نه نه نه جک خواهش میکنم
من دیگه نمیتونم آه
خدای من مای گاد
دلفین کمکم کن
Printable View
نه نه نه جک خواهش میکنم
من دیگه نمیتونم آه
خدای من مای گاد
دلفین کمکم کن
يعني يه كلمه كه زياد سخت نباشه بد نيسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما بايد دس ( باله ) به منطق ببرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايندفه رم من مي گم ولي بعدا هر موقه نوبتت شد خودت بايد بگيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د - ه - ا - ن - گ - ش - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه
------------------
ی- ن- و- م- ر
نيمرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ا - د - ه - ي - م - ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اينم شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب میشه "یازدهم"
چرا کلمه نزاشتی؟
من میزارم:
ر خ ت و ش ه ه
راهنمایی : اسمه
هوخشتره
ب - ت - ش - ن - ی
راهنمایی : از سازمانهای اطلاعاتی کشوری(؟) پر حاشیه.
همچنان نمیتونم کلمه هایی که میذارید حدس بزنم
بشتنی!نقل قول:
ـــــــــــــــــــ
چون راهنمايي نكرده بودم قبوله ولي اون كلمه اي كه من منظورم بود مزايده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين هوخشتره چيه ؟ :18:نقل قول:
چن بار اينو شنيدم ولي نمي دونم چيه واقعا اسمه ؟ :18:
معنيش چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم دختره يا پسره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............
مجبور شدم دو بار پست بدم.
آخه این پست رو نشون نمیداد.
راهنمایی2 : از سازمان های اطلاعاتی کشوری(؟) پر حاشیه، در خاور میانه است.نقل قول:
جالب بود!نقل قول:
یعنی این قدر تنبلید که یه سرچ هم نمیکنید.نقل قول:
فکر کنم اسم پسره، "هووَخشَترَه" از پادشاهان معروف سلسله ماد بوده.
معنی نام او «خوشنشانه» است در معنی کسی که میتواند خوب نشانهگیری کند. ریشه نام او از فعل هَخش (Haxsh) در پارسی باستان آمده که به معنی نشانهگیری کردن است.
به نقل از ویکیپدیا
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/هوخشتره
تبليه و هزار درد بي درمون :27:نقل قول:
ممنون :31:
شعر نو شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شين بت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - و - س - ر - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهمايي : چون خيلي آسونه راهنمايي نمي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنتور:5:
س ر ر و د ا ع ی ی ی :21::21::21::27::27:
راهنمایی: یک موجود. اسمش هم 2 قسمتیه!!!!
عروس دريايي :21::21::21::27::27:نقل قول:
ا - ا - ه - ه - م - ش - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اسم يه كتابه معروفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهنامه :31:
س - ی - ر - و - د - ل - پ - ی
راهنمایی: الان توشی :27:
پي سي ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ن - ا - ه - ر - ي - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : حد اقل دو تا كلمه از توش در مياد هر كودومشو بگين قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایانه :27:
م - و - ش - ل - ا
راهنمایی: نویسنده تشریف دارن :11:
شاملو :27:نقل قول:
س - م - ح - ا - ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اينم دو تا كلمه از توش در مياد هر كودومشم بگين قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمساح :27:
ل - ی - ا - ن - س - ر - ا
راهنمایی (تابلو):18: : هیچ وقت در دسترس نسیت
ايرانسل :27:نقل قول:
ا - ب - د - ك - ك - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : راهنمايي نمي خواد خيلي آسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بادکنکه!! اما حسش نیست کلمه بزارم. نفر بعد!!!
بادکنک :27:
ت - ل - ل - ا - س - ق - ا
راهنمایی: سرور پرسپولیسه :40::31:
این کلمه زیاد هم هوش نمیخواد... همه میدونن :21:
استقلال :31:نقل قول:
ديدي كلمه نذاشتي به ضررت شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ر - گ - م - ب - ر - ه :2:
راهنمايي : اسم يه غذاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همبرگر :27:
ی - ب - ل - ی - ر - ا - د:5:
یه نوع سرگرمی + ورزش :31:
بيليارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گ - و - ي - ر - م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : مركب بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیره مونقل قول:
کلمات مرکب نذار دلفین!:11:
-----------
گیس هات چقدر خوشگله:21::27:
------------------
ر-و-ی-ا-خ-ا
راهنمیایی:یه نوع ماهی
سعي مي كنم كلمات مركب نذارم ولي بعضي وختا شيطون گولم مي زنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گير مو يا مو گير نيس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي چون از گيسام تعريف كردي يه راهنمايي مي كنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : مربوط به پزشكي مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاويار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مويرگنقل قول:
هنوز رو حرفم هستم و كلمه نميذارم
نفر بعدي بفرماييد
س-م-ر-ا-ا
آسونه به جون ممد قاسم تابلووو
خب قهر نكن همون كلمه سختا رو بذارنقل قول:
اتفاقا كلمه زيادم آسون باشه حال نمي ده
آرسام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ر - ر - ت - ي - پ - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : مربوط به كامپيوتر مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرينتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و-ي-پ.ل-ر-س-ي-د
توشي
پي سي ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
س - ت - ل - ك - ا - پ - ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : ازش چيزايي مي سازن كه تقريبا همه جا هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاستیک (این کلمه خطرناکه هان. ممکنه باعث بشه سایت شیلتر بشه بره××××)
گ د خ ت ر س ا ل ی
راهنمایی هم نمیکنم.
چقدر خشن. بابا جون یه اشاره ای بزننقل قول:
مخم ترکید از بس فکر کردم :13:
یوسف جان راهنمایی بکن.
plz help
بدون راهنمایی که نمیشه جواب داد بابا یک راهنمایی کن
جواب : ***نقل قول:
نوشته شده توسط yoosef_st [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاستیک (این کلمه خطرناکه هان. ممکنه باعث بشه سایت شیلتر بشه بره××××)
گ د خ ت ر س ا ل ی
راهنمایی هم نمیکنم.
من جوابو نوشتم ولی فیـــ ــــلتر شد:31:
حالا اینو بگید
ا - ب
راهنمایی : خوردنیه - مرکب نیست - مایع حیاته - میری دستشویی با اون دستات خیس میشه اگه اینا کافی نبود جواب رو با رنگ سفید نوشتم :( آب) :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم این نصف بابا هست :27: :31:نقل قول:
اینو ببینید خیلی خفنه
جون تو راست میگم
کد:http://i25.tinypic.com/117qxoi.gif