا08 رو ندارن شاید مشکل از تصویر برداری باشه ولی تو عکسها هم میشه این رو مشاهده کردش.
و در اخر هم دوستان عزیز و گرامی خییییلی معذرت میخوام ولی دوستان گفتن بازی هفته اول مهر میاد ایا این صحت داره؟
اخه همیشه تو ابان ماه بازی به دست ما میرسید و شاید هفته سوم وچهام مهر نه هفته اول.
AHMAD08
از اطلاعاتت ممنون در مورد گرافیک ea جوری کارکرده که سیستم پایینا از 09 بی بهره نمونن در مرود نکست جن چیز های عجیبی میگی من نو نکست 08 هم چین چیزایی ندیدم.
سلام احمد جان.بازی 12 مهر منتشر میشه:46:نقل قول:
خییلی دستون درد نکنه رفقا که جوابمو دادین .
پس شد هفته دوم ممنون رفقای گرام .
ray عزیز عرض کنم که در مورد این که نکستش اکثر دوستان که نکستش رو بازی کردن و برای اول که بازی کردن واقعآ شگفت زده شدن و جا خوردن .
چون که نسخه نکست فیفا واقعآ هیجان انگیز هستش مثلا اگر که از راه دور گل بزنی واقعا هیجانی واقعی رو حس میکنی .
جدید ترین ویدئوی بازی که 1 روز پیش منتشر شده:
Inside the Game: Adidas Live Season
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD...76MB:
SD...27MB:کد:http://www.gametrailers.com/download/39428/t_fifas09_inside_adidasls_doc_h264.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/39429/t_fifas09_inside_adidasls_doc.wmv
كمپاني الكترونيك آرتز با اضافه كردن تيم FC Toronto ليگ كانادا رو اضافه كرده يا فقط تيم رو وارد بازي كرده كسي خبر داره؟
لیگ کانادا که به عنوان لیگ جدید تایید نشده و به احتمال زیاد فقط همون تیم باید تو فیفا باشه!نقل قول:
كمپاني الكترونيك آرتز با اضافه كردن تيم FC Toronto ليگ كانادا رو اضافه كرده يا فقط تيم رو وارد بازي كرده كسي خبر داره؟
فقط لیگ استرلیا توسط David Rutter سازنده نسخه Next-Gen به عنوان لیگ جدید تایید شده!
هم چنین لیگ 3 اسپانیا نیز تائید شده....
مسعود عجب حرفايي ميگي ليگ استراليا تو 08 هم بود ديگه جديد اضافه نشده كهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست عزيز ضمن تبريك عضويتت پيشنهاد مي كنم وقتي پست ميدي قبلش فقط 1 درصد احتمال بدي به درد بازديدكننده هاي تاپيك مي خوره يا پست كمكي باشه يا سوالي و اگه خبري مي خواد باشه پستت بايد خيلي لول بالا تر از اين حرفها كه شما نوشتي باشه در ضمن بهتر بود حالا كه نظر شخصي ميخواي در مورد فيفا بدي اين 3 تا جمله ات رو تو يه پست ميزدي. اميدوارم توجه كني كه اينجا چت روم نيست. موفق باشينقل قول:
فکر کنم پاک آلزایمر گرفتم!!!نقل قول:
مسعود عجب حرفايي ميگي ليگ استراليا تو 08 هم بود ديگه جديد اضافه نشده كه
شرمنده یه لحظه سر اعلام نتایج کنکور داشتم جواب میدادم که قاطی کردم!!!
البته شايدم مال نيوزلند اضافه شده با استراليا قاطي كردي به نظرت ليگ امارات رو مي ذارن؟نقل قول:
اگه بذارن بدجوري حال ميده تعداد ايروني هاي موجود تو بازي افزايش پيدا ميكنه
مگه ایرانی های ما تو تیم های بزرگی مثل اوساسونا یا فولهام رو درست کردن که مال لزیونر های اماراتی ها رو درست کنن.
فیفا در مورد نبود داور تو زمین مشکل داره تو این یکی حل شده؟
توي 08 مهدوي كيا توي فرانكفورت هستنقل قول:
هاشميان توي هانوفر
نكونام تو اوساسونا
آندو تيموريان تو بولتون
رحمان رضايي توي مسينا
امير شاپورزاده توي هانزا روشتوك
ان شا الله مسعود سليماني عزيز هم به اين جمع توي 09 اضافه خواهد شد
09 فيفا رو با PES مقايسه نكن كار فيفا خيلي درسته عزيز
داور وسط و حتی کمک داور تو 08 هم بودش که باید تو تنظیمات بازی اونا رو on میکردی ولی مشکلش اینه که هیچ کاری تو زمین نمیکنند و فقط راه میرن!!!نقل قول:
فیفا در مورد نبود داور تو زمین مشکل داره تو این یکی حل شده؟
در ضمن لیگ های بزرگی مثه آرزانتین هستن که تو فیفا بیان و حالا حالا ها نوبت به لیگ امارات و اینجور کشور ها نمی رسه!!!
اين ديگه كيه نكنه منظورت مسعود شجاعيه؟:31:سوتي دادي خفن:27:نقل قول:
به شدت تاييد ميشه:12::12:نقل قول:
يه مشكل ديگه اي كه داشت اين بود كه روي رنگ لباسشون كار نشده بود و بعضي وقتا همرنگ تيما بود كه واقعا حرص در مياورد و مجبور به restart بودينقل قول:
كي نوبت به ايران ميرسه؟:41::41:نقل قول:
از دوستان کسی دمو رو تونسته گیر بیاره؟؟؟؟؟!!!!!!
اگه لینکش رو دارید بدید تا ما هم تست کنیم
نه عزيز دلم من خيلي سخت سوتي ميدم اسمش مسعود سليماني هست. شجاعي پسوندش هستنقل قول:
اسم كامل:
مسعود سليماني شجاعي
ميگما آرمين خان انگار فيفا رو خيلي دست كم گرفتي داور وسط كه سهله كمك داورهاي هم هستند. اونم از لژيونرهامون كه تو بازي هستن. آرمين جون فيفا خور نيستي نه؟نقل قول:
مسعود اين كه ميگي هيچ كاري نميكنن يعني چي؟ ميخواي برقصن مگه؟ خوب داورن ديگه مي دون اين ور اونور كه از صحنه ها عقب نمونن. اتفاقن كل كل كردن داور با بازيكنا مي بيني چه باحاله وقتي مي خواد جريمه كنه بازيكني رو؟ يا بازيكنا بعد خطا خيلي قشنگ مظلوم نمايي مي كنن اين فيفا خداييش ختم فوتبال مجازيه.نقل قول:
به اون باشه ليگ آرژانتين از K-League برتره ولي K-League هست تو بازي تازه ليگ استراليا هم اضافه شده بود به 08. يكي از سياستهاي شركت افزايش ليگهاي آسيايي هست. پارسال اين مسئله رو كاملا اشكار كرد تو خبرهاش. تازه ليگ ارژانتين رو مي خواي چيكار ليگ به نظر من فقط اروپاييش خوبه چون تو مربيگري حوصله بر نيست.ولي وقتي تو ليگ هاي غير اروپايي مربيگري ميكني از دنياي فوتبال عقبي انگار.
اگه من دوست دارم ليگ آسياي زياد بشه اولا به خاطر همون مسئله اي كه گفتم بود دوما به خاطر خودم : اينبار كه واسه فيفا 09 پچ بسازم مي خوام ليگ قهرمانان آسيا رو به بازي اضافه كنم.
نه ديگه قرار شد 5 شنه بياد ديگه 6 روزم صبر كني ميادنقل قول:
حالا حالا ها نميرسه پس چشم انتظار نباش نه اينا ميان از ايران لايسنس بگيرن با اين ليگ ضعيفي كه داريم نه ايران حاضر ميشه همكاري كنه با اين كفار نا مسلمون:31:شوخي كردم:27:نقل قول:
تازه گذشته از اينها توي ايران قانون كپي رايت براي سي دي وجود نداره اينم كه دنيا ميدونه واسه همين شركت ها حتي قبل از تحريم هم رو ايران هيچ حسابي به عنوان يه بازار يا ماركت باز نمي كنن
آیا نسخه ی آزمایشی بازی وجود داره؟
نسخه آزمايشي همون دمو هست 5 شنبه مياد 6 روز ديگهنقل قول:
تایید می شه کرازر عزیز هستن ولی قیافه هاشون به هر کسی شبیه جز خودشون.نقل قول:
توي 08 مهدوي كيا توي فرانكفورت هست
هاشميان توي هانوفر
نكونام تو اوساسونا
آندو تيموريان تو بولتون
رحمان رضايي توي مسينا
امير شاپورزاده توي هانزا روشتوك
ان شا الله مسعود سليماني عزيز هم به اين جمع توي 09 اضافه خواهد شد
09 فيفا رو با PES مقايسه نكن كار فيفا خيلي درسته عزيز
در نسخه ی کارنت بله اما در نکست من چنین چیزی ندیدم.نقل قول:
داور وسط و حتی کمک داور تو 08 هم بودش که باید تو تنظیمات بازی اونا رو on میکردی ولی مشکلش اینه که هیچ کاری تو زمین نمیکنند و فقط راه میرن!!!
فیفا باید سود کنه یا نه؟؟خوب با خرید امتیاز این تیم های اماراتی سود می کنه یا نه؟؟/این اماراتی ها تا چند سال دیگه دنیا رو تسخیر می کنن.(چه ربطی داشت)!!!نقل قول:
در ضمن لیگ های بزرگی مثه آرزانتین هستن که تو فیفا بیان و حالا حالا ها نوبت به لیگ امارات و اینجور کشور ها نمی رسه!!!
اگه می خوای ایران رو تو فیفا ببینی از تیم ملی حمایت کن بره جام جهانی ایشاللاه تو جام جهانی 2010 فیفا تیم ایران رو می سازه ولی برای نسخه های معمول فیفا هر وقت به اندازه دیگر کشور های مطرح شدیم(دویست سال دیگه)نقل قول:
پس نديدي هاشميان رو و مهدوي كيا رو خيلي شبيه ساختن برو تو بازي Face 3D هاشونو ببين
نقل قول:
krauser جان هاشميان رو آره ولي كيا رو باهات مخالفم
فيفا با اين همه خوبي هاش يه بدي هم داره هركسي رو كه مو هاش بلند باشه ديگه اصلآ به قيافه نگاه نمي كنه فقط مو هاش رو بلند ميزاره
براي مثال:
م.كيا
ع.كريمي مو قعي كه تو بايرن بود
ف.زندي تو ورلد كاپ
و.....
مخالفتي ندارم تقريبا حق داري ولي قبول كن اونقدر بازيكنا زيادن نميشه واسشون خيلي وقت گذاشت.نقل قول:
همين خسوس ناواس با اين همه دبدبه كبكبه اش قيافه اش شبيه ساخته نشده چه برسه به بازيكنان ايران
(توي مربيگري ناواس اورالش 99 ميشه)
تو نکست نه هاشمیان نه هیچ ایرانی دیگه رو هم شبیه خودش درست نکردن!!!نقل قول:
پس نديدي هاشميان رو و مهدوي كيا رو خيلي شبيه ساختن برو تو بازي Face 3D هاشونو ببين
نكست رو نميدونم ولي ورژنهاي 06 تا 08 از جمله wc 2006 هاشميان عحيب شبيه ساخته شدهنقل قول:
ببخشید من چند تا صفحه خوندم ولی متوجه نشدم نسخه pc 09 نکست خواهد بود یا نه؟