قیمت فوق پاین توی خارج از ایران:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قیمت فوق پاین توی خارج از ایران:18:
کاربرد این چیه؟ Launch BootMii
می تونید باهاش از حافظه Nand دستگاه بک آپ بگیرید و اگه دستگاه رو بریک کردید اونو دوباره برگردونید البته رو یه سری دستگاه ها کار نمی کنه از جمله دستگاه من و ظاهرا دستگاه شما !نقل قول:
کاربرد این چیه؟ Launch BootMii
اگه روش کلیک کنی چه اتفاقی میوفته؟ ضرر داره؟ ربطی به نخوندن بازی اصلی دستگاه داره؟نقل قول:
والا من یه بار بیشتر تو HBC روش کلیک نکردم که همونجوری شد که شما فرمودید یعنی شروع کردن چراغ درایو چشمک زدن و صفحه سیاه شد ولی من دستگاه رو از برق نکشیدم دکمه پاور رو نگه داشتم ریست شد !
فکر می کنید چه بلایی سر دستگاه آوردم؟ چون بعدش سی دی اصلی رو اجرا کردم بازی هم کردم ولی یکدفعه ارور داد و دیگه سی دی رو نخوند.نقل قول:
امکان داره سی دی اصلی خش برداشته باشه، دستگاه نتونه بخونه؟ چون از تهران که برگشت پر از خط و خطوط بود، قاعدتا اگه دستگاه ایراد کرده بود نباید بعد از اینکه Bootmii رو زدم و از برق کشیدم بازی رو اجرا می کرد و بعد نیم ساعت یه دفعه از بازی بپره بیرون! بعدش هر دفعه که سی دی رو اجرا میکنم میگه غیر قابل خوندن هستش. تو بخش Xbox هم همین مشکل رو داشتن، با هارد اجرا شد ولی سی دی رو نمی خوند.
نه ربطی به این داستان نداره .نقل قول:
شاید درایوتون خراب شده ، آخه ربطی نداره ! درایو یه چیز مصرفیه زیاد کار کنید باهاش می پوکه !!!!!
من BootMii رو کلیک کردم بالا که اومد درست شد، فقط گاهی اوقات وسط بازی کردن ارور میده میگه سی دی رو بردار reset کن. اشکال از کجاست؟
اين وي جديده كي قراره بياد؟؟؟
هنوز به صورت رسمی تایید نشده و بالطبع هنوز تاریخ ریلیزش مشخص نیست.......
من BootMii رو کلیک کردم بالا که اومد درست شد، فقط گاهی اوقات وسط بازی کردن ارور میده میگه سی دی رو بردار reset کن. اشکال از کجاست؟
شما درایوتون مشکل داره ، بگیر نگیر داره .نقل قول:
یعنی از روی هارد یا فلش بازی رو اجرا کنم مشکلی نداره؟ دستگاه آسیب ندیده؟ سی دی که میزارم بعضی وقتها تق تق میکنه، صدا میکنه، ولی دستگاه نو هستش. ممکنه درایوش در اثر کپی خور کردن آسیب دیده باشه؟نقل قول:
به خاطر کپی خور کردن درایو آسیب نمیبینه ، به خاطر ضربه یا حمل و نقل بد این طوری میشه .نقل قول:
اگر یه سری برید بازار رضا و اینها متوجه میشید چه طوری حمل و نقل میکنند - از بالای پله سر میدند پایین ، با هندونه این طوری رفتار نمیکنند که با این دستگاه ها میکنند .
بعد تا زمانی که هارد هست چرا از روی دیسک اجرا میکنید ؟
من الان 14 تا بازی اورجینال دارم تا حالا یک بار هم نذاشتم توی دستگاه . چه فرقی میکنه آخه ؟
سلام، من یک نینتندو ِDSI دارم که صقحه نمایش لمسیش خط دار شده بود ولی بازی کردن باهاش خیلی مشکل بود به خاطر این تصمیم گرفتم که صفحه اش رو عوض کنم با نگاهی که تو اینترنت کردم مراحل باز کردن و تعویض صفحه را یادگرفتم ولی بعد از بازو بسته کردن کنسول دیگه روشن نشد مجددا مروری کردم متوجه شدم دو تا از فیوزهاش مشکل داره و باید ترمیم کرد ولی با ترمیم فیوز ها هم هنوز روشن نمیشه و وقتی کابل شارژش رو وصل میکنم لامپ نارنجی آن شروع به چشمک زدن میکنه ولی بازهم روشن نمیشه بعضی ها میگن احتمالا مشکل در قسمت کانکشنهای باطری میباشد ولی من هرچی جستجو کردم چیزی به چشمم نخورد که بتونم برطرف کنم. از دوستانی که در این رابطه تجربه ای دارند خواهش میکنم مر اراهنمایی کنند ممنون. :41::9::44:
لطفا نحوه آوردن بازیها رو از روی هارد توضیح بدین؟نقل قول:
کافیه یک نرم افزاری مثل USB Loader نصب کنید و هارد رو با فرمت WBFS فرمت کنید و از طریق نرم افزار WBFS Manager بازی ها رو بریزید توش و خیلی راحت اجرا کنید . سخت نیست .نقل قول:
با NTFS نمیشه ؟نقل قول:
نه نمی شه ! می تونید یه پارتیشن تو هاردتون ایجاد کنید و به صورت wbfs فقط همون یه پارتیشن رو فورمت کنید و بقیش ntfs باشه که در این حالت کنسول فقط اون پارتیشن wbfs رو می شناسه و با بقیه هارد کاری نداره و برعکس ! یعنی کامپیوتر فقط درایو ntfs رو می شناسه و با بقیش کاری نداره البته کامپیوتر گیر می ده که اون درایو wbfs رو فورت کن که کافیه شما محلش نذاری !
چرا میشه ، ولی خیلی هارد میگیره .نقل قول:
ایمیج بازی های Wii همه از دم 4 گیگ هستند ، ولی خیلی هاشون وقتی روی WBFS نصب میشند حجمشون میشه 300 مگ !
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
چرا جاوید جان ، USB Loader یه نسخه داره مستقیم از روی NTFS و Fat32 اجرا میکنه ولی خیلی مزخرفه :2:نقل قول:
یه سوال وقتی dvd هارو میزاری توی pc نمیشناسه با چه نرم افزاری میشه آورد. با wbfs manager ؟نقل قول:
برای نصب usb loader هم باید هارد یا usb با فرمت wbfs باشه؟ و توی hombrew chnanel باید نصب بشه؟
و خواهشا لینک دانلود usb loader ای که خودتون استفاده میکنین واسه دانلود بزارید
برای نصبش حتما باید از sd استفاده کرد یا با usb هم میشه نصب کرد؟؟؟؟؟؟
هر چی USB Loader هست رو میتونید از توی این سایت دانلود کنید :نقل قول:
کد:http://wiibrew.org/wiki/Main_Page
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
میشناسه ، شما نمیتونید باروزشون کنید - با Clone CD ایمیج بگیرید .نقل قول:
هر چی USB Loader هست رو میتونید از توی این سایت دانلود کنید :
[code]http://wiibrew.org/wiki/Main_Page[/code"]
usb loader gx رو توی این سایت پیدا نکردم اگه میشه لینک دقیق تر بدین؟
از سایت های دیگه هم چندتا دانلود کردم ریختم توی usb وصل کردم به wii اتفاقی نیوفتاد:41:
http://usbloadergx.koureio.net/نقل قول:
http://www.wiiflow.org/
http://code.google.com/p/wiicoverflow/
دو تای آخر از روی هارد های WBFS اجرا میکنند ولی خیلی برنامه های خوبی هستند .
1-به نظر شما من برای اینکه Harvest Moon Animal Parade رو خوب بازی کنم یه Wii بگیرم؟ 2-قیمتش چنده؟ 3-میشه یه آدرس بدید که توی تهران کجا کنسول Wii رو با رجین ntsc uc میفروشند یا اینکه لینک خریدش رو بدید؟ 4-پیشنهاد میدید کدوم رجین رو بگیرم؟ (قیمتش رو نمیگم منظورم اینه که کدوم از همه نظر بهتره) 5-آیا میشه به غیر از وی ریموت یه گیم پد هم مخصوص Wii به کنسول وصل کرد؟
میخوام بدونم کنسول Wii چطوری کپی خور میشه.
کنسولهای جدیدش کپی خور نمیشند ، ولی میشه هکشون کرد و بازی ها رو از روی هارد اجرا کرد و ویی وقتی هَک میشه خیلی خیلی فراتر از یک کنسول میشه .نقل قول:
برای هَک کردن هم بهتره خودتون انجام ندید چون کنسولهای جدید هم بازی اورجینال میخواد ، مثل بتمن لگو و هم تجربه ی لازم رو .
نقل قول:
كجا بايد بديم هكشون كنن؟منظور از جديدا كه ميگي كدومه ؟هك كردنش سخت افزاريه كه ميگيد بديم بيرون
هر جایی بدید براتون انجام میدند ، نه سخت افزاری نیست ولی 1-2 ساعت زمان میبره .نقل قول:
یه جا رفتم گفت این که -- بشه یا کپی خور بشه بستگی به مدلش داره روی جعبش نوشته RVL S WRP2 USZ سریال نامبرش رو که وارد سایتنقل قول:کردم مشخصات زیر رو داد :کد:http://www.wiidrives.com/
Serial number: LU12327929
The Wii has a RVL-001(USA) model number and is produced for USA/Canada/Mexico. The copyright year is 2006.
الان مدلش چیه ؟ کپی خور میشه یا نه -- میشه ؟
هیچ ربطی به مدلش نداره ، همه ی مدل هاش از دم هَک میشند و میشه روشون بازی اجرا کرد - برای کپی خور کردن هم اگر دستگاهتون تولید 2009 به بعد باشه کپی خور نمیشه مگر اینکه درایو رو عوض کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من ميخواستم اواخر ماه بعد ايكس باكس بگيرم ولي نميدونم چطور شد كه بهwiiعلاقمند شدم
ميدونم شايد قدرت گرافيكيش بهxboxنرسه ولي ازسبك بازيهاش و نوآوري خود كنسول و دسته كنسول خيلي خوشم اومده
درخواسته من از شما اينه كه يكم درمورد اين كنسول توضيح بديد چون من چيزه زيادي ازwiiنميدونم.
ميخوام بيشتر آشنا شم با اين كنسول
مرسي.
صبر کنید تا WiiU بیاد ، وی قدیمی دیگه به درد نمیخوره .نقل قول:
من wiiدارم .تنها بديش ان كه بازي هاش راحت وارزون نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت ببین بهترین مرجع خرید بازی وی ارزونه در خریدش وی شک نکن که سرگرم کننده ترین کنسوله واقعا واسه خانوادس بازیاش محسور کنندس من یکساله خریدم مهمون خونمون میاد دم صبح بزور میره بیرون هر سلیقه ای رو هم راضی میکنه
خداییش که خیلی باحاله...مخصوصا ً Modern Warfare 3...آدم واقعا ً احساس میکنه تو بازیه
سلام دوستان
بالا خره پس از یک سال انتظار که از انتشار نسخه ی ژاپنی بازی The Last Story میگذره،
قراره که نسخه انگلیسی این بازی در تاریخ 23 فوریه مطابق با 4 اسفند در استرالیا و 24 فوریه مطابق با 5 اسفند در اروپا منتشر بشه.
مرسی