دوست عزیز از کدام محصول و ورژن اتپوست استفاده میکنید ؟
Printable View
دوست عزیز از کدام محصول و ورژن اتپوست استفاده میکنید ؟
مجید جان فایروال pro 2009نقل قول:
دیگه خیلی داره گیر میده! حتی موقع خاموش کردن سیستم هم تایید میخواد!
دوست عزیز نگاه کنید اتپوست بگونه ای طراحی شده تا هر پروسه ای رو که اقدام به هرگونه فعالیت مرتبط با شبکه داشته باشه رو نظارت کنهنقل قول:
بهمین خاطر پس از نصب برنامه ، برای شکل دهی به گارد مورد نظر شما ، از کاربر در زمینه اینگونه پروسه ها سوال میکند
معمولا برای پروسه هایی که با شبکه مرتبط هستند پنجره ای ظاهر میشه که شامل گزینه های زیر است
... Allow : جهت اجازه کامل به پروسه
... Block : برای منع هرگونه ارتباط با وب
Creat a custom rule : برای کابران حرفه ای که قصد دارند صرفا برخی فعالیت های آن پروسه را تایید یا متوقف کنند
Alolw Once : در واقع بدین معنی است که شما اینبار به پروسه مزبور اجازه کار را میدهید ولی بعدا اتپوست در مورد آن باز سوال میکند
Block Once : همانند گزینه فوق با این تفاوت که شما صرفا یکبار پروسه مزبور را بلاک میکنید
مطمئنان پس از گذشت زمانی محدود و بسته شدن گارد اتپوست ، کمتر با چنین سوالاتی مواجه خواهید شد
اما منهای پروسه های مرتبط با شبکه پروسه های دیگر هم از دید اتپوست پنهان نخواهند بود
اتپوست از یک لیستی برای تشخیص برنامه های مفید و انتخاب اتوماتیک قوانین مرتبط با آن استفاده میکند
اگر کاربر به هر دلیل نخواهد از این بخش استفاده کند ، ناچار است تمامی پروسه ها رو خودش نظارت کند
که خب مسلما شاهد افزایش پیام های اتپوست میشود
بهمین خاطر برای کاربران معمولا گزینه مزبور بطور پیش فرض خودکار تنظیم شده
شما همانند تصویر زیر ، بخش زیر را چک کنید بر روی Auto باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم مجید جان
خوشبختانه همین طور که گفتم این سوالها داره کم میشه! من فقط مشکلم این بود که یکی که بیاد پیای سیستمه من یه برنامه رو اشتباهی allow کنه یا اشتباهی block کنه من متوجه نشم!
سلام
من از فایر فوکس برای اتصال به شبکه جهانی اینترنت (!) استفاده می کنم
مشکلم اینجاست که موقعی که فایر وال روشنه (روی همه ی حالتاش امتحان کردم) نمی تونم وصل شم به اینترنت یعنی فایر فوکس رو بلاک می کنه
چجوری درستش کنم؟
ممنون
شما از کدام محصول اتپوست و ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ با سایر مرورگرها هم این مشکل پابرجاست ؟
ُسلام
outpost pro 2009 6.5.3
بله Nod32 ورژن 4
بله با Ie و گوگل کروم هم نمی تونم وصل شم
البته یه توضیحی هم بدم
من برای اتصال به اینترنت از کانکشن internet gateway استفاده میکنم
یعنی مودم اکسترنال خودش وصل میشه به اینترنت بعد از طریق شبکه کامپیوتر من و همسایمون وصل میشن به اینترنت
حالا میشه بگین چیکار کنم؟
با غیرفعال کردن فایروال ، مشکل شما حل میشود ؟ با سایر برنامه ها هم مشکل دارید ؟
چون بصورت Share از اینترنت استفاده میکنید دو بخش زیر را در تنظیمات اتپوست فعال کنید
Allow Outgoing NAT Packets to Internet
Allow Incoming NAT Packets from LAN
سلام.تنظیمات outpost pro 2009 6.5.3رو میخواستم.مرسی
سلام
دوستان من به تازگی outpost نصب کردم ، در event log نوشته:
08:30:25 ب.ظ Allow MPLAYERC.EXE keylogger Access through DirectInput technology MPLAYERC.EXE: 2488
03 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46 ب.ظ Allow YAHOOMESSENGER.EXE keylogger Attaching to thread input queue YAHOOMESSENGER.EXE: 3156
ایا سیستم من یعنی کیلاگر نصبه ؟
دوستان
من تا الا ندیدم برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه و یا از اینترنت استفاده کنه اجازه بگیره !!
چرا ؟؟؟
صرفا به این دو برنامه حساس هستش یا با سایر پروسه ها هم اینگونه است ؟ رفتار این برنامه ها نرمال هستش یا خیر ؟نقل قول:
آخرین نسخه برنامه Malwarebytes' Anti-Malware را ردیافت کرده و پس از آپدیت سیستم را اسکن کنید
شما تنظیمات فایروال رو بر روی چه درجه ای گذاشتید ؟نقل قول:
بر روی آیکن آن کلیک راست کنید و وارد Policy شوید خب درجه فایروال اینگونه تعریف میشه
Disable mode غیرفعال کردن
Allow most mode : اجازه فعالیت برای اکثر برنامه ها بصورت خودکار صاد شود
Rules Wizard mode : تمامی فعالیت ها زیر نظر کاربر صورت میگیرد و برای هر ارتباط ، از کاربر پرسش خواهد شد
Block most mode : اکثر فعالیت های اینترنتی بصورت خودکار قطع است
Stop all mode : قطع کامل
یک Key جدید پیدا کردم که میزارم
اونی که چند صفحه پیش هست 13 روز بیشتر ازش نمونده
این تا 168 روز دیگه فعاله
0vl9kMfb3NVxFNTWuRM/DcsGszOm8WhQhXV8tpGZ
9jLVGfko2cwGB4WFtSVN+wmkVukMQXue5o0/c4sj
HZuR1p9RMwHIYyKk9UCWUkYEMTzcN491tU9ZPC89
ro3VH6J7x64F/FaEAK3fgIk26DzCaOYeXzuFRDHU
L3KRgbkxtgy9F6gbRpvQSKnSryD3Lo4Ek2vuo
این فایروال به خاطر اینکه بدون اجازه من به اینترنت وصل میشه پاک کردم هی بی خودی پهنای باند میگرفت و اعصاب من خورد میشه چون اینترنت کند شده بود الان من از کمودو فایروال استفاده میکنم مشکلی ندارم
سلام آقا مجید
تو پستی که در مورد تست فایروالها گذاشته بودید آتپوست free جزء بهترینها بود .
ایا کفایت میکنه از همون free استفاده کنم یا نسخه pro رو نصب کنم ؟
اگر کنار avest استفاده بشه گزینه خوبی؟ و لازم اگر کنار هم نصب بشند تو شیلدهای avest تغیراتی بدم یا نه؟ کجا؟
بابت زحماتی که میکشید
قبلا ممنونم
:10::11:
سلام بچه ها .بنده اين 54 صفحه رو همين الان تموم كردم.در صفحاتي مشاهده كردم كه در مورد تنظيمات اين Firewall مطاالبي بود اما يا عكس ها قابل رويت نيستند يا pdf هايي كه ارايه شده و لينكاش درست بودن وقت زيادي ميخواد براي خوندنش .بعضي از دوستان پيشنهاد كردن كه دوستان آماتور از فايروال هاي ساده تر استفاده كنند اما قدرت اين فاير واال همرو به سمت خودش مي كشه لزوم وجود يك pdf قدرتمند در اين تاپيك در مورد همچين فايروالي قطعا احساس ميشه...پس دوستاني كه الطاف خودشونو دريغ نكردن در اين زمينه كمبود هست لطفا يكي اين حركت رو قبول كنه.مرسي
اگه امكانش هست آخرين ورژن همراه سريال نامبر ها رو در پست اول قرار بديد.
ممنون.
سلامنقل قول:
موفق باشی :10:کد:http://www.agnitum.com/products
خيلي جالب هست كه وقتي رفتم دانلود كنم ( نسخه Free ) تو سايت زده كه Free Pro NOW ! و از اين چرت و پرتها! رفتم اون رو دانلود كنم كه زد براي كشور شما قابل دسترسي نيست!!!
حالا همين نسخه Free كه فكر كنم از Pro هم امتياز بالاتري آورده بود بهتره به نظر شما يا كومودو Free ؟ من از انتي ويروس ناد4 استفاده ميكنم.
ویرایش شد .
سلامنقل قول:
دوست عزیز درسته که ناد آنتی ویروسه خوبی ولی فایروال اون اصلا قابل اعتماد نیست و همیشه تو تستهای
عمل آمده سوم از در آخره :27: البته با این نظرتون که برای کاربر خانگی کفایت میکنه موافقم.
البته این مطلب را به یاد داشته باشید که این فایروالها بیشتر در مورد خروجیها موثرند در مورد ورودیها دارای
قلبلیتهای فراونی نیستند :21:
و شرکتهای بزرگی مانند ناسا و غیره مطمئنا از فایروالهای سخت افزاری استفاده میکنند که هم در مورد ورودیها و هم خروجیها عملکردهای فوق العاده ای دارند .
موفق باشی :10:
سلامنقل قول:
ببینید زیاد سخت نگیرید .
من حتی یه مدت اینترنت سکیوریتی کمودو را رو دستگاه داشتم . البته که فایروالش عالی ولی باید در نظر داشته باشید که مرتب از شما در مورد پروسه ها سوال خواهد کرد که برای بعضی خوشاینده و برای برخی هم دردسره .
این هم بگم که اگه در مرتبه اول گزینه مناسب رو (بسته به دلخواه و نیازتون ) انتخاب کنید دیگر از شما سوالی نمیشود
و کم کم بی دردسر میشود .
در مورد آنتی ویروس این محصول من تستی ندیدم و دوستان هم در پستهای قبلی زحمت اینکه منو یاری بدند نکشیدند:13:
ولی این تجربه خودم بخاطر اینکه مرتب با ویروس در تماسم آنچه که کاسپر پیدا کرد این محصول نیز پیدا کرد ( در مورد نسخه آخر مینویسم) یک حسن هم این محصول داره اونم اینکه وقت یافتن ویروس گزینه های زیادی در اختیارت میذاره که به راحتی قابل درک هست و کار رو در مورد کیجنهایی که آلوده نیستند و تو بهشون نیاز داری خیلی کارتو راحت میکنه و مشکل وارد لیست سفید کردن در ستینگهای مختلف رو نداری .
ولی محصولی مثل کسپر هم فایروال قوی داره و هم انتی ویروس عالی که خدماتی چون بک آپ و ریکاوری و صفحه کلید مجازی و غیره رو به شما ارائه میده . تنها عیبش به نظر من درگیری زیاد با برنامه ها در موقع شروع کار هست که البته حسن هم به شمار میره . اگه راحتری و میخواهی خیالت راحت باشه از اون استفاده کن .
ولی تجربه نسخه آخر کومودو هم بدنیست میتونی امتحانش کنیو احتمال غریب به یقین برات مشکلی هم پیش نمیاد میتونی چند روزی تستش کنی . خود شرکت کمودو که من ایمیلی براشون زده بودم اطمینان داده بود که آنتی ویروس ارئه شده کاملا قابل اعتماد .( ماست ماستبندا که ترش نمیشه :27: )
و نکته آخر این که من قدیم ترا با کومودو کار کرده بودم که بسیار اذیت کننده بود ولی حالا به نظرم مشکلاتش خیلی کمتر شده و برام جالب بود که دیتابیس آنتی ویروسش خیلی زود به زود آپدیت میشه .
ببخشید سرتو درد اوردم . آخرش ختم میشه به خودت . ولی اگر دنبال فایروال هستی اونو تو اینترنت سکیوریتیهای مطرح به جز کاسپر پیدا نمیکنی
موفق باشی :10:
مرسي بابت راهنمايي.نقل قول:
راستش قبلا يك مدت كمي كومودو نصب كرده بودم بد نبود. بعدش آنلاين آرمور نصب كردم و اون هم بد نبود. آلان هم نسخه رايگان اوت پست نصب كردم ببينم چطوريه:31:. فقط نميدونم چرا وقتي يك چيزي اجازه كار بهش ميدي حاليش نميشه و دفعه بعد باز هي سووال ميپرسه!!:13: مثل نوكيا پي سي سويت و ...
در مورد انتي ويروس هم به نظرم كسپر واقعا مفتش گرونه! من قبلا همش از نورتون ( كه اين همه ميگن سنگينه و اينا) استفاد ميكردم ولي هيچ مشكلي باهاش نداشتم. كسپر 2008 و 2009 رو نصب كردم پدرم رو در آورد!!! در حالي كه الان كه از ناد استفاده ميكنم خيلي راحت و مطمئن هست. اميدوارم با اين اوت پست خوب جواب بده.
يك سريال براي محصول Outpost Security Suite Pro 2009 6.5.5 Build 2535.385.0692
--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------
0xmXh3psv8QjXan2kClW5OjU86177H9M3cPs/rIzHY
/bmjt/A/0r4OjrGvE1ljeTitsvGoUrQYP3b4SyfJ2V
kBxMA6bOnxWpLKOhV4ZQRlUI6dZ0uldH3KO7yEDPcL
qhG0KFDmTUOqZ+3wV0OacgAaDeQSrEewAIcKMi3uhT
32UeFQqV4q/fjSLu86r3yX/gXdWdGRayYXw==
---------- OUTPOST KEY END -----------
من اوت پست رو نصب کردم اما الان نمیتونم وارد یاهو میل شم فقط وقتی فایروال رو غیر فعال کنم وارد یاهو میل میشه
دوست عزیز از کدام محصول و نسخه اتپوست استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
من از نسخه 6.5.5 outpost pro استفاده میکنم البته هنگام نصب انتی اسپایورشو نصب نکردم قبلا کمودو داشتم اونو انستال کردم اینو نصب کردم غیر این فقط avast دارم جالبه غیر از یاهو میل وارد persiangig هم نمیشهنقل قول:
اما سایر سایتها راحت باز میشن برای وارد شدن به این دو تا ناچارم اوت پوست رو ببندم؟
شما در تنظیمات اتپوست به بخش Application Rules رفته و در تنظیمات یاهو مسنجر چک کنید ارتباطات اینترنتی آزاد باشهنقل قول:
در زمینه پرشین گیگ هم در تنظیمات اتپوست وارد بخش Web Control شده و سایت مزبور را در بخش Exclusions وارد کنید
Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2954.446.710.358
سريال براي اين محصول:
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629B
8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/J
n5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRCyrj
fhcNe02izGs1usUQ
وقتی این فایروال روشنه و به اینترنت وصل میشم سند و ریسیو ندارم ولی خاموشش میکنم سند و ریسیو دارم.
چیکار کنم.
ممنون
با سلام خدمت دوستان.بهترين آنتي ويروس در كنار فايروال اوت پست (نسخه پرو و آخرين ورژن) كدوم هستش؟البته آنتي ويروس خودشو نمي خوام.مثلا از بين آنتي ويروس كاسپرسكي و ناد كدوم بهتره با اين فايروال؟
سلام.چرا اینجا اینقدر غیر فعاله؟لطفا برای ورژن زیر سریالش رو لطف کنید:
Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2957.446.0711
در صفحه قبل سريال براي اين محصول معرفي كردم.نقل قول:
نقل قول:بله دوست عزیز.قبل زدن پست این رو امتحان کردم ولی کارد نکرد یعنی ارور داد که اشتباه هست یا برای این ورژن نیست.کمی با هم فرق دارن.اعداد آخرشون رو دقت کنید.لطفا سریالبرای این نسخه بدید.ممنون...نقل قول:
Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2957.446.0711
سلام.برای این نسخه که گفته بودم خودم پیدا کردم.می ذارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.
Outpost Firewall Pro 2009 v6.7 (2957.446.0711)
Lifetime Serial:
--------------- begin ---------------
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629B
8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/J
n5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRCyrj
fhcNe02izGs1usUQ
=
----------------- end ----------------
راستی نوشته lifetime یعنی مثل این آنتی ویروسها دیگه بلاک نمیشه تا دوباره دنبال سریال باشیم؟دیگه راحت باشیم...؟!
سلام.
من از Outpost Firewall 2009 v6.7.2 استفاده میکنم.(Win XP)
از وقتی که SQL Server نصب کردم سرویسهای Outpost دیر اجرا میشن (حدود 2-3 دقیقه طول میکشه).
من تو این مدت تقریبا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.
آیا راه حلی برای این مشکل می شناسید؟
6.7.3 رو هم امتحان کن شاید مشکل رفع بشه. :46:نقل قول:
من آنتی ویروس کاسپراسکای روی کامپیوترم نصب هست و سپس اقدام به نصب6.7 Outpost Security suite کردم اما بعد از نصب بعد از چند ساعت با مشکل afwcore.sys مواجه شدم/
اما الان Outpost Firewall pro 6.7 نصب کردم اما بازم همین مشکل وجود داره! چه مشکلی هست؟
نقل قول:
مشکلش اینه که این فایروال و آنتی ویروس با هم نمیخونن. به همین راحتی. اگر نمیخوای از Outpost Pro دست بکشی آنتی ویروست رو عوض کن و مثلا Avira نسخه مجانیش رو نصب کن چون وب اسکنر نداره و با این فایروال مشکلی پیدا نمیکنه. آنتی ویروس های که از طریق ------ و وب اسکنر داده ها رو اسکن میکنند معمولا با این فایروال مشکل دارند.
Outpost Security suite خودش آنتی ویروس داره. اینم یادت باشه. :46:
سلام، من در گذشته به راحتی با این دو فایروال کار می کردم! من نمی تونم اسم ای مشکل را ناسازگاری دو فایروال بزارم!نقل قول:
در ضمن من هیچ آنتی ویروسی رو مثل کاسپر اینقدر قوی ندیدم که بخوام ازش دست بکشم!
من می دونم مشکل یه چیزی غیر از ناسازگاری هست.... چون با این دو برنامه همزمان چندین ساله دارم کار میکنم :5: