از راهنماییتون ممنون .نقل قول:
Printable View
از راهنماییتون ممنون .نقل قول:
خیلی ممنون خیلی به کارم اومد
آقا من گارمینو نصب کردم خیلی هم خوب کار میکنه .... اما نمیدونم چرا خییابون ها اسمشونو درست نشون نمیده ... یه سری حروف بی معنی انگیلیسی نشون میده .... تو n85
تنظیمات رو یه بار Default کن ببین درست میشه یا نه...راهه دیگه ای نداره...مشابه شو ندیدم..:13:نقل قول:
شاد باشی:40:
راستی دوستان نقشه نسبتا کاملی واسه شهرستانهایی مثه تبریز هستش ؟ یا حتی حداقلی که خیابونا رو داشته باشه ؟
واسه گارمین و تو ایران همین یه نقشه به صورت کرک شده وجود داره...نقل قول:
شاد باشی
اقا چرا گارمین جی پی ای گوشیه مو نمیشنایه در صورتی که اسمارت روش عین هلو...!!! کار میکنه
یعنی وقتی وارد گارمین میشم ازم میخواد بلوتوث رو روشن کنم و بعد میگرد دنبال دوایس جی پی اس...؟!
به اين قسمت برونقل قول:
در قسمت Remote GPS گزينه Use Attached... رو تيك بزنکد:Tools > Setting > System > Remote GPS
به قول يونس عزيز شاد باشي :40:
ممنون ولی اونجا فقط دو تا گزینه اسنقل قول:
در قسمت Remote GPS گزينه Use Attached... رو تيك بزن
به قول يونس عزيز شاد باشي
1.enable
2.done
ادیت: دمت گرم درست شد...
سلام، آقا اول اینکه دستت درد نکنه خیلی بهمون حال دادی
دوم این که من برنامه رو نصب کردم و تمام مراحل رو با موفقیت رفتم ولی آخرش که گفتی تنضیمات رو از: setting\system\remote GPS درست کنم نمیشه و همش پیغام میده: No GPS devices found. Try Again?/yes or no
که میگه GPS رو پیدا نمیکنه! حالا چی کار کنم؟
راستی مدل گوشیم: 6220classic هست و GPS داره!!!
ممنون میشم راهنمایی کنی؟
داداش شما هم مشکل منو داشتي ...نقل قول:
سلام، آقا اول اینکه دستت درد نکنه خیلی بهمون حال دادی
دوم این که من برنامه رو نصب کردم و تمام مراحل رو با موفقیت رفتم ولی آخرش که گفتی تنضیمات رو از: Setting\system\remote gps درست کنم نمیشه و همش پیغام میده: No gps devices found. Try again?/yes or no
که میگه gps رو پیدا نمیکنه! حالا چی کار کنم؟
راستی مدل گوشیم: 6220classic هست و gps داره!!!
ممنون میشم راهنمایی کنی؟
برنامت درست کرک نشده بايد اون تو فايل سريال رو بيرزي توي فولدر گارمين تا درست بشه و برنامه چي پي اس گوشيت رو بشناسه...
سلام علی جان
ایولللللللللللللللللللللل لللللل با این برنامت
دستت درد نکنه از بابت جواب، تازه فهمیدم مشکل از یه جایه دیگه بود که دیگه روم نمیشه بگم چون خیلی تابلوئه! اون موقعی که ازت سوال کردم حواسم نبود 54 صفحه در مورده این سوال و جواب شده و بعد از دیدنشون تونستم مشکلم رو حل کنم.
الانم داره نقشه رو نشون میده و...
فن بابای...
دوستان من این برنامه رو روی e66 نصب کردم و بدون مشکل کار میکنه ولی رو N96 نصب نمیشه یعنی وقتی که از طریق کام÷وتر نصب کردم و میخوام برنامه رو از طریق خود گوشی نصب کنم ، نصب نمیشه
چه اروری میده؟ از نسخه های دیگه استفاده کن...نقل قول:
شاد باشی
روی ان 79 جواب میده ؟
این نرم افزار بهتره یا smart com ؟
کدوم نقشه هاش بهتره و بیشتره ؟
نقشه اسمارت کام بیشتره...نقل قول:
گارمین نقشه تهران رو با قابلیت مسیر یابی و کامل داره...نقشه اصفهان رو هم کامل داره....
گارمین بیشتر به درد تهرانی ها میخوره...
شاد باشی
میشه از جفتش همزمان استفاده کرد ؟
گارمین هم نقشه هاش جدا نصب میشه ؟
نصب و راه اندازی کدوم راحت تره ؟
اسمارت کام Cert میخواد...نقل قول:
گارمین PC میخواد...
همزمان هم میشه استفاده کرد...
متوجه نشدم یعنی چی که گارمین pc میخاد
اس ام اسی جواب میدی ما آماتورها نمیفهمیم رفیق D:
یعنی به کامپیوتر نیازمنده...نقل قول:
ولی اسمارت با بلوتوث هم میشه منتقل و نصبش کرد...(البته به شرط هک و ساین)
میدونستم pc یعنی کامپیوتر رفیق
نحوه کار باهاش رو میخواستم کمی کاملتر بدونم
بازم ممنون
من روش نصب رو گفتم...وگرنه هر 2 برای کار کردن فقط به گوشی نیاز دارند...نقل قول:
کار کردن با گارمین ه کاری داره...نصبش کنی به راحتی متوجه میشی...
نقشه هاش کجاست ؟ نقشه های تهران و اصفهان ؟ چون لینک هاش کار نمیکرد نقشه ها !
همش تو پسته اوله...همه لینک ها هم سالمه...نقل قول:
کسی میدونه این نرم افزار به جز N95,N82,6220c رویه چه گوشی های دیگه ای نصب میشه؟ میشه یکی لیست این گوشی ها رو بده؟
بعدشم این که هر گوشی با هر مارکی که از GPS پشتیبانی میکنه میشه این نرم افزار رو روش نصب کرد؟
Tnx
من هر کاری میکنم no map میزنه !
تمام مراحل رو دقیق انجام میدم تا نکنه اشتباهی کنم اما بازم وصل نمیشه !
گوشی n79
فقط گوشی هایی که سیستم عامل سیمبین داند و مجهز به gps هستند...نقل قول:
اون بالا 5 تا آنتن داری درسته؟ برو تو فضای باز چند دقیقه واستا تا وصل شه...نقل قول:
شاد باشید
من وقتی use atach gps میزنم و enable میکنم میزنه
unable to activate feature with provided unlock code...
این پست رو مطالعه کن:نقل قول:
ببین درست انجام دادی؟
فرمتشون باید unl شه نه پسوند خالی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634&page=11
درست زدم
همرو چک کردم بازم همین پیغام رو میده اما وقتی میرم تو حیاط یه دونه انتش اضافه میشه فقط یه دونه حتی خیابون هم رفتم همین طور و دیگه اتفاقی نمیفته
خب اگه اون آنتن رو داری که حله...فقط باید بری تو فضای باز صبر کنی وصل شه...بار اول خیلی طول میکشه...شاید یه ربع...نقل قول:
شاد باشی
در ضمن واسه من کمی درهمه دکمه ها نوشته های نرم افزار
چرا ؟
من ورژن 5.0.40 تو اون تاپیکه که زده آخرین ورژنه رو نصب کردم
نقشه اومد یا نه؟ من با اون نسخه کار نکردم...نقل قول:
نه نقشه نیومد
no map میزنه !
همه کارهارو دقیق چک کردم از اول !!!!
عجب...!!!!نقل قول:
شما همه کارارو درست کردی...الان داره use attache GPS نشون میده...و اون بالا آنتن داری...تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی وصل شه...همین...گوشی رو بزار تو فضای باز...مثلا" کنار پنجره...یا ...
نمیدونم شاید محل من بده الان !!
الان دیگه کامل از طریق کامپیوتر روی مموری نصب میکنم و بعد از طریق app manager از گوشی نصب میکنم ولی وقتی کامل نصب میشه برنامه garmin در قسمت aplication نیست که اجرا کنم.نقل قول:
در ضمن در قسمت instal file هم برنامه هسش که بخوام unistall کنم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
با ورژن 5.00.40 كه تو بخش سري 60 ورژن 5 هست هم تست كن ببين شايد جواب بده...نقل قول:
شاد باشي
من از صبح تا حالا 20 دقیقه ای میشه تو فضای باز بودم اما از همون اولش 1 دونه آنتن داده و دیگه آنتش پر نشده ! بیشتر از این طول میکشه ؟
خیلی جالبه...: دینقل قول:
برنامه Maps رو باز کن و بهش اجازه بده از اینترنت سیم کارتت استفاده کنه...البته اگه فعاله...اینجوری راحت تر پیدا میکنه...
یعنی باز کردی برو
option
tools
settings
internet
بزارش رو اونی که سیمت ساخته..
شاد باشی