این ان 96 تو ایران اومده یا نه
کسی قیمت داره
Printable View
این ان 96 تو ایران اومده یا نه
کسی قیمت داره
هنوز وارد بازار نشده.فکر می کنم مرداد بیاد تو بازار جهانی.
دوستان با توجه به اینکه این گوشی هنوز وارد بازار نشده ، نام تاپیک رو ویرایش می کنم. تا کاربرا دچار اشتباه نشن.
هروقت وارد بازار شد ، اگر من حواسم نبود حتما بگید تا نام تاپیک رو عوض کنم.
کار خیلی خوبی کردی مجتبی جان خسته شدم از بس که به این اون گفتم هنوز وارد بازار نشده
مرسی
به به...
مجتبی جان همکار شدن چه کیفی داره ها...
خودت میتونی همه کار بکنی...
9کرتیم...
خیلی خوب شد که اسمو عوض کردی...
ممنون...
نقل قول:خواهش می کنم دوستان :31:نقل قول:
اکتور جان همچین حالی هم نمی ده.کار آسونی نیست.باید تو انجمن ها همه تاپیک ها و پست ها رو بررسی کنم.
واسه همین هرکسی که همکار می شه کمی فعالیت ظاهریش ممکنه کمرنگ شه.
ما 9کرتیم اقا مجتبی...
همین که پستات و وجودت اینجاست...خودش کلیه...
موفق باشی...
چه طور برای گوشی که هنوز وارد بازار نشده کلوپ گذاشتین ؟:18:
من هر صفحه ای از این تاپیک رو خوندم فقط پرسیدن این سوال بود که قیمتش چنده و کی وارد بازار شده !!!
(البته به غیر از احوال پرسی ها)
با همین دو سوال و کلی جواب های متناقض حدود 50 صفحه تاپیک رو پر کردین :41:
اگه این گوشی وارد بازار بشه و کسی برای رفع مشکلش سراغ این تاپیک بیاد دیوونه میشه
یه سوال دارم
واقعا همه اونایی که قیمت یا زمان ورود این گوشی رو به بازار ایران پرسیدن بعد از وارد شدن این گوشی به بازار میرن N96 میخرن ؟
تاييد ميشه.......!نقل قول:
.................................نقل قول:
بدون شرح....!!!!:10::21:
هر کی نخره من به شخصه طالبشم. شدیدا در انتظاریم.
من بيشتر...نقل قول:
اميدوارم زودتر بياد تا بعد يكي دو ماه برم بخرمش!!!
کاملا حق با شماست.واسه همین 2 روز پیش نام تاپیک رو ویرایش کردم تا کسی به اشتباه نیافته.نقل قول:
احتمالا بعد از اومدن این گوشی به بازار این تاپیک قفل می شه تا تاپیک جدیدی فعالیتش رو آغاز کنه.همونطور هم که شما اشاره کردید این تاپیک منبع مطمئنی نیست.چون حرف ها و حدیث های متناقض زیادی در مورد این گوشی گفته شده.
از دوستان هم خواهش می کنم اگر نظر یا سوال خاصی ندارن در مورد این گوشی ، تاپیک رو شلوغ تر نکنیم.
با تشکر
بچه ها یه نگاه به قیمت تو عکس بندازید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکم خود را صابون نزنیم...باید صبر کرد تا نوکیا یه گوشی بهتر عرضه کنه تا قیمت این گوشی بشکنه
پست بالا تایید میشه...
من به شخصه منتظر ان96 نمیمونم...
اخه اصلا فایده و معنی نداره...فکر کن ادم یک 5 مگاپیکسلی داشته باشه بعد دوباره بره 5 مگاپیکسلی مثل ان96 بگیره...
بنظرم هرچقدر صبر و انتظار برای 8 مگاپیکسلی نوکیا بکنی بازم میارزه...
موفق باشید...
9کرممم...
قیمتش فوق العاده گرونه و اصلا نمی ارزه در حالی که فرق چندان زیادی با 8گیگ نداره...
تازه وقتی بیاد بازار با خیال راحت می تونی بری ان 95 8گیگ بخری !!!
ولی شک نکنین قیمت ان 96 خیلی سریعتر از ان 95 8گیگی افت میکنه
دلیلش هم رقبای زیادی هست که داره !!
با وجود Iphone 3G نوکیا باید رو قیمت هاش تجدید نظر کنه.
قیمت پیش فروشه. مسلما قیمتش وقتی بیاد پایین تر میاد. با این رقابت حدود 2 ماه وقت لازمه.
البته قیمت آیفون تری جینقل قول:
همون قیمتی نیست که تبلیغ میشه و مبالغ دیگه ای رو هم واسه شارژ باید ماهیانه پرداخت کنی!!
من توکلوپ ایفون
گفتم که 200 دلار فقط پول ال سی دی و سی پی یو شه و باقی اش
مفت می شینه
که در جوابم اونو گفتن !!
این نقل قول دوستمون سامسونگ هستشنقل قول:
قیمت Unlocked شدش 8GB میشه 499 یورو و قیمت 16GB میشه 569یورو .
8 گیگابایت : 691 هزار تومان
16 گیگابایت : 787 هزار تومان
و سوال من این بود چرا اختلاف قیمت داره با 199 دلار؟؟؟!!!
پس این طور که معلومه همچین هم اپل کار زیادی انجام نداده !!!نقل قول:
قیمتهارو همین الان GSMArena گذاشته .
اون 199 دلاریاش باید هر ماه 20 دلار واسه 3G و 10 دلار واسه 2G به اپراتور مخصوص بدی . یعنی شما آیفون رو که 199 دلار میخری یه سیم کارت مخصوص بهت میدن که شارژی هستش ولی اگه بخوای بدون اون سیم کارت بگیری باید SIM FREE بگیری که قیمتش اینه !
بسیار ساده لوحانه قضاوت کردم اول !!!!
سلام دوستانمگه N96 معرفی شده!!!!!اگه نشده پس چرا پلاس موبایل در قبال گرفتن 810تومان برات میاره؟؟؟؟؟
یه 6 ماهی هست معرفی شده.
ولی هنوز نیومده تو بازار.
اون یا پیشفروش میکنه یا چینیشه!
دقیقا همون 199 دلار هست ، و این درسته که فقط روی اونT-Mobileکار میده ولی با هک میشه روی بقیه هم کار کنه
mee too !نقل قول:
اونطور هم که میگین نیست
حالا حالا ها طول میکشه 96 افت کنه
فروشنده موبایل (بدبختی رو ببین) میگفت 96 قراره بیاد 8 مگا پیکسل دوربینشه و 30 گیگا بایت حافظه داخلیشه
حالا این نیست که خودتون میدونین چی میگم
اینطور آدما حاظرن ملیونی واسه این گوشی های جدید که دست هیچکس نیست پول بدن و بدتر اینکه بلد نیستن منو شو بیارن منو رو نمیتونه بیاره میره 1200 واسه 1-95 پول میده من خودم شخصا میشناسم
زیاد هم هستن همچین آدمهایی ..
کاملا درسته...منم خیلی از این جور اشخاص و افراد رو میشناسم!
فقط کلاس س س!
مگه بقیه هم برا کلاس نیست؟
فکر میکنم اگه کسی ان 96 رو بخره و انرو برا کلاس ش نخواد(حد اقل در ای برهه از زمان)
چون غیر ازجدید تر بودن چیز زیاد خاصی نسبت به مدل (ان 95 8 گیگ) نداره
مسلما" اکثر افرادی که برا کلاس نمیخرن براشون 8 گیگ با 16 گیگ زیاد توفیری نداره
من خودم طرفدار 8 گیگم. ولی چیه همش میگین 96 چیز جدیدی نداره؟
اصلا یکی جواب منو بدی خود 8 گیگ چه چیز جدیدی نسبت به معمولی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهش می کنم بحث ان95 8گیگ با ان96 و ان95 معمولی رو شروع نکنید! بار ها تو تاپیک های مختلف کلوپ نوکیا این بحث انجام شده که در آخر با دخالت مدیران و پاک شدن پست ها مواجه شده.غیر از اینه؟
بیاید منطقی فکر کنیم:
همه می دونیم که ان95 معمولی ، ان82 ، ان95 8گیگ ، و ان96 همگی تقریبا در یک سطح هستن.و به تدریج پیشرفت داشتن و هر کدوم چیزی رو داره که برتری داشته باشه . ان82 با رم 8گیگ رو می شه تقریبا با ان95 8گیگ مقایسه کرد.در این صورت ان82 فلش بهتر و ان95 8گیگ صفحه نمایش بزرگتر و بهتر و صدای بهتری داره. این دیگه بستگی به سلیقه خریدار داره ( به بحث کلاس و اینا کاری ندارم )
حالا هم با ورود ان96 ، این گوشی اولا سیستم عامل جدیدتر و بهتری داره ، حافظه بیشتری داره و --- هم داره.خوب اینها می شه برتری هاش نسبت به ان82 و ان95 8گیگ.ممکنه به نظر برخی ، ان95 8گیگ از ان96 زیبا تر باشه .و بر عکس.
شاید یکی این چیز های جدید رو لازم نداشته باشه .پس می ره ان95 8گیگ می خره.باید بدون تعصب در مورد گوشی ها صحبت شه.نا سلامتی همشون نوکیا هستن! نوکیا هم سعی کرده هوای همه گوشی هاش رو داشته باشه.
با تشکر از توجه دوستان.
سینا جان درسته حرفت...
ولی همه 100 بار مقایسه کردن این 2 گوشی رو...و بحث رو تموم کردیم...و به نتیجه رسیدیم...
سرعت 8گیگ نسبت به معمولی فوقولاده بهتره...
اضافه شدن 8گیگ...که بازم میگم سلیقه ای است...(همونطور که در مورد ان96 گفتم)...
تغییر ظاهر...و زیبا تر شدن...
بزرگتر شدن ال سی دی...
باطری قوی تر...که خدا رو شکر رو معمولی هم اجرا میشه...
بدنه ی و اسلاید محکم تر...به طوری اصلا لقی دیده نمیشه...در 8گیگ...
قوی تر شدنه 15 الی 20 درصدی فلاش...در 8گیگ...
صدای باس تر...البته درصدی...در 8گیگ...
این بود مقایسه 8گیگ با معمولی...که چندین بار مقایسه شده...و همه به نتیجه رسیدن...
حالا بحث ما سر اینه که برتری ان96 به 8گیگ فقط فقط حافظه ی بیشتره...
----h هم که خدارو شکر اکسترنال هست...
پس چیزی زیادی تغییر نمیبینیم...در ان96...
این همه تغییر در ان95 8گیگ به معمولی در مقابل فقط اضافه تر شدنه حافظه و تغییر منو در ان96 رو گفتم...
منظور اینه سینا جان...
البته بازم نظر دیگران بسیار محترمه...
این فقط نظر شخصیه بنده بود...
موفق باشی...
9کرممم...
مجتبی جان و اکتور جان:
من خودم این مقایسه ها رو حفظم. منظورم این بود که دیگه هر کی از راه میرسه میگه چیز جدیدی نداره.
اگه یادتون باشه من خودم قبلا از منتقدای اساسی 96 بودم و دقیقا همین حرفا رو میزدم. اما رفتم اطلاعات کسب کردم.
دیدم نه. خیلی بیشتر از اونی که 8 گیگ از معمولی بهتره ،96 هم از 8 گیگ بهتره. میدونم بحث این دو گوشی تموم شده ولی خواهشا بزارین اینم بگم
هر چی که باشه از همه نظر 96 از گوشیای قبلیش بهتره.
اکتور جان شما اولین و بهترین دوست من تو پی 30 هستین .یه موقع ناراحت نشین. این رم اضافه که شما میگین سلیقه ای ، غیر از اینه که یکی از ملاک برتریه 96 هست؟ اصولا این جور چیزا که سلیقه بر نمیداره. مثلا یکی میگه صفحه ی بزرگتر 8گیگ سلیقه ای. چون صفحه ی معمولی خودش بزرگه. حالا اگه ظاهرش رو بگین یه چیزی ولی مقایسه ی امکانات که دیگه سلیقه ای نیست. مادی! پول داشته باشی میخری نداشته باشی نمیتونی بخری.
راجع به اکسترنال هم که همه ی شما باید عکس 1100 رو دیده باشید که بهش هندی کمو ،ام پی تری پلیر و ، دوربین دیجیتال ،کی بردو ..... وصل کردن. اکسترنال همه چیز هست. ولی چیزی که اینترنال باشه زمین تا اسمون فرق داره.!!!!
تمومش میکنم. در کل نوکیا ان 96 بهترین و کاملترین گوشیا نوکیاس.
من کوچیک تموم بچه های فروم هستم. چه نودو شیشی چه 8 گیگی. یه موقع ناراحت نشین ااا .
به قول اکتور جان 9کرممم....
memory slide!--- h!motion sensor!16 gb memory!symbian 9.3!new hardware with 334 mh cpu!new bluetooth (100 kb/s)!!!2led flash!!new hardware for video and music!!n gage keys!!radio fm with RDS!!wifi with upnp technology!micro usb!navi wheel scroll!!!!!
به نظر من مهمترین برتری های ان 96 یکی سی پی یو جدید و چند هسته ای خفنشه
دیگه ام سیمبین جدیدش
من به خاطر همین سیمبین ان 96 رو ترجیح میدم به 95
ولی قیمتش باید متعادل باشه والا ارزش خریدن داره ان 96
خب دیگه تمومش کنین .
اصلا این بحث تمومی نداره
ولش کنین تو این تاپیکم فعلا پست ندیم تا 96 بیاد
آی بی وفا ، دیگه دوستم نداری ؟نقل قول:
اکتور جان شما اولین و بهترین دوست من تو پی 30 هستین
سینا جان شما سرور مایی...اقایی...
اره بهتره پست ندیم تا بیاد این گوشی تو بازار...
داداش احسان منظور سینا جان کلی و مربوط به بحث یود...
وگرنه داداش احسان شما سالاری...
9کرممم...
فاجعه !!!
دوستان لینک زیر رو نگاه کنند:
بله درست دیدید . سایت خوده نوکیا هست و نوشته :کد:http://www.forum.nokia.com/devices/N96
Dual CPU
CPU Type: ARM 9
CPU Clock Rate: 264 MHz
یعنی این گوشی از لحاظ پردازنده تعطیله.
این هم مشخصات پردازنده ان 95 معمولی:
CPU:
Dual CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
هم پردازنده قویتر هست هم شتاب دهنده ی تصویر داره.
دوست عزیز اون ادرس فروم نوکیاس.
یه جایی مثل این جا. هر کی هر چی دوست داشته باشه میگه. شما نگران نباش . سی پی یو ی ان 96 از نسل جدیده همو ن 332 مگاهرتز سرعت داره+ مصرف کمتر باتری +سیمبین جدید => سرعت بیشتر!
یه چیزی یادم اومد. خب اون مال نسخه ی پروتو تایپ بوده ....