آخ اگه بشه من میرم اکانت کل اون شرکتهارو می خرم ! فقط اگه بشه ! :27:نقل قول:
من میرم 256 می گیرم میگم 8 مگ بکنن تو شب ها ! و من حالا در بدترین حالت با 1 مگابایت در ثانیه دانلود می کنم ! :27:
چه رویایی اونم تو ایران !
Printable View
آخ اگه بشه من میرم اکانت کل اون شرکتهارو می خرم ! فقط اگه بشه ! :27:نقل قول:
من میرم 256 می گیرم میگم 8 مگ بکنن تو شب ها ! و من حالا در بدترین حالت با 1 مگابایت در ثانیه دانلود می کنم ! :27:
چه رویایی اونم تو ایران !
فقط رویا هست . . .نقل قول:
حتی فرزندها مون هم نمیتونن ببینن که با سرعت 8 مگ دانلود میکنن.
بفرما طرف غیبش زد
ای بابا! اینطوری نگین بده.نقل قول:
ناامید شد از ما. . .
این شد یه چیزی.نقل قول:
عالیه!:31:
این تست رو لطفا از سرور با کو بزاریدنقل قول:
منتظر جوابتون برا پست 517 هستم:20: + راستی وضعیت پورتاتون برا تورنت چطوره ؟
بالاخره من نفهمیدم شما نماینده ی عصر انتقال هستین یا تراشه سبز ؟
فریب اینا رو نخورین
چند روز پیش تو سه راه امین یه اگهی دیدم که نوشته افزایش سرعت اینترنت بدون نیاز به هیچ چیز :18:
بعد باهاشون تماس گرفتم و اطلاعات اینترنت رو در حد بقال محله نشون :21: دادم و فهمیدم که اینا در اصل می خوان سر مردم کلاه بزارن
چطوری ؟ :5:
یادتونه قدیما میرفتیم تو کنترل پنل و اونجا تو قسمت مودم یه عددی برا مودم بوود مثلا اونو تبدیل به 921 یا 115 میکردیم ؟
که نتیجش این میشد که تو کانکشن سرعت رو مثلا میزد 921 کیلو بیت نه 56 کیلو بیت
اینا دارن با این ترفند مردمو فریب میدن حواستون باشه
مسعود جان این حرف از شما دیگه بعیده.نقل قول:
البته من به هیج وجه طرفدار کسی نیستم. ولی دیگه سر Speedtest.net رو که نمیشه کلاه گذاشت.
سلام
اگه من بیام اکانت 64 محدود بگیرم ولی سرعت دانلود منو 8 مگ میتونین بدین ؟؟؟؟؟
درسته حجمش زود تموم میشه ولی مسئله ای نیست
حالا حل میشه arasict????? جواب نمیدی که
فکر کنم داری اشتباه میکنی توحید :31:نقل قول:
اگه دقت کنی من دو تا پست زدم میتونستم هر دو رو تو یه پست بگم
چون اون دو تا موضوع 398 درجه با هم فرق داره برا همین
پست اول مربوط به اون شرکت بوود
پست دوم مربوط به یه آگهی تبلیغاتی تو سه راه امین که جنبه ی کلاه برداری داشت
این ماله 512 ه ؟نقل قول:
میشه کاری بکنین که سرویسا شب سرعتش زیاد بشه مثلا روز 256 کیلوبیت هست شب بشه 1 مگ.
حالا نگیم 8 مگابیت که مثل رویا هست !
ببخشید مسعود جان.:11:نقل قول:
الان متوجه شدم که چی به چیه:31:
من فکر کردم پست دوم مربوط به پست اول هستش.
در دوران پیری پیش میاد دیگه . . .:46:
لطفا تست سرور باکو رو بزارین
من هم منتظر جواب شما به پست 517 آقا مسعود هستم
سلام.نقل قول:
چنین چیزی امکان ندارد محال است، محال. هیچ کس در هیچ جا مجانی خدمات نمی دهد.
هزینه استفاده از اینترنت هوشمند در قبض بعدی که خواهد آمد حساب خواهد شد.( به احتمال 99 درصد )
تعرفه های ساراکو ( همانی که پیش شماره اش 9715000 و 9715001 است) در خود سایت ساراکو.
یوزر های جناب الیار حسامی (از مسئولین شرکت) در P30worldکد:http://85.185.0.8/Saraco.ir/page.php?op=showpage&pid=6
elyar_hesami
e-hesamiکد:http://www.p30world.com/forum/member.php?u=216664
نقل قول از تاپیک " درخواست آموزش راه اندازی میل سرور بر روی لوکال" که جناب tabriz-info زحمت جواب دادن به درخواست ایشون رو کشیدن:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=145008
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?p=2301736
نقل قول:نقل قول از تاپیک "درخواست لوگو و کارت ویزیت"نقل قول:
فکر کنم دیگر ابهامی باقی نمانده است.نقل قول:
موفق باشید.
من دقیقا از تاریخ 84/10 داشتم از این اکانتا استفاده میکردم
اولین اکانت رو از طریق یکی از دوستام تو مدرسه که اون هم از یکی از آشناهاشون که تو مخابرات کار می کرد گرفته بود
دومین اکانت رو هم از یکی دیگه از دوستام گرفتم که اون هم از طریق یکی که در مخابرات کار میکرد گرفته بود
و 6 تا اکانت دیگه رو هم از چند جای دیگه پیدا کردم
اون اوایل من هم فکر می کردم پولی ایت به همین دلیل سعی می کردم کم استفاده کنم و تست کنم ببینم چجوریه
بعد که در تاریخ 84/11 قبض آذر و دی رو دیدم یهو شکه سدم و دیدم نه مثل اینکه واقعا مجانیه !!!
همینطور گذشت تا در بازه زمانی 85/1 - 85/2 معتاد استفاده از این اکانت شدم و حدود 620 ساعت در این دو ماه استفاده کردم
ولی با دیدن قبض با مبلغ 653000 ریال دیگه مطمعن سدم مفده مفده چون پول تلفن اون 620 ساعت میشه 620000 ریال و بقیشم پول مکالمه است
این طور شد که دو تا از اکانتا رو به 2 تا از دوستام دادم و اونا هم استفاده کردن و پی به مفدی بودنشون بردن!!!
اما یادم پاییز سال پیش شماره تلفنشون که 5290000 بود تغییر کرد و من 5 ماهی مجبور شدم از اینترنت کارتی استفاده کنم تا پدرم در آد ولی خوشبختانه تونستم از طریق یکی از دوستان تو این انجمن شماره جدیدشون که 9715000 است رو پیدا کنم
اول گفتم حالا که شماره رو عوض کردن حتما دیگه این اکانتای مجانی از کار افتاده اما دیدم نه بابا نه تنها از کار نیفتاده بلکه بهتر هم شده و دیگه شبکه اشکال نیست و راح میشه شماره گیری کرد و چند تا اکانت مجانی دیگه هم پیدا کردم !!!!
تو بازه زمانی خرداد و تیر حدود 110 ساعت اینترنت استفاده کردم و پول تلفن 125000 ریال اومد یعنی باز مجانی بود با اینکه شماره تلفن عوض شده!!!
با یه حساب کوچیک میشه فهمید من تو این دو سال و نیمی حدود 2200 ساعت اینترنت استفاده کردم اما پولش مففدی بوده و شما میگین حتما تو قبض ماه بعد خواهد آمد!!! نمیدونم دیگه چی بگم اگر قرار باشه مال این 30 ماه رو تو ماه بعد بنویسن که نمیشه!!!
من میگم بعضی از اکانتهای خواص که از طریق کارمندای مخابرات لو رفتن مجانی است و بقیه پولی و تعداد این مجانی ها هم زیاد نیست
اکانتای لو رفته با اکانتایی که ساراکو میده فرق داره حسین جان :31:نقل قول:
میشه بگی شماره ی این لو رفته ها چنده ؟ :27:
این ساراکو بگیر نگیر داره ها میدونستی ؟
یه زمانی برا منم رایگان بوود منتها با یوزر و پس تسهیل بعدش 40 تومن فقط قبض اینترنت اومد ( 3 سال پیش )
بعد من رفتم یه یوزر پس اختصاصی از ساراکو گرفتم که اونم پولی بوود :27:
آخرش یکی پیدا نشد به ما بگه این پینگ چیه؟:13:
اونطور که سواد ناقص من میگه معمولا برای اطلاع از سرعت و همچنین مسافت ( همشون به هم ربط داره ) یه فایل چند بیتی به یه سیستم فرستاده میشه و منتظر جواب میشن
بعد از اومدن جواب از سیستم اون زمان رفت و برگشت رو محاسبه میکنن و مثلا میگن پینگش این عدده که مسلما هر چه قدر این عدد کوچکتر باشه نشون دهنده ی سرعت پاسخگویی سیستم مورد نظره
راستی توحید چند روزه من دارم امتحان میکنم این جریان همارا رو
به این نتیجه رسیدم که اگه قبل از 12 وصل باشی و این وصل شدن بعد از 7 هم ادامه پیدا کنه چه 7 ساعت چه 7 روز در هر ساعتی قطعش کنی کردیت کم نمیکنه درسته ؟
از دوستان تورنت باز کسی مشترک همارا هست ؟
آفرین!نقل قول:
دقیقا همون طوریه که گفتی.:31:
ولی بعضی وقتها در مرکز یه کارهایی انجام میدن که تمام یوزرها خود به خود دیسکانکت میشن.
مثلا یه بار شبکه با مشکل مواجه بود، تمام پورت ها رو ریست کردن.
این رو گفتم که مواظب باشی. یه وقت میبینی که کریدیتت تموم شده و تو اطلاع نداری!:31:
چشم این تستو از سرور باکو می زارمنقل قول:
نفهمیدم منظورتون از وضعیت پرتها برای تورنت چی هست؟!
ما نماینده ی عصر انتقال داده ها هستیم
نقل قول:
واقعا که آقا مسعود!
من هیچ توضیحی در این مورد ندارم.
فقط اینو بگم که ما تو هیچ جا تبلیغات نکردیم جز نمایشگاه کامپیوتر
نقل قول:
شبها از 2 تا 8 صبح می تونم سرعت شما رو روی 2 مگ کانفیگ کنم. ولی بقیه ی ساعت ها سرعتتون همون 64 می شه.
ای بابانقل قول:
آقا بابابک عزیز؛ با شما نیست که این پست مسعود جان مربوط به یه چیز دیگه ست.(مربوط به یه آگهی که تو سه راه امین زده بودن)
اصلا با شرکت شما کاری نداره که.
نقل قول:
ببخشید آقا مسعود.
منم اشتباهی متوجه شدم
قضیه شما رو به یکی از مخابراتی ها گفتم، ایشون گفت که این شرکت در حال عقد قرارداد با مخابرات است، و هزینه استفاده روی قبض تلفن خواهد امد.(راست و دروغ این حرف با ایشون است)نقل قول:
.
در مورد هزینه ای که گفتم در قبض بعدی خواهد آمد، منظورم این بود که هزینه استفاده از اینترنت هوشمند، در قبض سری بعد خواهد آمد. باز هم میگم اکانت خواصی وجود نداره، این قضیه مشکوک شما هم یک موردی دارد. شما لطف کنید در قبض بعدی که برای مرداد و شهریور خواهد آمد، هزینه ها را چک کنید.
موفق باشید.
به پیر به پیغمبر من 30 ماه مجانی استفاده می کنم و به 2 تا از دوستان دیگم دادم و دارن حالش رو می برننقل قول:
حالا باشه حق باشماست اما اگه ماه دیقه هم نیومد اونوقت چی ؟!!! :31:
اینم تست خطوط 512 از سرور باکو - ساعت شلوغ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Username و Password ای که با اون کانکت میشدی رو بده! اون مهمه.نقل قول:
آقای سیفی، من خیلی خوب متوجه قیمت ها نشدم.نقل قول:
میشه خودتون اینجا توضیح بدین؟
اااااااییییی میبینی من قبل از اینکه از صبا بگیرم 3روز زنگ زدم شرکتتون یه خانومی گوشی رو برداشت سرعت پرسیدم گفت 18 تا واسه 128 اگه میگفت شب ها 2مگ هست من حتما از شما میگرفتم
حالا اگه جور شد ما اومدیم از شما گرفتیم .. چه تضمینی هست که اینا حربه تبلیغاتی نباشه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اااااااییییی میبینی من قبل از اینکه از صبا بگیرم 3روز زنگ زدم شرکتتون یه خانومی گوشی رو برداشت سرعت پرسیدم گفت 18 تا واسه 128 اگه میگفت شب ها 2مگ هست من حتما از شما میگرفتم
نه!نقل قول:
حالا اگه جور شد ما اومدیم از شما گرفتیم .. چه تضمینی هست که اینا حربه تبلیغاتی نباشه؟؟؟؟؟؟
من چند هفته دیگه شارژم تموم میشه.
اگه قیمتهاشون مناسب باشه من از اون ها میگیرم.
ایشاللا همیشه شما و دوستانتان حالشو ببرید، ما که بخیل نیستیم.نقل قول:
اگر هزینه 110 ساعت استفاده شما در قبض بعدی لحاظ نشد، قبول.
نگفتم حق با منه، گفتم اکانت مجانی نداریم.(حالا هم میگم)
من می تونم همارا رو پس بدم ؟!
واااای از 2 مگ نمی شه گذشت !
واییییی 2مگ در ثانیه اگه این سرعت دانلود باشه که ...... امکان نداره چون یعنی در هر ساعت 7.2 گیگ دانلودنقل قول:
نه!!!
فک کنم این همون میشه که سرعتش میشه 250kb در ثانیه ساعتی 900مگ 2 تا 8 هم 6 ساعت میشه 5.4 گیگ !!!!!!!!!!!!
الان با صبا بترکونیم من دیروز 900مگ دانلود داشتم اونم با اکانت رپید !!!
باشه اگه لحاظ نشد یکی رو هم میدم به تو تا ببینینقل قول:
ایشاللا همیشه شما و دوستانتان حالشو ببرید، ما که بخیل نیستیم.
اگر هزینه 110 ساعت استفاده شما در قبض بعدی لحاظ نشد، قبول.
نگفتم حق با منه، گفتم اکانت مجانی نداریم.(حالا هم میگم)
چون من دیگه از اونا استفاده نمیکنم و دارم از ADSL استفاده میکنم
شما دایال آپ استفاده می کنید ؟نقل قول:
Username و Password ای که با اون کانکت میشدی رو بده! اون مهمه.
تا اومدن قبض بعدی صبر کن
شاید به چند تا از تبریزی هایی که فعالیت خوبی در انجمن دارن و البته از ADSL استفاده نمی کنن به عنوان جایزه دادم
اینو راست گفتم
شما از کجا و چه جوری اکانت رپید رو خریدی ؟ چند ؟نقل قول:
الان با صبا بترکونیم من دیروز 900مگ دانلود داشتم اونم با اکانت رپید !!!
امین جان! دلبندم؛ 2 مگابایت که نیست. 2 مگابیت هست.نقل قول:
یعنی هر ساعت 700 مگ.
من رپید رو اشتراکی با یکی از دوستان خریدیم ...فکر کنم ماهی 8 تومن دادیم .. از یکی تو ادد لیستم خریدم
نبود ؟نقل قول:
منظورم اینه که پورتاتون برا نرم افزارهای P2P بازه یا نه ؟ :21:نقل قول:
پس چرا تو تستی که گذاشتین نوشته TST ( تراشه سبز تهران ) ؟
این امکان برا همه هست ؟ :27:نقل قول:
فکر کنم اگه جواب پست 517 رو بدین سوال خیلی از بچه های اینجا رو جواب دادید :31:!!!نقل قول: