.................................................. ................
Printable View
.................................................. ................
دوست من می تونی مسخصات بقیه ی سیستم رو هم بزاری؟البته مشخصات دقیق!همیشه گفته شده که در بازی فقط کارت گرافیک شرط نیست!بلکه سی پی یو و رم هم تثایر بسیار بالایی در کارایی کارت دارند!هر چند که اینجا تاپیک انویدیا نیست و جای این نیست ولی بذارین من خودم چیزی رو که با چشمای خودم دیدم و به نتیجه هم رسیدم در بازی Clive Barker's Jericho برای شما بگم!بنده خودم حدود یکماه پیش سی پی یوی 6550 رو داشتم و توی این بازی وقتی تنظیمات گرافیکی رو روی اخرین سطح می ذاشتم 8x aa و رزولوشن 864*1152 تعداد فریم ها به زیر 10 می رسید و حتی زیر 5 که به هیچ وجه قابل بازی کردن نبود بعدا یه دفعه سی پی یوی 8400 رو دیدم و با توجه به تست هایی که ازش دیده بودم و تعریفهایی که ازش شنیده بودم ازش خوشم اومد و سفارش دادم تا برام بیارن خوب سی پی یو رسید و سی پی یوی قبلی رو برداشتم و 8400 رو گذاشتم جاش!وقتی بازی clive barker's jericho رو اجرا کردم واقعا نتایج باور کردنی نبود!داشتم شاخ در میاوردم!با اخرین تنظیمات گرافیکی 33 فریم در ثانیه می گرفتم!بدون حتی یک ذره تیک و جالب اینجا بود به هیچ وجه از 33 پایین نمیومد و کارت گرافیک و رم هم همون کارت گرافیک و رم بودن!
البته الان رم رو به 4 گیگ ارتفا دادم سیستم یه ماه پیش این بود:
e8400
ram 2gb 2*1 bus 800
8800gt
درسته شاید بازی jericho زیاد بازی ابداری نبود ولی گرافیکش خیلی سنگین و خفن بود!هنوز هم کارت گرافیکم همون 8800gt هست و می خوام یه دونه 4870 بگیرم!در ضمن بازی gears of war رو هم با اخرین تنظیمات گرافیکی با رم 2 گیگ با 60 فریم در ثانیه بازی کردم با همین 8400 و 8800.
پس اگر می خواین که از نهایت قدرت کارت گرافیک استفاده کنین من به شما پیشنهاد میدم سی پی یو و رم رو ارتفا بدین و رمهای با باس بالاتر استفاده کنین تا به نهایت قدرت این کارت برسین!به نظر من هر چه قدر سی پی یو و رم بالاتر و با کیفیت تر و قدرت بیشتری داشته باشن قدرت کارت گرافیک هم همون قدر بیشتر میشه!توجه کنین که این تجربه ی شخصی خودم هست و نه طرفدار انویدیا هستم و نه طرفدار ati من فقط با توجه به چیزی که دیدم نظرم رو اعلام کردم!
بحث در مورد 4850 بود!!!
البته cpu هم بي تاثير نيست.... چند تا بنچ توي اين تاپيك هستش كه behradsn عزيز زحمت رو كشيدند
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259910[/PHP]
نقل قول:
بله
شما اول که سیستمو روشن میکنی 3 تا چراغ از 4 تا 1 ثانیه روشن میشه و دور فن برای تست میره رو 100 درصد
بعد بایوس که چک کرد بوت میکنه کارت گرافیکی رو (هماننک کامپیوتر) بعد چراغ ها خاموش میشه
کنترل بایوس این کارت خیلی هوشمنده
اگر مشکل افت آمپر داشته باشی چراغ ها روشن میشه (هروقت که باشه)
سنسور نمایش دهنده میزان ولتاژ و مصرف آمپر ساعت هم داره که در RivaTuner میتونید ببینید
نقل قول:
دوست گرامی
به نظر من من و شما و دیگر کاربران در حد و اندازه ای نیستم که خودمون از کارت گرافیکی برداشت کنیم و تحلیل انجام بدیم و نتیجه گیری کنیم
برای اینکه قدرت واقعی ، توانایی ها و ضعف یک کارت رو بتونیم بفهمیم و تشخیص بدیم بهترین کار دیدن بنچ مارک ها و بازبینی های کارت های گرافیکی توسط سایت های معتبر هست
به چند دلیل :
1. استفاده از قطعات اصلی و پرقدرت
2. استفاده از نرم افزار های بنچ مارک مناسب
3. مقایسه کارت های گرافیکی با یکدیگر برروی یک نوع سخت افزار ستاپ شده
4. استفاده از درایور ، پچ های بروز و بازی ها و نرم افزار های لایسنس شده و ...
منم می دونم بحث 4850 بود من تجربه ی شخصی خودم رو گفتم تا اونهایی که فکر می کنند توی بازی ها فقط کارت گرافیک تاثیر داره بدونن که این طور نیست و این طرز فکر اشتباه هست همین.نقل قول:
بحث در مورد 4850 بود!!!
البته cpu هم بي تاثير نيست.... چند تا بنچ توي اين تاپيك هستش كه behradsn عزيز زحمت رو كشيدند
ایا افت امپر به کارت هم اسیب می رسونه؟نقل قول:
بله
شما اول که سیستمو روشن میکنی 3 تا چراغ از 4 تا 1 ثانیه روشن میشه و دور فن برای تست میره رو 100 درصد
بعد بایوس که چک کرد بوت میکنه کارت گرافیکی رو (هماننک کامپیوتر) بعد چراغ ها خاموش میشه
کنترل بایوس این کارت خیلی هوشمنده
اگر مشکل افت آمپر داشته باشی چراغ ها روشن میشه (هروقت که باشه)
سنسور نمایش دهنده میزان ولتاژ و مصرف آمپر ساعت هم داره که در RivaTuner میتونید ببینید
اگر افت امپر وجود داشته باشه در همون لحظه ایا کارت هیچ عکس العملی نشون میده؟(سوال مسخره و بی ربط)
نقل قول:
خوشحالم که دوستان به این نتایج دست پیدا میکنند
خیلی از کسانیکه دنبال گیم در کامپیوتر هستند نگاهشون به کارت گرافیکی نگاهی است که یک فرد عادی به یک کنسول داره
فکر میکنند کارت گرافیکی خوب خریدند تمومه و برند 20 تا بازی سنگین بخرند و نصب کنند و با تغییری که 5 فریم بوده و الان شده 25 فریم بشینن و بازی کنند (کف هم بکنند)
دیگه نمیدونن که آتیش خریدن اما زیر خاکستر سی پی یو و رمشون خاموش نگه داشتن :31: (انتهای مثال بود)
بنده هم البته فعلاً همین کار رو کردم
به شما دوست عزیز هم پیشنهاد میکنم اگر پاور بالای 600 وات داری 8800 رو نگه دار نفروش که بز خری میکنند
در کنار 4870 میتونی از فیزیک ایکسش استفاده کنی و پرفورمانسو در گیم های فیزیک ایکس ساپورت بین 50 تا 70 درصد بالا ببری :31:
نقل قول:
شما انگار هنوز فیزیک پاس نکردی (دوران دبیرستان)
وقتی یک وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که از منبع الکتریسیته ای برق میگیره و اونرو تبدیل به انرژی میکنه
میزان مصرف برق اونرو با آمپر ساعت اندازه گیری میکنند
این میزان مصرف اگر بالا باشه و منبع تغضیه شما نتونه این میزان آمپر برق رو تامین بکنه شما افزایش آمپرمصرفی پیدا میکنی (میگن آمپر میکشه)
همین باعث سوختن و از بین رفتن قطعه میشه نه افت ولتاژ !!!
در مورد سئوالتونم بگم که بستگی به این داره که چقدر آمپر بکشه و پاور چه عکس العملی نشون بده
پاور اگه خوب باشه درجا فیوزش میسوزه یا پاور جریانو اتوماتیک قطع میکنه (چه افت ولتاژ چه افزایش آمپرمصرفی) مانند پاور خودم که اتومات قطع میکنه
اگر پاور این کارو نکنه افت ولتاژ هم ایجاد میشه و این دو مورد دست به دست هم میدن میزنن هم کارت گرافیکی هم دیگر قطعات رو از بین میبرند
حالا زمانی است که شما سیستمو درست و خوب بوت میکنی در هنگام فشار به قطعات این حالت ها پیش میاد، اون موقع اختلاف اونقدر محسوس نیست که درجا بخواد چیزیو بزنه خراب کنه (البته اگر کارت گرافیک و سی پی یو و رم اور نشده باشه) میتونید این افزایش آمپر مصرفی رو از همون چراغ ها و سنسور ها یا در مواردی هنگ کردن بی مورد سیستم و کارت گرافیکی متوجه شوید.
دوست عزیزنقل قول:
صحبت های شما کاملا متینه ولی ...
یک نکته رو توجه داشته باشید که در عمل رم هایی به باس مثلا 1066 تفاوت چندانی از لحاظ کارایی عملی (نه بنچ مارک) ایجاد نمی کنند و به طور کلی فقط وقتی توصیه می شن که پای اورکلاکینگ اون هم در حد بالا مطرح باشه.
اینم بگم که تا اونجایی که اطلاع دارم اصولا باس بالای 800 برای DDR2 تعریف نشده و دقت کنید این باس های معمولا ولتاژ های بالاتری دارند.حتی تا اونجایی که یادم میاد ، تا یک زمانی CPU-Z رم ها رو بالاتر از PC2-6400 نشون نمیداد (اصلا PC2-8500 ,... نبود ولی البته فرکانسش در همون حد بود)
به طور کلی برای رم اول به حجم توجه کنید (مورد نیاز) بعد به باس مورد نیازتون با توجه به کاربردتون (اورکلاک و...) بعد به تایمینگ رم هاتون (که اونم در اصل در اورکلاکینگ تاثیر می گذاره ) و بعدش هم به چیپ رم هاتو توجه کنید (که باز هم بر میگرده به اورکلاکینگ - مثلا چیپ های Micron از همه شرکت ها بهتر اور میکنند)
شما کاملا در مورد CPU درست می فرمایید ولی شما اگر به سراغ اور کلاکینگ همون E6650 هم میرفتید نتایج خیلی خوبی به دست می آوردید.
دوست عزیزنقل قول:
عذر می خواهم
ولی دیگه بخش مشاوره سیستم هم که باز شد ، سوالتون رو اونجا بپرسید.
از توجهتون بسیار ممنون
توضیح بسیار خوبی بود . روی اون قسمت های قرمز رنگ یه تجدید نظری بکن .نقل قول:
میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.کد:میزان مصرف برق اونرو با آمپر ساعت اندازه گیری میکنند
میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاستکد:این میزان مصرف اگر بالا باشه و منبع تغضیه شما نتونه این میزان آمپر برق رو تامین بکنه شما افزایش آمپرمصرفی پیدا میکنی (میگن آمپر میکشه)
اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد
رابطه بین آمپر ، ولتاژ و وات
Amper * Volt = Watt
البته میزان واتی که روی پاور رایانه نوشته شده جمع کل توان پاور است (5.5 ولت ، 3.2 ولت و 12 ولت ها)
شاید فیوز نداشته باشه ولی خود پاور ممکنه قطعش بسوزه (قبلاً درمورد یک سیستم دیده بودم که بدلیل نصب 2 هار دیسک اضافه ، 1 اپتیکال درایو ) پاور سوخته بود یا فیوز پاور (البته این موضوع کمتر اتفاق میفته،معمولاً قطعه زودتر خراب میشه)کد:پاور اگه خوب باشه درجا فیوزش میسوزه
دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.کد:همین باعث سوختن و از بین رفتن قطعه میشه نه افت ولتاژ !!!
سوختن هم منظور جی پی یو نیست که بخواهید با فن خنک نگهش دارید و بعد پاور ضعیف بگذارید:31:، قطعات الکترونیکی دیگر مدنظر است
نقل قول:
میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.
میزان توان الکتریکی مصرفی قطعات الکترونیکی رو با واحد وات اندازه می گیرند .
میزان توان مصرفی یه دستگاه الکترونیکی بالاتر بره ( در صورتی که ولتاژ رو ثابت در نظر بگیریم ) میزان جریان مصرفی آن هم بیشتر میشه ، اگر تامین کننده انرژی مورد مصرف دستگاه ، توانایی تامین جریان مصرفی بار مورد نظر رو نداشته باشه ، با افت ولتاژ مواجه خواهیم شد ! در صورتی که این افت ولتاژ بیشتر از حد مجاز تعریف شده برای پروتکشن های ایمنی پاور باشه ، پاور مورد نظر خاموش خواهد شد . ( فیوز نمیسوزه ! )نقل قول:
میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاست
اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد
نقل قول:
دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.
این درسته ! ولی تو قطعات سخت افزاری PC ؛ کلی مدارهای ایمنی و رگولاتورهای مختلف برای این امر در نظر گرفته شده ! همینطوری نیست که آمپراژ مصرفی ، برای مثال یک VGA بدون کنترل بالا بره !نقل قول:
دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است
مسئله پیچیده تر از یک رابطه V*I=P هست ، دوست عزیز .
============================
بنده تو همون پست قبلی میتونستم همین مسائل رو توجیح کنم ، ولی دیدم چون خوب مسائل رو تحلیل می کنی ، خودت بری دنبالش که شما دوباره رو همون مسائل تاکید داشتی !
موفق باشی .
سلام :40:نقل قول:
:11:دوست گلم من تازه یک ماه است 17 سالم شده و خیلی کوچکتر از اینم که بخواهم نظر بدهم...:11:
عذر خواهی می کنم
============
لطفا شما این جمله رو دقیق تر بیان کنید... چون باعث می شود توهم شود که با قیمت250 تا 300 این گزینه مناسب نیست و این گزینه مخالف دارد و ممکن است کسی در اشتباه قرار گیرد و ...
اون پست هم درست شد ...
:11:باز هم عذر خواهی از جمیع دوستان:11:
behradsn و مهدی موسوی جون شماها با این اطلاعاتتون چرا توی تاپیک مشاوره سیستم نظر نمیدین؟نقل قول:
نقل قول:
تشکر ، بنده هم استفاده کردم :20:
من بیشتر دید الکتریکی دارم نسبت به مصرف برق تا الکترونیکی (به خاطر کارم)
باز هم ممنون
چرا با کاتالیست 8.8 نمیشه سرعت فن رو تغییر داد...اصلا همچین امکانی نداره ! این rivatuner هم که تنظیماتش ثابت نمی مونه ...
دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.
سیو میکنم ولی باز هم نمیشه آخه این smart doctor رو هرکاری میکنم آنیستال نمیشه! به خاطر اونهنقل قول:
دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.
به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.
دوستان من دور فن رو روی 44 گذاشتم.الان دما در حالت معمولی 60 درجه هست!به نظر شما این طبیعی هست؟
چرا صدای فن این کارت این قدر زیاده؟وقتی بیشتر از 45 درصد می برم بالا صداش وحشتناک میره بالا!
کارت من 4870 برند سفیر هست.ایا با این دما ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟
ایا هیچ راهی وجود داره که بتونم دمای این کارت رو پایین تر ببرم؟گذاشتن فن اظافه یا هرچ چیز دیگه ای که بتونه دمای کارت رو پایین تر بیاره بدون اینکه صداش بیشتر بشه؟
55.000 خرجشه تا يه فن+هيتسينك بزاري روش تا دماش از 40 - 45 بالاتر نره ( با صدايي كمتر از فن استوك ):10:نقل قول:
اگر واقعا با این کار دماش این قدر میره پایین و صداش کمتر میشه حاضرم این چیزهایی رو که گفتی بخرم.این کارت ارزش این خرج اظافه رو داره.واقعا کارت خوبی هست.اون موقع باید اون فن خودش رو از روش بردارم؟!این چیزهایی که براش می خرم ایا روی کارت به راحتی میشه قرار داد؟فن + هیتسینک ها هم با هم فرق می کنن؟منظورم اینه که انوع و اقسام دارن و اگر اره کودومش بهتره؟ببخشید که سوالهام یه خورده زیاده ولی تو این کارها خیلی تازه کارم.
بله خوب شما كل سيستم خنك كننده استوك رو بايد جدا كنيد و سيستم جديد رو ببنديد..نقل قول:
بله به راحتي روي كارت نصب مي شه..
خواهش مي كنم... يه زمان من سوال مي كنم شما اطلاعات داريد جواب ميديد... يه زمان هم شما سوالي داريد..:40::10::40:
كل محتويات :
كلا به نظر من كولر خوبيه...
توضيحات كامل هم در آدرس زير + لينك سفارشش موجوده :
www (dot) lion computer (dot) ir/themes/shop/2008/08/_hd4850_1.php#more
اقا دستت درد نکنه ممنون میشم لینک رو توی پیغام خصوصی بفرستی چون مثل اینکه لینک توسط سایت خودمون فیلت ر شده.
این فن برای 4850 هست که!
برای 4870 فن خوب چی هست؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!
فرقي نمي كنه! براي سري 4.000 طراحي شده... روي 4870 هم نصب مي شه
مطمعنی؟چون تا اونجایی که اطلاع دارم برد 4870 و 4850 از نظر طراحی با هم فرق می کنن؟درسته؟توی لیون کامپیوتر چیزی درباره ی 4870 نگفته که روی اون هم نصب میشه یا نه!
سلام. 4870 و 4750 بیش از اون چیزی که فکر می کنید به هم شبیه هستند.نقل قول:
البته ممکنه که جای حافظه ها و محل پیچ های سیستم خنک کننده فرق کنه ، که باید بررسی بشه.
اقا بالاخره میشه این فن رو روی 4870 نصب کرد یا نه؟
اگر نمیشه هیچ فن دیگه ای وجود داره برای 4870؟
در حال حاضر دمای کارت خیلی بالا هست می ترسم یه بلایی سرش بیاد می خوام زودتر یه فن توپ براش بگیرم.
هیچ بلایی سرش نمی اد. ناراحت نباش.نقل قول:
اگه واقعأ با دماش مشکل داری ، به وسیله ی ریواتونر یا درایو کاتالیست ، دور فن رو روی 100% بزار و خودت رو راحت کن. البته اگه صداش اذیتت نمی کنه.
يك بار جواب شما رو دادم...
4850 و 4870 در نوع مموري و فركانس حافظه و هسته با هم اخلاف دارند...
از لحاظ برد و سوراخ ها به نظر من فرقي نمي كنند.. و اون فن رو مي شه روش نصب كرد ( همونطوري كه در خود سايتش هم گفته شده بود )
البته اينجا فكر كنم نظر آقاي بهراد رو بطلبه چون ايشون خودشون 4870 دارند
ايتنا- شرکت گیگابایت اولین کارت گرافیکی Radeon HD 4870 با خنک کننده غیرفعال را به بازار عرضه کرد.
در این کارت که با یک گیگابایت حافظه به بازار عرضه میشود از پیکره بندی پیش فرض خود شرکت AMD استفاده خواهد شد. این پیکره بندی که پیش از این در کارتهای با خنک کننده فعال مورد استفاده قرار میگرفت میتواند یک نسبت کارایی به قیمت خوب را در اختیار کاربران قرار دهد. کارت گرافیکی GV-R485MC-1GH که از تکنولوژی جدید خنکسازی گیگابایت استفاده میکند به یک گیگابایت حافظه GDDR3مجهز شده است که مانند نسخه های مرجع در فرکانس موثر 2000 مگاهرتزی عمل میکند. علاوه بر این فرکانس پردازنده گرافیکی نیز در حد 625 مگاهرتز ثابت نگاه داشته شده است تا این کارت حداقل دارای کارایی برابر با کارتهایی باشد که از خنکسازی فعال استفاده میکنند.
گیگابایت قبلا نیز از این تکنولوژی که با نام Multi-Core cooling یا خنکسازی چند هستهای شناخته میشود در کارتهای سری 9600GT خود استفاده کرده بود. این سیستم خنک کننده از چندین لایه تشکیل شده است. در هر لایه تعداد بسیار زیادی از پرههای بسیار نازک قرار گرفتهاند که سطح تماس حرارتگیر با هوا را تا حد ممکن افزایش میدهند. سه هسته مسی که به صورت گرههایی در قسمتهای مختلف حرارت گیر قرار گرفتهاند نیز این سیستم را کامل کرده و توانایی انتقال حرارت را افزایش میدهند.
در نهایت گیگابایت تصمیم گرفته است از یک خنک کننده ثانویه نیز در این سیستم استفاده کند. این خنککننده ثانویه وظیفه انتقال هوای خنک از محیط بیرونی کیس به داخل را بر عهده دارد. گیگابایت ادعا میکند که سیستم خنک کننده چند هستهای قادر است تا دمای کلی کارت گرافیک را تا حدود 7 درجه نسبت به مدلهای مشابهی که از خنککننده فعال استفاده میکنند کاهش دهد. قیمت این کارت مشخص نیست، اما به نظر نمیرسد اندکی تفاوت قیمت برای کاربرانی که نیازمند سیستمهای بدون صدا هستند، چیزی از جذابیتهای این کارت بکاهد.
نقل قول:
شما تحویه کیستون مناسب نیست
با دور فن 36 درصد بنده دمای کارتم میشه 53 درجه...
باید 2 اسلات زیر فن هیچ کارتی نصب نکنی
جوری فن های دمده هوا به داخل کیس تعبیه شده باشه که هوای بیرون کیس رو به سمت فن کارت هدایت کنه
اگر منظور بنده رو متوجه نشدی بگو که یک عکس از داخل کیس بیندازم در ساین قرار دهم
__________________________________________________ ____________________________________
در مورد تشابه 4850 و 4870 هم بگم که بردشون باهم متفاوته ولی بدلیل سوراخکاری استاندارد کارت های ATI در چهار گونه جی پی یو میشه فن های مختلف روش بست
ولی رم های 4870 دی دی آر 5 است و باید خنک بشه و فن استوک هم این کارو میکنه ولی فن های موجود دربازار اینطور نیستند....
4850
4870
نقل قول:
این کارتی که شما معرفی کردی 4850 هستش نه 4870
باتشکر
توي بخش مشاوره براي خريد كيس و پاور كسي به داد ما نرسيد!!!
آقا يه سوال....
توي ضميمه پيام عصر ارتباط كه 5 مرداد چاپ شده بود... 4850 رو توي آزمايشگاه سخت افزار تست كرده بودند...
و نوشته كه بايد حداقل 30 آمپر روي ريل هاي 12 ولت پاور جريان باشه..
حالا اين پاور GP580B از گرين جواب ما رو مي ده ؟؟؟
لينك :
نقل قول:
بله دوست عزیز جواب میده
ولی یک مقدار دست و پا بسته باید با سیستم کار کنی ....
30 آمپر هم چیز زیادی برای پاور های 600 وات به بالا نیست
پاور من 850 وات هستش و 60 آمپر رو هم ریل 12 ولت قابل جریان است
در ضمن اگر دقت کرده باشی از 80 پلاس برنز پرفته و لوگو اس ال آی و کراس فایر هم داره
پاور خوبیه...
شما يه پاور مساعد و خوش قيمت به ما معرفي كن..:10:نقل قول:
توي خود سايت amd بيچاره نوشته يه 450W هم كافيه!:13:
من خودم Cooler Master 650W مد نظرم بود... اما ديدم Passive PFC هست و از خيرش گزشتم
؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی امروز تماس گرفتم با وارد کننده his قیمت ice4q رو 270 می گفت!!!!
رفته بالا ؟