تو رو خدا بیا یه راهنمایی کوچیک بکن من مطمئنم که اینو می شناسم اما هر کاری می کنم اسمش یادم نمی یاد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
تو رو خدا بیا یه راهنمایی کوچیک بکن من مطمئنم که اینو می شناسم اما هر کاری می کنم اسمش یادم نمی یاد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودمم شاخ درآوردم خیلی معروفه
آلبومش سال 2006 جزو 10 آلبوم برتر شد
Suddenly I See
این آهنگ و کلیپشو خیلی دوست دارم ....
نقل قول:
ای وای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. kt tunstal ....ماشالا به این حافظه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....باور کن از وقتی عکس رو دیدم همش داشتم فکر می کردم این کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..هرکاری کردم یادم نیومد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دیدم نوشتید Suddenly I See یادم اومد...من هم این آهنگش رو خیلی دوست دارم....هی می گفتم این چه قدر آشناست..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم خدا چرا خبری از کسی نیست آخه من عکس گنگ تا حالا نذاشتم همش آب خوردن میذارم بچه ها زودی بگن
هم پایه :دی
منتظریم عکس بعدی رو بیا ...
بفرمایید یک عدد گروه معروف.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولندش 5 عدده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه تعطیل راهنمایی میخواهیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یک دستگاه آخرش......نقل قول:
راهنمایی به مقدار لازم:
یک گروه آمریکایی که در سال 1990در واشنگتن تشکیل داده شد....برنده جازه های American Music Awards. Grammy awards , MTV awards ........جزء پرفروش ترین گروه ها هم هستند.....سبکشون هم grunge و Alternative Rock ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pearl jam
ایشاللا که کسی زنبیل نزاشته که؟
اگه نزاشتم.. یکی بزاره....
نقل قول:
نه خیر .....بفرمایید شما..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما..
حاش خانوم به این زابلویی....
اگه نیومدم... خودتون بزارید...
دالی پارتون؟
دوستان عزیز شرکت کننده در این تاپیک، سلام.
یک تقاضا؛
اونایی که عکس میذارن برای مسابقه، لطفا پس از دریافت پاسخ صحیح، درست بودن اون رو به صورت صریح اعلام کنند، واضح و آشکار...
ممنون. :10::11:
:40::40::40::40::40:
yep ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من صریحا اعلام میکنم که درست گفتین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Traveling Wilburys می باشد نه.....؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا!
منتظر عکس بعدی هستیم... :31:
یکی از گروه های مورد علاقه من که سبکش هارد راکه....خیلی هم معروفند به خصوص خوانده و گیتاریست گروه....جایزه های مختلفی هم از جمله American music award و MTV award رو گرفتند.....نقل قول:
شباهت عجیبی به این گروه دارندی Whitesnake ؟؟
نه متاسفانه این اون نیست....یکم دیگه راهنمایی می کنم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در سال 1985 در لس انجلس تشکیل شدو تقریبا 90 ملیون آلبوم در سرارسر دنیا فروخت همچنینOzzy osbourne این گروه رو Rolling Stones دوم نامیده...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guns 'n Roses :11:
بلی درست است.....نقل قول:
سلام بچه ها
از كساني كه تگ هاي " مسابقه" و" چهره شناسي "رو به وجود آوردند خواهش ميكنم كه حذفش كنند...
با تشكر
کد:http://s3.supload.com/free/567-20080804105316.jpg/view
jimi hendrix
دمتون گرم.. levelو آوردید پایین.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینجوی ادامه بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته! :46: راستی بهم بگو این شعر امضات مال کدوم خواننده و آهنگه. مرسینقل قول:
در ضمن اشتباه نشه هااا!!! منظور معین جان Level جیمی هندریکس نیست... درسته که تو 27 سالگی مرد ولی یه جورایی پدر همه نوازنده های گیتار الکتریک محسوب میشه... :11:
نه بابا کی گفت level جیمی پایینه... بگو خدا نکنه .. بگو خدانکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امضامم.. جز خاطره انگیز ترین آهنگامه....... خیلی...
R Kelly / I Believe I Can Fly هست...
Rolling Stones Magazines 500 Greatest Songs Of All Time\406 !
لایریکش همشه منو شارژ میکنه... حتما بخون...
اگه الان adsl داشتم.. برات up مینمودم.....
================
خیلی آسونه..
راهنمایی : زشت ترین خواننده دنیا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استیون تایلر! :31: (من یه دوره ای از زندگیم خیلی از این خوشم میومد! :27:)
عجبن جدا ! بازم شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
yep ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییست اینجا میگن دختر کو ندارد نشان از پدر ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم این بار شونصدم بود اینو تو این انجمن میگفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازی که دست اون دختره چیه؟! کلا یه راهنمایی بکن...
نمیدونم والا! :31:
راهنمایی:
از پیشگامان حرکت سایکدلیک در اواسط دهه ی 60 سانفرانسیسکو
معروفترین آهنگشون از "آلیس در سرزمین عجایب" الهام گرفته شده!
Jefferson Airplane
درسته!:31:نقل قول:
کد:http://s3.supload.com/free/21-20080807052826.jpg/view
یه مقدار آشنا می زنند اما نیاز به راهنمایی دارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Adema نیست!
گروه پروگرسیو راک/متال از نیویورک. سال 85 تشکیل شده. مهمترین عضو گروه کسیه که بیشترین بار در کنسرتهای G3 به عنوان گیتاریست مدعو شرکت کرده.نقل قول:
گروه dream theater .... به گمانم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین :10: :27:نقل قول: