شما برو روی اون مرحله هایی که قفل هست روش پول مورد نیاز برای باز کردنشون رو زده باید همونجوری که دوستمون گفت اینقدر بازی کنی تا پولت به اندازه ای برسه تا اون مرحله رو بتونه باز کنهنقل قول:
سلام
من بازي asphalt3 رو رويه د95 نصب کردم و حدود 29 درصد بازي رو کامل کردم ولي الان ديگه هيچ مسابقه جديدي باز نميشه اونايي که برنده شدم همشون عکس يه کاپ کنارشون اومده و بقيه هم قفلن و هيچ مسابقه يه جديدي وجود نداره.
چکار کنم؟
بابا ترکوندی من خودم رو کشتم تازه شدم 4000 تا!نقل قول:
سلام مهدی جان
لینک Brain challenge هم تصحیح شد...
شرمنده وقت ندارم، مجبورم کم بیام...
امتیازه من 5530 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو my profile بازی رو انتخاب کن بعد برو تو point pickup اونجا نوشته کار هایی که باید انجام بدی تا امتیاز بگیری...
منم با فیفا مشکل ندارم ولی کل تورنمنت ها رو رفتم اما امتیاز نداد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چلنج ها هم من تو 4 تاش موندم...
بازی جدید هم فقط sims هست که کرک نشده...
شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو که میدونستم باید برم توی اون قسمت کارایی که نوشته رو انجام بدم ولی مشکل اینه که از لحاظ زبانی مشکل دارم و نمیتونم بفهمم که باید چیکار بکنم!
من همه امتیازهای سیستم راش رو گرفتم به جز اونایی که رنگشون قرمزه!توی همون قسمتی که گفتی