ماشین درجا لرزش داره برای چیه
مثلا وقتی وایسادم . در ماشین رو باز میکنم .. لرزش داره
آچار کشی میخاد؟؟
Printable View
ماشین درجا لرزش داره برای چیه
مثلا وقتی وایسادم . در ماشین رو باز میکنم .. لرزش داره
آچار کشی میخاد؟؟
ماشین چیه؟ مدلش چیه؟ کاربرات یا انژکتور؟ بجز این مشکل مشکل دیگه ای هم داره؟
پراید 84نقل قول:
انژکتور
مشکل دیگه نداره .. لرزشش تو اتاق حس نمیشه .. فقط مثلا وقتی در باز میکنم .. در می لرزه ..
کولر وقتی روشن می کنم . لرزش بیشتر میشه . تو اتاق هم حس میشه
احتمالا یکی از علل زیر باعث بد کار کردن موتور و لرزیدن خفیف اون شده:
1. یک یا چند انژکتور کارایی استاندارد خودشون رو از دست دادن.
2. یک یا چند شمع کارایی استاندارد خودشونو از دست دادن.
3. یکی از سیلندر ها قادر به حفظ کمپرس استاندارد نیست.
4. از مدت آخرین فیلر گیری مدت زیادی گذشته یا یکی از سوپاپها قادر به حفظ کمپرس استاندارد نیست.
5. یکی از وایر ها برق دزدی داره.
6. تسمه تایمینگ بعد از تعمیر بد نصب شده یا دنده رد کرده.
7. کوئل ضعیف شده.
8.پمپ بنزین ضعیف شده.
برای پیدا کردن عیب باید بتونی دقیقا مشخصات رو چک کنی. اگر نه توصیه اینه که به یه متخصص نشون بدی.
پراید شما احتمالا مدل ساژم و تک سوزه. چک کردن تمام پارامترهای ذکر شده برای شما مشکله.
سلام دوستان
من یک ماشین مدل 2001 دارم؛ البته من خارج از کشور هستم و احتمال زیاد مدل ماشین بنده رو ندونید.
به هر حال، هفته ی پیش صفحه کلاچ رو عوض کردم، از دیروز در لرزش های خاصی یک صدایی شبیه به کوبیدن چکش به یک جعبه ی چوبی از سمت راست خودرو می اد.
مثلا اگر در سرعت 20 یا 30 دنده را در 5 قرار بدم و به پدال گاز ضربه بزنم این صدا ایجاد میشه، یا اگر سربالایی باشه و در همان سرعت 20 با دنده 4 یا 5 گاز بدم به صورت ممتد صدا شنیده میشه، 4-5 باری هم در دست اندازهای شدید، این صدا به در آمد.
من دوشنبه ماشین رو می برم تعمیرگاه ولی خواستم یک حدسی داشته باشم تا دستم باشه که مشکل چی می تونه باشه.
البته صدا، صدایی خاص هست و مثل صدای مثلا کمک فنر نیست، یک صدایی هست انگار از داخل یک جعبه یک صدای چکش شدید بیاید، 1 بار هم بعد از اینکه با دنده ی 5 در سرعت پایین در سربالایی داشتم صدا رو چک می کردم یک صدای ممتد مانند صدایی که از تسمه ی موتور گاهی به صورت سوت در می آید البته خیلی ضعیف تر شنیدم.
به نظر دوستان مشکل چه می تونه باشه. ممکن هست از گیربکس باشه؟ یا از بدنه، شاسی، نمی دونم جای دیگه ای هست؟
سپاس گزارم.
احتمالا يه جايي خرابكاري كردن.....پيچي چيزي نبستن!نقل قول:
شما مالزي نبودي با اون ماشين عجيب و غريب؟ :31:
يادمه پارسال گيربكس پياده كردي :31: 500 دلار هم هزينه داشت :31: آره؟:27:
با سرعت 30 دنده 5؟!؟!؟!
فکر نمیکنی صدای ناله موتوره؟
اگه اطلاعات داده شده درست باشه با فرض 50 کیلومتر سرعت و دنده 4 یا 5 این صدا مال آوانس کار کردن موتور ماشینه، یعنی فشار بسیار زیادی داره رو پیستون میاد.
اگه دنده رو پایین میاری مثلا 2 یا 3 و رفع میشه همینه.
سلام
تو 206 تیپ 2 اگر ماشین روشن باشه و اشتباها دوباره استارت بزنیم چی میشه؟ ( در این حالت ماشین یه جیغییییی میکشه )
میخوام بدونم این عمل چقدر و به کجاهای موتور صدمه میزنه؟
با دوباره استارت زدن در حقیقت دوباره استارتر با فلایویل درگیر میشه.
وقتی که ماشین خاموشه استارت میاد روی فلایویل و چرخ دنده ها با هم درگیر میشن و استارت با سرعتی حدود 200 تا 300 دور بر دقیقه موتور رو می چرخونه که بلافاصله بعد روشن شدن شما مسیر استارتو قطع می کنی و ماشین روشن می مونه.
حالا اگه وقتی ماشین روشنه این کارو بکنی در حقیقت داری یه استارتیو که توانایی چرخیدن بیش از 300 دور بر دقیقه رو نداره با یه موتوری که داره حداقل 800 دور بر دقیقه (حالت درجا کار کردن موتور) دوران می کنه درگیر میکنی! اینجا چون استارت نمیچرخه شروع می کنه به دندانه رد کردن که اون صدای جیغ رو میده. گاهی اوقات هم دندانه رد نمی که و کلا دل و رودشو واست میریزه کف ماشین حالشو ببری!! :46:
دقیقا، چه حافظه ای داری شما :دینقل قول:
ما گفتیم یک سال بیشتر اینجا نیستیم یک ماشین دست دوم ارزون خریدیم، تا الان راست یک فراری پول دادم براش :31:
ماهی نیست ما تعمیرگاه نریم و حداقل حداقل 100 دلاری خرج نکنیم :13:
فروششم ارزش نداره الان :دی خلاصه دهان ما رو ... :31:
نه مطمئن هستم صدا از موتور نیست، به چند دلیل، من خیلی اوقات با دنده ی 4 با سرعت های کم حرکت می کنم، و هیچ وقت این صدا نبوده، ضمن اینکه صدا خیلی واضح از ضربه خوردن هست، حالا البته نمی دونم ضربه مثلا از داخل گیربکس هست و یا قطعه ای چیزی.نقل قول:
همونطور که گفتم، صدای خیلی خشنی هست، یعنی من چند وقت پیش کمک جلو خراب شده بود، توی دست اندازها صدا می داد، ولی خیلی صدای نرمی بود و اگر مثلا صدای ظبط زیاد بود اصلا شنیده نمیشد، ولی این صدا خیلی بلند و واضح هست، ضمن اینکه می گم برخی اوقات (فقط برخی اوقات) در دست اندازه ها هم این صدا می آید.
باید شنید صدا رو، چون نمی تونم احتمالا رو می گم:نقل قول:
ضمن اینکه می گم برخی اوقات (فقط برخی اوقات) در دست اندازه ها هم این صدا می آید.
سیبک فرمان: بیشتر به صدای غرغر می خوره
گشاد کردن بربرینگ چرخ: صدای دوتا فلز که به هم بخورن
شکستن یه قسمت از شاسی: صدای تق بلند هنگام اکثر ترمزها تو حرکت کند و اکثر مواقع موقع حرکت کردن و بعضی وقتا دست انداز
....
البته لازم به ذکر هست برای جلو گیری از این اتفاق پشت پینیونی که فلایول رو میچرخونه یک کلاچ یکطرفه هست که اجازه نمیده فلایویل استارت رو بچرخونه و اون دندنه هرز میگرده :46:نقل قول:
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
مشکل از پلوس ها نیست ؟نقل قول:
سلام
ماشینم 206 تیپ 2 جدید هست ( چهار چرخ ABS ) چزخ های جلو دیسکی چرخ های عقب کاسه ای ( فکر کنم! )
تازه تحویل گرفتم
تا الان دو سه بار بعد از اینکه یه مدت تو ترافیک بودم و زیاد گاز دادم و ترمز گرفتم یه دفعه چراغ ABS روشن شده و یه بوق کوچیک هم زده و بعد از چند لحظه هم خاموش شده.
مشکل از چیه؟ اصلا مشکلی هست؟ چرا اینجوری میشه؟
چند روز پيش با حالت خواب الود :31: داشتم كنار دوستم ميرفتم (كل كل) بعد دنده رو اشتباه عوض كردم(4به 3 به جاي 5) و دور موتور چند لحظه رفت بالاي 7 هزار حدودا و الان ديدم كه اطراف فكر كنم پمپ هيدروليك فرمان چرب و. روغني شده!! يعني واسه دور بالا بوده؟؟!
ربطی نداره اونجا مال اکثر ماشینایی که من دیدم روغنی هست که مشکل ار در اون هست :31:نقل قول:
اصولا ماشینا رو 6000 تا 6500 کات آف میکنن:46:
سلام
206 من تو نیم کلاج دنده یک بعضی وقتا بدجور میلرزه و میکوبه!
جوری که آدم فکر میکنه یکی داره با سنگ 5-6 بار میزنه زیر پای راننده!
یکی میگفت مشکل از دسته موتوراس!
نظر اساتید چیه؟
9000 کار کرده!:18:
سلامنقل قول:
بعید میدونم از دسته موتور باشه با این کیلومتر کارکرد.
احتمالا از دیسک و صفحه هست و به احتمال بیشتر از بلبرینگ صفحه کلاچ.
پخش سیستم ماشینم مشکل پیدا کرده ! مدل ماشین منcorolla 2008 هست که وقتی روشن میشه و گزینه disk رو انتخاب میکنم یه ارور میده به نام error 1!!! اخرین cd رو که گذاشتم داخلش و نتونس اجراش کنه این مشکل رو پیدا کرد حتی وقتی cd رو عوض میکنم روی سی دی های دیگه هم همین ارور رو میده و اصلا سی دی رو نمیخونه، حتی نه میتونم cd بزارم توش نه میتونم سی دی از توش در بیارم !! مشکل کجاست ؟
اگه دور موتور بیش از حد بالا بره چون چرخش پولی پمپ هیدرولیک به طور مستقیم با سرعت دورانی موتور رابطه مستقیم داره فشار مدار هیدرولیک بالا رفته و اگه میزان روغن کمی بیش از مقدار تعیین شده در منبع ذخیره باشه قلیان می کنه.نقل قول:
در مورد کات آف هم 2299 درست می فرمایند اما این برای شرایط عادی تعریف شده نه مواقعی که عامل بیرونی موتور رو وادار به دوران معکوس می کنه. معکوس شدید دنده از سبک به سنگین میتونه حتی سرعت دوران رو تا 8500 و بالاتر هم ببره! یعنی حالتی بیش از حد تعریف شده روی گیج دور سنج موتور.
سلام.
روآی سال من که معرف حضورتون هست :دی
من حدودا یک ماه پیش بردم برای چک اولیه، اونجا برای تنظیم فرمان هم کرد ، 4 چرخ رو بازدید کرد و ترمز دستیم رو هم رگلاژ کرد. خب تا اینجا؟
اما آقا ما همین که از تعمیرگاه اومدیم بیرون تا همین امروز فرمونمون مشکل پیدا کرده.
وقتی میپیچم فرمون بر نمیگرده سر جاش! خصوصا توی دور زدن کامل که هیچی! یه جورایی پشت ماشین لیز میخوره اصلا!
بعد روی خط کشی های کف خیابون مثل خط کشی عابر هم که میرم لاستیکهام سوت میکشه.
میدونم احتمال زیاد مشکل از تنظیم نبودن چرخهامه. یعنی طرف گند زده با این تنظیم کردنش!
اما من شک دارم که جعبه فرمونم مشکل داشته باشه. چون سر پیچها هم یه صدای تق تقی هم از جلوی ماشین میاد.
حالا از کجا بفهمم این مشکل از جعبه فرمون هست یا نه؟
پمپ که همیشه میچرخه درست ولی من فکر میکردم وقتی فرمون رو میچرخونیم وارد مدار میشه !!نقل قول:
در مورد دوم هم خوب موتور نا بود میشه که !!!
یعنی یهو از 5 با دور موتور 5000 بایی رو سه اینطوری که درجا !!!:18:
دقیقا. برای هر موتوری یک دور نهایی تعریف شده که تازه دوران در همون دور نهایی هم حد و حدودی داره. به طور مثال شما نمی تونی مدت زیادی با دور 6000 و دنده مثلا 3 با پراید راه بری اما میشه همین عمل رو با دور 3000 انجام داد.
گاهی اوقات تعویض نابجای دنده و گاهی اوقات محاسبه بد راننده یا شرایط طوری میشه که موتور تحت فشار معکوس شدید قرار میگیره که دور موتور رو برای لحظاتی به بالای حد تعریف شده می رسونه. اگه سریع بجنبی وسعت آسیب بسیار پایینه اما اگه دیر بجنبی موتور به حالت اکسپلود در میاد. :31:
هیدرولیکه؟نقل قول:
اگه هیدرولیکه و صدای تق تق میده و فرمون بر نمی گرده احتمال زیاد جعبه فرمون در حال موته. به دادش برس. :27:
ميدونم اينو خودم:31:نقل قول:
اصولا ماشینا رو 6000 تا 6500 کات آف میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همينو گفتم:31:نقل قول:
دقيقا ميخواستم از 4 برم 5 كه رفتم رو 3!!!:18:
تا حدوده 7500 هم دور موتور رفت...
من فورا ترمز گرفتم!! حالا يعني الان وسعت اسيب چقدره؟؟نقل قول:
گاهی اوقات تعویض نابجای دنده و گاهی اوقات محاسبه بد راننده یا شرایط طوری میشه که موتور تحت فشار معکوس شدید قرار میگیره که دور موتور رو برای لحظاتی به بالای حد تعریف شده می رسونه. اگه سریع بجنبی وسعت آسیب بسیار پایینه اما اگه دیر بجنبی موتور به حالت اکسپلود در میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي امروز نگا كردم انگار ديگه روغن تازه روش نبود! يعني خودش درست شد؟:31:
اینجور مواقع سریع کلاچ رو تا انتها فشار بده. آسیب بعدها و روی طول عمر قطعات موتور خودشو نشون میده، به خصوص قطعات پر استهلاک. در مورد ماشین شما ظاهرا زود جنبیدی و اتفاق خاصی نیفتاده. به خیر گذشت. :46:
آره هیدرولیکه. لامصب خیر سرش صفره!نقل قول:
از کجا مطمئن شم که ببرم بزنم تو سرِ گارانتیش برام عوضش کنه؟
آره هیدرولیکه. لامصب خیر سرش صفره!نقل قول:
از کجا مطمئن شم که ببرم بزنم تو سرِ گارانتیش برام عوضش کنه؟
شما ببر گارانتی ببین عوض می کنن؟ با این وضعیکه من از گارانتی میبینم شما باید یکی تو سر ماشین بزنی یکی تو سر خودت!! :41:
چیز میخورن عوض نکنن.نقل قول:
از روز اول که اون صدای تق تق رو داشته، الان هم که اینجوری.
ببرم به یه تعمیرکار وارد نشون بدم ببینم چی میگه؟
ببر نشون بده اما نذار دست بزنه. بعد تو نمایندگی بامبول در میارن دستکاری کردی. (خودم ازین گیرا کم ندادم :31: )
حالا بماند چیز می خورن یا نمی خورن! مهم اینه که می خورن من و تو هم نمی تونیم مانع بشیم :46:
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
مشکلی که با 206 دارم اینه که چراغهای جلوش تنظیم نمیشن یعنی موتورشون سالمه ولی تنظیم نمیشن چراغ سمت چپی خیلی پایینتر از سمت راستیه. اینو چیکار میتونم بکنم؟شاید تکراری سوال کردم ولی جواب بدین ممنون میشم.
سلامنقل قول:
منظورتون از تنظیم نشدن چیه؟
یعنی اینکه وقتی دکمه ارتفاع رو میچرخونین نورا بالا پایین نمیشن؟
مدل ماشین چی هست؟ اگه از این جدید هاست و مارک کاسه چراغتوم مدرن هست عیب از فیش هاشه .
اگرم از اینا نیست یجا از نظر برقی مشکل داره.
در مورد اون نور چپ هم که گفتی خودش همینطوره اکثر ماشین های روز کمی چراغ سمت راننده نور رو پایینتر میندازه برای اذیت نشدن راننده مقابل:46:
سلام
ما یک پژو 405 انژکتوری داریم که تازگی ها وقتی ترمز می کنیم یک چراغی روشن میشه.
میخواستم بدونم که روشن شدن این چراغ به چه معنی هستش و آیا این اشکال داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنتت در حال تموم شدنه!
به درجه مخزن روغن ترمزش نگاه كن....ببين رفته پايين؟!
يه دستمال هم روش بكشي بد نيستااااا :31:
یعنی باید لنتاش عوض بشه؟ یا فقط روغنش کمه؟نقل قول:
چون همین الانش هم خیلی خوب ترمز میگیره.
راستی دستمال رو چی بکشم؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز لنتاش تمومه دیگه.
ببین این لنتهارو به نحوی میسازن که به یه حدی رسید اخطار میده که لنت موقع تعویضش هست بهتر هرچه زودتر با مارک اصلی که برای 405 بهترین مارک تک استار اصلی هست حدود 33 تومنی هم قیمتش هست.:46:
نقل قول:
روي داشبورد دستمال بكش :31:
ببر بده بازديد كنن باباجون! :دي
تمام شدن لنت یا پاره شدن سیم رابط لنت.
دوستان یه 405 مدل 89 گرفتم ( تحویل فوری ) که 2000 کیلومتر بیشتر کار نکرده
اما یه مشکلش اینه که موتورش بد جور صدا میکنه حالت غرش
ماشینم وقتی دور موتورش هنوز به 4000 نرسیده صدای موتورش خیلی زیاد میاد و یه جورایی غرنه میکشه
اما من ماشین دوستمم که دوگانه سوز هستش ( روی گاز ) رو سوار شدم و دور موتورش رو روی 4000 که می آورم موتور خیلی نرم و بی صدا کار میکنه
در صورتیکه ماشین من که با بنزین هم هستش این مشکلو داره
علت چیه ؟ و چیکار کنم ؟
سلام..
من پراید 132 دارم و 30000 تا کار کرده و حالا می خواستم بدونم در این حد کار کرده وتا حالا هیچ چیزی شو عوض نکردم حالا چراغ check روشن می مونه ... می خواستم بدونم کدام قسمت هارو باید عوض کنم ؟
یک نفر هم سوار شد گفت بولبیرینگ هافرمان مشکل دارن آیا ضروری هست عوض کنم یا کار میده ..لنت ترمز و تسمه پروانه وغیره اگه تو این قسمت لازمه بگید ممنون...... .... ...