طبق آخرین مقایسه رنو با حجم موترو کمتر 11 لیتر ولی توان برابر و تکنولوژی و طراحی به روزتر و وارداتی بودت که موجب شده تجهیزات کاملتری داشته باشه بالاتر از آکتروس قرار داره ولی شبکه تامین قطعات و تعمیرات آکتروس بهتر از رنو هستش.
Printable View
طبق آخرین مقایسه رنو با حجم موترو کمتر 11 لیتر ولی توان برابر و تکنولوژی و طراحی به روزتر و وارداتی بودت که موجب شده تجهیزات کاملتری داشته باشه بالاتر از آکتروس قرار داره ولی شبکه تامین قطعات و تعمیرات آکتروس بهتر از رنو هستش.
از نظر قیمت چینقل قول:
طبق آخرین مقایسه رنو با حجم موترو کمتر 11 لیتر ولی توان برابر و تکنولوژی و طراحی به روزتر و وارداتی بودت که موجب شده تجهیزات کاملتری داشته باشه بالاتر از آکتروس قرار داره ولی شبکه تامین قطعات و تعمیرات آکتروس بهتر از رنو هستش
رنو به خاطر وارداتی بودنش کمی گرونتر هستش .
ولی از نظر ارزش تا جایی که من از خود راننده ها شنیدم رنو به خاطر کیفیت خوب و ظاهر بهترش بالاتر از آکتروس هستش
البته تولید آکتروس هم متوقف شده احتمال داره اون هم تا یه مدتی به جرگه کشنده های وارداتی بپیونده .
الان فقط اکسورمونتاژ میشه
البته از لحاظ امکانات و کشش موتور اکتروز 1844 وضع مناسبی نسبت به رنو پرمیوم داره.
همچنین لذت رانندگی و ثبات در حرکت بهترین کشنده هست.
طرح اسقاط کامیونهای فرسوده با شدت پیگیری می شود
به گزارش خبرخودرو، مدیر طرح خودروهای فرسوده از سرعت گرفتن طرح خروج خودروهای فرسوده سنگین جاری خبر داد.
مهران سالاریه در گفتگو با خبرخودرو با بیان اینکه هم اکنون حدود 132 دستگاه خودروی سنگین فرسوده از رده خارج گردیده اظهار داشت: طرح اسقاط خروج خودروهای فرسوده طرح نوپایی است که از دیماه سال گذشته در قالب ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت آغاز شده است که غیر از اسقاط 132 دستگاه کامیون فرسوده که تا کنون خوردوی جایگزین خود را دریافت نموده اند اسقاط خودروهای 240 نفر دیگر نیز تا به حال انجام شده است.
وی با بیان اینکه امسال در ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت برنامه ویژه ایی برای اسقاط خودروهای عمومی من جمله کامیونها در نظر گرفته شده است اذعان داشت : وجود مشکلاتی در تأمین منابع بانکی به منظور ارائه تسهیلات موجب شد که طرح خروج کامیونهای فرسوده تا کنون با کندی پیش رود.
سالاریه گفت : هم اکنون حدود 80 هزار دستگاه کامیون فرسوده بالای 25 سال در کشور تردد می کنند که به دلیل وجود برخی مشکلات به دستور رئیس پلیس راهور ناجا برای مساعدت با مالکان این دسته از خودروها تردد آنها در جاده های کشور مشروط به داشتن برگه معاینه فنی است.
وی با اشاره به نیاز به تسهیلات بانکی یا لیزینگی در طرح خروج خودروهای فرسوده سنگین خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه قیمت خودروهای سنگین عموماً رقم بالایی است بنابراین برای سرعت بخشیدن به این طرح نیاز به تسهیلات بانکی و لیزینگی وجود دارد ولی متأسفانه کما فی سابق وجود محدودیت منابع بانکی و عدم توان لازم در لیزینگ خودروسازان موجب شد که این طرح به شکلی که مورد نظر ستاد است اجرایی نشود.
مدیر طرح خروج خوردوهای فرسوده افزود : بر اساس دستور العملهای بانک مرکزی مبنی بر انبساط در سیاستهای بانکی ، تلاش ستاد این است که بتوان در سال جاری تسهیلات مورد نیاز متقاضیان هر چه سریعتر پرداخته شود که در این راستا بانکهای صادرات آمادگی خود را برای همکاری با ستاد اعلام نموده اند.
شنبه، 12 ارديبهشت 1388
ساعت: 08:17
نقاط گریسکاری و روغن کاری در بنز های 2624
کد:http://picbaran.com/files/r3q2f43nmn8eqqjlqtgo.jpg
کد:http://picbaran.com/files/28puf0ot4xnkjxz2fbyk.jpg
نقاط گریسکاری و روغن کاری در بنز های 1624 ، 1924 ، 1621 و 1921
کد:http://picbaran.com/files/xu3ae7fjs2cag3nv0ke0.jpg
کد:http://picbaran.com/files/nffvnnol9h9biy2n8xmq.jpg
یه چند تا عکس از مدلهای مختلف بنز و نقاط گریس کاری و روغن را گذاشتم امیدوارم به درد بخوردکد:http://picbaran.com/files/2327mxtqziq2tf8jlcn1.jpg
يه عكس دارم كه قدرت بنز نشان مي دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب هیولایی این بنز!
فکر نکنم به قدرتش بستگی داشتهب اشه بیشتر به استحکام شاسی بستگی داره چون این مدها با این شاسی اصولا برای کارهای خارج از جادهای آسفالته ساخته شدن که توی ایران به اشتباه توی جاده های معملی به کار میرن که کلا ماشینهای نا امنی هستن.
ارطفاع زیادی دارن
البته طرخهایی واسه بدنه براشون وجود داشته از جمله سپرهای بزرگتر و پلاستیکی و شاسی با ارطفاع کمتر .
و این هم نمونه ای جدیدتر از کامیونهای دماغدار مرسدس ZETRO
سری جدید کامیونهای مرسدس که برای همه نوع جادهایی ساخته شده .این خودرو ساز بعد از سالها تولید خودرهای چند منظوره کلاس G و کامیونهای همه جا روی unimog و تولید نمونه های ویژه و سفارشی مدلهای آکسور و آکتروس اقدام به تولید سری جدید به نام ZETROS کرد .
این سری جدید با استفاده از قطعات مشترک در مدلهای تمام محور متحرک مدلهای آکتروس و آکسشور تولید شده و از این نظر دارای هزینه ولید و تعمیر و نگهداری پایینی میباشد .
این مدل از پیشرانه 6 سیلندر خطی om926la به حجم 7.2 لیتر و مجهز به توربو شارژر که میتواند 326 اسب بخار قدرت و 1300 نیوتون متر گشتاور در دورهای 1300 تا 1600 دور بر دقیقه نیرو میگیرد .
هم اکنون طبق برنامه این کامیون در مدلهای 4x4 و 6x6 تولید میشود و وزن ناخلص مدلهای مختلف آن در مدلهای 4X4 آن 16 تا 18 تن و در مدلهای 6x6 از 25تا 27 تن میباشد .
مرسدس بنز اعلام کرده بعلت تازه وارد بودن این سری در آینده نزدیک مدلهای مختلفی از این سری را ارایه خواد کرد تا مکمل مدل های مختلف سری محبوب UNIMOG باشد .
این کامیون برای شرایط سخت طراحی شده و میتوان از آن برای امداد رسانی آتشنشانی جنگلها و صنایع انرژی همچون مدلهای سبک و نیمه سنگین unimog استفاده برد .
لینک یک عکس زیبا از این کامیون.کد:http://www.whnet.com/4x4/pix/zetros.jpg
نه قبول ندارم این مدل برای مناطق گرم و خشک طراحی شده است الان تو کشور های مانند عربستا و کشور های حاشیه خلیج همیشه فارس استفاده می شودنقل قول:
فکر نکنم به قدرتش بستگی داشتهب اشه بیشتر به استحکام شاسی بستگی داره چون این مدها با این شاسی اصولا برای کارهای خارج از جادهای آسفالته ساخته شدن که توی ایران به اشتباه توی جاده های معملی به کار میرن که کلا ماشینهای نا امنی هستن.
ارطفاع زیادی دارن
مناطق گرم و خشک هیچ ربطی به شاسی نداره شاسی این ماشینا تا حدی که میبینم برای جاده های غیر استادارد و تقریبا بیابانی ساخته شده
یعنی راهای غیر آسفالت حتی نوع گیربکس و دیفرانسیل .
مناطق گرم خشک ماشینی میخواد که تهویه مطبوع داشته باشه موتور ماشین سیستم خنک کننده خوب و توان مناسبی داشته باشه در حالی که این کامیونها سیستم اتقال قدرت نامناسب برای جاده های آسفالته و سرعتهای بالای اتوبان .
با در نظر گرفتن چرخهای بزرگ ارتفاع بلند و توان حمل بار با وزن بالا ولی سرعت کم و متورهای کم توان ولی گیربکس و دیفرانسیل قوی
این خودروها تنها برای کارهای ساختمانی و عمرانی ساخته شدن نه برای حمل و نقل بار و مصارف ترانزیتی.
ولی تیو کشور ما چی درست سر جای خودش استفاده میشه که.
نخیر به شاسی هم ربط دارد بر اثر گرماشدید طول شاسی ماشین درشبانه روز چیزی حدود10 سانت تغیر می کند که این تغیر به بسیار از ماشین ها صدمه می زندنقل قول:
مناطق گرم و خشک هیچ ربطی به شاسی نداره شاسی این ماشینا تا حدی که میبینم برای جاده های غیر استادارد و تقریبا بیابانی ساخته شده
یعنی راهای غیر آسفالت حتی نوع گیربکس و دیفرانسیل
در باره سرعتهم باید بگم در حد استاندار جاده های ایران هستند و به راحتی 100 سرعت دارند
من اولین بارم هستش که میشنوم یه قطعه فلزی این قدر با تغییر دما تغییر طویل میده .نقل قول:
نخیر به شاسی هم ربط دارد بر اثر گرماشدید طول شاسی ماشین درشبانه روز چیزی حدود10 سانت تغیر می کند که این تغیر به بسیار از ماشین ها صدمه می زند
در باره سرعتهم باید بگم در حد استاندار جاده های ایران هستند و به راحتی 100 سرعت دارند
این کئدوم آلیاژهستش که ضریب انبساط طولی به این حد زیاد داره؟
10 سانتی متر واسه فولاد واقعا دیگه از اون حرفاس.
دوست من مناطق گرم خشک میتونه شمال نوادای آمریکا هم باشه
ولی ما اونجا هچین ماشینهایی نمیبینیم .در کل این ماشینها خارج از استادارد هستن .
توی جادهای کوهستانی و گردنه ها شدیدا ضعیف عمل میکنن به خاطر وزن بالا ترمز گیری ضعیفی دارن ارتفاع بالای شاسی نقطه ثقل رو بالا میبره و سرعت بالای 70 برای این کامیونها یعنی چپ شدن به سادگی .
عزیز من اینا رو من از معده مبارک نمیکگم دلیل علمی دارم .
شما چیزی در مورد ضریب انبساط طولی فلزات خوندین که این رقم 10 سانتی متر رو میگین ؟
میدونید این یعنی چی؟ طی یک سال تیو ریلهای راه آهن اینقدر تغییر طول وجود نداره چه برسه به شاسی که حتی توی پروسه ساخت هم نباید یک میلی متر هم طولش تغییر کنه.
رامین جان درست میگن
دایی بنده هم یه دونه از همین بنزها کمپرسیشو داره
با دیف فابریک حداکثر سرعت چیزی حدود 70 کیلومتر هست
رامین بازم درست میگه
این ماشین ها برای جابه جایی مصالح ساختمانی مثل آجر و ماسه طراحی شدن
مثلا به راحتی پای کوره های آجر پزی برن
یا ماسه بار بزنن
تابستون پارسال چه حالی کردم با این بنزداییم!!!
ببخشید که عکس میذارم و عکس ها از کیفیت خوبی برخوردار نیستن!!!
10 سانت اشتباه تایپی بود 1 سانت درست است من با همین کامیون ها با سرعت 110 تا رفتم و هیچ مشکلی هم نداشتنقل قول:
من اولین بارم هستش که میشنوم یه قطعه فلزی این قدر با تغییر دما تغییر طویل میده .
این کئدوم آلیاژهستش که ضریب انبساط طولی به این حد زیاد داره؟
10 سانتی متر واسه فولاد واقعا دیگه از اون حرفاس.
دوست من مناطق گرم خشک میتونه شمال نوادای آمریکا هم باشه
ولی ما اونجا هچین ماشینهایی نمیبینیم .در کل این ماشینها خارج از استادارد هستن .
توی جادهای کوهستانی و گردنه ها شدیدا ضعیف عمل میکنن به خاطر وزن بالا ترمز گیری ضعیفی دارن ارتفاع بالای شاسی نقطه ثقل رو بالا میبره و سرعت بالای 70 برای این کامیونها یعنی چپ شدن به سادگی .
عزیز من اینا رو من از معده مبارک نمیکگم دلیل علمی دارم .
شما چیزی در مورد ضریب انبساط طولی فلزات خوندین که این رقم 10 سانتی متر رو میگین ؟
میدونید این یعنی چی؟ طی یک سال تیو ریلهای راه آهن اینقدر تغییر طول وجود نداره چه برسه به شاسی که حتی توی پروسه ساخت هم نباید یک میلی متر هم طولش تغییر کنه.
تو این جاده ها که یه دفع یه چاله نیم متری جلوت سبز می شود بهتر ماشین هیستند
من تجربه رانندگی با اکسور و اکتروس اما بدرد جاده ایران نمی خورند
پس حتما همون کامیون چینی هایی که خودتون ازش انتقاد کرده بودین به درد میخورن!!نقل قول:
میشه بگین روی چه حسابی به درد نمیخورن؟؟؟
سیستم های هوشمند
فضای راحت
امکاناتی مثل کولر و بخاری قوی
درسته دایی من هم fm9 داشت فروخت و رفت یه دونه از این بنز ها خرید
چون یه خورده خرجش براش سنگین بود
ولی العان یکم اوضاع بهتر شده
به نظرم بهتره نگیم به درد جاده های ایران نمیخورن بهتره بگیم با این وضع خدمات و هزینه ها به درد راننده ایرانی نمیخورن .
در مورد تغییر طول شاسی من آخرش بازم نفهمیدم چه ربطی به ارطفاع داره.
اینم بگم امیر جان ما خودمون با یه تریلی مدل 1975 موترو 8 سیلندر 285 اسبی با کولر روشن و 15 تن بار راحت 12 تا میریم
یعنی مشکلی نیست در مورد سرعت ولی این هست که با این ارتفاع زیاد شاسی آیا واسه این سرعت ساخته شدن این ماشینها یا فکر کن با پراید خودت مقایسه کن از جلو تا شیشه جلو رفتی زیر کامیون این یعنی غیر ایمن بودن .
ایمنی فقط به اتاقک راننده نیست ایمنی یک خودرو از همه نظر هستش حتی برای عابر پیاده یا خودرو های دیگه.
من قصد غرزی ندارم ولی اصلا هیچ ایمنی تیو این کامیونها نمیبینم و اصلا این شاسی برای این کار نیست .
بهترین راه تغییر شاسی و اتاق هستش من روی آکسور یه بار این تغییر رو به صورت دیجیتالی انجام دادم خیلی هم جالب بود.
البته یه نکته دیگه دماغدار بودن این کامیونها به این خاطر هستش که از لرزشهای اتاق کمتر بشه و این نکته فقط در مناطق ی با راههای خاکی مهم میشه .یکی از بدی این نوع طراحی انتقال گرمای موتور هنگام حرکت به داخل اتاق هستش .
چون جریان هوای برخورد کننده به موتور به داخل اتاقک راننده میره ولی در مورد کامیونهای بی دماغ یا همون cab over اینه که موتور زیر اتاق قرار داره و گرما با هوای عبوری از پشت متور به هوای باز منتقل میشه .
توجه داشته باشید من اصلا این کامیونها رو نفی نمیکنم ولی نوع استفادشون رو نفی میکنم .یعینی اصلا برای کار بردی که ساخته شدن به کار نمیرن.
هزینه کمی دارن و این برای حملو نقلهای کوتهبرد مثل همونی که امیر گفت ایده ال هستن .
من تصادفهای اکسور و اکتورس هم دیدم باور کنید هیچی ازشون نموده بود اما همین چند سال پیش برادرم با ماشینمون رفت ته در خیلی خراب نشد اتاق رانند هم سالم مانده بودنقل قول:
به نظرم بهتره نگیم به درد جاده های ایران نمیخورن بهتره بگیم با این وضع خدمات و هزینه ها به درد راننده ایرانی نمیخورن .
در مورد تغییر طول شاسی من آخرش بازم نفهمیدم چه ربطی به ارطفاع داره.
اینم بگم امیر جان ما خودمون با یه تریلی مدل 1975 موترو 8 سیلندر 285 اسبی با کولر روشن و 15 تن بار راحت 12 تا میریم
یعنی مشکلی نیست در مورد سرعت ولی این هست که با این ارتفاع زیاد شاسی آیا واسه این سرعت ساخته شدن این ماشینها یا فکر کن با پراید خودت مقایسه کن از جلو تا شیشه جلو رفتی زیر کامیون این یعنی غیر ایمن بودن .
ایمنی فقط به اتاقک راننده نیست ایمنی یک خودرو از همه نظر هستش حتی برای عابر پیاده یا خودرو های دیگه.
من قصد غرزی ندارم ولی اصلا هیچ ایمنی تیو این کامیونها نمیبینم و اصلا این شاسی برای این کار نیست .
بهترین راه تغییر شاسی و اتاق هستش من روی آکسور یه بار این تغییر رو به صورت دیجیتالی انجام دادم خیلی هم جالب بود.
البته یه نکته دیگه دماغدار بودن این کامیونها به این خاطر هستش که از لرزشهای اتاق کمتر بشه و این نکته فقط در مناطق ی با راههای خاکی مهم میشه .یکی از بدی این نوع طراحی انتقال گرمای موتور هنگام حرکت به داخل اتاق هستش .
چون جریان هوای برخورد کننده به موتور به داخل اتاقک راننده میره ولی در مورد کامیونهای بی دماغ یا همون cab over اینه که موتور زیر اتاق قرار داره و گرما با هوای عبوری از پشت متور به هوای باز منتقل میشه .
توجه داشته باشید من اصلا این کامیونها رو نفی نمیکنم ولی نوع استفادشون رو نفی میکنم .یعینی اصلا برای کار بردی که ساخته شدن به کار نمیرن.
هزینه کمی دارن و این برای حملو نقلهای کوتهبرد مثل همونی که امیر گفت ایده ال هستن
رامین من بحثم رو این مدل بودنقل قول:
اتفاقا دیشب به داییم زنگ زدم و در مورد دیفرانسیل و کیلومتر این ماشین ها پرسیدم
برام گفت که چند نوع دیفرانسیل دارن و کیلومتر های 100 و 120 تایی وفکر کنم 125 تایی دارن
و بسته به جاده ای که استفاده میشن از یه نوع دیفرانسیل استفاده میکنن(نه اینکه هر دقیقه عوض کنن نوع کاربریش برای شخص مد نظرم هست)
مثلا داییم میگه ضرایب این دیف خیلی سنگین هستن و بیشتر قدرتی هست
حالا میخواد دیف ماشینشو عوض کنه
یکی از دوستانم یه NH داره چند وقت پیش تصادف کرد کاپوت ماشین شکست شاید باور نکنید 6 میلیون پول داد یه نو خرید
در صورتی که برای خرید کاپوت بنز نهایت 500 لازم
اینه بغل 350 هزار تومان
بنز هزار تومان
در مورد خرج کامیونهای جدید خیلی هم عجیب نیست چون اینا بیشترشون انحصاری دست خود شرکتهای خدمات پس از فروش هستش .
مثلا آینه بغل بنز آکتروس یا fh اونم فقط با قابلیت گرم کن 650 هزار تومن .صندلی راننده تنهای با تنظیم در دو جهت و یه گرم کن 700 هزار تومن
در حالی یه صندلی با تنظیم 6 جهته گرم کن و خنک کننده و کامل استوک از روی یه اسکانیا باز شده بود 300 دلار یعنی 270 هزار تومن توی اربیل عراق بود.اینجا بازار خاکستری قطعات وجود داره .
سلام دوستان
شاید جای سوال بنده اینجا نباشد و برخی از دوستان از بنده آزرده خاطر شوند،اما باور بفرمائین مکانی بهتر برای
طرح این سوالم پیدا نکردم چرا که در چند انجمن مطرح کردم و پاسخ های بسیار بسیار متفاوتی دریافت نمودم!!
،پیشاپیش پوزش بنده را پذیرا باشید
بنده 30 تومان پول نقد دارم وقصد دارم به حساب سایپا دیزل واریز نماییم تا 6 ماه دیگر یک fm9 جفت،تحویل بگیرم
قرار است باری شود ،از لحاظ راننده تا حدودی خیال بنده راحت است
البته بنده هیچ تخصص و تجربه ای در ضمین ماشین سنگین ندارم وقرار است دست راننده بدهم تا برایم کار کند
خودم هم نمی توانم همراهش بروم
سوال بنده : متوسط میزان درامد ماهانه چقدر است،آیا از پس قسط و خرج ماشین و راننده و چیزی هم که
برای خودم هم بماند بر می آید یا خیر
با احتساب اینکه راننده از لحاظ تجربه و فعال بودن هم نسبتا خوب است
ممنون
شما کجا سکونت دارینقل قول:
سلام دوستان
شاید جای سوال بنده اینجا نباشد و برخی از دوستان از بنده آزرده خاطر شوند،اما باور بفرمائین مکانی بهتر برای
طرح این سوالم پیدا نکردم چرا که در چند انجمن مطرح کردم و پاسخ های بسیار بسیار متفاوتی دریافت نمودم!!
،پیشاپیش پوزش بنده را پذیرا باشید
بنده 30 تومان پول نقد دارم وقصد دارم به حساب سایپا دیزل واریز نماییم تا 6 ماه دیگر یک fm9 جفت،تحویل بگیرم
قرار است باری شود ،از لحاظ راننده تا حدودی خیال بنده راحت است
البته بنده هیچ تخصص و تجربه ای در ضمین ماشین سنگین ندارم وقرار است دست راننده بدهم تا برایم کار کند
خودم هم نمی توانم همراهش بروم
سوال بنده : متوسط میزان درامد ماهانه چقدر است،آیا از پس قسط و خرج ماشین و راننده و چیزی هم که
برای خودم هم بماند بر می آید یا خیر
با احتساب اینکه راننده از لحاظ تجربه و فعال بودن هم نسبتا خوب است
ممنون
دوم
حقوق راننده به طور معمولی بین 500 تا 750 تومان در ماه است
یک از دوستام ماهی در حدود 6 میلیون تومان کار می کنند البته اون اکتروس داره
دوست عزیز میزان در آمد بیشتر به وضع تجاری کشور بستگی داره .البته کامیونهای باری وضعیت بهتری نسبت به کشنده ها دارن .
ولی به طور حد بالا ماهی 5 میلیون میشه تیو این کار ماهانه در آمد داشت .
الان 20 درصد کل در امد برای راننده خر ماشین با مالک هستش .حالا اقساطش رو نمیدونم چنده ولی بالای 1.5 میلیون ماهانه باید باشه .اگه مشکل خاصی نباشه ماهانه نزدیک 1-1.5 میلیون میتونی خالص در آمد واسه مالک داشته باشه.
من استان همدانم ،البته قرار اگر گرفتم بندازش تو خط بندر_تهران !نقل قول:
خوب اگه دست رانند می خوای بدهی حتماً ادم اشنایی بده که کاردستت ندهد این از یه تجربه تلخ که خودم داشتم می گمنقل قول:
من استان همدانم ،البته قرار اگر گرفتم بندازش تو خط بندر_تهران
منم میم بهتره دست راننده میدی آدم مطمئنی باشه من خودم شاهد خیلی از این موارد بودم که ماشینی که دست راننده می افته کلا داغون میشه.
ماشین خود ما یه بار دست راننده چپ کرد و همون یه بار تصادف ماشین ما بود .
البته با عرض پوزش از دوستان ولی من تا حالا کمتر راننده باری اتاقداری رو دیدم که خوب رانندگی کنه و همیشه راننده های کشنده از دستشون دادشون درمیاد.
بچه ها در مورد ماشين الات راهسازي نميگيد مثلا گريدر بيل بلدوزر.....
نظرتون درباره اين چيه؟
کد:http://upload.--------.com/6/1245514166.jpg
يا اين يكيکد:http://upload.--------.com/6/1245514166.jpg
کد:http://upload.--------.com/6/1245576013.jpg
اينا ماشين الات سنگين نيستند كه كسي در موردشون حرف نميزنه؟؟!!اخه مگه اينا دل ندارن؟؟
مگه اينا دل ندارن؟؟کد:http://upload.--------.com/6/1245591827.jpg
کد:http://upload.--------.com/6/1245591827.jpg
چرا اونا هم دل دارن ولی ما حرف دلشون رو زیاد نمیفهمیم
بیشتر این موارد مباحث تخصصی هستن یعنی این موارد دیگه میرن روی مباحث فنی .واسه همینم ما زیاد سر رشته نداریم در مورد این نازنینها نمیتونیم نظر بدیم.
ولی خب واسه خدشون دنیای خارق العاده ای دارن ..........
[quote=rami_hemi;3878304]چرا اونا هم دل دارن ولی ما حرف دلشون رو زیاد نمیفهمیم
بیشتر این موارد مباحث تخصصی هستن یعنی این موارد دیگه میرن روی مباحث فنی .واسه همینم ما زیاد سر رشته نداریم در مورد این نازنینها نمیتونیم نظر بدیم.
ولی خب واسه خدشون دنیای خارق العاده ای دارن .....
هر كسي در مهورد اينا سوال داشت از خودم بپرسه.
اخه نميدوني كه اين لا مذهب ها چيكار كه نميكنن.
اخه كدوم ادم عاقلي مياد 200ميليون بده يه كشنده بگيره پشتش كف يا دو محور ببنده؟؟!!اونم بندازه تو جاده هاي ايران!!ما بايد تو همون ماك واينترناش و...بچرخيم نهايتشFHديگه.البته به علايق دوستان توهين نشه ولي بهتره منطقي فكر كرد.
برند این ماشین چیست؟؟؟؟
فكر كنم اينا بيشتر جنبه نمايشگاه و مسابقه و اينا داشته باشه!!!چون ارتفاعش خيلي پايينه!
ولي خاييش چه خوشگل و نازه!!!
عكس بزرگترشو داشتي بفرست.
به گمان اسکانیا باشه
این اسکانیا 143 یا 144 , و احتمال قوی R420 هستش
بدنه با فتو شاپ احتمالا دستکاری شده ولی نقشهای روش میتونه واقعی باشه .
در مورد حرفهای دوستمون shahlolak جان هم باید بگم خب حرف شما متین و درست و صحیح ولی خب نمیگید وقتی ما یک فروند اینتناشنال مدل 1975 داریم که دمار از روزگارمون در آورده به فکر کشنده ای نباشیم که حداقل بتونه بدون هیچ ایرادی 25 تن بار رو بکشه و حداقل تا 5 سال احتیاجی به تعمیر اساسی موتور نداشتهب اشه؟
یخشید می دونم ایجا نباید بگم اما کسی در باره این ماششین اطلاعاتی داره من توی یه سایت چینی دیدم
این کشنده سنگین kenworth هستش فکر کنم از سری C500 باشه البته
مارکش که شبیه کنورث هستش
اگه یه عکس بزرگتر از دمااغه داشته باشی میشه گفت کنورث هستش یا پتر بیلت
به دنبال کسب موفقیت های چشمگیر شرکت سایپا دیزل در سال 87 بر آن شدیم تا گفتگویی با دکتر ملک ، مدیرعامل این شرکت انجام دهیم . دکتر ملک ، ضمن اشاره به دریافت تقدیرنامه های فراوان در سال گذشته ، مهمترین دستاورد شرکت سایپا دیزل را کاهش 700 میلیارد تومانی بدهی در این سال دانست . با وي به گفتگو نشستيم كه در ادامه از نظر مي گذرد:
در خصوص دستاوردهای شرکت سایپا دیزل در سال 87 توضیح دهید.
- در سال 87 شرکت سایپا دیزل دستاوردها و موفقیت های فراوانی را تجربه کرد که از مهمترین آنها می توان به کاهش بدهی های این شرکت اشاره کرد به گونه ای که در اردیبهشت سال 87 میزان بدهی های سایپادیزل 720 میلیارد تومان بود ولی این میزان در اردیبهشت ماه سال جاری به 20 میلیارد تومان کاهش یافت . نکته قابل توجه اینجاست که میزان فروش در فروردین 87 ، 700 میلیارد تومان بوده است.
از دیگر دستاوردهای این شرکت در سال 87 ، افزایش تولیدات می باشد. بدین معنی که سایپا دیزل در سال 87 معادل مجموع تولیدات سال 85 و 86 را تولید کرد. ضمن اینکه برای اولین بار پیمانکاری خودروی پراید را به صورت دستمزدی در این شرکت شروع نموده تا بتوانیم به تکمیل ظرفیت ها پرداخته ، فضای کسب و کار را ارتقاء بخشیم و هم اکنون توانسته ایم حدود 4 هزار دستگاه پراید را برای شرکت پارس خودرو پیمانکاری نماییم.
در حوزه فروش محصولات با توجه به اینکه به دلیل کمبود منابع مالی و عدم وام دهی بانکها سال بسیار دشواری پیش رو داشتیم در خصوص خودروهای تجاری سنگین فروش مناسبی داشته به صورتی که به طور تقریبی معادل دو برابر فروش سال 86 را چه از لحاظ تعدادی و چه ریالی داشته ایم.
در زمینه تنوع محصولات که در صنعت خودرو بخشی بسیار ضروری و استراتژیک است و در عین حال برای یک شرکت خودروساز از لحاظ ایجاد خط تولید ، مهندسی ، کنترل کیفیت و بازاریابی و خدمات پس از فروش پیچیده و دشوار است ، سایپا دیزل توانست از تولید متوسط هر دو سال یک محصول به تولید هر ماه یک محصول رسد. این اقدام ، کاری بس عظیم بود و موجب تکمیل سبد کالایی شرکت شد. بوسیله این تنوع محصول توانستیم کنترل خود را در بازار پررنگ تر کرده و پاسخگوی تمامی سلایق باشیم.
سایپا دیزل درسال 87 همچنین توانست با کاهش فاصله تکنولوژی برای اولین بار محصولی را که در اروپا رونمایی شده در ظرف 3 ماه تولیدنماید. این اقدام با مشکلات فراوانی از جمله کاهش حاشیه سود بوسیله ورود محصول جدید همراه بود.
در زمینه کیفیت محصولات، تمامی محصولات سایپا دیزل کاهش نمرات منفی را در شرکت بازرسی کنترل کیفیت و استاندارد داشته ، محصول فوتون این شرکت از نمره منفی 255 به 50 رسیده است . خودروی ولوو نیز در طول سال موفق به کسب نمره ای در حد نمره طلایی شد.
ذکر این نکته ضروری است که در شرکت بازرسی کنترل کیفیت ، سایپا دیزل هر هفته رتبه اول را به خود اختصاص می دهد.
در سال 87 شرکت سایپا دیزل از لحاظ مالی با سود ناخالص 8/1 درصد روبه رو بوده که نشان دهنده کنترل هزینه عملیاتی به میزان 37 درصد راندمان مثبت می باشد. همچنین در خصوص هزینه های مالی پیش بینی شرکت در ابتدای سال 87 حدود 280 میلیارد تومان بود که با تدابیر اندیشیده شده این میزان به 161 میلیارد تومان کاهش یافت.
در حیطه سود این شرکت در سال 86 ، برای هر سهم 297 ریال زیان وجود داشت در حالیکه در سال 87 برای هر سهم 186 ريال سود بدست آمد همچنین در خصوص وصول مطالبات دوره وصول از 683 روز به 306 کاهش یافت. دوره گردش کالا نیز از 224 روز در سال 86 به 177 روز کاهش یافت.
سایپا دیزل همچنین به لحاظ جابه جایی منابع ، مانده تسهیلات بانکها و شرکتها از 1500 میلیارد تومان در سال 87 به 840 میلیارد در سال جاری رسیده و تقریباً تمامی ما به التفاوت ها پرداخت شده است.
در مورد نظامهای امروزی مدیریتی این شرکت توانست دامنه سیستمهای مدیریتی را توسعه داده و گواهینامه های ایزو 14001 ، 9001 و 81001 را از مؤسسه نورد آلمان دریافت نماید و موفق یه اخذ سیستم گواهینامه IMS شود.
از دیگر دستاوردهای سال 87 ، افزایش میزان سرانه آموزش انسانی از 3 ساعت به 22 ساعت بوده است . بدین معنی که به طور تقریبی 7 برابر افزایش آموزش داشته ایم. راه اندازی فروش اینترنتی ، کارت خدمات ویژه خودروهای سنگین ، طرح بسته بندی قطعات یدکی خودروهای سنگین برای جلب اطمینان مشتری و جلوگیری از ورود قطعات کم کیفیت ، کسب مقام اول در خصوص خدمات پس از فروش در خودروهای سنگین در کشور ، راه اندازی امدادسیار سایپا دیزل ، کاهش مصرف سوخت سبد محصولات به 22 لیتر درهر 100 کیلومتر ، همچنین کسب رتبه اول در روابط عمومی کشور در سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی کشور ، انتخاب مدیر عامل شرکت به عنوان مدیر موفق ، اخذ تقدیر نامه از رئیس جمهور ، وزیر صنایع ، وزیر کار ، وزیر علوم ، دبیر کل یونسکو و بسیاری دیگر از ارگانها از جمله موفقیت های چشمگیر شرکت سایپا دیزل است.
آیا بحران اقتصادی جهانی در صنعت خوردوهای سنگین تأثیر گذار بوده است؟
- به طور قطع تأثیر گذار بوده است. بحران جهانی موجب کاهش قیمت نفت و به تبع آن کاهش در آمدها ، ساخت و سازها ، اعتبارات و پروژه های عمرانی و واردات شده است .بدین ترتیب این زنجیره به هم پیوسته اثر خود را به طور حتم به صنعت خودروهای سنگین می گذارد و بازار کشور ما را تحت پوشش قرار می دهد.
باتوجه به طرح جایگزینی کامیونهای فرسوده ، شرکت سایپا دیزل برنامه خاصی برای نیل به این هدف تعریف نموده است؟
- بله ، در سال گذشته سایپا دیزل طرحی را به کمیته اقتصادی دولت و برخی کمیسیون های مجلس ارائه داد و توجیه نمود که جایگزینی کامیونهای فرسوده تا چه می تواند از لحاظ کاهش مصرف سوخت به کشور کمک نماید البته این طرح با توجه به بحران اقتصادی و تغییرات وارده در بودجه کشور نتوانست صورت عملی پیدا کند. با این حال ما بارها اعلام نموده ایم که برای هر گونه همکاری با این طرح آماده می باشیم.
برنامه شرکت سایپا دیزل با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان سال "اصلاح الگوی مصرف" چیست؟
- سایپا دیزل از سال گذشته اصلاح الگوی مصرف را مد نظر قرار داده بود به طوری که با وجود افزایش میزان فروش شرکت به 5/93 درصد ، قیمت تمام شده تنها 82 درصد افزایش یافته یعنی به نسبت میزان فروش صرفه جویی قابل ملاحظه ای داشته ایم .
تولید محصولات با تکنولوژی روز که موجب تولید خودروهایی با میزان مصرف سوخت کمتر می شود نمونه ای از برنامه های شرکت در خصوص اصلاح الگوی مصرف بوده است.
اینکه هر ساله خریدهای شرکت می بایست نسبت به سال قبل ارزان تر خریداری شده و یا اقداماتی که در خصوص مصرف انرژی در سال 87 انجام شد به طوری که برای هر واحد تولید، سهم انرژی از 2/5 به 1/2 کاهش یافت ، از دیگر حرکت های این شرکت در راستای شعار اصلاح الگوی مصرف می باشد.
آیا برنامه ای برای صادرات محصولات شرکت در نظر دارید؟
- با وجود اینکه در حال حاضر شرایط صادرات سخت تر شده و حضور ما در بازارهای دنیا دشوار تر می نماید لیکن برنامه های داخلی سختی را برای خود در نظر گرفته ایم و امیدواریم که در صورت تحقق آن امسال 25 میلیون دلار صادرات داشته باشیم.
علاوه بر ادامه برنامه سال گذشته ، آیا برنامه جدیدی برای سال 88 مدنظر دارید؟
- بله، در حوزه خدمات پس از فروش سعی ما بر ارتقاء رضایت مشتریان است به همین منظور مشوق های بسیاری لحاظ نموده ایم به گونه ای که در مقابل هر گونه افتتاح دفتر خدمات پس از فروش، افتتاح دفتر فروش قطعات و یا هرگونه ارتقاء مشوقی را در نظر گرفته ایم.
در برنامه سال 88 و در راستای توسعه محصولات به ارائه چند محصول جدید می پردازیم .رونمایی از "کامیون ملی" و چند مینی بوس و کامیونتی به نام «آذرسان» در صدر اقدامات سایپا دیزل خواهد بود.
ذکر این نکته ضروری است که 2 اقدام مهم تر دیگر نیز در حال انجام است که یکی استفاده از کامیون T375 با پایه چینی است که از هم اکنون با استقبال گرمی مواجه شده و در بازار حدود 9 میلیون تومان گران تر از کارخانه به فروش می رسد که درسال جاری قصد داریم این خودروی سنگین را داخلی سازی نموده و شروع به مونتاژ آن نماییم.
همچنن در خصوص خودروی پراید به شرکت سایپا اعلام نموده ایم که توانایی تولید این خودرو در تیراژ بالا را دارا هستیم و از نیروی مازاد شرکت خود برای این مهم استفاده می نماییم که البته هنوز از جانب شرکت سایپا جوابی به ما داده نشده است.
از دیگر اقدامات ما در سال 88 بستن قرار داد تولید خودروی معلولین با شرکت پارس خودرو است که در حال حاضر روزانه 10 - 12 دستگاه پراید را آماده سازی می نماییم البته خودروی تندر 90 ویژه معلولین تحویل داده شده است.
در خصوص کاربری ها نیز هم اکنون یکی از شرکتهای تحت پوشش خود را برای این امر مأمور نموده ایم به طوری که برای هر محصول دهها کاربری متفاوت تعریف شده و استاندارد های لازم اخذ گردد این اقدام علاوه بر ایجاد اشتغال موجب استاندارد شدن کاربری نیز می شود.
دربرنامه آتی شرکت حدود 106 کاربری تعریف شده که با جدیت پیگیری می شود . ذکر این نکته بجاست که استاندارد نویسی و مدون کردن این برنامه ، پروژه ای عظیم می باشد و ما به عنوان متولی عهده دار این مسئولیت هستیم.
سه شنبه، 6 مرداد 1388
به گزارش خبرخودرو، در ديدار مديرعامل شركت سايپا ديزل و رئیس سازمان کاركرج، طرفين در خصوص فروش تسهيلاتي يک هزار و 500 دستگاه از كاميونت هاي شركت سايپا ديزل به افراد معرفي شده از سوي اداره كار كرج به توافق رسيدند.
به گزارش خبرخودرو، بر اساس توافق صورت گرفته واگذاري يک هزار و 50 كاميونت شركت سايپاديزل در دو فاز صورت مي پذيرد كه طي آن در فاز اول 500 دستگاه از اين نوع خودروها از طريق تسهيلات درون شركتي و ليزينگي به افراد غيرشاغل معرفي شده از سوي سازمان کار كرج واگذار مي شود.
همچنين در فاز دوم نيز يک هزار دستگاه كاميونت از طريق تسهيلات در نظر گرفته شده دولت در خصوص اشتغال زايي به وزارت كار و امور اجتماعي به متقاضيان واگذار مي شود.
علي ملك مديرعامل سايپا ديزل در اين نشست مشترك، گفت: نقش منابع انساني و اهميت روزافزون آن در توسعه بر هيچ كس پوشيده نيست. امروزه نيروي انساني به عنوان متولي امر برنامه ريزي، سازمان دهي، هدايت و رهبري، نظارت و كنترل، نقشي پر اهميت تر در پيشبرد اهداف متعالي هر سازمان ايفا مي كند.
وي افزود: اهميت و جايگاه منحصر به فرد نيروي انساني در موقعيت رقابتي هر سازمان هر صاحب نظري را بر آن مي دارد كه در مقوله مزيت رقابتي به نيروي انساني به عنوان با ارزش ترين سرمايه سازماني نگاه كند.
مديرعامل سايپا ديزل اظهار داشت: فعاليت در يك محيط كاري پويا، حفظ، رعايت و ارتقاء كرامات انساني، ارج نهادن به تلاش انسان ها و توسعه روحيه مشاركت در گرو كار تيمي و به كارگيري آموخته هاي فردي و گروهي براي رسيدن به توسعه همه جانبه و پايدار در طي دو سال گذشته از جمله افتخارات شركت سايپا ديزل بوده است.
پنجشنبه، 8 مرداد 1388
سلام بر هم
یه سوال فنی
من دارم یه معدن شن ماسه میزنم
می خوام یه لودر و یک بولدوز بگیرم
اما یکی از دوستام پیشنهاد داد به جای این ها یه بیل مکانیکی بهتر است نظر شما چی برام مهم است