نه من گفتم مواظبباش هاردت لب تابت فرمت نشه نه درایو c.
در مورد مراحل ریکاوری کردن هم چیز زیادی در این انجمن نیست.(چون خیلی ساده است مخصوصا hp )
شما فقط باید complete system restore رو انجام بدین. بعد از این کار تمام مشکلاتتون حل خواهد شد.
نه من گفتم مواظبباش هاردت لب تابت فرمت نشه نه درایو c.
در مورد مراحل ریکاوری کردن هم چیز زیادی در این انجمن نیست.(چون خیلی ساده است مخصوصا hp )
شما فقط باید complete system restore رو انجام بدین. بعد از این کار تمام مشکلاتتون حل خواهد شد.
با سلام
چند تا مشکل و سوال دارم لطفا کمک کنید :
1. طی3 سالی که لپ تابم (Sony vaio = VGN-AX580G) رو خریدیم چندین بار درایو C رو توسط 2 دی وی دی ریکاوریش ، ریکاوری کردم و هیچ مشکلی برایم پیش نیامده بود .
تا اینکه چند هفته پیش وقتی که داشتم درایو C رو ریکاوری می کردم شارژ باطری لپ تاب تموم شد و خاموش شد . بعد اینکه روشنش کردم و دوباره عمل ریکاوری رو انجام دادم بهم پیغام Complete drive restor رو داد که می بایست 2 تا درایوشو ریکاوری می کردم ؛ و چون درایو C مخصوص ویندوز(win xp) و درایو D مخصوص اطلاعاتم بود باید یه جوری اطلاعاتم رو از رو هارد بر میداشتم گزینه Complete drive restor رو کنسلش کردم و 2 تا هاردشو (که هر کودوم 80G هست) در اوردم و اطلاعاتمو رو یه سیستم دیگه ریختم و هر دو هارد رو فرمت کردم ؛ و دوباره عمل ریکاوری رو انجام دادم البته ریکاوری کمپلت رو تست کردم که تو نصفه راه ارور داد و سیستم ریست شد . و دیگه لپ تابم ریکاوری نشد . نه درایو C نه هر دو درایو ریکاوری نشد .
ولی لازم به توضیحه که بگم هر ویندوزی که بخوام میتونم روش نصب کنم چه ایکس پی چه ویستا و همچنین دی وی دی های ریکاوریش هم هیچ مشکلی ندارن
حالا از مدیران محترم سایت و دوستان عزیز می خوام که کمکم کنید تا بتونم دوباره دستگاهمو ریکاوری کنم
2 . به تازگی وقتی که به سایت اصلیش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کردم دیدم که برای لپ تابم ویندوز ویستا رو با درایورهاش گذاشتن (ویندوز خودش ایکس پی مدیا سنتر هستش) ولی متاسفانه نرم افزارهای مختلفی که رو سیستمم بود هیچ کدومشون تو سایته نیست ؛ مشکلی که دارم اینه که چطور می تونم ویندوز ویستا رو با نرم افزارایه تو سیستم داشته باشم . آیا میشه بعد از اینکه سیستم رو ریکاوری کردم ویندوز ویستا رو روش آپگریت کنم که هم ویستا رو داشته باشم و هم نرم افزارهای رو سیستمو .
سلام ببخشید من واقعا مشکل دارم یکبار از اول می گم لطفا کامل راهنمایی کنید من 2 تا بکاپ دارم یکی توسط خود ویندوز ویستا گرفتم که در ویندوز اجرا کردم فایلهای درایوc بر میگرده البته اسماشون ولی وقتی وارد ان می شوم یک سری کد می باشد و اجرا نمیشوند دوم توسط nerr8 که هنگام ریستور مقصد می خواهد یکبار c را انتخاب کردم که بعد از نصب ریستارت کردم می گه بوت نداری واگر درایو ریکاوری را انتخاب کنم در ان درایو ذخیره می شود ولی مثل هیدن است واز هیدن هم که بیرون میایم قابل دیدن نیست که احتمالا احتیاج به f11 دارد که قبلا گفته بودم انرا ندارم لطفا اگر عصبانی نمی شید مرا راهنمایی کنید
دی وی دی های ریکاوری چه طوری تهیه کنم.یاد ندارم
کسی قیمت روز این لپ تاپ دارهsony vgn-nr270n/s
لپ تاپ من وايو است سري CS.واسه پارتيشن بندي تقريبا تمام پستهاي اينجا رو خوندم.با خود ويستا بخاطر پيج فايل ها نتونستم كاري از پيش ببرم.Partition Manager 9.0 Professional. رو امتحان كردم.drive backup 8.51paragon رو هم امتحان كردم.سي دي بوتابل هم با همون پاراگون ساختم.در نهايت فقط Acronis.Disk.Director.Suite.v10.0.2160 از پسش بر اومد.
گفتم تجربه خودم رو هم بنويسم شايد بدرد كسي خورد و زحمتش رو كمتر كرد.از همه دوستان مخصوصا رجستر مدير اينجا تشكر ميكنم.
سلام دوست عزیز اقای mo mo امیدوارم حالتان خوب باشد چرا دیگر مرا کمک نمی کنید؟نقل قول:
چرا عصبانی بشیم ؟
ببنید شما با 2تا dvd ریکاوری که با خود نرم افزار پیش فرض hp گرفتین complete restore کنید .
در این صورت تمام مشکلات شماحلخواهدشد.
واگر به هر دلیلی موفق به انجام این کار نشدید میتونید با نصب یه ویندوز جدید و اکتیو کردن آن با اکتیو کد پشت لب تاب و دانلود درایور های آن از سایت hp ویندوز شمابه حالت اول برمیگرده.(البته نرم افزار هایی که بشکله پیش فرض نصب بوده رو از دست خواهید داد.)
ولی اگر شما با dvd های ریکاوریت ، ریکاوری کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
سلام من هنگام ریکاوری گفتم چه اشکالهایی بوجود می اید اگر امکان دارد بگویید چگونه می توان اکتیو کرد
راستی من مراحل ریکاوری را گفتم مراحل کدامها درست است و همچنین complete restore در هیچکدام موجود نمی باشد
سلام
من فهمیدم ریکاوری که دارم مربوط به درایو ریکاوری خودم می باشد پس تنها مشکل من نداشتن کلیدf11 می باشد چکار کنم
سلام
لپ تاپ دل latitude e6500 دارم نمیدونم باید از چی بک اپ بگیرم
بعد اینکه درایو دی اسمش ریکاوریه یه پوشه توش هست که نوشته image یه فایل هم با پسوند .wim توش هست ولی 4.72 گیگ فضا می خواد که نمی تونم روی دی وی دی رایتش کنم
لطفا راهنمایی کنید
بابا یکی کمکم کنهنقل قول:
سلام کسی دی وی دی ویندوز ویستایه سرویس پک 1لپ تاپ دل داره.
دی وی دی لپ تاپم شکست دستم به دامنتون اگه کسی داره به دادم برسه
سلام
من یه لپ تاپ دارم و همین امروز دوباره به حالت اولیه کارخونه برش گردوندم.
یه درایو c داشت که می خواستم 2 تا بشه
از برنامه paragon partition manager استفاده کردم
ولی یه اشتباه بزرگ کردم. اونم این که وقتی کی خواستم 2 تا درایو کنم درایو c رو اشتباهی زدم g کنه. حالا وقتی ویندوز بالا می آد چون از c شده g نه برنامه ای نصب می شه نه می ره تو computer manager تا بتونم درستش کنم
یعنی هیچ چیزی اجرا نمی شه. می شه یکی بگه من چیکار کنم. چطوری می تونم اینو برگردونم به c اون وقت فکر کنم درست بشه
با سلام
بنا به توصیه دوستان fw 373 خریدم
اما هیچ سی دی همراهش نبود
برای backup گرفتنبه قسمت backup and restore center رفتم
و درایور d رو برای back up انتخاب کردم اما متاسفانه erori به صورت زیر می ده
please write the following label on a black disk and insert in into d:
حالا باید چیکار کنم؟
چه مراحلی رو اشتباه رفتم ؟یعنی برای بک آپ گیری چیکار کنم؟
در ضمن با disk بک آب گرفتم اما با موفقیت تنها 1.8g رو روی دیسک زد
با تشکر
کسی نمی تونه کمک کنه طریقه ریکاوری گرفتن از لپ تاپ سونی چطوریه؟
فکر می کردم باید backup بگیرم مشکلم حل شد مرسی
یه سوال وقتی recovery می گرفتم از من 3 تا دی وی دی خواست برای همه که 2 تا بود
در ضمن درایو f ظاهر می شد که11 گیگ داشت
درایو مخفی من f است؟
آموزش
paragon partition
از کجا گیر بیارم؟
سلام کسی هست که hp داشته باشد که اول ازش برای ریکاوری کلیدf11 بخواهد اگر هست بگوید تا من ازش سوالی به پرسم تشکر
سلام من سوالی از REGISTERED USER دارم .یه لپتاپ Acer دارو و هاردش ساتاست . برای پارتیشن بندیش مشکل دلرم . میتونی راهنماییم کنیممنون یا حق
با سلام تو تاپیک گشتم جواب سوالم و نگرفتم
اگر درایو های به غیر از c یعنی f, e و ... primary partition باشند اشکال داره؟
چطور می تونم درایوهای primary را به logical تبدیک کنم؟
یه هارد دستم اومده هر کاری میکنم درایو هاش فرمت نمیشه !
پارتیشن بندی هم پاک کردم و دوباره ساختم بازم همینه !
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام رضا جان . شرکت سونی یا همون لپ تابهای vaio دارای نرم افزارهای مخصوص این شرکت هست به این دلیل حجم ریکاوری شما بالا است و اما درموردریکاوری پارتیشنت تو وایو فرقی نمیکونه که f or e or g باشه اما مهم اینه که همون اول دی وی دی ها رو بسازی موفق باشی گلم
سلام به دوستان
من یک لپتاپ Dell Latitude E5500 گرفتم که سیستم عاملش Dos هست. دوتاسوال دارم:
1- این بحث Backup و Recovery گرفتن واسش بی معناست؟ یعنی این بحث ریکاوری که اینجا شده واسه لپ تاپهایی هست که کارخونه حداقل یه ویندوز ارجینال گذاشته باشه ، درسته؟
2- من میخاستم ویندوز xp رو نصب کنم. به قسمت پارتیشن بندی که میرسم میبینم که یک پارتیشن 2 گیگابایتی روش هست وبقیه 253 گیگ unpartitioned هست به این شکل:
C: Partition1 <OS> [FAT32] 2055 MB <2051 MB free>
Unpartitioned space 236417 MB
خاستم این پارتیشن رو delet کنم اما 1 پیغام هشدار داد که اگه delet بشه، ممکنه operating system شما کار نکنه. در حالی که هیچ OS ای روی سیستم نبود. حتی Dos. ( وقتی خریدم دی وی دی Free Dos و درایورها باهاش بود) نمیدونم میشه این پارتیشن رو delet کرد؟ یا توصیه میشه که پاکش نکنم؟
سلام به دوستان
من یک لپتاپ Dell Latitude E5500 گرفتم که سیستم عاملش Dos هست. دوتاسوال دارم:
1- این بحث Backup و Recovery گرفتن واسش بی معناست؟ یعنی این بحث ریکاوری که اینجا شده واسه لپ تاپهایی هست که کارخونه حداقل یه ویندوز ارجینال گذاشته باشه ، درسته؟
2- من میخاستم ویندوز xp رو نصب کنم. به قسمت پارتیشن بندی که میرسم میبینم که یک پارتیشن 2 گیگابایتی روش هست وبقیه 253 گیگ unpartitioned هست به این شکل:
C: Partition1 <OS> [FAT32] 2055 MB <2051 MB free>
Unpartitioned space 236417 MB
خاستم این پارتیشن رو delet کنم اما 1 پیغام هشدار داد که اگه delet بشه، ممکنه operating system شما کار نکنه. در حالی که هیچ OS ای روی سیستم نبود. حتی Dos. ( وقتی خریدم دی وی دی Free Dos و درایورها باهاش بود) نمیدونم میشه این پارتیشن رو delet کرد؟ یا توصیه میشه که پاکش نکنم؟
من یکی از دوستام یک لپ تاپ دل 1525 گرفته الان برای Recovery مشکل دارم از کسی که خریدم میگه وقتی که لوگو دل میاد باید F8 رو زد ولی وقتی که من این کار رو می کنم میره تو Save mode دوستان اگر چاره ای دارن لطفا من رو راهنمایی کنند
سلام یه vaio cs230j دارم وقتی پارتیشن بندیش میکردم درایو d رو که میساختم حواسم نبود primary ساختم الته با paragon از ویستا...... مشکلی نبود xp هم نصب کردم از xp باز یه پارتیشن دیگه که e بشه نصب کردم البته این بار logical بعد اومدم ادامه بدم paragon ایراد گرفت منم رفتم درایو e رو delete کردم رستارت که شد............حالا نه xp نه vista هیچ کدوم بوت نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا تو logo گیر میکنه جفتشون...... میرم واسه repair vista بازم همون جوری گیر میکنه خواستم recovery برگردونم یازم همون جا گیر میکنه با بوت xp هم نمیاد os portable استفاده کردم بازم نمیاد........................در مجموع سیستمم boot نمیشه چه کار کنم؟
سلام یه vaio cs230j دارم وقتی پارتیشن بندیش میکردم درایو d رو که میساختم حواسم نبود primary ساختم الته با paragon از ویستا...... مشکلی نبود xp هم نصب کردم از xp باز یه پارتیشن دیگه که e بشه نصب کردم البته این بار logical بعد اومدم ادامه بدم paragon ایراد گرفت منم رفتم درایو e رو delete کردم رستارت که شد............حالا نه xp نه vista هیچ کدوم بوت نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا تو logo گیر میکنه جفتشون...... میرم واسه repair vista بازم همون جوری گیر میکنه خواستم recovery برگردونم یازم همون جا گیر میکنه با بوت xp هم نمیاد os portable استفاده کردم بازم نمیاد........................در مجموع سیستمم boot نمیشه چه کار کنم؟
من چه جوری میتونم بدون اینکه os بالا بیاد به هاردم دسترسی داشته باشم حداقل واسه پاک کردن یکی از پارتیشن ها؟
چرا هیچکی آدم حساب نمییکنه به خدا لپتاپ رو زمین مونده.................
سلام بابا کسی hp نداردنقل قول:
Vaio cs230j موقع برگردوندن recovery در 46% ارور 302 بعد از ok کردن ارور 303 میده......... مشکل از کجاست؟
سلام هنگام ریکاوری توسط خود سیستم پیغام error ox400110020000100a می ایدچکار کنم
مدل سیستم 6720s hp compaq می باشد
سلام اين سي دي ريكاوري اچ پي كه بوت ايبل نسيت چطوري بايد ويندوز رو از اول ريخت؟
به rmin69 : سلام
ایا موقع روشن کردن لپ تاپ شما می پرسد برای ریکاوری کلید f11 را می توانید بزنید؟
سلام مي خواستم درمورد Media Direct اطلاعاتي به من بديد؟
ممنوم
سلام , ببخشید این روش(نصب xp در کنار vista و پارتیشن بندی هارد lap top) برای لپ تاپ dell xps m1530 هم جواب میده؟
نقل قول:
بله برای تمامی لپ تاپ ها جوابگو هست
مشکل در دیسک ریکاوری و یا مشکل در هارد مثلا بدسکتور نرم افزاری و یا تغییرات در پارتیشن هانقل قول:
تغییراتی در پارتیشن ها یا MBR ها دادی و سیستم نمی تونه به فایهای اصلی و لود اونها توی رم بپردازهنقل قول:
این مطلب مفید را بخوانید :نقل قول:
کد:http://rayanpc.weblogs.us/archives/127.html