سلام به دوستان
من بازی most wanted رو روی سیستم نصب کردم ولی مثل ps2 فیلم های بازی رو نشون نمی ده
حالا من باید چی کار کنم که نشون بده
Printable View
سلام به دوستان
من بازی most wanted رو روی سیستم نصب کردم ولی مثل ps2 فیلم های بازی رو نشون نمی ده
حالا من باید چی کار کنم که نشون بده
منم هیچ فیلمی رو ندارم. اگه دی وی دی داشت هیچی!!چند تا سیدی داشت؟نقل قول:
4 تا .....نقل قول:
چند تا سیدی داشت؟
براي من 2تا سيدي داشت
همونطوری که دوستمون گفتند باید 4 cd باشه و در غیر این صورت قسمت هایی از بازی حذف شده (مثل فیلم ها).نقل قول:
براي من 2تا سيدي داشت
تایید میشه.نقل قول:
همونطوری که دوستمون گفتند باید 4 cd باشه و در غیر این صورت قسمت هایی از بازی حذف شده (مثل فیلم ها).
سلام.
1- من الان همه ریس های بلک لیست 13 رو رفتم اما هنوز اون ستاره یا چلنج باز نشده . در ضمن اون رییس هایی که باید پلیسو در عرض 1 دقیقه دور بزنی و... هام باید حتما رد کنم؟
2- هیچ راهیی نیست که اون BMW که اول بازی داری رو ازت نگیرن؟
آخه مال من رو جرثقیل برد بعدشم اون پلیسایی که ماشینو خط انداخته بودن اومدن Busted کردن . بعدشم بعد از آزاد شدن Mic اومد دنبالم تا بریم یه ماشین بخریم ... حیف هیچی به اندازه اون BMW خوب گاز نمیداد... مخصوصا اگه نیترو میزدی دیگه چی میشد!
3- فایلای VP6 ان اف اس با چی باز میشه؟
4- من میخوام این قسمتای اولیه بازی (دستگیر شدن و خلاصه دموی اول بازی ) رو نمیشه به صورت جدا و با مدیا پلیر ببینم؟ چطوری؟
در هر دور شوما باید سه تا شرط رو به دست بیاری برای رفتن به مرحله ی بعد ... یکی برنده شدن در تعداد ریس های درخواست شده - یکی شکست دادن پلیس ها در مراحل مختلف به تعداد خواسته شده - و اخر بدست اوردن میزان Bounty درخواست شده .نقل قول:
1- من الان همه ریس های بلک لیست 13 رو رفتم اما هنوز اون ستاره یا چلنج باز نشده . در ضمن اون رییس هایی که باید پلیسو در عرض 1 دقیقه دور بزنی و... هام باید حتما رد کنم؟
چک کنید ببینید کدوم یکی رو کامل نکردید .
نه عزیز ، این جزو روند بازی هست ... در مرحله اخر ماشین رو پس می گیرید از رازور ...نقل قول:
2- هیچ راهیی نیست که اون BMW که اول بازی داری رو ازت نگیرن؟
من زیاد گشتم ولی برنامه ی مورد نظر رو پیدا نکردم .نقل قول:
3- فایلای VP6 ان اف اس با چی باز میشه؟
راهش همون استخراج هست که نرم افزارش گیر نمیاد ... اگر سیستمتون از لحاظ سخت افزاری قوی هست ببینید می تونید با یه نرم افزار های مخصوص فیلم برداری از صفحه نمایش ، کپچر کنید فیلم ها رو ...نقل قول:
4- من میخوام این قسمتای اولیه بازی (دستگیر شدن و خلاصه دموی اول بازی ) رو نمیشه به صورت جدا و با مدیا پلیر ببینم؟ چطوری؟
اون موقع که تازه بازی اومده بود من گرفتم 5 تا سی دی بود! و هیچ صحنه حذف شده ای هم نداشت!
یادش به خیر چه حالی میداد!
نه . سیستم کارت کپچر نداره..
خیلی دنبالشم گیرشون بیارم .. کلیم سرچ کردم .. میگن با FLV PLAYER میشه . ما که نتونستیم.
آهان گرفتم ... پلیسا که نشد ! نوشته بود 1000 تا خسارت بزن و بعد فرار کن منم کردم اما چیزی نشد (تیک نخورد)
راستی یه بار شد 8 تا پلیس افتادن دنبالن با سرعت 160 MPH با نیترو میرفتم! اول 2 تا بعد 3 تا بعدش 4 تا بعدشم 6 تا و یهو 8 تا شدن!کاش مثل HP 2 یه هلیکوپتر هم میذاشتن مهشر میشد! یا مثل HP2 یه بخش میذاشتن که تو پلیس شی و متخلفینو بگیری...
الان جریانو فهمیدم ... اون Razor نامرد که توی کربن دوباره میبینش ماشینتو داغون میکنه و مال خودش میکنه ... تو باید اون 15 تا تو رو ببری و برسی به Razor بعدشم Mic پلیس از آب در میادو Razor سوییچو نمیده میک هم ازش میگیره و در میرید بعدش اون لامبورگینی پلیس (همونی که اول بازی خط میندازه) و با یک میلیارد ! پلیس میاند دنبالت ... حیف الان حسش نیست بازیش کنم وگرنه 3 تا بلک لیستو زده بودم ...
راستی اگه + 7 تا پلیس افتادن دنبالتون تنها راهش اینه که به این کامیونایی که ماشین و یا چوب دارن به چرخشون بزنید . اونوقت چوبا میریزه سر پلیسا! البته یه بارم شد پلیسا زدن!
راستی دیتابیس پلیس به چه دردی میخوره؟
سلام
میگم این بونتیها به چه دردی میخوره؟ با پول باز میشه یه چیزی خرید اما با بونتی هیچی نمیشه!
به به فرنوش خانم اهل ماشينم كه هستي !!!
اين بونتي ها كم داشته باشي :
1. با ماشين مهما نمي توني مسابقه بدي
يه چيز ديگم بود يادم رفته بعدا ويرايش مي كنم
منظور کپچر کارت نبود عزیز ... بعضی نرم افزار ها هستن که از صفحه ی نمایش عکس و فیلم می گیرن مثلا نرم افزار TechSmith ...نقل قول:
نه . سیستم کارت کپچر نداره..
1000 تا خسارت توی بلک لیست 13 ، تقریبا معادل از بین رفتن 4 تا ماشین پلیس هست ... اگر 1000 پول رو گرفتین و تیک نخورده احتمالا محدودیت زمانی هم داره .نقل قول:
آهان گرفتم ... پلیسا که نشد ! نوشته بود 1000 تا خسارت بزن و بعد فرار کن منم کردم اما چیزی نشد (تیک نخورد)
وقتی امپر خلافتون بیاد روی 4 و 5 ، هلی کوپتر هم وارد تعقیب و گریز میشه ...نقل قول:
راستی یه بار شد 8 تا پلیس افتادن دنبالن با سرعت 160 MPH با نیترو میرفتم! اول 2 تا بعد 3 تا بعدش 4 تا بعدشم 6 تا و یهو 8 تا شدن!کاش مثل HP 2 یه هلیکوپتر هم میذاشتن مهشر میشد! یا مثل HP2 یه بخش میذاشتن که تو پلیس شی و متخلفینو بگیری...
Mic نه ، Mia ...نقل قول:
الان جریانو فهمیدم ... اون Razor نامرد که توی کربن دوباره میبینش ماشینتو داغون میکنه و مال خودش میکنه ... تو باید اون 15 تا تو رو ببری و برسی به Razor بعدشم Mic پلیس از آب در میادو Razor سوییچو نمیده میک هم ازش میگیره و در میرید بعدش اون لامبورگینی پلیس (همونی که اول بازی خط میندازه) و با یک میلیارد ! پلیس میاند دنبالت ... حیف الان حسش نیست بازیش کنم وگرنه 3 تا بلک لیستو زده بودم ...
هدف اینه که شما از دست پلیس ها در برید حالا چه به وسیله ی کامیون های حمل چوب ، چه به وسیله ی محل های تعبیه شده برای این کار ( توی نقشه با مثلث نارنجی مشخص شدن این محل ها ) ... گه گداری هم می تونید با سرعت زیاد و پیچیدن های مکرر توی خیابون ها و کوچه ها پلیس ها رو گم کنید .نقل قول:
راستی اگه + 7 تا پلیس افتادن دنبالتون تنها راهش اینه که به این کامیونایی که ماشین و یا چوب دارن به چرخشون بزنید . اونوقت چوبا میریزه سر پلیسا! البته یه بارم شد پلیسا زدن!
یه امکان فانتزی هست ... توی اونجا میزان خسارت شوما به پلیس و شهر و رتبه تون توی خلاف کارها مشخص شده ...نقل قول:
راستی دیتابیس پلیس به چه دردی میخوره؟
همون طور که دوستمون گفت بونتی پولی هست که به میزان شهامت و شجاعت شما تعلق میگیره و فقط برای این هست که افراد توی بلک لیست شوما رو به رسمیت بشناسن و حاضر شن باهاتون مسابقه بدن ...نقل قول:
سلام
میگم این بونتیها به چه دردی میخوره؟ با پول باز میشه یه چیزی خرید اما با بونتی هیچی نمیشه!
بازم مشکل :((
لطفا مشکل رو حل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2788483&postcount=6390
سلام.
کسی با black edition کار کرده؟
یه فایلیه کپی میکنی تو global بعد چندتا ماشین و... آزاد می کنه. ولی کار نکرد.
اول این برنامه روبگیر (vp6 codec ) و نصب کن
بعدش این رو هم بگیر(NFS Multimedia convertor)کد:http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1137&s=73
بعد برنامه روبازکن و از لیست کشویی most wanted رو انتخاب کنکد:http://www.nfsplanet.com/download_sel.php?file=http://ftp.gamesweb.com/pub/nfs5/nfsc/files/nfsmc12.zip&key=987c3fd87dd1c09599e31c3ac7ac0a57&lang=eng
پوشه فیلمها رو انتخاب کن
بعدم کلید تبدیل رو بزن
حالا همه فیلمهای MOST Wanted به فرمت AVI تبدیل وقابل دیدن شدند!
من کار کردم ولی به این راحتیا نیست که یه فایلو کپی کنی بعد ماشینا ازاد شن باید از از نرم افزار TSEARCH استفاده کنینقل قول:
سلام.
کسی با black edition کار کرده؟
یه فایلیه کپی میکنی تو global بعد چندتا ماشین و... آزاد می کنه. ولی کار نکرد.
شما مشخصات کامل سیستمتو بنویس + شاید مشکل از نسخه ایه که داری برویه نسخه Dvd ش رو از مغازه ها بخر دوباره امتحان کننقل قول:
لطفا مشکل رو حل کنید:
خیلی بازی باحالی. :27:ماه پیش تو Ps2 صد درصدش کردم. پلیس بازی هاش خیلی حال میده. مخصوصآ مرحله ی آخر که کل نیرو ها دنبالتن.:46:به نظرم اگه فیلمهاش تو جشنواره اسکار شرکت کنند ، یه اسکار میگیرند. واقعآ خیلی هنری کار شدن.:10:
شما آمار سیستمتو بیا من فکر میکنم اونجوری که میگی کارت گرافیکی رو بهت انداختن بد جورنقل قول:
لطفا مشکل رو حل کنید:
کد:
من اینجا جواب شما رو دادم »نقل قول:
همون صفحه ی بعد که سئوال کردی (:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2791210&postcount=6395
نه عزیزان . مشکل گرافیک نیست. گرافیک اصل بود.
اون یه ویروس بد جور بود که روی هارد افتاده بود .. منم کل هاردمو فرمت کردم و الان بدون مشکلی بازی میکنم . حتی کیفیتشم صد البته بهتر شد!
رفتم بلک لیست 12! کل شهرم باز شد.
راستی اون مرحله آخر چلنج ها هست 500000 بونیت میخواد.
من بونسم 500000 شد . کلی ماشین داغون کردم اما تا اومدم فرار کنم با اون پاترولای پلیس ریختن دورم! حدود 15 تا ماشین بدوند! نذاشتن حرکت کنم!
هر دقیقه هم 2 تا میموند.
آمپر پلیسو کجا نوشته؟
2- پس کی هلیکوپتر میاد حال کنیم؟
3- میشه توی یه بلک لیست فقط بونیت رو رفت یا باید میلیستون (درست گفتم؟) اونت رو هم حتما رفت؟
فک کنم تو 4 باید بیاد هلیکوپتر آمپر پلیسا هم همون زیره اگه منظورت تعدا ماشینایی که دنبالتن زیر تصویر ماشین مینویسه
شما بیشتر سعی کن فرار کنی اونجوری نمیگیرنت ولی یه لحظه وایسی میریزن سرت تازه کورویت ها هنوز نیومدن ...Wow
آره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فک کنم تو 4 باید بیاد هلیکوپتر
کرویتها چین دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه کورویت ها هنوز نیومدن
اوف! ولی اگه ببریش بونتری تو میشه 500.000 یعنی دیگه میلینستون (درست گفتم؟) بی میلیینستون!!
بابا این هوض مصنوعیش قاطی داره! من دارم سه ساعت نیترو گاز میدم میرم بعد یه ماشین پلیس بدون نیترو میاد جلوم!! مگه میشه؟!؟!
شما زیاد به مغزت فشار نیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کرویتها چین دیگه؟
کلا کرویت اسم یه نوع ماشینه پلیس های مرحله آخر از اینا دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز به 50000 بونتری دارم تا بلک لیستو رد کنم. چیکار کنم؟
آقا من میخوام 50 تا پلیس بیان دنبالم قشنگ هلیکوپتر هم بیاد.
هیچ راهی نیست سریع هلیکوپتر بیاد دنبالت ؟ راستی چیکار میکنه بمب میندازه؟مثل 6؟
راستی من کلی ماشین و... داغون کردم تازه بونتری شد 18000 . چطور توی مرحله آخر 30000 تا 30000 تا میرفت بالا؟منظورم مرحله آخر چلنجه
راستی اون گوشه یه عدد هست اسمش پورشه کیتس (یه همچین چیزی) هستش. موقع پلیس میاد دنبالت عددش میره بالا. اون چیه و آیا تاثییری توی بونتری داره؟
برادر من شم باید تا 4 بالا بری تا هلیکوپتر بیاد الکی که نیست تو هر شماره یه نو ع ماشین میاد اون دایره باید 4 بشه اونم نمیشه مگر مرحله هارو رد کنی و به جاش برسی
Ok.
راستی رازور چقدر بونتری میخواد؟:d
یه سیو ادیتور هست که می تونی بونتی رو هر چه قدر دوست داری اضافه کنی و همچنین پولت رو ... من برات نمیزارم چون لذت بازی رو فوق العاده کم می کنه ...نقل قول:
نیاز به 50000 بونتری دارم تا بلک لیستو رد کنم. چیکار کنم؟
شوما فیلم اکشن زیاد تماشا می کنی ؟ هلی کوپتر هم که بیاد کار خاصی انجام نمیده ها ! فقط بالا سرت می چرخه و موقعیتتو به ماشین های پلیس گزارش میکنه ... در هر صورت همون طور که Mist گفت باید امپر خلافت بره روی 4 و 5 ... امپر خلاف هم همون نیم دایره ای هست که دور کبلومتر شمارتون هست ...نقل قول:
آقا من میخوام 50 تا پلیس بیان دنبالم قشنگ هلیکوپتر هم بیاد.
هیچ راهی نیست سریع هلیکوپتر بیاد دنبالت ؟ راستی چیکار میکنه بمب میندازه؟مثل 6؟
هر چه قدر امپر خلافتون بره بالاتر ماشین پلیس ها پیشرفته تر میشه ... وقتی امپرتون رو 5 باشه ماشین هایی میان دنبالتون که با داغون کردن هر کدومشون 250000 $ پاداش می گیری ( همین حدودا بود . ) یعنی همون کرویت که دوستمون گفت و البته این کار فوق العاده سخت هست ... اگر هم موفق بشین داغونشون کنید خیلی سخت می تونید از دستشون فرار کنید .نقل قول:
راستی من کلی ماشین و... داغون کردم تازه بونتری شد 18000 . چطور توی مرحله آخر 30000 تا 30000 تا میرفت بالا؟منظورم مرحله آخر چلنجه
هوش مصنوعی بازی همچین بدم نیست ... بستگی داره به ماشین و اینکه نیتروی شوما از چه نوعی باشه عزیز .نقل قول:
بابا این هوض مصنوعیش قاطی داره! من دارم سه ساعت نیترو گاز میدم میرم بعد یه ماشین پلیس بدون نیترو میاد جلوم!! مگه میشه؟!؟!
بلاک لیست رو مرور کنید نوشته دیگه .نقل قول:
راستی رازور چقدر بونتری میخواد؟
chevrolet corvetteنقل قول:
کرویتها چین دیگه؟
سریعترین ماشینهای پلیس(به غیر از SUV ها)
اوف.
من فکر کردم مثل nfs 6 میان بشکه میندازن و ماشین منفجر میشه:))
پیشنهاد زیاده شما هم برو پیشنهاد بده اضافه کنن منم گفتم دوتا موشک ببندن به سقفش عین این ماشین جنگی ها بزنیم بترکونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره موفق شدم فایلای vp6 رو با یه نرم افزار مخصوص mpg کنم . البته یه مشکلی هست . این vp6 یا mpg ها فقط تصویرن صدا نداره . البته آخرشو گرفتم . ولی تا بازی نکنی و اون چند تا ماشین پلیس نیان دنبالت اصلا حال نمیده!
توی undercover که میگن تفنگه . به نظر من خوب نیست . یعنی خوبه اما نه اینگه پلیس زرتی تیر بندازه بترکی!!
black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟
مگه لینکها کار نمیکنه؟نقل قول:
black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟
توضیح بیشتر اینکه با یه نرم افزاری چه جوری Mp3 رو به wave تبدیل میکنی،اینم مثل همونه اول بازی مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد پوشه مبدا(source) روانتخاب میکنی بعدم پوشه مقصد (Destination) بعد هم از اون بالای برنامه مشخص میکنی که میخای اهنگها رو تبدیل کنی یا فیلمهارا
مثلا تو بازی رو تو این مسیر نصب کردی:
E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted
در صورتی که بازی رو تو اون ادرس نصب کرده باشی پوشه مبدا فیلمها میشه:
E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted/movies
گرفتی چی شد؟
__________________________________________________ __نقل قول:
نه عزیزم
در کل اسپورت کردن خالی ماشین بدرد نمیخوره
منظورم اینه شما باید لاستیک و نیتروژن خوبم بخری
اگه بخوای فقط به زیبایی ماشین برسی بجز سنگین تر شدنش کاری نکردی
یک خبر مهم :
من آخرین مرحله رو رد کردم
منظورم قسمت دزد و پلیس
مرحله 63 فکر کنم
همون که از اول بازه
5 تا ماشین6 در پلیس دنبالتن
خودتم یه ماشین زرد داری یه خط مشکی روشه
هر کی خواست بگه راهنمایش کنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سخت ترین این مراحل
مرحله 63 است اگه اشتباه نکنم
از همون اول بدون قفله
5 تا ماشین پلیس از اون شش دره ها دنبالتن و بدون نیتروژن با سرعت عالی میگیرنت
بدنه خیلی قوی دارنو در رفتن از دستشون خیلی سخته
راه حل ها:
اگه خواستین آف بذارین خصوصی جواب میدم
الان حال تایپ ندارم
:2::18::19:
کسی میدونه آپدیت Mw اومده یا نه
منظورم اینه که
رینگ بیشتر
نقش رو ماشین بیشتر
رنگ بیشتر
در کل برای نمای ظاهری ماشین همه چی اضافه بشه
هر کی داشت یه لینک بده ممنون میشم
شما بهتره اینجا سئوالتو مطرح کنی »
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=163
سلام
یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دی
هر بار که ماشین شوما توسط پلیس متوقف بشه ، میره به پارکینگ پلیس ، شوما پول میدی و ماشینتو ازاد می کنی ولی فقط دو بار می تونی این کار رو بکنی ... اگر ماشینتون سه بار سابقه داشته باشه دیگه نمی تونین ازش استفاده کنین . هر بار ، یک ضرب در قرمز .نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
تو این سه چهار باری که بازی رو تموم کردم تا حالا از ترمز استفاده نکردم ... پیچ های تند روی نقشه شناسایی میشد ، نیترو ذخیره می شد ، نزدیک پیچ سرعت کم میشد ، با سرعت مناسب می پیچیدم و نیترو رو خالی می کردم و ...نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
سعی کنین همیشه یه ماشین تیز و سبک با جهش و شتاب بالا توی گاراژتون داشته باشین .
باشگاه یا استادیوم ؟نقل قول:
راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دی
فعلا که آندر کاور خیلی داره شبیه این موست وانتد می زنه فقط فرقش اینه که خودت پلیسی !!! (اخبارش تو تاپیک خودش گزاشتم چیزهای جالبیه حتما بخونید !!!)
فک کنم منظورش همون استادیومه که یه جا هم برای پرش داره اونجا 10 تا ماشینم دنبالت باشن جا میمونن اتفاقا من برا دوستاننقل قول:
میخواستم پیشنهاد بدم برن اونجا برای پیچوندن پلیسا
راهی که سعید جان گفت خیلی راحت تره منم از این روش استفاده میکردم ولی یکی از دوستام هستش که با ترمز دستی میرهنقل قول:
و همیشه خدا هم منو میبره میخوای کار حرفه ای بکنی باید دریفت کشی کنی اون قسمتو اونم با ترمز دستی
خیلی سخته ولی اگه چندین بار تمرین کنی یاد میگیری منبع آموزشم فیلم سریع و خشن 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]