تهران هست علي جاننقل قول:
سفيدش ناقابل 45000 تومان....
شاد باشي:40:
Printable View
تهران هست علي جاننقل قول:
سفيدش ناقابل 45000 تومان....
صفحات اول يه فايل pdf واسه دانلود گزاشته بودم!!، آموزش باز كردن و بستن گوشي رو داره كه البته از قاب شروع ميكنه
راستي دوستان barcodeReader مال شما كار ميكنه؟ مال من فقط و همش رو باركد فوكوس ميكنه (هيچ اتفاق خاصي نمي افته)
راستي sportstracker ورژن جديدش اومده كه قدم شمار هم داره، من امتحان كردم، خطاش از هر 20 قدم حدود 1 قدم هست. ميتونيد يا از قسمت دانلود گوشي دانلود كنين يا از لينك زير:
adsl ام قعطه و هنوز نتونستم بازي هاي n-gage و مپ ها رو بريزم :(کد:http://www.nokia.com/betalabs/stepcounter
راستي اينم نوكيا maps 2 كه ديگه بتا نيست:
کد:http://betalabs.nokia.com/blog/2008/05/08/nokia-maps-20-beta-updated-approaching-graduation/
:11:این هم آموزش باز کردن قاب گوشی به صورت Pdf __فقط به زبان انگلیسی هست__22 صفحه هم هست :11:
کد:http://www.zshare.net/download/11806346491cf7fa/
حجم : حدود 3 مگابایت
چند تیکه اس ؟نقل قول:
همه ی قطعات رو داره یا مثل ان 73 یه تیکه اش عوض نمیشه ؟
45000 تومن ....؟نقل قول:
مگه قاب اصلیه .....؟
---------------------------نقل قول:
منظورتون چیه؟؟
مگه شما قاب فابریک رو نمی گفتی که نیست؟؟؟
خوب آره این قیمت قاب فابریکه دیگه!!!
قاب معمولی که از همون اول وارد بازار شده بود حتماً شما ندیده بودی .
كسى قاب غير فابريك و نوع تقريبا مات (مثل نقره رد دست روش نمونه)رو تو بازار ديده؟
كامل هست...نقل قول:
بله اصلي بود.نقل قول:
شاد باشيد:40:
سلام دوستان،
من وقتي توي browser ان82 ميزنم عكس هارو نشون نده بازم هيدر و تبليغات سايت هارو لود ميكنه، راهي نيست كه بشه درستش كرد؟
مرسي عزيز اگه ميشه فارسي هم بزاريننقل قول:
قيمت اين گوشي 481 هزار تومان با 18 ماه گارانتي ارس به گفته اين سايت
کد:http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10828
480 تومن با گارانتی متفرقه ....؟؟؟
از دوستان عزیز اصفهانی , کسی یه فروشگاهی سراغ نداره که مدل سیاه رنگ N82 را داشته باشه ؟:11:
خیلی زیاد شده ان 82 مشکی تو بازار
اکثر مغازه های کرمانشاه آوردن
چطور میشه تو اصفهان بگردی و پیدا نکنی ؟؟
برو بازار حتما آوردن اکثرا
آقا كسي ميدونه چجوري ميشه اين نوكيا هارو كلا" ريست كرد؟ يه جايي خونده بود بايد 3 تا دكمه رو بگيري... كدوم سه تا؟!
ممنون
1 - دکمه 3
2- دکمه ستاره
3- کلید سبز رنگ
هم زمان با این 3کلید دکمه پاور گوشی رو هم فشار میدین .....
یعنی هم زمان 4 تا کلید ...اینکار رو تا روشن گوشی و تا اونجایی که اسم شهر و کشورتون رو میپرسه باید ادامه بدید ...
گوشی رو خاموش کن
بعد دکمه های ستاره + 3 + سبز ( کال )
رو با هم نگه دار و بعد همونطور که اونارو نگه داشتی گوشی رو روشن کن
از هردوتون ممنون
فقط يه سوال ديگه: اگه ممكنه قسمت app. manager گوشيتون رو چك كنيد ببينيد برنامه ي apsserver v2 رو داريد يا نه! من advanced call mngr رو نصب كردم، موقع فعال كردن منشيش ميگه اين apsserver v2 ناسازگار (incompatible) هست و اون رو uninstall كنيد. حالا ميخوام بدونم اين فايل سيستمي گوشيمه يا بعد از نصب يه نرمافزار اومده و مي تونم پاكش كنم يا نه؟ آخه زماني كه از تو app. manger روش view details رو ميزنم suplier رو نوشته nokia...
ممنون ميشم كمك كنيد
برای من apsserver v2 تو app.manager نیست .......نقل قول:
به نظر شما با توجه به اينكه سازندش نوكيا هست پاكش بكنم مشكلي پيش نمياد؟نقل قول:
راستي دوستان توي اين لينك:
يه نفر تصادفي متوجه شده كه مشكل برايتنس n82 نرم افزاريه و ميشه با آپديت هاي بعدي مشكل رو برطرف كرد...!کد:http://www.then82blog.com/2008/05/is-screen-brightness-issue-fixed-with_15.html
اقا اول باید سخت افزارش باشه تا بعد برسیم نرمافزار. اگه کسی تا حالا قسمت جلوی گوشی رو باز کرده بگه که زیر صفحه ش (داخل ال سی دیش)یعنی بالای دکمه ها چند تا ال ای دی هست؟ 95 که 4 تا داره. احتمالا این3 تا داره. اما اگه 4 تا داشت که 100 درصد حل میشه. چون این ال ای دی ها یه استاندارد دارن و قدرت شون تقریبا برابره×!!!!!!!!!!!
شما به اون لينك بالايي رفتي و كامنتهاش رو هم خوندين؟!نقل قول:
راستي يه سوال (فقط ببخشيد اگه اينجا جاش نيست): چجورياست كه بعضي وقتها در قسمت بالاي menu آيكون منو نمايش داده ميشه و هيدر بزرگ ه ولي بعضي وقتها نه!!! اگه متوجه نشديد چي ميگم بگيد عكس بزارم
اسکرین شات بده بیینم چی میگی.....:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:مال من يه مدت كنار عبارت menu مثل اين n95 آيكون داشت و الان مثل اين n82 نداره...!کد:http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/5/17/f_both000m_e7bcf8a.jpg&srv=img32
مال منم در حال حاضر نداره ....نقل قول:
قبلا رو یادم نیست که داشت یا نه .....
به نظرت از تم گوشی نیست ؟؟؟ هر چند که تو این عکس تمهای 2گوشی،یکی هستند ....
حالا تم رو عوض کن شاید مشکل از تم بود.....
تقريبا" همه ي تم هام رو امتحان كردم، از تمهاي من نبود...
هرچند مشكل كه نميشه گفت ولي خيلي كنجكاو شدم بدونم از چيه
دیروز از تهران پرسیدم 455 و مشکیش 465 بود. از دبی 430 مشکیشو گرفتم
گرگان مشکیش رو میداد462 هزار تومان
ديشب دوباره اون آيكن اومد، ري استارت كردم رفت! Chيزاي عجيب زياد ميبينم. مثلا رفتم يه نرم افزار از تو app. mgr ريمو كنم كه ديدم يه نرم افزار رو كه قبلا ريمو كردم اونجاست! بعد از اينكه كارم تموم شد اون هم رفت! (gوشي جن ديدست!!)
این گوشیتو ببر حرم امام رضا(ع) یه دعایی براش بکن ....:31::31::31:نقل قول:
مارو هم دعا کن .....:11::11::11::11:
البته اونقدرا هم وضعش خراب نيست، خدايي گوشيه خوبيه :دي
اما مورد دوم رو چشم
يه ترفند: براي اينكه بتونيد گوشيتون رو يه بزاريد و عكس بگيريد (با سلف تايمر) ميتوند در رم رو باز كنيد و اونو 30 40 درجه به سمت پشت گوشي بچرخونيد و بعد گوشيتون رو به پهلوي چپ بخوابونيد (نگران نباشيد در رمتون آسيب نميبينه اگه بجاي 30 40 درجه 260 درجه نچرخونيد :d)
ايول ترفند خيلي جالبي بود:10:نقل قول:
من که نگفتم بده ....نقل قول:
خیلی هم عالیه ....
500 تومن پول دادی میخاستی بد باشه ؟؟؟
دستت درد نکنه بابت دعا :دی
خیلی خیلی جالب بود ....نقل قول:
من همیشه این مشکل رو داشتم
خودت کشفش کردی ؟؟؟
به جان خودم و خودت يه سرقت ادبي از بيش برنامه ريزي شده نيست! يادم رفت منبع () بدم، حدود 2 3 ماه بيش يه كليب gزاشته بود كه توش مثل pانتوميم آموزش داده بود!کد:www.then82blog.com
راستي ميدونستيدbrowser ن82 آجاكس رو هم كه فقط browser وين موبايل 7 تو موبايل ها تا حالا pشتيباني ميكرد رو تحت pوشش قرار داده؟
و البته جاوا اسكريپت (و اخيرا") فلش رو هم ساپورت ميكنه.
مرسی ، جالب بود .نقل قول:
عالی بود... Perfect :40:نقل قول:
مرسينقل قول:
فقط يه مشكل:
لطفا كمك كنيد: voice command هاي گوشيم از 2 روز پيش صبح از كار افتاده. وقتي تو منوي استندباي دكمه ي سمت راست رو نگه مي دارم ميگه no voice tag saved و در tools>utilities>voice comm. هم وقتي يه فرمان رو playback ميكنم ميگه voice system error. در ضمن توي قسمت اديت كانتكت ها هم كه قبلا playback داشت از بين رفته و فقط و فقط اگه از تو تنظيمات say caller name روشن باشه اسم طرف رو ميخونه (تنها جايي كه كار ميكنه اونم تازه نه اينكه من كامند بدم، خودش ميخونه)
تا ديشبش درست بود...
از شبش تا حالا هم فقط يه نرم افزار (slick) نصب كردم كه اونم پاك كردم و درست نشد. از گوشيم بكآپ گرفتم و restore to factory settings هم زدم نشد + 500 600 بار خاموش روشن و ريستارت!
ديروز هم الكي الكي گوشيم رو ريست كردم بازم درست نشد + اينكه snake ام با 19 مرحله اي كه با فلاكت رد كرده بودم پريد! حالا بايد كلي ذحمت بكشم و با gprs دانلودش كنم و از اول برم كه فكر نكنم ديگه اين كارو بكنم!
راستي ممكنه با آپديت بعدي برگرده؟!
من تو 95 این جوری شد. رفتم تو ستینگ تو جنرال تو پرسونالی بعد هم وویس کامند. یه بار سینتزایزر رو "ان" و "اف" کردم درست شد.
اگه نشد با کد#7370#* گوشی رو فرمت کن درست میشه.