سلام .آقا من یکی از دوستام چند صفحه مقاله انگلیسی برام به صورت فتو اسکن کرده حالا میخوام ترجمه شون کنم میشه اوناو به ورد یا پی دی اف تیدیل کرد چطور؟لطفا کی بدادم برسه ممنون:n03::n03::n03:
سلام .آقا من یکی از دوستام چند صفحه مقاله انگلیسی برام به صورت فتو اسکن کرده حالا میخوام ترجمه شون کنم میشه اوناو به ورد یا پی دی اف تیدیل کرد چطور؟لطفا کی بدادم برسه ممنون:n03::n03::n03:
سلام یک فایل پی دی اف دارم اما این فایل پی دی اف مستقیم نیست ! یعنی من که فایل پی دی اف رو نگا می کنم و.اسه این که نوشته هاش رو ببینم باید از منو های پی دی اف rotate clockwise بزنم تا فایل بچرخه و جلوم مستقیم باشه
1- با نرم افزار های Nitro pdf editor همون پی دی اف رو باز کردم و قبل بستن اش clockwise میزنم و save میزنم اما وقتی همون پی دی اف رو باز می کنم باز دوباره فایل نوشته هاش مستقیم نیست و باید clockwise زده شه ! یعنی این تغییر clock wise اصلا ذخیره نمیشه !!! مشکل از نرم افزار هم نیست چون اگه مثلا متن پی دی اف رو ویرایش کنم تغییرات ذخیره میشه اما این تغییر clockwise rotatet نه !!!
2- در حالی که خودم پی دی اف رو clockwise زدم از صفحه screenshot بگیرم و مجدد پی دی اف کنم ، فوق العاده کیفیت فایل نهایی میاد پایین و اصلا فایل به دردنخور میشه
بی زحمت راه حلی بگین که از طریق اون وقتی فایل pdf رو clockwise میکنم فایل دیگه تا ابد همون طوری مستقیم بمونه و هر دفعه نیاز به زدن این گزینه نداشته باشه
پیشاپیش مرسی
کپی کردن از متون فارسی به چه شکل هست؟
وقتی قسمتی از متن رو در pdf میگیرم و کپی میکنم٬ هنگام پیست کردن اگه حرف انگلیسی یا عددی در pdf باشه نظم نوشته به هم میخوره
مثال زیر
ﺳﻬﻢ ﻋﻠﻞ ﻏﯿﺮﻣﺴﺘﻘﯿﻢ در وﻗﻮع ﻣﺮگ ﻣﺎدر باردار 43 درصد بوده است
وقتی کپی میکنم به صورت زیر میشه
ﺳﻬﻢ ﻋﻠﻞ ﻏﯿﺮﻣﺴﺘﻘﯿﻢ در وﻗﻮع ﻣﺮگ ﻣﺎدر اﺳﺖ 43 باردار درﺻﺪ ﺑﻮده
نمیشه کاری کرد ؟
با سلام...
لطفا ی روش ساده برای تبدیل PDF به WORD برام ارائه کنید...ممنونم
تـقریبـا میشه گفت هیچ روش یا برنامه ی قطعی برای این کار به وجود نیومده .
من خودم برای ویرایش از نرم افزار فتوشاپ استفاده میکنم که اونم باید کمی اطلاعات داشته باشید تا دقیق در بیاد .نقل قول:
به ندرت میتونید چیزی در این مورد پیدا کنید . پیدا کردید هم کارایی نه چندان خوب + پشتیبانی نا مناسب از زبان فـارسی رو خواهید داشت .
برای محافظت از یک فایل پی دی فی فارسی چه نرم افزاری خوبه ؟ نمیخوام پسورد بذارم فقط متنش قابل کپی کردن نباشه و بعد از کپی کردن به صورت ناخوانا دربیاد
اساتید گرامی
سلام
من تعمیرکار سخت افزار ونرم افزار موبایلم . میخوام فایلهای پی دی اف رو ویرایش کنم اما تو نر افزار adobe acrobat reader بخشهای مخنلف در قسمت
Drawing Markups غیرفعاله . گزینه های این قسمت رو بربا رفتن به setting برنامه در قسمت تولبار برنامه قرار دادم ولی هیچ کدومش کار نمیکنه.
ویندوزم سون 32 بیت. نرم افزار روهم کرک کردم. حتی یه بار هم اونو پاک کرده ومجدد نصب کردم.
اگه ممکنه لطف کنید سریعتر جواب بدید. دو روز درگیر این مشکلم.
سپاس
جوابشو پیداکردم {البته اگه درست بگم}. این نرم افزار وقتی کرک میشه بعضی گزینه هاش از جمله اونایی که گفتم کار نمیکنن.
بعد از چند روز جستجو بالاخره نرم افزار مطلوب رو پیدا کردم. باورتون نمیشه هر چی میخواستم تو این نرم افزار هست . بی نظیره.
وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم .
این نرم افزار pdf xchange editor هست. تانظر شما چی باشه .
سلام
من 1200 فایل Tif دارم میخوام به pdf تبدیل کنم هر کدوم رو جداگانه.
نرم افزاری هست که خودش دونه دونه اینا رو به pdf تبدیل کنه یا خودم باید دونه دونه pdfشون کنم؟:n28:
با نرم افزار Nitro PDF Creator تونستم اینکار رو انجام بم فقط زمان بره.
صرفا جهت اطلاع
سلام .برای اینکار این تنظیمات رو انجام بدیدنقل قول:
به منوی advanced برید بعد accessibility بعد setup assistant بعد در صفحه اول تیک گزینه set all accessibility option بعد next را بزنید در صفحه دوم تیک همه گزینه ها رو بردارید و به صفحه بعدی برید در صفحه سوم تیک دومین گزینه یعنی left-to-right.... را بزنید و دو گزینه بعدی را نیز تیک دار کنید و به صفحه بعد برید در این صفحه تیک سومین گزینه یعنی for large document... را بزنید و همچنین گزینه override page layout باید بدون تیک باشد و تیک گزینه override document zoom را بزنید و از قسمت document zoom گزینه automatic را انتخاب کرده و به صفحه بعد برید و در این صفحه گزینه done را بزنید تا تنظیمات ذخیره شود.
سلام .برای اینکار این تنظیمات رو انجام بدیدنقل قول:
به منوی advanced برید بعد accessibility بعد setup assistant بعد در صفحه اول تیک گزینه set all accessibility option بعد next را بزنید در صفحه دوم تیک همه گزینه ها رو بردارید و به صفحه بعدی برید در صفحه سوم تیک دومین گزینه یعنی left-to-right.... را بزنید و دو گزینه بعدی را نیز تیک دار کنید و به صفحه بعد برید در این صفحه تیک سومین گزینه یعنی for large document... را بزنید و همچنین گزینه override page layout باید بدون تیک باشد و تیک گزینه override document zoom را بزنید و از قسمت document zoom گزینه automatic را انتخاب کرده و به صفحه بعد برید و در این صفحه گزینه done را بزنید تا تنظیمات ذخیره شود.
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکلی برام پیش اومده باید تو یه pdf دنبال یه سری کلمات بگردم ولی وقتی سرچ میکنم هیچی نشون نمیده و رفتم یکی از خود کلماتشو کپی کردم دیدم اصلا یه جوری بهم ریخته
عکسش
با نرم افزار های تبدیل pdf به ورد هم تیدل کردم به ورد ولی همینجور که متنش بهم ریختش چیکار کنم
خیلی گیرم
ممنونم میشم دوستان کمکم کنن
نقل قول:
سلام
متاسفانه pdf با زبان فارسی مشکل داره و من تا حالا برنامه رایگان برای تبدیل pdf به ورد ندیدم که بتونه درست و حسابی تبدیل کنه
البته تو اینترنت اگر سرچ کنید بعضی از سایتا گفتن ظاهرا برای سرچ کردن کلمه برنامه foxit بهتر عمل میکنه
سلام دوستان ..من do pdf رو نصب کردم. برای تبدیل فایل ورد ۲۰۰۷ به پی دی اف , از قسمت پرینتر do pdf رو انتخاب میکنم. فایلم به پی دی اف تبدیل میشه اما مشکل اینجاست که صفحات از آخر به اول پی دی اف میشه (یعنی آخرین صفحه ورد ,اولین صفحه پی دی اف هست)... ممنون میشم برای رفع این مشکل راهنمایی کنید...
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
دوستان یه نرم افزاری می خوام که وقتی کتابی رو اسکن می کنم مثلا حجم کتاب اسکن شده 20 MB باشه به KB یا حجم خیلی کمتر تبدیل شه و کیفیت کتاب زیاد تغییری نکنه
اگه میشه راهنمایی کنید چون خیلی بهش احتیاج دارم
برای این کار باید توی تنظیمات پرینت تیک Header و Footer رو بردارینقل قول:
سلام. میخواستم ببینم adobe reader این امکان رو داره که یه کلمه رو highlight کنی و توی تمام متن اون کلمه رو highlight نشون بده؟ مثلا کلمه like رو یکبار hightlight کنی و خودش هر جای متن like رو دید به صورت highlight نشون بده. اگه نداره آیا برنامه دیگه ای وجود داره؟
سلام
من از یه فایل pdf وقتی به صورت پشت رو می خوام پرینت با رعایت همه شرایط بگیرم صفحات به هم می ریزه یعنی می بینیمثلا پشت صفحه شماره 97 صفحه 112 است! لطفا راهنمایی کنید
سپاس
سلام
بعد از اینکه فایل ورد رو به PDF تبدیل میکنم، بین بعضی از حروف تو بعضی کلمات فاصله میفته. مثلا برا کلمه "سیستم" بین "سین" و "ی" یه فاصله کوچیک ایجاد میشه. یا همین طور برا کلمه "توسط" بین "واو" و "سین". این مشکل قسمتای مختلف (هدینگ یا متن) و برای فونتای مختلف دیده میشه. فایل من حدود 100 صفحه است. این مشکل همه قسمتای فایل پخشه . لطفا راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
با چه نرم افزاري تبديل به پي دي اف رو انجام ميديد؟
نرم افزارهاي حرفه اي تر رو هم تست كرديد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. من یه فایل pdf دارم که وقتی بازش میکنم هیچکدوم از ابزار ها مثل search، شماره صفحه و هیچی نشون داده نمیشه. بنظر میاد یه جوری محافظت شده هست.
برای بقیه فایل ها هیچ مشکلی وجود نداره و فقط همین یه فایل اینطوریه. این مشکل رو چطوری باید برطرف کنم؟
عکسش رو هم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب آآنقل قول:
جواب سوالمو پیدا کردم
در حالت read mode بود :n23:
به همین سادگی:n05:
سلام.علت فریز شدن ADOBE ACROBAT در چند ثانیه اول باز کردن اون چیه؟
ممنون
سلام، منم این مشکلو دارم یه مدته، اوایل مشکلی نبود یهو این مشکل بوجود اومده، فکر کنم بعد اینکه ویندوز 10 نصب کردم، با نرم افزارهای زیادی هم به پی دی اف تبدیل کردم همین مشکلو داره، بعضی جاها بین کلمات فاصله میندازه در صورتی که فایل ورد درسته تو تصویر یه نمونه آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فایل پی دی افی دارم که وقتی باز میکنم برنامه ارور زیر رو میدهcannot find or create the font 'Times New Romanو نوشته های فارسی رو نشون میده اما نوشته های انگلیسی رو نشون نمیده و جاشون رو خالی میزارهتمام فونتهایی که به اسم تایمز نیو رومان(timesnewroman) توی اینترنت پیدا کردم نصب کردم اما مسئله حل نشدراهنمایی و کمک کنید لطفا
به این آدرس برید:نقل قول:
C:\Users\**\AppData\Local\Adobe\Acrobat\11.0\Cache
که ** اسم یوزرتون هست. باید فایلی باشه به نام acrofnt11. این فایل رو حذف کنید یا تغییر نام بدین.
توجه کنید که پوشه های این مسیر مخفی هستن. پس از folder option فایلهای مخفی رو نمایان کنید.
اگه مشکل حل نشد انگلیسی همین ارور رو سرچ کنید
از پاسختون ممنونم
قبلا به صورت فارسی و انگلیسی کل نت رو شخم زدم اما بینتیجه
راهنمایی شما هم کارساز نبود
:n13:
سلام
سوالی دارم وقتی متنی از pdf به word کپی میکنیم خیلی از این کلمات تغییر میکنند و بجای آن حروف ? و یا یه کلمات اشتباه تایپ میشود
این هم لینک فایل pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم خودتان امتحان کنید که مشکل از چیست و چگونه مشکل برطرف میشود
ممنون
خداحافظ
کلا آکروبات ریدر با کپی کردن متن فارسی به ورد مشکل دارهنقل قول:
من کلی جستحو کردم شاید راهی پیدا کنم ولی هیچ راهی نبود
ولی با کپی کردن متن های انگلیسی مشکل ندارد
نقل قول:
سلام
با نرم افزار Foxit امتحان کردم همبن مشکل را داشت
و فقط با این فایل pdf که گذاشتم این مشکل را دارد و با دیگر pdf ها مشکلی ندارد
اگر کسی راهی داره لطفا بگه
ممنون
سلام
یک کتاب انگلیسی اسکن شده دارم امکانش هست نرم افزاری معرفی کنید که بتوانم بخشی از متن جدا کپی کنم؟
سلام،
تعدادی PDF دارم ( در حدود 20 تا PDF ) و می خواهم همگی آنها را
تبدیل به یک PDF تبدیل کنم ، لطفا برای آن راهنمائی ام کنید.
متشکرم
سلامنقل قول:
نرم افزارهای مختلفی برای ترکیب (Combine یا Merge) فایل های PDF وجود دارد .برای مثال همه نرم افزارهای حرفه ای ویرایش PDF مانند Nitro Pro ؛ Foxit Phantom PDF ؛ Adobe Acrobat Pro پس از نصب ؛ گزینه Combine را به منوی راست کلیک اضافه می کنند و کافی است فایل های PDF را با هم انتخاب کنید و بر آنها راست کلیک و Combine را بزنید و پس از ترکیب و باز شدن فایل PDF نهایی آن را ذخیره کنید.
یا می توانید از نرم افزارهایی مانند Mgosoft PDF Merger و PDF Combiner استفاده کنید .
کد:http://www.softpedia.com/get/Office-tools/PDF/Jankowski-PDF-Combiner.shtml
با سلام میشه راهنمایی بفر مایید، من در سرور شرکت تعدادی فایل پی دی اف دارم که روزانه به اونا سند اضافه می کنم . در شبکه تعدادی کاربر از این فایلها فقط استفاده خواندنی دارن و برخی مواقع که میخام فایل رو آپدیت کنم جواب میده که نمیتونم چون کسی در شبکه بازش کرده و save as باید بگیرم، لطفن راهنمایی بفرمایید که چطور اونو با فورس ببندم و آپدیت کنم و یا اگر گزینه ای داره که بعد از مدتی که کسی که اون فایلو باز کرده مثلن ۵ دقیقه بصورت خودکار فایل بسته بشه تا من بتونم اسناد بهش اضافه کنم. سپاسگزارم- - -
ممنون از راهنمایی ها
سللام برنامه ای که بشه فایلی pdf رو به ورد تبدیل کرد بدون بهم خوردگی هست. معرفی کنید ممنون میشوم
سلام
ما بین این نرم افزارها کدام یکی را انتخاب کنم خیلی سخت شده برام
Foxit Phantom PDF
Adobe Acrobat Pro
دوستان این فایل مشکلش چیه و چه کار کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]