نه بابا ، من این قدر هم که شما می گی استفاده ندارم :5: من ماهی 2 _ 3 گیگ بیشتر نمی خوام ، الآن هم 3 ماهه ، 6 گیگ گرفتم . شاید ، شاید حق با اونها بوده ، متاسفانه :13:نقل قول:
Printable View
نه بابا ، من این قدر هم که شما می گی استفاده ندارم :5: من ماهی 2 _ 3 گیگ بیشتر نمی خوام ، الآن هم 3 ماهه ، 6 گیگ گرفتم . شاید ، شاید حق با اونها بوده ، متاسفانه :13:نقل قول:
سلام.دوستان كسي شماره اسياتك را داره؟ غير از اين 1844 منظورم هست.من هر چي اين شماره را ميگيرم پاسخ نمي دهند و پيغام گير هست.ممنون
بالاخره با دعوا و بزن بزن و تهدید تونستم ازشون بگیرمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تنها شماره همون کافی یکم صبر داشته باشی
بعدش اگر با قسمت فروش کار داری 10 زنگ بزن که خلوت
پشتیبانی هم یک چند باری بگیری بالاخره جواب میدن
در حالت عادی نمیره روی پیام گیر اگر همه اپراتور ها مشغول باشند خود به خود میره روی پیام گیر .
[quote=siavashjal;2968051]512 با سرعت دانلود 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من 512 دارم با سرعت دانلود 60 .
512 با سرعت دانلود 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من 512 دارم با سرعت دانلود 60 .
quote]
پشتیبانیشون اعلام کرد پهنای باند کم اوردیم چند ماهی منتظر بمونید تا از مخابرات تخفیف بگیریم و پهنای باند رو افزایش بدیم!!!
سلام به همکاراتون توی شرکت برسونید...
سلام.من الان نزديك يك هفته هست زنگ ميزنم و هر چي صبر ميكنم هيچ كسي جواب نميده.نقل قول:
[QUOTE=mahyar49;2972415]نقل قول:
دوست عزیز
هرجور دوست داری فکر کن. من باز هم میگم سرعت دانلود من بالاتر از 60 هست. دیگه هم حوصله بحث در این باره رو ندارم.
در ضمن اگه شما این قدر از آسیاتک ناراضی هستی چرا isp رو عوض نمی کنی؟
به همین راحتی.
به همین خوشمزگی.
سیاوش عزیز. سرعتی که برنامه idm نشون میده واقعی نیست. کافی شما برنامه مثل Bandwidth Meter رو نصب کنی تا ببینی سرعت واقعی 52 تا 54 نه 60 دوست عزیز.
[quote=mahyar49;2972415]نقل قول:
دوست عزیز من سیاوش میشناسم خیالتون راحت آسیاتکی نیست.
من هم یک سال نیم مشتری آسیاتک هستم و به جرات میتونم بگم 95 درصد ازش راضی هستم.
نقل قول:
والا من هم امروز صبح با پشتیبانی تماس گرفتم هم ظهر 3 بار با قسمت فروش. قبول دارم یک موقع ها میخوری به سکوت اما چند بار بگیر بالاخره جواب میگیری. اگر نشد بعد اینجا اعلام کن.تا یک فکری به حالت بکنیم
کاملا تایید میشه
من هم هر وقت کاری داشته باشم وقتی زنگ می زنم بعد از حداکثر یکی دو بار راحت وصل می شه. تازه بخش فروش معطلیش بیشتره ولی بخش فنی خیلی سریع جواب می ده.
راهی هست بشه دقیق فهمید چقدر از اعتبار ما مونده ؟
سایتشون که فعلا جز پرداخت پولش بقیش تعطیله !
زنگ بزنم میگن ؟
آخه با اون برنامه که نشون میده در روز چقدر مصرف داشتیم خیلی منو میترسونه !
واسه بعضی روزا که دانلود هم نداشتم میزنه 700 800 مگ استفاده شده !
بله تماس بگیرید بهتون اعلام میکنه..
آره وحید ، جان ، زنگ بزن پشتی بهت می گننقل قول:
اما یه نکته : چند روز پیش برای این که چک کنم که نت لیمیتر راست می گه یا شرکت ، عدد هاشون رو مقایسه کردم ، عدد سند و رسیو رو جمع زدم ، شد 640 مگ ، بعد زنگ که زدم ، طرف گفت 715 مگ :18: نمی دونم این اختلاف برای چی هست ؟ اصلا توجیهی براش پیدا نمی کنم ؟ :13:
مرسی
یا حق
خوب شاید از نظر آسیاتک 640 و 715 با هم برابر هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.امروز بعد از مدت ها تونستم با آسياتك تماس برقرار كنم.بعد از كلي معطلي و بذاريد چك كنم و اين پاس به اون داد و اون پاس به خانم شعباني داد و بالاخره گفت از پهناي باند هست.گفتم پس چرا بچه هاي منطقه ابوذر اين مشكل را ندارند و براي من سرعت افت كرده ؛ موند چي بگه.گفتم ويندوز هم عوض كردم سيم ها را هم چك كردم و ويروس هم نداشت.باز هم مونده بود چي بگه.گفتم: من 10 روز هست صبر كردم و با خودم گفتم كه انشاءالله خوب ميشه ولي نشد كه نشد.گفتم كه: شما هر چي ميشه به گردن مخابرات مياندازيد ؛ فرمودند: نه مقصر ما هستيم و مخابرات تقصيري ندارد و همين جور ساكت مونده بود كه چي بگه كه من تشكر و خداحافظي كردم و هيچ كار مثبتي هم انجام نداد كه نداد.سرعتي كه هميشه بين 14 تا 20 نوسان داشت الان بين 2 تا 8 نوسان داره.تماس هم كه ميگيريم چيزي براي گفتن ندارند.10 روزه كار ما عقب افتاده.اين هم داستان آسياتك.
واقعا متاسفم که همیچین پاسخی شنیدید. باور کنید چند از بچههای اونجا درست کار میکنند. اون همون خانم اسماعیلی و شعبانی آقای مومنی هستند. اگر گیر پروفسور عیوبی می افتادی اون موقع میفهمیدی چه خبر. باید یک چیزی هم بهش میدادی.
صندوقت رو چک کن. انشنالله راهی که میگم ببینم چی میشه
در مورد حجم استفاده شده من امروز تحقیق کردم. حساب آسیاتک کاملا درست است.
من از برنامه Bandwidth Meter استفاده میکنم که برنامه فوقالعاده دقیقی است.
بعد زنگ زدم آسیاتک دقیقا حجم که اعلام کرد با حجم سیستم من یکی بود. و هیچ مغایرتی نداشت
darvish جان سلام
این برنامه از netlimiter دقیقتر هست؟ چون من از netlimiter استفاده می کنم.
سرعت دانلود 128 محدود من دوباره مثل سابق که نا محدود داشتم شده !
از 30 40 به 15 16 رسیده دوباره. حتی گاهی کمتر !
حداقل قبلا دیگه نوسان نداشت ! همیشه 16 بود.
اینم از 3 ماهه محدود 128.
نقل قول:
من با برنامه ای که شما میگویید کارنکردم. اما با این برنامه 1 سالی دارم کار میکنم و از دقت و گزارش گیریش مطمئن هستم.
همانطور هم که گفتم عدد برنامه با آسیاتک یکی بود
اگه ممکنه لینک دانلودش رو بذار.
ممنون
نقل قول:
برای 128 سرعت دانلود باید همون حدود 15 یا 16 باشه.
ما ل من كه بين 4 تا 8 شده .12 روز ميشه.نقل قول:
3-4 صفحه قبل رو نگاه کنید آخرین ورژنش رو گذاشتم.نقل قول:
من سرویس 64 داشتم از آسیا تک بعد از سایت میخواستم شارژ کنم دیگه نشدش زنگ زدم گفتن دیگه سرویس 64 نداریم. سرویس 128 نامحدود سرعتش گفت 512 هستش و سرعت آپلود میل اینا کلی افزایش یافته. در صرتی که من الان سرویس 512 حجمی گرفتم سرعت دانلودش روی 12 هستش تازه نه به صورت ثابت ولی صبانت روی 50 هستش همین مبلغ فقط سرویس عوض کردن دردسر داره میرفتم صبا وگرنه. خوبی آسیاتک اینه داخل سایت هر ماه هر سرویسی بخوای میگیری و اینکه صبا گیگ اضافه نمیده ولی آسیاتک میده. خانم که با من صحبت کردش گفت سرعتمون خوب شده ولی سایت خود آسیاتک رو میخواد باز کنه سریع باز نمیشه با سرعت 512 در صورتی که وقتی شارژ تموم میشه سایت رو باز میکنم شارژ کنم با سرعت نور باز میشه خیلی جالبه. من الان حجمی 512 گرفتم سرعتش اینه اگه 128 نامحدود بگیرم میدونم هیچ فرقی نداره فقط گرون تر شده.
خانم گفت کپی کارت دانشجویی رو بیار میتونی سرعت های بالا رو هم بگیری به همین راحتی
الان سرويس 512 حجمي سرعتش اينه!!! تازه سرعت دانلود من روي 10 هستش نه اين چيزي كه اينجاست. سرعت آپلود به چه درد من ميخوره آخه. واقعا مزخرفه پول بهترين اينترنت رو ميديم از همه كشورها آشغالتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من خدا رو شکر هنوز همون 50 _ 60 ه ، امیدوارم به گوش شرکت نرسه :31:نقل قول:
برای 128 نا محدود ، آره ، اما واسه حجمی که همون 512 میدادن که ؟نقل قول:
دیگه این حجمی هیچی نداشت، لااقل یه سرعت داشت که دل آدم به اون خوش بود ، اون رو هم وردان دیگه چی می مونه ؟ :13:
سلام.من اتفاقا 128 نامحدود دارم و سرعت بين 4 تا 8 رسيده.در صورتي كه تا 12 روز قبل بين 14 تا 20 بود.
آقا ، یه پیشنهاد ، اگه قصد تعویض آی اس پی رو نداری و وقت داری ، برو دنبال اون شکایت ، بچه ها لینک گذاشتن تو تاپیک ای دی اس ال ایران ، اما باید کفش آهنی پات کنی .... :13:نقل قول:
من خودم دوست دارم یه تستی بزنم ، بدم نمی اد ببینم چی می شه ، ببینم به جایی می رسه یا نه ، رسیدگی می کنن یا نه ، اما واسه چی شکایت کنم ؟ سرویس من که فعلا مشکلی نداره ، اگه مال من هم بیاد پایین ، می دم دنبالش .... :19:
آقای آخوند در مورد سرویس 128 حجمی شما در مواقع همون 512 رو دارن بهتون میدن . پس ناراحت نباشید که تغییر سرعت پیدا کنید.
چون دقیقا هم قیمت 512
من الان سرعت 512 حجمی دارم قبلا هم 512 نامحدود داشتم سرعتش هیچ فرقی نکرده. چرت و پرت میگن که سرعتمون زیاد شده.
من سه ماه 128 نامحدود داشتم سرعت دانلودم 16 17 بود.
دو ماهش رو هم با قیمت جدید پرداختم.
هیچ تفاوت سرعتی نداشت. اون خانومه بهتون دروغ گفته که نامحدود 128 سرعتش مثل 512 هست!
ولی سرعت محدود 128 چرا.بیشتره ولی نه در حد 512 برای من.
در حد 256 .
اونم گاهی اوقات.نوسان خیلی زیادی داره.بین 9 تا 40 ! هر دفعه یه سرعتیه.
زیاد با این سیستمشون حال نکردم.
الان 30 تومن دادم واسه سه ماه. ولی به صرفه نیست. فکر کنم به هفته دوم نکشیده تمومه!
ولی باید ساخت ! حوصله شرکت عوض کردن ندارم!
منم همين رو ميگم الان من 512 حجمي دارم سرعتم با همون 64 نامحدود هيچ فرقي نكرده ثبانت 256 ميگيري حجمي سرعتش روي 50 هستش مسخره كردن هيچ ارگاني هم نيستش بري شكايت كني و رسيدگي كنن مگه اينكه يه پدر قاضي داشته باشي و اينجوري بكشونيشون به دادگاه جريمه سنگين كني دلت خنك بشه
الان آسياتك خوبي كه داره ميتوني هر ماه هر سرويسي ميخواي انتخاب كني هرچند همش مثل همه با قيمت هاي متفاوت خيلي جالبه
الان چه شركتي سرعتش واقعا خوبه ؟؟؟؟
آره ، همون 512 هست ،اما سرویس بچه ها مثل وحید 512 نیست دیگه ، بحث اینه :13:نقل قول:
باید ساخت ، چاره ای نیست ، تازه ، الآن تابستونه و ماه رمضان هم هست ، از صبح یه سر پای پی سی ام ، اما ترم که شروع بشه ، باید کم اش کنیم ، چاره ای نداریم ، یه کم وضع بهتر می شه ..... اندکی صبر ، سحر نزدیک است :10:نقل قول:
خیلی از مسایل هست تو این مملکت که قاضی ها حتی وقت نمی کنن که سر بالا کنن ، یه سر به دادگاه خانواده بزنین می فمین ، دیگه حالا من و شما بریم دادگاه ، بگیم آقای قاضی ، می خواهیم اینترنت 1 مگ به ما بدید ( اصلا یه مگ هیچ ، بگیم همون 256 رو دست بهمون بدید ) می گه بذار این خانواده هایی رو که تو صف اند راه بندازم ، بعد نوبت به شمایی می رسه که می خوایی به جای 128 سرویس 256 بگیری .... ( خدایی هم حق داره ، مشکل مردم فراتر از سرویس 128 یا 256 ه ، بگذریم ، یه درد دل بود .... )نقل قول:
تا جایی که من می دونم به اذعان خود شرکت ها مشکلات پهنای باند داره بی داد می کنه ، مگه این که خلاف اش ثابت بشه ، حواستون رو خیلی جمع کنید ، فکر می کنم بشه به همه یوزرهای مرکز اطمینان کرد ( فکر می کنم اگه اکثر یوزر های یه مرکز مشکلی نداشته باشن ، مشکی نباید باشه ، البته فقط ار نظر پهنای باند )
باز هم این تصور منه و به عینه ثابت نشده :31: نظرات بقیه رو هم جویا بشید
یا حق
یکی از دوستان که گفته بود من کارمند بخش فنی آسیاتک هستم(چند صفحه قبل) پس چرا ایشون به مشکلات بچه ها رسیدگی نمی کنه؟
سلام عزیزم من از نمایندگیها خبری ندارمنقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد کم بودن سرعت فایرفاکس که دوستان توضیح دادن
هزینه راه اندازی یه مقدارش برای مخابرات که برای رانژه کردن خط میگیره یه مقدارش هم برای نصب اولیه که برای هر مشترک مجانی مگه اینکه دلش نخواد، حالا اون هزینه پیک که گفتی هم بماند، اینم بهت بگم شرکت هایی که کمتر میگیرن یا نمیگیرن مطمئن باش جای دیگه جبران میکنن
نقل قول:برات متاسفم چون یکی از بدترین مودمهای دنیا رو داری استفاده میکنی (البته شوخی بودا)نقل قول:
آره سازگاره ولی این مودمای corecess اگه بیفته به اذیت کردن آدمو رو بیچاره میکنه. من از کسایی که corecess 3115 دارن حتما میخوام که مودماشونو آپدیت کنن. اگه کسی خواست بگه تا فایلشو براش بفرستم
ایوبی پسر خوبی ولی یهو قاطی میکنه کسی هم جلودارش نیست ولی اگه از در دعوا باهاش وارد نشی محال کارتو را نندازهنقل قول: