آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي
با سلام خدمت دوستان
ايا امكان آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي مانند اوجود دارد(خواهشمند است نحوه اپديت دستي آن را بنويسيد.)
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان
ايا امكان آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي مانند اوجود دارد(خواهشمند است نحوه اپديت دستي آن را بنويسيد.)
اموزش بروز کردن انتی ویروس مک افی
سلام
aa241355جان
اونایی که دست از سر مک افی بر نمیدارن و دلشونهم می خواد که انتی ویروسشون اپ دیت باشه میتونن از کاری که من در زیر گفتم استفاده کنند
چند وقت است که وقتی که شروع به Update کردن آنتی ویروس مون میکنیم (McAfee) میبینیم که برنامه ارور میده و آنتی ویروس به روز نمیشه.
چرا؟
دلیلشو من براتون میگم,دلیل این کار اینه که ما تو ایران هستیم و برای به روز کردن McAfee با آی پی ایران وارد سایت برنامه میشیم به همین دلیل ویروس کش ما به روز نمیشه بله آی پی!!!
حالا ما میتونیم به طور دستی این کار رو بکنیم.
برای به روز کردن McAfee Professioional Edition به صورت دستی به سایت زیر برید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس در قسمت Software Update بر روی DATS کلیک کنید,در این صفحه در بخش Download Antivirus Update اکر میخواهید فایل های اطلاعات ویروس را به روز کنید بر روی لینک اول جدول یعنی (Daily V4.x(DATonly و اگر میخواهید که علاوه بر این اطلاعات,خود ویروس یاب را هم به روز کنید بر روی لینک دوم یعنی(ُ Super Dat File (Engine + Dat کلیک کنید.
اکر روی لینک اول کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom رو لینک مقابل Windows-Intel (یعنی 4539xdat.exe) کلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 3.96 مگابایت را دانلود کنید.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز میشود.
اگر بر روی لینک دوم کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom بر روی لینک مقابل (Windows ( Sdat4539.exeکلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 6.85 مگابایت دانلود شود.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز خواهد شد.
مهم:قبل از باز کردن فایل از اینترنت خارج شوید.
یک راه دیگر هم وجود داره اونم استفاده از ip است
یا یک ای پی چنجر که وقتی اپ دیت اون رو شروع کردید ای پی تون رو عوض کنید تا دیگه سایت متوجه نشه شما از ایران میخواهید انتی ویروس رو اپ دیت کنید
قربانتان
Adel.p30
موتور جديد ضد ويروس مک آفي نگارش 5.0.0.0
سلام
خبر ---------- :laughing: :laughing: :laughing: ---------- خبر
ميشه گفت اين يکي از مهمترين خبرهاي شرکت مک آفيه.
همونطور که ميدونين شرکت مک آفي چند ماهي بود که نسخه هاي آزمايشي موتور جديد ضد ويروس خودش رو براي تست گذاشته بود که من خودم چند ماه پشت سر هم نسخه هاي آزمايشي اون رو گرفتم و تست کردم. بالاخره شرکت مک آفي اين نسخه جديد رو براي عموم عرضه کرد ولي با اين وجود شرکت مک آفي روي سايت خودش لينکي براي دانلود اون نذاشته و فقط کسايي که ضد ويروس نصب شده روي سيستمشون رو آپديت مي کنن موتور ضد ويروس جديد براشون نصب ميشه.
من آپديت اين نسخه از موتور ضد ويروس جديد رو هم درست کردم که ميتونين روي سيستمتون نصب کنين.
حالا کمي در مورد اين موتور جديد از زبان خود شرکت مک آفي بشنويم:
شرکت مک افي اعلام کرده که اين نسخه از موتور ضد ويروسش، هسته شناسايي و تعميرش قويتر شده و از ساختار جديدي تشکيل شده که باعث ميشه بهترين کارايي اسکن و ثبات قويتر و بيشتري رو شاهد باشيم.
شرکت مک آفي روي 3 مورد درباره اين موتور جديد خيلي تاکيد کرده:
1- محافظت عالي تر و بهتر: قابليت شناسايي اتوماتيک و پاک کردن بهتر آلودگي ها که به مشتري ها نسل جديدي از موتور هاي اسکن به نام best-of-breed (بهترين کيفيت) رو معرفي ميکنه.
2- اسکن سريعتر: به خاطر درخواستي که مشتري ها از شرکت مک آفي کرده بودن که خواستار سرعت بيشتر براي اسکن و شناسايي آلودگيها بودن، موتور نگارش 5 کارايي ممتاز و بالايي رو به همه محصولاتي که موتور اسکن مک آفي رو بکار ميبرن بخشيد. روي همه سيستمهايي که مک آفي قابل نصب روي اونها هست.
3- سهولت بروز کردن: (که اين يکي به علت تحريم ايران خيلي هم سخته وگرنه در روش آپديت اتوماتيک مک آفي براي کشورهاي مجاز خيلي راحت شده).
اينم لينک آپديتي که من درست کردم:
آدرس سايت:
کد:
http://www.mahdisoft.5gigs.com/
آدرس صفحه:
کد:
http://www.mahdisoft.5gigs.com/My_Program/McAfeeUpdater/McAfeeEngineUpdater.html