Mehdi2006 سلام
توضيحات بيشتر درباره KIS 6.0.6.299
کد:http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=1733
Printable View
Mehdi2006 سلام
توضيحات بيشتر درباره KIS 6.0.6.299
کد:http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=1733
مهدی جان این بسته به غیر از آنتی ویروس شامل فایروال و آنتی اسپم هم میشه;)
سلام
چطوري و از كجا ميشه فايل آپديت كسپر اسكاي رو دانلود كرد؟ نمي خوام كسپر رو آپديت كنم ، مي خوام فايل آپديتش رو دانلود كنم كه بشه هر سيستمي رو كه كسپر روش نصبه رو آپديت كنم.از اون سايت خودش كه رفتم نشد يا شايد هم اون جايي از سايت كه بايد ميرفتم رو نرفتم!لطفا منو راهنمايي كنين.ممنونم
شما می تونید روی آیکن اون در تاسک بار کلیک راست کنید و از منوی میانبر گزینه آپدیت یا آپ گریت رو انتخاب کنید .
سلام...
اقا الان اخرين ورژن توپ كسپر كه اومده بيرون چيه؟
اگه ميشه لينك بدين + كرك.
ممنونم.
-- يه سوال: فرقي مي كنه كدوم ورژن و داشته باشيم؟ چون اپديت مي شن ديگه؟
ممنونم. :)
اشكان جان سلام
آخرين ورژن كاسپرسكي ورژن 6.0.0.299 است كه در صفحات قبل معرفي شده است. ليسنس كي مربوط به آن كه تا يك سال و سه ماه ديگر هم كار مي كند در تاپيك مخصوص كاسپرسكي در انجمن كرك و سريال معرفي شده. اگر پيدا نكردي بگو كه لينك هر 2 را بدهم
مهدي جان سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
خيلي ممنونم داداشي... پيدا كردم... دانلودشون هم كردم... اون سوالم و يادت رفت جواب بدي :tongue:
-- يه سوال: فرقي مي كنه كدوم ورژن و داشته باشيم؟ چون اپديت مي شن ديگه؟
مثلا: 5 يا 6 ....
بعدش اينكه توي بعضي پست ها ديدم كه نحوه (جاي) اپديت كسپر رو نوشته بودن... ايا اين برداشت من كه فكر مي كنم خودش اپديت مي شه غلطه؟ لطفا راهنمايي. :blush:
ممنونم :)
اشكان جان سلام
ببين درسته كه هم ورژن 5 و هم ورژن 6 وقتي آپديت مي شن ديتابيس يكساني دارند، اما امكاناتي كه در ورژن 6 كه جديدتر هست وجود داره در ورژن 5 نيست.
ورژن 6 داراي امكانات جديدي هست كه در ورژن 5 وجود نداشت. در ضمن اشكالات ورژن 5 هم در اين نسخه برطرف شده است. اگر در پستهاي قبلي همين تاپيك دقت كني يكسري تفاوت هاي اين ورژن با ورژن قبلي را خواهي ديد. پس ورژن 5 و ورژن 6 وقتي هر 2 آپديت بشوند فقط ديتابيسشون يكي است اما امكاناتي مثل هوش مصنوعي و ... آنها متفاوت است.
در مورد سؤال دومت در مورد آپديت درست متوجه نشدم اما اگر درست متوجه شده باشم بايد بگم كه آپديت كاسپرسكي هم به طور اتوماتيك انجام مي شود و هم به طور دستي. بستگي دارد خود شما از چه نوع بخواهيد انجام بدهيد.
مهدي داداشي ..
مرسي كه صبوري :blush: ...
منظورم و خوب گرفتي دادا...
ببين من اخه هيچ موقع كسپرم و اپديت نمي كنم ... چون هر 3-4 ساعت يه بار يه عكس كره زمين مياد روش كه تو عكس نشون دادم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Schedule هم كه شده پس نگران هيچي نبودم... تا الان يهو هل ورم داشت :laughing: ...
ظاهرا نگران چيزي نبايد باشم ... :tongue:
خيلي ممنونم از كمكت و همچنين محبتت گلم...
:)
اشكان جان سلام
همانطور كه در عكس مشخص است اتوماتيك آپديت آنتي ويروس شما فعال است و جاي هيچ نگراني نيست.
در ضمن از اين همه لطفي كه نسبت به من داري ممنونم و اميدوارم شايسته اين همه محبت باشم.
کمک
:sad:
امید وارم این بار به من جواب بدید الان انتی ویروس ندارم
از وقتی کاسپر 6 بتا اومد من اونو گرفتم و تا حدود 2 هفته پیش بدون مشکل اپدیت میشد
اما بعد از اون همش ارور میداد و نه دستی و نه اتوماتیک اپدیت نمیشد
برای همین ورژن 6.0.0.299 دانلود کردم با همون لایسنس کی قبلی که تا همین امروز کار میکرد ولی تا به اینترنت وصل شدم از کار افتاد چند تا لایسنس کی دیگه هم داشتم و لی هیچ کدوم کار نمیکنن
توی تصویر زیر همه چیز هست لطفا اگر لایسنس کی دیگه ای دارید که کار میکنه بدید
فوریه
ممنونم
:wac:
ویرایش:بعد از چندین بار ریست کردن کامپیوتر .کامپیوتر چند دقیقه هنگ کرد بعدش کاسپر لایسنس کی قبول کرد
فعلا مشکلی ندارم
ممنون
اين پيغام اعصاب خورد كنه
هروقت ميرم گوگل اين پيغام ميده
كسي علت اين پيغام را نميدونه؟
با سلام
شاید تکراری باشد نمی دانم اگر بخواهیم در اینترنت سکوریتی یک برنامه خاص را مثلا babylon را از دسترسی به نت محروم کنیم در چه قسمتی در setting انجام دهم
با تشکر
جوون خدا خيرت بده اگر لينک دانلود سالم اون رو داري به ما هم بده ما که ديگه آرتروز گردن گرفتيم از بس که تو اين سايت هاي اينترنتي دنبال يه لينک سالم گشتيمنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
مرسسسسيييييييييييييييي
نقل قول:
نوشته شده توسط drweblog
لایسنس کی:
کد:
عبدالرضا جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط abdolreza
اگر آنتي هكر شما روي training Mode باشد خود به خود براي دسترسي هر برنامه اجازه مي گيرد. البته مي توانيد در قسمت تنظيمات آنتي هكر و در سربرگ rules for applications از ليست برنامه هاي موجود برنامه مورد نظر خود را حذف نماييد.
سلام دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط drweblog
اين لينك آخرين ورژن آنتي ويروس كاسپرسكي:
اين هم لينك آخرين ورژن اينترنت سكوريتي كاسپرسكي:
دوست خوبم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط HolySooshiant
اينطور كه در عكس مشخص است شما قصد داشتيد يك ليسنس كي تكراري وارد نماييد.
من از اين ليسنس كي استفاده مي كنم و هيچ مشكلي ندارم. همين امروز هم 2-3 بار آپديت كردم.
اساتید من .0.372 version 5. رو دارم ولی هیچ کدوم کار نمی کنه و add key میخواد
مهدی بست عزیز از جواب شما سپاس گذارم
بعد از چندین بار ریست کردن کامپیوتر .کامپیوتر چند دقیقه هنگ کرد بعدش کاسپر لایسنس کی قبول کرد
فعلا مشکلی ندارم
ولی مشکل از کاسپر بود چون من ار همون لایسنس کی که شما معرفی کردید استفاده میکردم و همون طور که توی عکس گذاشتم اونو اول قبولش کرده بود ولی بعد از اتصال به اینترنت این هشداری که توی عکس (با فلش قرمز مشخص کردم ) هست داد و از کار افتاد
warning:incorrect licennse key activation data
خود کاسپر قاتی کرده بود ولی حالا مشکلی ندارم ممنونم از توجهتون
Kaspersky دوباره به برنامه های معروف گیر داد.
همچنین برنامه CCleaner.
من دوبار با این 6 آخر اسکن کردم تمام کامپیوتر را تا همه پارتیشن ها آن یکی ایکس پی را همه را اسکن کرد ولی باز هم سمت چپ پائین مینویسه شما هیچوقت فول اسکن نکردید .
چرا اینجوری میگه . ؟
شما به این مورد بر نخوردید
mossi جان شما دقیقا از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
چونکه ورژن 6 کسپرسکای نسخه های زیادی داره و آخرین نسخه نیز Kaspersky 6.0.0.299 هستش و
مشکلی هم نداره.
از همین 6 آخر ی Kaspersky 6.0.0.299 استفاده میکنم .
خیلی عالی است . مشکلی نداره . ولی من هرچی اسکن کامل میکنم باز هم میگه شما هیچوقت یک اسکن کامل نکردید . وباید اینکارو بکنید . البته من بعضی وقت ها که ان skip میاد و روی فایل های بزرگ طول میده اسکیپ میکنم . میگم نکنه بخاطر اینست
در ضمن یک سئوال دیگه
کرکی جان شما فکر میکنید که این کی های کسپر که ظاهرا تا 2007 اعتبار داره همینجور میمونه ؟ یا اینکه
کسپر بزودی که تمام کار ورژن 6 اوکی شد . جلوی آپدیت ها را میگیره . و یا این کی را باطل میکنه .
cracki جان سلام
اين گير دادن رو چند روز پيش بعد از يكي از آپديتها شروع كرد. به فايل setup بروزهاي نت اسكيپ و flock (مرورگري كه چند وقت پيش موزيلا ارائه داد) هم گير داد. اما من گفتم بي خيالشون بشه! ;) و اونها رو در trusted zone وارد كردم.
Mossi جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mossi
به نظر من 100 درصد به خاطر همون skip زدن هست كه باعث مي شه همه فايلها اسكن نشوند. خب طبيعي است كه شما عده اي از فايلها را skip كرده ايد فول اسكن انجام نشده است.
در مورد ليسنس كي هم فعلا كه مشكلي نداره. بايد منتظر ماند. قبلا هم بعضي ليسنس كي ها را بلاك كردند و بعضي ديگر هم بدون مشكل كار كرده اند. اميدوارم كه اين ليسنس كي از كار نيفته. اما مطمئن باش كه اگه جلوي اين را بگيرند باز هم ليسنس كي هاي ديگر پيدا مي شه كه آپديت را انجام بده.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mossi
من فکر می کنم شما هر پارتیشن را جدا جدا اسکن می کنید باید از گزینه خاصی که برای این کار گذاشته اند استفاده
کنی برای اینکار در پنجره اصلی به آدرس زیر بروید:
Scan > My Computer
عجیبه من دیروز رو یک کامپیوتر دیگه فول اسکن کردم . باز هم در اخر نوشت شما هیچوقت فول اسکن نکرده اید .
با همین ورژن آخر کسپر . و تمام کامپوتر از دیسکت تا همه درایو ها . اسکن کرد تا اخر یکی دوتا ترویان هم پیدا کرد و پاک کردم . و بستمش . دوباره که پنجره کسپر را باز کردم .سمت چپ پائین نوشت شما هیچوقت فول اسکن نکرده اید .
جناب وی تی ان شما خودتان تا به حال فول اسکن کرده اید؟ ببینید چه میشود .
من الان حدود 2 سال و شاید بیشتر از همین آنتی ویروس استفاده میکنم و فرق تک تک اسکن کردن و فول اسکن را میدانم .
با این ورژن به این مورد برخورد کردم . اگر شما در سیستم انگلیسی چنین موضوعی را مشاهده نکرده اید شاید به خاطر اینست که.
سیستم من آلمانی است . فکر میکنم هنوز با ویندوز آلمانی مشکل دارد .
مجيد جان گفتم كه نمي خوام فقط كسپر سيستم خودم رو آپديت كنم . فايل آپديتش رو مي خوام مثه مكافي (McAfee) كه مي توني فايل آپديتش رو دانلود كني و هر سيستمي رو كه مكافي داره باهاش آپديت كني!نقل قول:
نوشته شده توسط مجید عظیمی فر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mossi
خوب عزيز اين فول اسكن همچين هم چيزه خيلي مهمي نيست كه شما گير سه پيچ دادي بهش :blink:
بيخيال
من كه اين Notification رو كلا Disable كردم رفت پي كارش
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mossi
منظور من این نبود که شما فرق تک تک اسکن کردن با فول اسکن را نمی دانید :blush: در جواب سوالتان باید عرض کنم
از نسخه 251 به این طرف من تقریبا تمامی نسخه های کاسپرسکی را نصب کرده و هر بار سیستم را فول اسکن کرده ام
از جمله این نسخه آخر را دو بار نصب کرده ام و هیچوقت به مشکل شما بر نخورده ام ولی گاهی که خواسته ام سر آنتی
ویروس شیره بمالم از طریق تک تک اسکن کردن پارتیشنها نشده است. ;)
لطفا نسخه جدید آنتی ویروس کسپر را در یک هاست دیگر آپلود کنید چون من موفق به گرفتنش نشدم
Kaspersky Internet Security 6.0.299
کد:http://www.savefile.com/files.php?fid=8366652
Password : peb
royaye_talkh55 ممنون
ديگه چرا نقل قول مي كني :tongue: :biggrin: :biggrin:
با سلام خدمت دوستان
من internet security 2006.0.299رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه مال خود شركت كاسپرسكي هست گرفتم .موقع نصب ارور ميده .كه احتمالا مشكل از windows installer هست.حالا ميخواستم بدونم با به روز كردن اين مشكل حل ميشه يا بايستي كارهاي ديگه اي هم انجام بدم.
ممنون :happy:
با نصب اين پك بايد مشكلتون حل بشه .
==================================
دو تا skin زیبا برای کاسپر
---------------کد:http://telecharger.kaspersky.fr/TechnicalRelease/KLFansFR.ra
قرمز
آبیکد:http://kaspersky.mobi-tests.net/themes/red/download/KIS_Skin_Red-French.rar
زردکد:http://telecharger.kaspersky.fr/TechnicalRelease/MontanaBlueFR.rar
خاکستریکد:http://telecharger.kaspersky.fr/TechnicalRelease/MontanaYellowFR.rar
برای انتخاب :کد:http://telecharger.kaspersky.fr/TechnicalRelease/MontanaGrayFR.rar
setting / serivice/ appearance
جل الخالق
اول سلام
بعد هم از رضا جان ممنون من اينو هم نصب كردم ولي دوباره ارور داد.
جالبتر اين كه مشكلو پيدا كردم و جالبتر از اون اينه: من كنار ستاپ اين برنامه يه پوشه به نام كرك(Crack) داشتم كه اگه توجه كرده باشين در اخرين مراحل نصب يه چند ثانيه مكس ميكنه.دراين موقع هست كه ستاپ دنبال(احتمالا)يه همچين كلماتي در همون مسير ستاپ ميگرده كه اگه مثل من يكي داشته باشين بلافاصله بدون اينكه بگه ارور به چي ربط داره ,فقط مينويسه كه يك ارور پيدا شد و همه چي به حالت اول برميگرده.واقعا تو اين نسخه به قول خودمون تركوندن.من هم جهت علاج , يه NewFolder ايجاد كردم و اسمشو Setup گذاشتم و فايل ستاپ رو داخل اين پوشه گذاشتم و برنامه هم به صورت كامل نصب شد.(بدون هيچ اروري)
خيلي جال بود نه.......................
بچه ها من سالهاست كه از انواع antivirus ها استفاده مي كنم حالا بعد از مدتها با كسپر كار ميكنم.ورژن 6 فول .ويرو س كشش بي نظير ولي توي network monitor اون خودتون ميتونين ببينيد برنامه خودش يه اطلاعاتي ردو بدل ميكنه و مقداري از پهناي باندو ميگيره اگه اشتباه ميكنم راهنما ييم كنين.
با سلام
من تازه این تایپیک میخونم
لطفا آخرین ورژن کاسپرسکی وکرکش میخواهم
سوال دیگه آیا ویروس کش کاسپرسکی به تنهای خوبه یا اون اینترنت سکیورتی
مثلا من یه فایروال داشته باشم و ورژن 5.038
کاسپر دارم کدومها را باید نصب کنم
دوستان سلام
من يه مشكل برام پيش اومده البته برا خودم كه نه
استاد آمار مون گفت كه كامپيوترش ويروس داره و مك آفي جواب نمي ده و من اومدم ثواب كنم كباب شد!
مجموعه كوانتوم رو بهش دادم و گفتم كاپسر رو نصب كن اونم رفت و نصب كرد اينطوري كه گفت وقتي ريسيت كرد ديگه بالا نيومد
مي خواستم ببينم اشكال از كجا بوده؟
البته بگم كه مك آفي رو پاك نكرده بود و من هم همين دليل رو آوردم واون گفت كه با نورتون كه سازگار بوده احتمالا بايد با كاسپر هم ساز گار باشه دوستان واساتيد كمك كنن دونمره ازم كم كرده چون مجبور شده ويندوزش رو عوض كنه
نقل قول:
نوشته شده توسط rezaninja
اينتر نت سكوريتي شامل آنتي ويروس هم ميشه و ديگه نيازي به هيچ چي نداري خيالت راحت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
عيبي نداره ولي حق باشما بود.به احتمال 99.99 % مشكل از مكافي بوده كه با هم مشكل پيدا كردن.منم تو ايام جووني درست يه همچين مشكلي واسم پيش اومده بود.بهتر بود كه هر چي انتي ويروسه انينستال ميكرد بعد يه رستارت كاسپر رو نصب ميكرد.
قربانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aamoo جان سلام.اينو بايد دوستان اين تاپيك رسيدگي ميكردن ولي خوب اين دفعه من اين كارو ميكنم
شما تو اين سايت اپديت روزانه اكثر انتي ويروسها رو ميتوني دانلود كني:
ممنون
با سلام من يه مدتي نبودم نميتونم هم تك تك صفحات قبل را ببينم (به دليل سرعت پايين اينترنتم)
حالا يكي لطف كنه بگه كه بالاخره نسخه فول 2006 اومده يا نه!؟؟
ممنون