درود:
پایان بازی خیلی زیبا بود.من کلی از این بازی لذت بردم.
خدا کنه شماره بعدی با این سبک گرافیکی نباشه.
Printable View
درود:
پایان بازی خیلی زیبا بود.من کلی از این بازی لذت بردم.
خدا کنه شماره بعدی با این سبک گرافیکی نباشه.
سلام
دوستان من یه سوال داشتم شاید به نظرتون خنده دار بیاد
من چطور میتونم رزولوشن بازی رو تغیر بدم
من بازی رو از سایت پیسی ورد گرفتم ولی در منو بازی گزینه ای برای تغیر رزولوشن نیست
من باید چه طور تغیر بدم
در جایی که بازی رو نصب کردید یک فایل launcher وجود داره که با اون میتونید تنظیمات رو تغییر بدیننقل قول:
بچه ها من اسپیکرم 4 + 1 هست شایدم 5 + 1 ولی تو بازی بعضی از صداها کم هستن وبعضی ها به صورت طبیعی
به نظرتون باید چی کار کنم؟
سلام
کسی تاحالا تمام لایت سیدها رو گرفته من همه رو گرفتم بجز یکی که توی مرحلهی reservoir هست. همونیکه بعد ازپریدن روی دایره های قرمز و لیز خوردن باید بگیرید حتما میدونید کدومو میگم چون من هرکاری که کردم نتونستم بگیرمش شماهم حتما به سختی تونستید بگیرید.میترسم اکه نگیرم فیلمای بازی وعکسا باز نشند برای همین هنوز بازیو تمام نکردم میخواستم بدونم اونایی که بازیو تمام کردند تمام لایت سیدها رو گرفتند یا نه.
عزيز جان،اين مشکل از بازی هستش،برای من هم اينجوری بود،من از چند تا از دوستان هم شنيدم که اينجوری هستش،من ورژن روسی اين بازی را بازی کردم،فکر کردم ايراد از اين ورژن هستش،اما چند تا از دوستان هم که انگليسی بازی کردند،گفتن که اين مشکل را اونها هم دارند.نقل قول:
نه عزيز جان،فقط همونقدری که خودش ميخواد بايد بگيری،بيشتر احتياج نداره.نقل قول:
من هم خيلی حال کردم باهاش،البته به نظر من ورژن 2 اين بازی از همش قشنگتر بود،اما با اين هم خيلی حال کردم.نقل قول:
خسته نباشید دوستان و ممنون از همه دوستانی که مرا در اجرای این بازی راهنمایی کردند
ممنون
بالاخره این بازی زیبا و قشنگ هم تمام شد.
باز هم باید منتظر شماره بعدی باشیم.
تا اون موقع خدانگهدار.
یــــا عـــــلـــــــی
کدوم ورژن به نظر شما بهترین بود ؟
من که نسخه 3 و 1 رو خیلی حالیدم اینو نمیدونم میخوام همین حالا بخرمش .
نسخه 2 و 3 برای من خیلی جالب بودند . البته این جدیدش هم خیلی خوبه . بهت پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بخرش.
سلام من تو این مرحله موندم اون چهار علامت رو روشن کردم ولی نمیدونم حالا باید چی کار گنم لطفا من رو راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بايد به طرف درخت برگرديد و يكي از اون 4 نيرو رو آزاد كنيد ( سبز ، زرد ، آبي ، قرمز ) :46:نقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
من اون قول سنگیه (Warior) رو سه بار پرت کردم پایین اما دفعه چهارم نمیشه چون دور و برم فضای بسته مربعی شکله که تو سه تا گوشه ستون های چوبیه و تو یه گوشه سنگیه یه دسگیره دایره ای هم (که با R میگیریمش) رو سنگیه هست ولی نمیگیردش نمی دونم چیکار کنم
راهنمایی ؟
شما بايد غول رو به طرف ستون هاي چوبي هل بدين تا ستون روي سرش بريزه :46:نقل قول:
واقعا كسي نميدونه مشكل چيه؟
اينجا مطرح كنيد :نقل قول:
نقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
در تاپیک خود بازی مطرح کنید »
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225696
__
خيلي خنده داره اخه اونجاهم همينو گفتن نقل و قول بالا رو ميبينين كه
یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
وقتی new game رو میزنی همون اول یک cut sense نشون داده میشه و شما بعد از یکی دو دقیقه توانایی کنترل کردن ندارید بعدش باید دنبال الیکا راه بیفتید
مرسي دوست عزيز كه بالاخره يه جوابي دادينقل قول:
توضيح بيشتر:
صحنه اول بازي: توي يك صحرايي كه به نظر مياد تو يه توفان گير كردن پرنس پشت سر اليكا وايساده وقتي دكمه w يه حركت به سمت جلو رو ميزنم ميفته تو دره واليكا دستشو ميگيره و مياره بالا باز دوباره ميفته تو دره و اين صحنه مدام تكرار ميشه ديگه همه چيو گفتم
خب عزیز Space بزن و بپر و نزار که بیفتی پایین !نقل قول:
مرسي دوست عزيز كه بالاخره يه جوابي دادي
توضيح بيشتر:
صحنه اول بازي: توي يك صحرايي كه به نظر مياد تو يه توفان گير كردن پرنس پشت سر اليكا وايساده وقتي دكمه w يه حركت به سمت جلو رو ميزنم ميفته تو دره واليكا دستشو ميگيره و مياره بالا باز دوباره ميفته تو دره و اين صحنه مدام تكرار ميشه ديگه همه چيو گفتم
pc بازهای عزیز بیزحمت یه چندتا عکس از داخل بازی میگیرید بزارید اینجا؟
ممنون
یه سری عکس توی پستی که آدرسش تو امضامه هست شاید به دردت بخوره
سلام
من در این مرحله گیر کردم
نتونستم این قول سنگی رو واسه بار چهارم بکشم
لطفا یکی این مرحله رو واسم رد کنه و سیوش رو واسم اینجا بذاره
راستی یه توضیح درباره نحوه کشتنش بدین یعنی چه طوری و با چه کلید هایی از بین میره
سیو مرحله
کد:http://www.2shared.com/fadmin/4512736/ede57236/2008-12-24_12h26m51s_City_of_Light.PoPSavedGame
اون قول سنگي از نظر من از همشون راحت تره!نقل قول:
بايد اونو به لبه پرتگاه بكشونيد و با زدن دكمه ي چپ موس پرتش كنيد پايين :46:
شما ببرش به سمت پرتگاه بعد با کمک الیکا و زدن پیاپی کلیک اونو پرت کن پایین
سلام
من اون قسمت رو رد کردم واسه بار آخره که باید بکشمش
تو یه ساختمان هست که چندین نیزه از بالای سقف آویزونه
من سیو مرحله رو گذاشتم لطفا راهنماییم کن متشکرم
http://www.2shared.com/fadmin/4512736/ede57236/2008-12-24_12h26m51s_city_of_light.popsavedgame
چه طوری میشه از بین بردش از کدام کلید ها باید استفاده کرد
شما ببرش نزدیک اون قفس بعد همون کار رو یعنی کلیلک پیاپی رو انجام بده تا بیفته تو قفس...
من بازی رو گرفتم نصب کردم بازی واقعا عالی به نظر من خیلی زیبا طراحی شده با این که بعضی از دوستان در مورد بازی بد گفته بودن
هر کس بازی رو تهیه نکرده حتما بخره بازی کنهچون واقعا ارزش بازی کردن رو داره
سلام
اگه كسي وقت داره فايل رجستري رو برا من خارج و آپ كنه فكر كنم اينجا باشه :
Hkey_local_machine\software
دي وي دي هايي كه دارم فايل فشرده هست و فايل هاي اصلي بازي توشه و فايل نصب نداره به همين خاطر وقتي ميخام برم تو بازي ارور ميده كه بازي نصب نشده ودوباره بازي رو نصب كنيد و به علت بيماري نميتونم از خونه خارج بشم ومشكلمو با خريد دي وي دي بهتر حل كنم اگه ميتونيد اين زحمت رو برام بكشيد.
سلام به همگي
من تو اين مرحله گير كردم اينم عكسش
لينك عكس:
هرچي ميپرم اونو نميگيره كسي رفته اينجا رو.....؟!؟!!؟!؟کد:http://upload.--------.com/1/1230139331.jpg
اول بايد معماي اونجا رو حل كنيد ، و آب رو به مخزن بريزد بعد سكو بالا مياد و شما ميتونيد با پرش اون رو بگيريدنقل قول:
خیلی جالب هست گاهی اوقات الیکا فارسی حرف میزنه
سلام
من تو مرحله اولی که باید مهره ها رو بچینم گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
من بازی رو نصب کردم:
1-اصلا جایی نداره تنظیمات گرافیکی مثل رزولیشن رو تغییر داد
2- همون اول بازی که داره از توی طوفان شن میاد صفحه سیاه میشه و بازی هنگ میکنه و بعدش کامپیوتر هنگ میکنه
رم:2گیگ
گرافیک:8800
برای تنظیمات گرافیکی و سایر تنظیمات باید بری تو همون جایی که بازی رو نصب کردی فولدر Launcher.
.
.
.
بچه ها یه سوال: شما بازی رو نصب کردین چند گیگ فضااشغال کرده!؟
7.81 gig اشغال کرده
-------
اقا خدا وکیلی بازی خیلی توپه
ی عکس بدون شرح
---------کد:http://i41.tinypic.com/339kjz7.jpg
فقط جمع کردن اون نورا بعضی اوقات خیلی سخته که باید به حدنساب برسونی تا بتونی مراحل رو باز کنی
در کل عالی
من این بازی و هنوز نگرفتم.چطوریه باحاله.فکری هستش؟من اون شماره ای که مرحله اولش داخل کشتی بود گمون کنم شماره ی 2 میشه رو خیلی دوست داشتم.ولی حیف شد این شماره رو کارتونیش کردن.:8:
بازی خیلی قشنگه..من از این نسخه نسبت به نسخه های قبلی بیشتر لذت بردم...گرافیکشم شاید کارتونی به نظر بیاد ولی خیلی جالبه و مراحل بازی عالی طراحی شدن...دیالوگ های بین شخصیت ها هم که حرف ندارن..
دوستان عزیز
من در مرحله ی زیر گیر کردم ،حالت معما داره ، دو قسمت بود که یکیش شانسی رد شد ولی دومی به هیچ صراطی مستفیم نیست که نیست