امیدوارم بهت ننداخته باشن اما در کل اگه داری با lcd 47 اینچه مقایسه میکنی خوب lcd 6220 خیلی بد به نظر میاد!!!:31:نقل قول:
راستی جفتش مبارکت باشه ایشالا دامادیت!!!:10::11:
Printable View
امیدوارم بهت ننداخته باشن اما در کل اگه داری با lcd 47 اینچه مقایسه میکنی خوب lcd 6220 خیلی بد به نظر میاد!!!:31:نقل قول:
راستی جفتش مبارکت باشه ایشالا دامادیت!!!:10::11:
تمام این گوشی ها چینی است. گوشی هایی که دارای شارژر 3 شاخه هستند مدلهایی اند که برای اروپا ساخته شده اند و شاید کیفیت بالاتری دارند. معمولا هم لیبل مجار دارند که از این لیبل های چاپ شده تو ایران نیست و فکر می کنم تو دبی زده میشه یا خود چین ولی نصبش با این کیفیت با دست امکان پذیر نیست (مثل لیبل ساخت فنلاند و غیره که تو ایران می زنند). لیبلش با کیفیت هستش. من حتی وقتی می خواستم پرینتر چینی بگیرم گشتم و اونی رو که دفترچه آلمانی داشت و کابلش 3 شاخه بود رو خریدم چون بهرحال مطمئن تر از جنسی که برای بازار خاورمیانه و روسیه زده میشه هستش. ساعت گوشی هم از ابتدا فکر می کنم روی لندن تنظیم بود. بنظر من اون مدلی که تجهیزات استاندارد اروپا رو داره مطمئن تره. اما در کل همه ساخت یک کارخونه هستند. (راستی کابل های سه شاخه برق یک فیوز کوچک هم داخل خودشون دارند یعنی این شارژر هم داره؟!)نقل قول:
آقا این که می گید جعبه باریک ها اصله ؛ یعنی چی اون وقت ؟! اگر از اون جعبه های یه نمه ضخیم تر باشه غیر اصله یعنی ؟! اصلا چه فرقی بین اصل و فرعش هست ؟!
من که رنگ مشکی این گوشی 6220 رو یک هفته قبل از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم(جعبه باریکه، چینیه درجه 1 و اصلیه، از کیفیت بالاش مشخصه) علائدین گرونتر می دادند حتی عمده فروشها گهگاهی تا 245 تومن هم قیمت می دادند اما رنگ بنش رو 205 تومن هم میدادند اما دیروز که اونجا رفته بودم دیدم تقریبا" همه مغازه ها این گوشی رو تموم کرده بودند و فقط یک دو مغازه رنگ بنفش رو داشتن 225 یا 235 می دادند بنظرم اگه صبر کنید و بعد از عید بخرید شاید ارزونتر بشه.
تنها مشکلی که در مورد این گوشی داشتم این بود که شماره سریال گوشی با کارتن فرق داشت وقتی به فروشنده مراجعه کردم به من گفت که این لیبلها تو ایران چاپ میشه و احتمالا" اشتباه چاپ شده یا جابجا شده بعد لیبل رو از رو جعبه کند و گفت می دم لیبل برای گوشی چاپ کنند تا 2 یا 3 روز دیگه آماده میشه بیا و بگیر،شما چی فکر می کنید؟ آیا فروشنده درست می گفت نظر شما چیه؟
خیلی ممنون:40:نقل قول:
یه سوال دیگه
ورژن گوشی رو چه جوری باید بفهمم؟
آخرین ورژن الان چیه؟
بله از قاچاق چی های بانهنقل قول:
در ضمن من گوشیمو از شهر بانه خریدم 203 تومن البته بعد از کلی چونه زدن
چه توقعی دارید؟
ساکن کجایی؟
دوستان من خیلی مشتاق شدم برای خریدن این گوشی.
بین این و c702 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم...
همه میگن چینیه و جنس نداره و از این حرفا.
ولی از کسایی که دارن پرسیدم همه راضی بودن.
حال چی کار کنم؟ تا حالا نوکیا نداشتم می خوام یه بار تجربه کنم. امیدوارم یه تجربه ی تلخ نشه...
البته همیشه قاچاقچی ها جنس خراب نمیدن!!!چون مستقیم میفروشن وسایلش اصلیه!!!
شانسیه دیگه!!!البته توی علاالدین هم شانسیه!!!:31:
داداش داری بنزو با خودروی ملی مینیاتور مقایسه میکنی؟؟؟نقل قول:
1000000000000000000000% 6220!!!!من خودم دارم راضیم!!!اندازه یه گوشی 350 هزار تومانی کارایی داره!!!
شک نکن و 6220 بگیر اما الان نه چون کم شده و گرون شده!!!بعد عید بگیر!!!
عزیزم حرف شما متین اما من اینو از فروشندش پرسیدم و کسی که خودش وارد کنندست!!!توی عکس هم حرف منو ثابت میکنه!!!نقل قول:
شاژر اصل یعنی 2 شاخه ها 15-20 تومان قیمت دارند اما سه شاخه ها اصلا همچین قیمتی ندارند!!!به هر حال هر کس دوست داره پول لیبل بده بحثی نیست پول اضافه بده چون لیبل یه تیکه کاغذ بیشتر نیست که واسه فروشنده کمتر از 2000 تومان خرج داره!!!
در ضمن من فقط قصدم راهنمایی و کمک بود و به صحبت هام 100% اعتقاد دارم!!!این نتیجه تحقیق کردن من بود!!!
آخه جنسش چی؟ میگن خیلی داغونه!
دکمه هاش سفته و تایپ باهاش سخته و ...
از نظر کیفیت جنس بدنه راضی هستین؟
عزیزم اکثر موبایل فروشا جنساشونو از بانه می گیرن
حالا چون طرف قاچاقچی هست و پول زور (پول گمرک) به جمهوری ولایت فقیه نمیده در نتیجه جنسا ارزونتر به دست مردم میرسه باید بگیم جنسش خرابه؟!!!
بدنش 100% عالیه و ضدخش هستش و هیچوقت هم رنگ دگمه هاش پاک نمیشه،فقط نگران محافظ لنز گوشی هستم ،یه مقدار مشکوک میزنه ،می ترسم تق و لق بشه و بیفته شاید هم با دوام باشه.نقل قول:
#OOOO#* (ستاره مربع 4تا صفر مربع) اینو بزن توی گوشیت و دکمه call همون سبزه رو بزن ورژن گوشیت میاد!!!:20:نقل قول:
2.آخرین ورژنی که من شنیدم 4.13 بوده!!!:46:
در ضمن با زدن دکمه های #0000#* میتونی آخرین فریموری که روی نصب هست رو ببینی ....
.
همینطور میتونی با وارد کردن کد گوشیت در سایت زیر آخرین فریمور ارائه شده از طرف نوکیا رو ببینی که اگه فرق داشته بتونی آپدیت کنی ...
[HTML]http://europe.nokia.com/A4577224[/HTML]
میشه چندتا از عکسایی که با این گوشی گرفتین بفرستین؟
منم تقاضا دارم که چند تا از عکسایی که با این گوشی گرفتید رو اینجا بزارید.
منم میخوام بعد از عید هر وقت قیمتش اومد پایین بگیرم.
میخوام ببینم کیفیت دوربینش چیه!
تو یه سایت دیدم که باطریش 3:30 ساعت در حالت مکالمه دوام داره
ولی k850 رو زده بود 9 ساعت
به نظر شما باطریش ضعیف نیست؟
اخه عمر باطری برا من که حال شارژ ندارم خیلی مهمه
سلاااااام
يه مقايسه بين 5 مگا پيكسلي ها (6220 و C902 و LG KC550 و SAMSUNG F488 )
اين يكي هم بين 6220 ودوربين CANON Ixus 860کد:http://dailymobile.se/2008/08/25/5-mega-pixel-camera-duel-lg-kc550-vs-nokia-6220-classic-vs-samsung-f488-vs-sony-ericsson-c902/
اگه تكراري بود ببخشيدکد:http://hightechwebs.blogspot.com/2008/07/nokia-6220-classic-vs-canon-sd870-or.html
اگه باتریشو خوب ابندی کنی از همه لحاظ okeye!البته باتریت هم باید اصل باشه!!!نقل قول:
خیلی باهاش کار کنی 1 روز و اگه زیاد هم کار نکنی 2روز دوام میاره!!!
چه جوری باید آب بندی کنم؟نقل قول:
اولش که آدم گوشی رو میگیره تقریباً نصف باطریش پره
باید بذارم تا ته خالی شه بعد بذارم تو شارژ یا همون اول بذارم تو شارژ؟
بعد که گذاشتم تو شارژ، چند ساعت بمونه؟
یه شب تا صبح؟
سلام به همگي
لطف كنين بگيد واسه جي پي اس كدوم بهتره (garmin ) يا (SmartCom )؟؟
اگه ميشه لينك آموزش وبرنامشم بزاريد
ممنون
با سلام
من میخوام پس فردا این گوشی رو بخرم
چندتا سوال داشتم
1- گوشی خوبیه؟
2-قدرت و کیفیت صداش چطوره؟
3-دوربینش خوبه؟
4-صفحه کلیدش مشکلی نداره؟صدا نمیده یا لق بشه؟
جفتش رو روی گوشیت داشته باشی بد نیست.نقل قول:
اسمارتکام در عمل کاربردی تره.
گارمین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمارتکام
نقل قول:
ا سلام
من میخوام پس فردا این گوشی رو بخرم
چندتا سوال داشتم
1- گوشی خوبیه؟
2-قدرت و کیفیت صداش چطوره؟
3-دوربینش خوبه؟
4-صفحه کلیدش مشکلی نداره؟صدا نمیده یا لق بشه؟
1. اگه تکه انداختن اطرافیان در رابطه با قیافه و ... برات مهم نباشه عالیه!
2. کیفیت صدا واقعا خوبه (من انتظار کمتر از این رو داشتم برای این گوشی) ولی اسپیکرش صدای خیلی بلندی نداره!
3. واقعا عالیه ... خصوصا در عکس های خیلی نزدیک
4. صفحه کلیدش یه خورده سفت هست ولی لق زدن و ... نداره (این ها توی سری اول گوشی بوده {توی ریوو های سایت های مختلف هم دیده میشه} ولی در نسخه های بعدی رفع شده) به طور کلی من که عادات کردم ... خصوصا D-Pad از اون چیزی که به نظر میرسه خیلی خوشدست تر هست!
ـــــــــــــــــــــــــ
هر کدوم یه خوبی ها و یه معایبی دارن ... مثلا گارمین خیلی دقیق و با کیفیت هست و قابلیت مسیریابی و نشون دادن پمپ بنزین ها و هتل ها و رستوران ها و... رو داره ولی فقط نقشه تهران و جاده های ایران براش موجودهنقل قول:
لطف كنين بگيد واسه جي پي اس كدوم بهتره (garmin ) يا (SmartCom )؟؟
ولی اسمارتکام به نظر من خوشدست تر هست و به لطف ایرانی های عزیز تقریبا نقشه همه شهر رو براش موجوده!
من که خودم از هر دو استفاده می کنم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
انشاالله اگه شد چند تا عکس که با گوشی گرفتم رو آپ می کنم!
ایا محافظ lcd این گوشی که دقیقا فیکس اون باشه تو بازار اومده؟
سلام دوستان :11:
دوستانی که می خوان بدونن کیفیت عکس های دوربین این گوشی چجوری ، اگه یه سر به این پست بزنن فکر کنم واسشون مفید باشه . عکس رو خودم گرفتم با دوربین 6220 کلاسیک :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3461815&postcount=30
به هر کسی که این گوشی رو نشون می دم و کیفیت عکاسی و امکاناتشو می بینه، وقتی ازش می پرسم حدس بزن چند خریدم حدود 350 تا 370 تومن قیمت می ده،وقتی بهش میگم 218 تومن خریدم از تعجب شاخ در میاره!!!
ارو بزار خالی شه بعد 8 ساعت بزاز تو شارژ!!!بید 2باره استفاده کن تا شارژش کاملا خال شه 2باره 8 ساعت دیگه بزار!!!1هفته بعد هم دوباره بزار خالی شه 8ساعت دیگه بزار!!!:27:نقل قول:
باتریت میشه مثل عروس!!!
آقا من رفتم خريدم بد جور يارو انداخت 260 تومان براي مشكيش دادم البته بنفش 230 ريخته بود
راستي آخرين آپديت اين گوشي چيه؟
مال من :
03.46c01.01
26.09.2008
تک تک 6220 داران عزیز برید به سلیقه و انتخاب خودتون افتخار کنین!!!
با دیدن این صفحه و این قیمت متوجه میشین که با خریدن این گوشی چه سودی کردین!!!
سلام .
دوستان عزيز من زياد از امكانات گوشي سر در نميارم. قبل از اين يك 1110 نوكيا داشتم. تا اينكه چند روز پيش يك دونه 6220 كادو گرفتم. اومدم تا صفحه 45 اين تايپيك رو هم خوندم ولي متاسفانه به دليل سن و سال بالا نتونستم ارتباط منطقي براي سوالاتم پيدا كنم. به اين دليل از شما دوستان گرامي به خاطر اينكه سوالاهاي تكراري ميپرسم معذرت ميخوام.
1- فريمور گوشي من وژنش 3.23 است و زبان فارسي رو ساپورت نميكنه. براي آپديت چكار بايد بكنم؟ آيا نيازه كه اول هك بشه يا نه؟ اگه لطف كنين لينك آپديت و نحوه آن را واسم بذاريد سپاسگزار خواهم بود.
2- استفاده هاي عملي از GPS چيه؟ چه نقشههايي رو دانلود كنم استفاده بهتري برام داره؟
3- هك كردن گوشي كلا چه مزايايي داره؟ N-gage چيه؟ يك بازيه يا يه چيزي مثله java هستش؟
اِوا ! :18: ! چه یه دفعه ای گوشیمون گرون شد ! زده 279 هزار تومن !
واقعا از انتخاب این گوشی خیلی خوشحالم ، چون قبل از خریدنش هم کلی تحقیق کردم و آخرش این گوشی رو انتخاب کردم خیلی بیشتر بهم حال میده این :27: ! اگه 300 هزار تومن هم ازم بخرن نمی دم ... :31:
با واقعیت برید جلونقل قول:
اگه 300 هزار تومن هم ازم بخرن نمی دم ...
دو ماه دیگه میاد تو 180(البته با آمدن n97(
این بازی که با گوشی سازگار باشه داره کسی؟جاوا یا سیمبین Asphalt 4 Elite Racing 3D
این بازی Symbian s60 3rd Edition هست.
به غیر از helloOx و اون روش که فیلم اموزشی داره روش دیگه ای برای هک 6220 نیست؟؟؟:5:
داداش این حرفا چیه؟؟؟!!!ما اینجاییم که کمک کنیم دیگه وظیفمون جواب دادن به سوال های عزیزانی مثل شماست پس بی خیال تعارف کردن شو!!!:10:نقل قول:
در ضمن از اونیم که برات 6220 خریده تشکر مخصوص بکن چون خیلی گوشی عالی و خوبی رو واست خریده!!!:8:
1.آپدیت رو هم میتونی از طریق کامپیوتر و سایت نوکیا بکنی و هم میتونی از طریق اونجا که ورژن گوشیتو میزنه آپدیت کنی!!!بزن #0000#* و کلید call (همن سبزه)رو بزن ورژن گوشیت میاد دکمه وسطی همن که چراغ آبی دورشه رو بزن نوشته chek for update اینطوری گوشیتو آپدیت میکنه البته gprs گوشیت فعال باشه!!!برای فارسی کردن هم میتونی از فارسی سازهای سازگار با 6220 استفاده کنی!!!:27:
2.اینم لینک ها و نقشه های لازم برای فعال سازی GPS که به طور کامل همه چیز توش شرح داده شده!!!
Smartcom GPS
Garmin
3.با هک کردن یه سری از برنامه های بسیار پر کاربرد و عالی رو میتونی مجانی و بدون اینکه پوی بدی استفاده کنی مثل n-gage یعنی برنامه های ساین نشده رو میتونی بدون ساین کردن رو گوشیت نصب کنی!!!
n-gage هم یه سری بازیه که جاوا نیست میتونیم بگیم تقریبا مثل بازی های psp هستش و بازی های جاوا اصلا با بازی های n-gage قابل مقایسه نیست نه از لحاظ گرافیک و نه از لحاظ جذابیت n-gage خیلی بهتره!!!:40:
برای هک گوشی هم میتونی از این دو روش استفاده کنی که اولی خیلی آسون تره به شرط اینکه رو گوشیت جواب بده!!!
الف)هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین:
ب)آموزش هك کلیه گوشیهای FP1 و Pre FP1 با فیلم آموزشی:
محمد رضا جان ممنونم از پاسخ كامل و جامعت. فقط يه چيزي! فارسي سازهاي سازگار با اين گوشي رو از كجا بايد گير بيارم يا دانلود كنم؟نقل قول: